Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
seln

#6801 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6802 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

dobro je stipe šuvar govorio na TVu u jednom inetrvjuu kako nema razlike između sdp i hdza
zg2

#6803 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

... i onda je dotični umro

Stipe Šuvar je mrtav već 10 godina
Banksy

#6804 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Teško da je Šuvar to rekao, a i ako jeste, ko zna u kojem je kontekstu i u kojim okolnostima govorio.

Rejting SDP-a nastavlja padati, HDZ-ov nepromijenjen, ORaH treći
05.04.2014

Prema redovitom mjesečnom istraživanju javnog mnijenja agenije Cro Demoskop, za SDP bi u ovom trenutku glasovalo 20,7 posto birača, odnosno 0,5 posto više od drugoplasiranog HDZ-a.
Međutim, u odnosu na prošli mjesec, socijaldemokrati su doživjeli daljnji pad i to od skoro dva posto. Na treće mjesto je došla stranka Orah kojoj bi glas dalo 7,8 posto birača, Hrvatski laburisti sada su četvrti, a ostale stranke ne bi prešle izborni prag.
:thumbup:
Truba

#6805 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

zar je toliko prošlo?
pa kao da je bilo jučer kad sam to slušao... tad se i hvalio sam 16000 glasača njegove stranke

pa eto kad je to predvidio
šta je 10 godina za povijest ali dobro ga je ubo dok sam i ja mislio da ima veeelike razlike :D
onda kažeš govna su i jedni i drugi
da ne počnem opet plamuditi o istvim stvarima
Truba

#6806 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

kontekst odnosa prema radnicima mislim i generalno izbjegavanje borbe za radniška prava by samoprozvane stranke ljevice
Banksy

#6807 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Black swan wrote: kontekst odnosa prema radnicima mislim i generalno izbjegavanje borbe za radniška prava by samoprozvane stranke ljevice
Bilo bi predugo da širimo o tome, ali SDP-u je na naplatu stiglo raskalašeno lumpovanje hrvatskog društva zadnjih 20 godina, hiperluksuzan život van svih realnih mogućnosti, i onda kad se pijani milioner probudio, palo je na SDP da mu pridržava lavor dok povraća.
SDP je bahat i drzak, slabo osjetljiv na radničku muku, ne snalazi se ni u pr-u ko zna kako, ali realno nije kriv za stanje koje je zatekao.
I ima tu još koječega, ali izjednačavati ih s HDZ-om, posebno s Karamarkovim HDZ-om, je totalno neozbiljno.
Truba

#6808 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

sad se opet vraćamo na državotvornu stranku krivoustog :D
Banksy

#6809 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Pa sam si ih usporedio. :D

SDP je stranka pokojih grešaka, slabog sluha i velike bahatosti, HDZ je stranka sistemske korupcije i krađe, kvarna od vrha do dna, od postanka do danas. Neusporedivi su.
(A sve i da ne uvodimo u priču kritiku retrogradnih ideoloških koncepata HDZ-a)

SDP nije nikad bio slabiji. Velika je šteta po HDZ što trenutno na čelu ima takvog zloduha kakav je Karamarko. Da je tu ko pametniji i bolji, poderali bi SDP na narednim izborima, bez ikakvih problema.
stiv33

#6810 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Najveća greška Tuđmanova je šlampavo odrađena privatizacija. Ne kažem da je u drugim postkomunističkim zemljama to izvedeno idealno, ali trebalo je pričekati prvo da rat završi a ne ljude koji su krvarili za domovinu ostaviti na ulici dok su se drugi za to vrijeme bogatili. A što se Karamarka tiče, i meni je antipatičan, ali ako ga usporedimo s ovim facama iz kukuriku koalicije, rekao bih da bi mu ipak trebalo dati šansu. 8)
Truba

#6811 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

1996 se trebao povući nakon što je trebao zabraniti sve do tada stranke
pa nek neki novi ljudi krenu dalje
isto je i kod nas nakon daytona trebalo
seln

#6812 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

stiv33 wrote: A što se Karamarka tiče, i meni je antipatičan, ali ako ga usporedimo s ovim facama iz kukuriku koalicije, rekao bih da bi mu ipak trebalo dati šansu. 8)
Ajdeeee? :mrgreen:
Znaci, izmedju hrsuza nacionaliste i nesposobnog postkomuniste, biras onog prvog.
Zoka je za kurca, nema sta, ali da neko zeli dati sansu onom pseudoustaskom razbojniku....
stiv33

#6813 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Black swan wrote:1996 se trebao povući nakon što je trebao zabraniti sve do tada stranke
pa nek neki novi ljudi krenu dalje
isto je i kod nas nakon daytona trebalo
da ali to bi onda bio korak nazad
proces demokratizacije može zaustaviti samo diktatura
JohnnyS

#6814 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Banksy wrote:Teško da je Šuvar to rekao, a i ako jeste, ko zna u kojem je kontekstu i u kojim okolnostima govorio.

Rejting SDP-a nastavlja padati, HDZ-ov nepromijenjen, ORaH treći
05.04.2014

Prema redovitom mjesečnom istraživanju javnog mnijenja agenije Cro Demoskop, za SDP bi u ovom trenutku glasovalo 20,7 posto birača, odnosno 0,5 posto više od drugoplasiranog HDZ-a.
Međutim, u odnosu na prošli mjesec, socijaldemokrati su doživjeli daljnji pad i to od skoro dva posto. Na treće mjesto je došla stranka Orah kojoj bi glas dalo 7,8 posto birača, Hrvatski laburisti sada su četvrti, a ostale stranke ne bi prešle izborni prag.
:thumbup:

Ma tu prevaru Holy i njeno jahanje na valu razočaranosti u politiku je najbolje Kuljiš opisao:

http://www.zurnalisti.com/zasto-je-mire ... ka-pojava/
stiv33

#6815 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

seln wrote:
stiv33 wrote: A što se Karamarka tiče, i meni je antipatičan, ali ako ga usporedimo s ovim facama iz kukuriku koalicije, rekao bih da bi mu ipak trebalo dati šansu. 8)
Ajdeeee? :mrgreen:
Znaci, izmedju hrsuza nacionaliste i nesposobnog postkomuniste, biras onog prvog.
Zoka je za kurca, nema sta, ali da neko zeli dati sansu onom pseudoustaskom razbojniku....
Ne znam po čemu je Karamarko pseudoustaski razbojnik :? :shock:
Ako po tome što se fura na nacinalne interese a pritom drži figu u džepu onda se slažem :mrgreen:
Trenutno je situacija takva da SDP gubi rejting zahvaljući nesposobnjakoviću koji ga vodi, HNS se raspada, a stranke poput oraha mirele holy ili one koju vodi oftalmolog i bivši skojevac gabrić ne mogu poluciti veći uspjeh :roll:
Kako god računali opet dolazimo do karamarka :zzzz:
LunaLati

#6816 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LunaLati »

Ako još netko spomene da Karamarku treba dati šansu imati ću noćne more .
jiji

#6817 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jiji »

LunaLati wrote:Ako još netko spomene da Karamarku treba dati šansu imati ću noćne more .
Pa normalno da mu treba dat šansu,da nebi možda ovi bahati,nesposobni za nešto osim za zbrinut rodbinu i otpisat dugove prijateljima ostali na vlast još koji mandat?
seln

#6818 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

jiji wrote:
LunaLati wrote:Ako još netko spomene da Karamarku treba dati šansu imati ću noćne more .
Pa normalno da mu treba dat šansu,da nebi možda ovi bahati,nesposobni za nešto osim za zbrinut rodbinu i otpisat dugove prijateljima ostali na vlast još koji mandat?
U pravu si...trebalo je i nacistima dati sansu na izborima 1949.
Veliki vodja je bio mrtav, ali je par aparatcika izbjeglo Nürnberg i trebalo im je pruziti priliku.
stiv33

#6819 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

seln wrote: U pravu si...trebalo je i nacistima dati sansu na izborima 1949.
Veliki vodja je bio mrtav, ali je par aparatcika izbjeglo Nürnberg i trebalo im je pruziti priliku.
Usporedba ti baš ne stoji. Nacističke stranke su u Hr zabranjene, a što se tiče HDZ-a i SDP-a oni se mogu samo uspoređivati u koju stranku je ušlo više viših bivših komunista i udbaša. Meni se čini da u HDZ i da se mene pita ja bih i te dvije stranke zabranio jer nisu ništa dobro donijele Hrvatskoj.
zg2

#6820 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

oni koji podržavaju, tj. simpatiziraju neo-profašističkog Karamarka, minimalnog IQ

... sami sebe opisuju kao spodobe istog ili sličnog/manjeg IQ
jiji

#6821 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jiji »

zg2 wrote:oni koji podržavaju, tj. simpatiziraju neo-profašističkog Karamarka, minimalnog IQ

1.- Karamarka ne smatram sposobnim,mislim da je panjina,ali isto tako smatram da su još veće panjine oni koji ga smatraju fasistom,odnosno da si iz Zagreba vjerujum da bi bio bolje upućen u politiku u Hrvatskoj i znao bi da iako je HDZ stranka koja spada u kategoriju desno orijentiranih ,samo je blago desno orijentirana i više naginje prema centru. Karamarkove neke izjave su u duhu odbijanja glasova i kontriranja vlasti,uzmi za primjer da je davao podršku referendumu za brak,al ga nikad nije potpisao....ima tu još puno faktora koji dijele stranke poput HČSP od HDZ i ako nisi nikad bio uključen u politiku mogu shvatiti tvoju glupu izjavu.
dalmatinka

#6822 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

jiji wrote:
zg2 wrote:oni koji podržavaju, tj. simpatiziraju neo-profašističkog Karamarka, minimalnog IQ

1.- Karamarka ne smatram sposobnim,mislim da je panjina,ali isto tako smatram da su još veće panjine oni koji ga smatraju fasistom,odnosno da si iz Zagreba vjerujum da bi bio bolje upućen u politiku u Hrvatskoj i znao bi da iako je HDZ stranka koja spada u kategoriju desno orijentiranih ,samo je blago desno orijentirana i više naginje prema centru. Karamarkove neke izjave su u duhu odbijanja glasova i kontriranja vlasti,uzmi za primjer da je davao podršku referendumu za brak,al ga nikad nije potpisao....ima tu još puno faktora koji dijele stranke poput HČSP od HDZ i ako nisi nikad bio uključen u politiku mogu shvatiti tvoju glupu izjavu.
:hm:
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#6823 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

Blago desno orijentisan :? Ovo je ko ona Neletova: voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna :mrgreen:
Renta

#6824 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

SDP i HDZ su stranke lijevog i desnog CENTRA. HDZ je od desnice udaljen svjetlosnu godinu. Sve što čujete od HDZ-a a što se tiče nacionalnog pitanja tzv. desnih tema, je samo u svrhe predizborne promidžbe ili opozicijskog desničarenja. Čim se sjedne na vlast retorika a još više djela se 180 stupnjeva ublažavaju i dalje se kroči sigurnim i provjerenim centrom....sve do novih izbora. I tako u krug po tko zna koji put...

Tako vam je to kod zapadnih susjeda dragi moji Bosanci...
jiji

#6825 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jiji »

Renta wrote:SDP i HDZ su stranke lijevog i desnog CENTRA. HDZ je desnice udaljen svjetlosnu godinu. Sve što čujete od HDZ - a a što se tiče nacionalnog pitanja tzv. desnog je u svrhe predizborne promidžbe ili opozicijskog desnjačenja. Čim se sjedne na vlast retorika a još više se 180 stupnjeva ublažavaju i dalje se kroči sigurnim centrašenjem....sve do novih izbora. I tako u krug...

Tako vam je to kod susjeda dragi moji Bosanci...
Upravo to pokušavam objasniti,al nekima je to teško shvatiti. Isto tako nemože se usporediti stranke u BiH imaju jak nacionalni predznak i stranke u Hrvatskoj koje nacionalizam doziraju po potrebi u svrhu dobivanja glasova. Tako se svojedobno Milanović naslikavao sa generalom Gotovinom,jer mu je to svojedobno koristilo u popravljanju imidža i bjezanju od stigne komuniste.
Post Reply