Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
miki.ba

#6801 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

LSD wrote:Image

Ovo baš gadno izgleda :sad: ...jest kurate sreće, tek uđe malo nešto igrao i onaj ga potkaci...sve dobro i sve se može zašiti, ako nije kost u pitanju.
Samo mi nije jasno kako se ovo desilo, da ovako pukne, nevjerovatno. :?
missko

#6802 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ma nije povreda skroz opasna ali nije ni bezazlena ali crnju zbog namjere treba hebat u pakas i to vec u sljedecem dvoboju :x :evil:
LSD

#6803 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

kramponi buraz, to je zna biti gore od žileta....samo je pitanje da li je samo posjekotina u pitanju ili još nešto teže :roll:
skafiskafsnjak

#6804 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

pa sad, ako je povrsinska rana tj. samo posjektona, bice uredu. Ali ako ima neki lom ili sta vec, to je zabeano. Al u ovo drugo cisto sumnjam ...

Utakmica inace cudna ... valjda je Ferguson rekao da drze rezultat drugo poluvrijeme, ali nije planirao autogol Vidica ...

U svakom slucaju , 3 boda :thumbup:
skafiskafsnjak

#6805 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:Ode runiju noga u pm. :shock:
kakav je to smajli ba ? Slobodno reci da ti je drago :lol:
miki.ba

#6806 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

L00d wrote: valjda je Ferguson rekao da drze rezultat drugo poluvrijeme, ali nije planirao autogol Vidica ...

U svakom slucaju , 3 boda :thumbup:
Ma jarane da je bio kakav drugi golman primio bi ga za 3-3, al eto srece Man nikad ne fali.
BHF_Manijak

#6807 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

De Gea jedna dobra pa kiks, ima on jos ucit... :lol: :mrgreen:
skafiskafsnjak

#6808 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

miki.ba wrote: Ma jarane da je bio kakav drugi golman primio bi ga za 3-3, al eto srece Man nikad ne fali.
a zar nije nesreca onako gol primiti ? :lol:
uz to, onaj Hangeland ili kako vec, trebao je crveni dobiti. Ali 3 boda su bitna na kraju .

PS: Bgm ti pogodi da Rooney i RVP nece igrati zajedno, hahah. bar sad za sad :D
BHF_Manijak wrote:De Gea jedna dobra pa kiks, ima on jos ucit... :lol: :mrgreen:
A nije jedna dobra bila..vise ih je bilo. Meni ej licno okej
miki.ba

#6809 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

L00d wrote:@miki.ba, a zar nije nesreca onako gol primiti ? :lol:
uz to, onaj Hangeland ili kako vec, trebao je crveni dobiti. Ali 3 boda su bitna na kraju .

PS: Bgm ti pogodi da Rooney i RVP nece igrati zajedno, hahah. bar sad za sad :D
Pa vidio si i sam da nema napada i ideje kad su skupa na terenu, zadnje dvije tekme su proveli po 25 min skupa, a nisu ništa napravil.
Žao mi je runija al ne mogu oni skupa.
MrBega

#6810 Re: Manchester United FC

Post by MrBega »

Kad se sve sabere i oduzme, bolji Unitedo-ov domaci start u odnosu na City. Očito da je potreban fine tuning, ali United je u vrhu i ove godine
MrBega

#6811 Re: Manchester United FC

Post by MrBega »

LSD wrote:Image

Ovo baš gadno izgleda :sad: ...jest kurate sreće, tek uđe malo nešto igrao i onaj ga potkaci...sve dobro i sve se može zašiti, ako nije kost u pitanju.
Nije mi jasno kakve je krampone morao imati ovaj grmalj da ga tako duboko izdere?
just principe

#6812 Re: Manchester United FC

Post by just principe »

Rooney 4 sedmice OUT- nista vam ne preostaje nego ovog covjeka zvati da ga zamjeni.

Image
Chuckie

#6813 Re: Manchester United FC

Post by Chuckie »

L00d wrote:
Chuckie wrote:Ode runiju noga u pm. :shock:
kakav je to smajli ba ? Slobodno reci da ti je drago :lol:
Koliko je tebi godina majketi?
Riddle

#6814 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

United je jako dobro izgledao u prvom poluvremenu. Dosta sansi je stvoreno i trebao je biti visi rezultat od 3-1. Kagawa i Cleverley su fino sarađivali i stalno razigravali tim. Rafael je rasturao u napadu, iako se zaboravljao u odbrani. RVP je dao sjajan gol, ali nakon toga nista bas posebno nije uradio. Ocito je United znatno drugaciji tim od Arsenala i treba vremena da pohvata kretanja i namjere saigraca. Drugo poluvrijeme je bilo lose. Ne znam zasto, ali se cesto iskljuce kad imaju naizgled sigurno vodstvo. Mogao je Fulham i do 3-3. Dembele je u nastavku poderao sviju i konstantno stvarao probleme. Naravno, nije dovoljno sto je Unitedu odbrana vec dobrano naceta, pa zasto ne bi malo i ostatak tima patio. Ni manje, ni vise nego najbolji igrac tima je odsutan mjesec dana. Sjajno. Onako, prosjecna utakmica, mnogi jos nisu ni blizu prave forme, ima gresaka na svim pozicijama, pogresnih pasova, nesporazuma... Sve ce se to srediti, ali treba vremena i sigurno ce biti losijih rezultata u tom periodu.

Image

:roll:
Jokericious

#6815 Re: Manchester United FC

Post by Jokericious »

Sretna pobjeda. Fulham je zasluzio bar jedan bod. De Gea smijesan golman.

Nista od titule, zao mi je!
skafiskafsnjak

#6816 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

CollegeGunner wrote:Sretna pobjeda. Fulham je zasluzio bar jedan bod. De Gea smijesan golman.

Nista od titule, zao mi je!
Ti si ocigledno gledao Tottenham - WBA :lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#6817 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Pa što ne pričate da je RVP dao onako dobar gol? :shock: S tim da je ono momenat genijalnosti... moraće on još dosta znoja proliti da bi se prilagodio ekipi.
skafiskafsnjak

#6818 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

ultima_palabra wrote:Pa što ne pričate da je RVP dao onako dobar gol? :shock: S tim da je ono momenat genijalnosti... moraće on još dosta znoja proliti da bi se prilagodio ekipi.
Rijeci su suvisne 8-)

missko

#6819 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ono sto mi se danas svidjelo kod Uniteda je presing kada je trebalo oduzeti loptu i sredina terena je odlicno saradjivala ( Cleverli, Kagawa, Anderson), Evra ofenzivno fantastican ali nazad skripi. Nemanji fali rutine, De Gea osjeca jos uvijek strah kad je centarsut, tako da sa Evansom i Smailingom ne bi trebali imati problema s bilo kim bar u EPL. Mislim ovako pojacani da se treba zahvaliti Scolsu i Gigsu na kraju sezone. Ovako ova 2 kola pokazuju da savez i sudije favoriziraju Celsi za titulu ali vidijet cemo na kraju.
skafiskafsnjak

#6820 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

just principe wrote:Rooney 4 sedmice OUT- nista vam ne preostaje nego ovog covjeka zvati da ga zamjeni.
Ma moze se bez Rooneya...pa prvo poluvrijeme danas ti je dokaz. RVP je tu :thumbup:
A ovaj Bolt mi nekako djeluje ko ljakse...ne znam zasto :-)
missko

#6821 Re: Manchester United FC

Post by missko »

L00d wrote:
just principe wrote:Rooney 4 sedmice OUT- nista vam ne preostaje nego ovog covjeka zvati da ga zamjeni.
Ma moze se bez Rooneya...pa prvo poluvrijeme danas ti je dokaz. RVP je tu :thumbup:
A ovaj Bolt mi nekako djeluje ko ljakse...ne znam zasto :-)
Sta bi reko tek za Dzeki Cena ? :lol: :oops: :oops: :oops:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6822 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

MrBega wrote:Kad se sve sabere i oduzme, bolji Unitedo-ov domaci start u odnosu na City. Očito da je potreban fine tuning, ali United je u vrhu i ove godine
osim što je city trebao zabiti jedno 10 golova (sam nasri da ima 5 asistencija) a United realno trebao neriješeno završiti

ps-golčina van persia
skafiskafsnjak

#6823 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:
MrBega wrote:Kad se sve sabere i oduzme, bolji Unitedo-ov domaci start u odnosu na City. Očito da je potreban fine tuning, ali United je u vrhu i ove godine
osim što je city trebao zabiti jedno 10 golova (sam nasri da ima 5 asistencija) a United realno trebao neriješeno završiti

ps-golčina van persia

Gdje je realno nerjeseno. Kao prvo, autogol je bio . Drugo, imao je i United sansi u prvom dijelu da dadne bar jos 2 gola. Te neke stative i odbrane i njihovog golmana.

Zasluzeno 3:1 al et Vidic nije tako smatrao .
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6824 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

eto nek fulham nije imao prečku i dva-tri zicera skinuta.. united jeste bio bolji u prvom poluvremenu ali sve u svemu nula bi bila realna..

i kakve veze ima što je bio autogol :D

loši ste skroz zasad.. obrana je katastrofa mada je izmasakrirana povredama ali najgore što vam je napad nikakav.. prvo poluvrijeme danas dobrih 20 minuta i to je sve što je united odigrao u ova prva dva kola. Kao i lani, sa Youngom puno opasniji nego sa Nanijem.
Last edited by odesveuhonduras on 26/08/2012 01:32, edited 1 time in total.
skafiskafsnjak

#6825 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:eto nek fulham nije imao prečku i dva-tri zicera skinuta.. united jeste bio bolji u prvom poluvremenu ali sve u svemu nula bi bila realna..

i kakve veze ima što je bio autogol :D
hahah eto vala, nema nikakve... i on autogol je djelo Fulhama ...

:lol:
Post Reply