Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lilla wrote:Ve alejkumusselam Big Boy nego, šta ono ti voliš
Volim sve sto vole mladi.
Citati, pisati, jesti, spavati...
wewa wrote:
ko ti je kriv sto nisi konkretan.... eno, sinoc pitas ima li sta slatka?! cuj, slatka - moze to biti i zapecena tikva i zito i hurmasice i rolat s bananom i palacinke i schwarzwald torta i puding i sutlija i.... i kako sad insan da zna cime da ti ugodi?!
lilla wrote:Ve alejkumusselam Big Boy nego, šta ono ti voliš
Volim sve sto vole mladi.
Citati, pisati, jesti, spavati...
wewa wrote:
ko ti je kriv sto nisi konkretan.... eno, sinoc pitas ima li sta slatka?! cuj, slatka - moze to biti i zapecena tikva i zito i hurmasice i rolat s bananom i palacinke i schwarzwald torta i puding i sutlija i.... i kako sad insan da zna cime da ti ugodi?!
ma ne sumnjam ja da si ti kapacitet nego, mora da ima nesto sto ti je najdraze?
recimo, ja volim sve sto vole mladi - ali zeljanica... zeljanica je the one and only, sorry djuvegiji
hadzinicasa wrote:meni su namupale tulumbe
e dobro da znamo btw, kupovne nisu nimalo lose, i to one vece...
lilla wrote:Čuj moji dragi čupavci , pa nisu ti sami došli, ccc valjda draga Irish i Wewo
lilahanma, ... ne bi bilo zgodno da previše emotivno nastupam prema Irish i Wewi, moglo bi se pogrešno istumačiti, zato ja svoj ašk privremeno sam usmjerio ka pomenutim čupavcima
i evo ovako u after-džumanskom vaktu da vam uručim dušehranjljivi pozdrav; esselamu alejkum
lilla wrote:Čuj moji dragi čupavci , pa nisu ti sami došli, ccc valjda draga Irish i Wewo
lilahanma, ... ne bi bilo zgodno da previše emotivno nastupam prema Irish i Wewi, moglo bi se pogrešno istumačiti, zato ja svoj ašk privremeno sam usmjerio ka pomenutim čupavcima
i evo ovako u after-džumanskom vaktu da vam uručim dušehranjljivi pozdrav; esselamu alejkum
i bi nam na džumi i reis lično
ma znamo mi da ti nas volis - k'o sestre, sto i jesmo, jel tako, Irish?
i bi nam na džumi i reis lično
JEs to u mom dzematu bio?! JEst da ga nisam vidio,moro sam na donjem kraju klanjjati,ali nejse,ima li smo tu cast
@Lillo,bvoli Manijak i pojesti,nemoj molim te da e reduciras samo na zimski,tacnije u ovom slucaju ramazanski san
Kolega otvorio si pandorinu kutiju sad Znao sam da ce se cad biti anti-reisovskih postova... Da se razumijemo,on jeste osoba onako za dublje analize,ima pluseva i minusa,ali hajde bar za ramazan da se suzdrzimo o toj diskusiji?!
BHF_Manijak wrote:Kolega otvorio si pandorinu kutiju sad Znao sam da ce se cad biti anti-reisovskih postova... Da se razumijemo,on jeste osoba onako za dublje analize,ima pluseva i minusa,ali hajde bar za ramazan da se suzdrzimo o toj diskusiji?!