Meni ovo sasvim dobro izgleda, a to što je u 4:3 formatu mi ne smeta, ionako razvučem sebi i navikao sam, pa mi ne smeta nešto (naravno da bi bilo bolje da je u 16:9 formatu, da ne bude zabune, ali podnijet ću i ovo).
Kakvi god da su filmovi, nemoguće da se baš nikada ništa neće moći naći za gledati.
Nadam se da će uvesti još kanala, pogotovo Pink Kids
Titlovi su "čitljivi", bilo žuti, ili bijeli (ružni su, ali nešto mi ne smeta - ovi žuti, ćirilicu ionako znam).
Bilo bi dobro da se negdje može pratiti program svih kanala i da je tačan (ako gdje ima, neka neko stavi, zahvaljujem unaprijed).
Kanali za sada izgledaju pristojno, ali, kao što rekoh, nadam se da će uvesti i ostale (doduše, ne moraju sve, jer me neki ne zanimaju, ni ovaj Reality me ne zanima, ali naravno da će to uvesti).
EDIT: Eh, moram se složiti za zvuk, jako je loš i to moraju popraviti (valjda to nije neki problem uštimati).
Kvalitet slike na nekim kanalima stvarno nije zadovoljavajući (znam šta sam gore napisao, ali nisam odmah sve uspio pogledati), mada vjerujem da je to do onoga šta puštaju, tako da će novije stvari biti vjerovatno bolje (Premium mi izgleda dobar).