Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Manciniju, realno, fali igraca za titulu. Na ljeto ce se pojacati i biti dostojan takmac Fergusonovim pulenima.
Pa jest...fale mu još samo Messi, Ronaldo, eventualno Iniesta i onda ce biti dostojan takmac Fergusonovim pulenima.
Šta je zinuo - dobio je od Mense i opet mu fali igraca
Sve je počelo sjajnom intervencijom Adebayora na gol liniji United će negdje već iskihati ovu sreću u zadnjih par tekmi, neki levati će im se zatvoriti čitavu tekmu i uzeti bod ili tri
Vjerujem da ce u najgorem slucaju Siti iz utakmica sa Chelsijem i Arsenalom izvuci bar jedan bod.
Tada bi na Etihadu igrali na pobjedu protiv jedinstva za titulu.
Jedinstvo jest sad u nesto boljoj poziciji, ali opet je sve u Sitijevim rukama.
U tom slucaju i Siti i jedinstvo bi na kraju imali 94 boda sto je vjerovatno kuriozitet rezervisan samo za Primeru.
Mancinijeva procjena da je 90 dosta za naslov, izgleda nije dobra, mada prvenstva odlucuju uvijek utakmice protiv ekipa kao Bolton, Blackburn, itd.
Uglavnom bice zanimljivo. Volio bih da Siti osvoji zbog Edina i zbog toga sto su ovi dodijali i bogu i ljudima, a opet volio bih i da ne osvoje da se ona ubleha makne sa klupe. Jedinstvo ako osvoji, samo kapa dole, jer to je pravi podvig.
Ja mislim da činjenica da je ovakav Manchester United možda i glavni kandidat za titulu, najbolje govori o tome kako je opala EPL... Ovaj Manchester United u onoj EPL od prije 5 godina ne bi mogo u TOP 4 zasigurno...
I proslosezonski United je bio najlosiji ikad, pa su opet bili prvaci Engleske i viceprvaci Evrope. Inace, United je uvijek los. Uvijek je neki drugi tim zasluzio da bude prvak, ali eto dzaba, opet oni nekako uzmu naslov.
Riddle wrote:I proslosezonski United je bio najlosiji ikad, pa su opet bili prvaci Engleske i viceprvaci Evrope. Inace, United je uvijek los. Uvijek je neki drugi tim zasluzio da bude prvak, ali eto dzaba, opet oni nekako uzmu naslov.
Pa recimo da je LP pokazala koliko su ustvari dobri.
Riddle wrote:I proslosezonski United je bio najlosiji ikad, pa su opet bili prvaci Engleske i viceprvaci Evrope. Inace, United je uvijek los. Uvijek je neki drugi tim zasluzio da bude prvak, ali eto dzaba, opet oni nekako uzmu naslov.
Al' fakat, smorise ljudi sa tom pricom
U LP jednostavno nisu imali srece, igrali su previse opusteno par tekmi jer su mislili da je prelagana grupa.
manćini koristi 60 % mogućnosti svoje ekipe,dok fergi već dugo izvlači nekih 140%.sad koliko će ko i kako pičiti vidjećemo.moja procjena je da će siti biti prvi s jedno 8-9 bodova prednosti.sve drugo bi bilo ogromno iznenađenje
(prek)juce nakon utakmice novinar upita Mancinia da prokomentarise ponovnu prednost od 5 bodova naspram Uniteda, a on ce uz smjesak na to: "Mislis 2!? United ce sutra dobiti.", i tako i bi...
ovakav mentalitet jedne ekipe stice se godinama i tu je valjda Ferguson u prednosti u odnosu na ostale trenere, koje vjetrometina imperativa brzih rezultata nosi k'o čunjeve (ovdje ne stavljam Wengera u istu ravan sa SAF-om, jer on svako malo (ne)svojevoljno rasproda glavne igrace)...
najsvjeziji je primjer nesretnog Villas Boasa, kome Sturridge zakuca zadnji ekser u karijeru u Chelsea-ju... kakva je taj Sturridge fudbalska neznalica i ubleha, jadni li su Englezi ako ce im igraci kao on igrati u reprezentaciji...
Scholes je fino rekao. United do kraja uzima sve utakmice uključujući Ujedinjeni arapski Etihad stadion. To je tako i gotovo. 20-a titula polako dolazi...
kad pogledam raspored city-a i united-a pa cini mi se da united ima duplo laksi raspored do kraja... a poznavajuci njih oni ce dobiti sve i jednu tu utakmicu... A city... moraju proci chelsae, pa stoke city , pa arsenal pa na kraju newcastle... Ne znam.. Nisam bas ubijedjen da city to moze izdrzati...
ovajonaj wrote:kad pogledam raspored city-a i united-a pa cini mi se da united ima duplo laksi raspored do kraja... a poznavajuci njih oni ce dobiti sve i jednu tu utakmicu... A city... moraju proci chelsae, pa stoke city , pa arsenal pa na kraju newcastle... Ne znam.. Nisam bas ubijedjen da city to moze izdrzati...