Onaj iz 19 min. je dobio Marcos Senna radi prigovora....ne znam što je režiser prenosa potpisao i prikazao Rubena, ali u službenom sudijskom zapisniku stoji da je Senna požutio u 19-tom minutu.Tomahawk11 wrote:Je li ko skontao ko je, na kraju, dobio kartone?
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#6801 Re: Real Madrid C.F.
- ultima_palabra
#6802 Re: Real Madrid C.F.
Loguj se na bet365, bwin ili sličnu stranicu, baci bet i ne smaraj ljude.E&E wrote:Ja vam juce prije utakmice postavih ponudu, a niko ziv da se javiE&E wrote:Ajmo ko od madridista smije da se kladi da ce real uzeti prvenstvo? Ako real dobije ja vama 100KM, ako barca vi meni 200, posteno? Sve ostalo putem privatne poruke.Evo posto ste sada na +6 i 100% vam ulazi voda u usi ponuda je 100:100
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6803 Re: Real Madrid C.F.
Bas takoultima_palabra wrote:Loguj se na bet365, bwin ili sličnu stranicu, baci bet i ne smaraj ljude.E&E wrote:Ja vam juce prije utakmice postavih ponudu, a niko ziv da se javiE&E wrote:Ajmo ko od madridista smije da se kladi da ce real uzeti prvenstvo? Ako real dobije ja vama 100KM, ako barca vi meni 200, posteno? Sve ostalo putem privatne poruke.Evo posto ste sada na +6 i 100% vam ulazi voda u usi ponuda je 100:100
@LSD, ma gledam i one statistike na oficijelnoj stranici, pa je sve zbrkano. Ispade da i onaj Cani ima 2 kartona.
- ultima_palabra
#6804 Re: Real Madrid C.F.
Na raznim stranicama sam našao podatke da je taj prvi karton dobio Ruben, Senna, Cani i NilmarTomahawk11 wrote:@LSD, ma gledam i one statistike na oficijelnoj stranici, pa je sve zbrkano. Ispade da i onaj Cani ima 2 kartona.
- ultima_palabra
#6806 Re: Real Madrid C.F.
Haha, kako je diskretno ovo Arbeloa odradio
Nekad je Enver Hadžiabdić pričao o ovom laganom držanju za dres... kaže bio sam visok 175 cm a nikad me nijedan napadač nije nadskočio 
- taxi_driver
#6807 Re: Real Madrid C.F.
ovo realovci nikako da shvate da su igraci a i trener reala razmazeni i bezobrazni. Ono ja igram za real i ja sam bog. nek im je sudija pokazao. I sam sam se bavio sportom i trener je uvijek govorio nema rasprave sa sudcem,ma sta dosudio.Suti i igraj.
- ultima_palabra
#6808 Re: Real Madrid C.F.
Slažem se. Samo što tom logikom Barcelona ne bi završila nijednu utakmicu jer bi ostali bez igrača.taxi_driver wrote:ovo realovci nikako da shvate da su igraci a i trener reala razmazeni i bezobrazni. Ono ja igram za real i ja sam bog. nek im je sudija pokazao. I sam sam se bavio sportom i trener je uvijek govorio nema rasprave sa sudcem,ma sta dosudio.Suti i igraj.
- taxi_driver
#6809 Re: Real Madrid C.F.
gledam i barcelonu, oni su mala maca za real.
- ultima_palabra
#6810 Re: Real Madrid C.F.
Pa pogledaj malo bolje neki Clasico ili onu tekmu sa Arsenalom od prošle godine. Svih 11 igrača je oko sudije, uključujući Valdesa.
-
sumirprimus
#6811 Re: Real Madrid C.F.
momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko... 
a definitivno su sinoc bili prenervozni...
- ultima_palabra
#6812 Re: Real Madrid C.F.
Pa eto ti si preksinoć bio nervozan radi par diskutabilnih sudijskih odluka u utakmici koja je bila rezultatski izvjesna... šta onda reći za ono sinoć?sumirprimus wrote:momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko...
Jebo ti tu ligu gdje više ne možeš pričati o dobrim potezima i neizvjesnosti, nego samo i isključivo o suđenju.
- taxi_driver
#6813 Re: Real Madrid C.F.
Racunaj +3 jer idu barceloni.a sto je turcin dobio crveni? Garant se pravio pametan ko onaj nas protiv portugala.sumirprimus wrote:momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko...
-
5 0 5
#6814 Re: Real Madrid C.F.
ali ne dobijaju crvene kartone zbog toga. ako madrid izgubi ligu (a hoce), jucerasnji kiks bi mogao izaci preskup. jer pored izgubljena 2 boda ostali su i bez pola tima za iducu utakmicu. razmazeno i neodgovorno. moze ronaldo mahati da su ih pokrali a iducu utakmicu moze samo mahati sa tribina. sta je sa ozilom? on je dobio direktni crveni karton. mogao bi se on susiti nekoliko utakmica.ultima_palabra wrote:Pa pogledaj malo bolje neki Clasico ili onu tekmu sa Arsenalom od prošle godine. Svih 11 igrača je oko sudije, uključujući Valdesa.
-
sumirprimus
#6815 Re: Real Madrid C.F.
pa nemoj tako druze,preksinoc sam bio malčice neurozan,pust me sad da se malo naslađujem hehehehultima_palabra wrote:Pa eto ti si preksinoć bio nervozan radi par diskutabilnih sudijskih odluka u utakmici koja je bila rezultatski izvjesna... šta onda reći za ono sinoć?sumirprimus wrote:momci cemu nervoza,real je jos uvijek na plus 6,jos uvijek to djeluje i izgleda ko preveeliko...
Jebo ti tu ligu gdje više ne možeš pričati o dobrim potezima i neizvjesnosti, nego samo i isključivo o suđenju.
no hard feelings...
ja to isto rekoh neku noc,sudjenje ko rina..ka... i to ove utakmice gledaju milioni,stotine milona ljudi sirom svijeta,pa mi zato malo cudno djeluje,izgleda,da se ne presaberu...hebemu misha,previse gresaka...
- taxi_driver
#6816 Re: Real Madrid C.F.
Po meni sudjenje sinoc normalno. S tim da je sudija pokazao zube razmazenim zvijezdama iz reala.
- ultima_palabra
#6817 Re: Real Madrid C.F.
Tačno tako, ne dobijaju. Što pokazuje koliko su vaše teorije zavjere bile smiješne.505sCrtom wrote:ali ne dobijaju crvene kartone zbog toga. ako madrid izgubi ligu (a hoce), jucerasnji kiks bi mogao izaci preskup. jer pored izgubljena 2 boda ostali su i bez pola tima za iducu utakmicu. razmazeno i neodgovorno. moze ronaldo mahati da su ih pokrali a iducu utakmicu moze samo mahati sa tribina. sta je sa ozilom? on je dobio direktni crveni karton. mogao bi se on susiti nekoliko utakmica.ultima_palabra wrote:Pa pogledaj malo bolje neki Clasico ili onu tekmu sa Arsenalom od prošle godine. Svih 11 igrača je oko sudije, uključujući Valdesa.
Ne vjerujem da će Ronaldo biti kažnjen, niti da će Ozil dobiti više od jedne utakmice. Moraju primijeniti iste standarde kao za Piquea.
Što se tiče Lige, zakuhalo se ali sam ubijeđen da će Madrid osvojiti... isto tako mislim da neće izgubiti na Camp Nou.
- E&E
#6818 Re: Real Madrid C.F.
Ja nisam kladionicar niti to igram prijatelju, nego dajem vam priliku da uzmete pare, vama koji ste toliko sigurni u RMultima_palabra wrote:Loguj se na bet365, bwin ili sličnu stranicu, baci bet i ne smaraj ljude.E&E wrote:Ja vam juce prije utakmice postavih ponudu, a niko ziv da se javiE&E wrote:Ajmo ko od madridista smije da se kladi da ce real uzeti prvenstvo? Ako real dobije ja vama 100KM, ako barca vi meni 200, posteno? Sve ostalo putem privatne poruke.Evo posto ste sada na +6 i 100% vam ulazi voda u usi ponuda je 100:100
-
5 0 5
#6819 Re: Real Madrid C.F.
pique nije dobio karton zbog prigovora. tako da ne podlijezu istom pravilu, ne? znas da sam ja uvijek bio protiv teorija zavjere. a ne bih bio bas toliko "komotan" da sam navijac madrida, sto se lige tice. ili bilo cega ove godine.ultima_palabra wrote:Tačno tako, ne dobijaju. Što pokazuje koliko su vaše teorije zavjere bile smiješne.505sCrtom wrote:ali ne dobijaju crvene kartone zbog toga. ako madrid izgubi ligu (a hoce), jucerasnji kiks bi mogao izaci preskup. jer pored izgubljena 2 boda ostali su i bez pola tima za iducu utakmicu. razmazeno i neodgovorno. moze ronaldo mahati da su ih pokrali a iducu utakmicu moze samo mahati sa tribina. sta je sa ozilom? on je dobio direktni crveni karton. mogao bi se on susiti nekoliko utakmica.ultima_palabra wrote:Pa pogledaj malo bolje neki Clasico ili onu tekmu sa Arsenalom od prošle godine. Svih 11 igrača je oko sudije, uključujući Valdesa.
Ne vjerujem da će Ronaldo biti kažnjen, niti da će Ozil dobiti više od jedne utakmice. Moraju primijeniti iste standarde kao za Piquea.
Što se tiče Lige, zakuhalo se ali sam ubijeđen da će Madrid osvojiti... isto tako mislim da neće izgubiti na Camp Nou.
- ultima_palabra
#6820 Re: Real Madrid C.F.
Nisam komotan, niti sam bio na +10. Jasno je i tada bilo da predstoji još puno borbe.
Na Mourinhu je da galvanizira ekipu na ovoj nepravdi, što on vrlo dobro zna raditi.
Na Mourinhu je da galvanizira ekipu na ovoj nepravdi, što on vrlo dobro zna raditi.
- budva
#6821 Re: Real Madrid C.F.
pa reci mi za sto je pepe dobio zuti sinoc, pa pogledaj klip ako nisi gledao utakmicu cccctaxi_driver wrote:Po meni sudjenje sinoc normalno. S tim da je sudija pokazao zube razmazenim zvijezdama iz reala.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#6822 Re: Real Madrid C.F.
evo zbog cega
Portugalski "mesar" Pepe bio je jedan od onih koji je koristio riječi i uputio ih sucu:
- Kakva pljačka kur...sine!
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
Portugalski "mesar" Pepe bio je jedan od onih koji je koristio riječi i uputio ih sucu:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6823 Re: Real Madrid C.F.
Nije Pepe zbog toga dobio zuti karton, nego zbog prekrsaja Villarealovog igraca na njemu. Ta Pepeova izjava se nije desila za vrijeme utakmice, nego po zavrsetku.crysis wrote:evo zbog cega
- taxi_driver
#6824 Re: Real Madrid C.F.
Znas zasto je pepe dobio zuti.zbog svoje glume u predhodnim utakmicama. Ok greska sudije ali kontao je da glumi, a frajer ga nije namjerno udario za razliku njega koji je mesar. Ebo te pepe,jesi nasao koga ces braniti.
-
sumirprimus
#6825 Re: Real Madrid C.F.
pepe nije trebo dobit nikakav karton sinoc...
iz jednog razlgoa...
on je moro bit u zatvoru,zbog dosadasnjih startova...
a iz zatvora nemoguce je pokupit karton
hehehehehe
iz jednog razlgoa...
on je moro bit u zatvoru,zbog dosadasnjih startova...
a iz zatvora nemoguce je pokupit karton