Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koju maskaru biste preporucile, da je do nekih 20KM? Da da trepavicama volumen i da ih lijepo rasceslja, a ne da mi ih slijepi k'o mravlje nozice
Kakva je ona zuta Maybeline nesto Volume? Vidjela sam da ima i ljubicasta i jos neka. Koristila onu Rimmelovu od 5KM, pa mi ne odgovara nesto ova zadnja sto sam uzela, hocu da promijenim.
Koju maskaru biste preporucile, da je do nekih 20KM? Da da trepavicama volumen i da ih lijepo rasceslja, a ne da mi ih slijepi k'o mravlje nozice
Kakva je ona zuta Maybeline nesto Volume? Vidjela sam da ima i ljubicasta i jos neka. Koristila onu Rimmelovu od 5KM, pa mi ne odgovara nesto ova zadnja sto sam uzela, hocu da promijenim.
Pomagajte!
te zute i ljubicaste su meni katastrofa...
ja sam zakljucila da bezveze pare dajem na razne maskare jer mi je i dalje najbolja ona plava maybelline volume express
dobre su max factorove 2000 calorie i masterpiece max... ustvari bolje da nista ne pametujem i da te drugi savjetuju jer ja imam jedno 15tak maskara
Last edited by VenomousV on 10/04/2011 17:40, edited 1 time in total.
Eeeee, e pa ta, jel to ona koja ima dvije strane - prvo naneseš ono bijelo, pa crno...?
Kako je to super, jako lijepo oči izgledaju s tom maskarom, plus što lako skineš, ma diiivno
nemoj da te neko nagovori na maybelline colosal.
(koliko sam samo puta popljuvala tu maskaru )
uzasno obara trepavice na dole.
2000 kalorija za 16ak maraka je savrseno dobra.
ne zamzija, to je ona predzadnja maskara sto prvo izvuces cetkicu kroz tanki dio i naneses i pocesljas, pa onda kroz debeli dio da stavis vise maskare.
ova.
volumizer. meni je super ona, nekad je ukradem od mame.
Ocajno su mi se prorijedile trepavice. Mazem ih ricinusovim uljem otakako sam prije par mjeseci ovdje procitala da valja. Sto je najtuznije pocela sam se sminkati tek na prvoj godini faksa, a do tada uopste nisam imala potrebe, trepavice bile za 10, nego eto, iz ciste dosade krenem, i sad isto mravlje nozice. Grozno :S