s.o.u.r.c.e.b.a
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
- Impavidus
#6802 Re: FK Sarajevo
govorio je i stojkovic (golman partizana) dok je igrao u c. zvezdi da ni za 100 miliona eVra ne bi potpisao za partizan, pa predje, pare su cudo...al nece pixi, ne strahujem ja za njeg 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#6803 Re: FK Sarajevo

Udri Zaima po jajima
- hary
#6804 Re: FK Sarajevo
RAŠČIĆ NIJE VIŠE IGRAČ SANDEFJORDA
Nekadašnji fudbaler Željezničara i Sarajeva, Admir Raščić, nije više igrač Sandefjorda.
Naime, nakon što je na jednom od treninga došlo do sukoba između Raščića i trenera golmana Sandefjorda, čelni ljudi norveške momčadi odlučili su s našim internacionalcem raskinuti saradnju.
Upravni odbor Sandefjorda donio je odluku o prekidu saradnje sa Raščićem, pa je naš internacionalac slobodan potražiti novi klub. Norvečki mediji javljaju da Raščić neće dobiti nikakvu naknadu, no navodno naš internacionalac neće odustati od svojih prava.
Bilo kako bilo, epizoda Raščića u Sandefjordu je završila, a postoji velika mogućnost da se nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara vrati u Bosnu i Hercegovinu.
---------------------------------------------------
Znaci, eto ga. Nadam se, ako dodje, da necemo cijelu utakmicu gledati istu akciju: Hamzic-Rascic...
Sto nam otpustaju bivse igrace, evo i Duro i Obuca pred izlaznim vratima.
Nekadašnji fudbaler Željezničara i Sarajeva, Admir Raščić, nije više igrač Sandefjorda.
Naime, nakon što je na jednom od treninga došlo do sukoba između Raščića i trenera golmana Sandefjorda, čelni ljudi norveške momčadi odlučili su s našim internacionalcem raskinuti saradnju.
Upravni odbor Sandefjorda donio je odluku o prekidu saradnje sa Raščićem, pa je naš internacionalac slobodan potražiti novi klub. Norvečki mediji javljaju da Raščić neće dobiti nikakvu naknadu, no navodno naš internacionalac neće odustati od svojih prava.
Bilo kako bilo, epizoda Raščića u Sandefjordu je završila, a postoji velika mogućnost da se nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara vrati u Bosnu i Hercegovinu.
Znaci, eto ga. Nadam se, ako dodje, da necemo cijelu utakmicu gledati istu akciju: Hamzic-Rascic...
-
internazionale
#6805 Re: FK Sarajevo
raščić je talašika
kiksali smo kad nismo obuću vratili, on mi je jedan od dražih poslijeratnih igrača sarajeva
trp'o je kome je stig'o
kiksali smo kad nismo obuću vratili, on mi je jedan od dražih poslijeratnih igrača sarajeva
trp'o je kome je stig'o
-
c0d14c
#6806 Re: FK Sarajevo
I danas loše. Danas lošiji sjever od igrača. U iduća 3 kola se kroji naša sudbina. Bez 7 ili 9 bodova nema Evrope!
- M_e_m_o
#6807 Re: FK Sarajevo
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 92be17d1c8
Čist penal na Šćepanoviću onaj idiot nije svirao
Čist penal na Šćepanoviću onaj idiot nije svirao
- Baltazar_khan
- fosil
#6809 Re: FK Sarajevo
pas bio ko slago...samo_ovaj_put wrote:kad bi vam rekao da bi nam uskoro trebao doci jedan napadac,ne biste mi vjerovali![]()
necu da pisem na fks info jer bi odmah bilo
"koji je izvor...nemoj ni da pises ako ne navedes izvor.....ko je.sta je.....gdje je...."
a ja cu vama reci da se malo sacekate jer nije nista gotovo jer se tek stupilo u kontakt sa igracem,pa da ne bude hajka kasnije na mene ako ne potpise
- cigara
#6810 Re: FK Sarajevo
opet smo primili go jer pasa ne znamo odraditi
- Obuca9
- kokuz_sa
#6812 Re: FK Sarajevo
puno situacija 1 na 1 gdje nije postignut gol..stvarno zabrinjavajuce al bas
-
vemus
#6813 Re: FK Sarajevo
hary wrote:RAŠČIĆ NIJE VIŠE IGRAČ SANDEFJORDA
Nije klasa Alena Skore ali sa svojim kvalitetama i jos iskustvom koje je gore nakupio sigurno bio bio pojacanje...
Robusan, nema straha, ubio se za gostovanja...
-
tambura
#6814 Re: FK Sarajevo
NIkad.ćiro wrote:Admir Raščić bi bio veliko pojačanje.
Kloc najbonicniji, koji samo zna udarit loptu glavom. Da Bog da nam se taj covjek nikad ne vratio.
-
north
#6815 Re: FK Sarajevo
O bože....ista priča.......cirkus zvani vraćanje starih igrača se nastavlja......pa dokle više????'
Tačno je, da je Rale ono što je malo bio igrao srcem i nije to bilo toliko loše u tom trenutku, ali mi je na vrh...... dovođenje igrača koji su već ovdje bili....nemaju gdje, pa hajde nazad u Sarajevo.....
Dajte ba nekog novog napadača, evo kako čujem Stojanović je u Leotaru zakuhao sa trenerom i moguće da napusti klub, takav tip bi igrača dobro došao. Dobro, nije on što je nekad bio, ali ako već pričamo o napadačima, dajte nešto novo i naravno kvalitetno......
Tačno je, da je Rale ono što je malo bio igrao srcem i nije to bilo toliko loše u tom trenutku, ali mi je na vrh...... dovođenje igrača koji su već ovdje bili....nemaju gdje, pa hajde nazad u Sarajevo.....
Dajte ba nekog novog napadača, evo kako čujem Stojanović je u Leotaru zakuhao sa trenerom i moguće da napusti klub, takav tip bi igrača dobro došao. Dobro, nije on što je nekad bio, ali ako već pričamo o napadačima, dajte nešto novo i naravno kvalitetno......
- Altsa
#6816 Re: FK Sarajevo
mene vise brine odbranakokuz_sa wrote:puno situacija 1 na 1 gdje nije postignut gol..stvarno zabrinjavajuce al bas
- Altsa
#6817 Re: FK Sarajevo
mene vise brine odbranaAltsa wrote:kokuz_sa wrote:puno situacija 1 na 1 gdje nije postignut gol..stvarno zabrinjavajuce al bas
-
sjever76
#6818 Re: FK Sarajevo
da bog da nama svaka ekipa napravila na kosevu onoliko prilika a mi ih ispratili sa 4 kom. u kanafi. nama te ekipe nisu problem. problem su one koje stvore 1 priliku i daju isto toliko golova (borac) a poslije toga odigraju fantasticnu odbranu.Altsa wrote:mene vise brine odbranaAltsa wrote:kokuz_sa wrote:puno situacija 1 na 1 gdje nije postignut gol..stvarno zabrinjavajuce al baskada nam ovakva ekipa napravi ovoliko sansi na domacem terenu sta reci nego
-
meme pitar
#6819 Re: FK Sarajevo
Raščić je pošteno odradio u Sarajevu i pošteno je otišao iz Sarajeva. U tom momentu je bio najbolji strelac lige, što mi nećemo doživjeti dok se Škoro ne vrati.
Jahović se puno izvlači na šut van 16 m a Avdić nije centarfor sidraš kao što je to Raščić.
Mislim da je on odlična opcija sa dobrim ubacivanjima, Piksija i Arsenijevića.
Mislim da bi bio dobar i za taktiku sa jednim centarforom.
Jahović se puno izvlači na šut van 16 m a Avdić nije centarfor sidraš kao što je to Raščić.
Mislim da je on odlična opcija sa dobrim ubacivanjima, Piksija i Arsenijevića.
Mislim da bi bio dobar i za taktiku sa jednim centarforom.
- kokuz_sa
#6820 Re: FK Sarajevo
rascic je igrac koji ide na loptu kad svi misle da je izgubljena i pocesto zna spasiti takve lopte..i uvijek je blizu lopte koja se vraca suparnickom golmanu ili zadnjem igracu i trazi ih da naprave greske..
to se cijeni kod igraca..a trenutno u sastavu nemamo igraca koji primorava zadnju liniju sparnickog kluba da pravi greske tako da ako rascic dodje bice dobro
to se cijeni kod igraca..a trenutno u sastavu nemamo igraca koji primorava zadnju liniju sparnickog kluba da pravi greske tako da ako rascic dodje bice dobro
-
Robben
#6821 Re: FK Sarajevo
Kakav god da je ne može biti veći kloc od Avdića džuturuma.
Iako izgleda smotano, uvijek nas demantuje, spretan je i velika je lisica, pokazao je to u Genku, 1% napadača bi ispratilo onu situaciju.
Genk mu ne mogu zaboraviti, ja bih iskreno volio da dođe, on je odlična alternativa u napadu.
Iako izgleda smotano, uvijek nas demantuje, spretan je i velika je lisica, pokazao je to u Genku, 1% napadača bi ispratilo onu situaciju.
Genk mu ne mogu zaboraviti, ja bih iskreno volio da dođe, on je odlična alternativa u napadu.
-
samo_ovaj_put
#6822 Re: FK Sarajevo
kazu na fksinfo da bi nam se mogao pridruziti tek na zimu,misljenja sam da bi mi na pauzi mogli naci puno boljeg napadaca od raleta,i uz jos jedno pojacanje kompletirati ekipu i ici na duplu krunu
da moze igrati vec u utorak ja bih ga otisao pred aerodrom sacekati,ali na proljece ipak ne
da moze igrati vec u utorak ja bih ga otisao pred aerodrom sacekati,ali na proljece ipak ne
-
north
#6823 Re: FK Sarajevo
Slažem se, treba nekako predeverati do zime, ne pasti ispod drugog mjesta, i ne dozvoli Borcu da ode na +3, a onda u pauzi napokon dovesti jednog (mada realno treba i dva) pravog napadača kome neće trebati 10 zicera da bi zabili.....samo_ovaj_put wrote:kazu na fksinfo da bi nam se mogao pridruziti tek na zimu,misljenja sam da bi mi na pauzi mogli naci puno boljeg napadaca od raleta,i uz jos jedno pojacanje kompletirati ekipu i ici na duplu krunu
- Baltazar_khan
#6824 Re: FK Sarajevo
Mene najviše interesuje šta je sa onim Juninhom? Lik nije utakmicu sastavio kako treba. Pa ako nije kvalitet, što su mu onda dali ugovor?
-
ultra@rajvosa
#6825 Re: FK Sarajevo
Olimpiku i Slobodi B Novi smo trebali zabit jos po 2-3 gola najmanje,fali nam pravi napadac,al pravi,jbg to smo znali i prije pocetka prvenstva,valjda cemo nekako izdrzati do proljetnog dijela,Borac nam nesmije pobjeci vise od 2-3 bodanorth wrote:Slažem se, treba nekako predeverati do zime, ne pasti ispod drugog mjesta, i ne dozvoli Borcu da ode na +3, a onda u pauzi napokon dovesti jednog (mada realno treba i dva) pravog napadača kome neće trebati 10 zicera da bi zabili.....samo_ovaj_put wrote:kazu na fksinfo da bi nam se mogao pridruziti tek na zimu,misljenja sam da bi mi na pauzi mogli naci puno boljeg napadaca od raleta,i uz jos jedno pojacanje kompletirati ekipu i ici na duplu krunu