Mobile App to Provide On-Demand Domestic Payments in Japan
https://ripple.com/insights/ripple-powe ... nts-japan/
Moderator: anex
512MB wrote:Ripple ce uskoro app izbacit, tako da lekcija C) spekuliraj
Mobile App to Provide On-Demand Domestic Payments in Japan
https://ripple.com/insights/ripple-powe ... nts-japan/

Pitar_na_motoru wrote:Sta se desaJe?

Daleko od toga da sam pesimista.Pitar_na_motoru wrote:Svidjao mi se tvoj optimizam

Hodlam sto imam i dokupujem.... kako dokupim tako za dva dana grohneRene Higuita wrote:Daleko od toga da sam pesimista.Pitar_na_motoru wrote:Svidjao mi se tvoj optimizam
Nije crypto rekao jos svoju zadnju rijec. Samo HODL uz oprez.
Citiram sebe sa prethodne stranice teme:
A) Investiranje:
1. Nemoj investirati onoliko koliko sebi ne možeš da priuštiš da izgubiš
2. Nemoj investirati više od 10-20% ušteđevine
3. Nemoj investirati u ono što ne razumiješ
B) Investicija:
1. Treba da je zasnovana na kvalitetnom istraživanju
2. Treba da je diverzificirana
3. Treba ući sa strpljenjem od minimum jedne godine
4. Treba izvršiti reviziju investicije nakon 1. godine
![]()
http://www.businessinsider.com/bitcoin- ... ses-2018-1mO k3 wrote:btc se dobro drzi spram drugih...
Fali mu $100 da zaokruži $1000 minusa.Pitar_na_motoru wrote:Sto su i ovi iskusni postali pesimisticni i oprezni sa izjavama
Nego sta je ETH, on propade ko kauc
Sad nadjoh sliku kad je eth bio 820, a btc 17.346 dolara...almir90 wrote:Fali mu $100 da zaokruži $1000 minusa.Pitar_na_motoru wrote:Sto su i ovi iskusni postali pesimisticni i oprezni sa izjavama
Pitar_na_motoru wrote: Hodlam sto imam i dokupujem.... kako dokupim tako za dva dana grohne
BTC, ETH, BCC, ICX, VEN, NCASH, WABI i XRP... Valjda se isplati
Preveliku vrijednost pridajes paramaRene Higuita wrote:Crni humor
almir90 wrote:Bit će jednog dana ponovo.

Ako se ne odrzi na 480$, ide slobodan pad do 280$.Pitar_na_motoru wrote:Sto su i ovi iskusni postali pesimisticni i oprezni sa izjavama
almir90 wrote:Ne znam koliko je povezano sa trenutnim stanjem, ali vjerujem da ima povezanosti. U zadnje vrijeme dosta se vijesti pojavljuje o mogućoj novoj globalnom recesiji; od vijesti, YouTube videa, stručnjaka analitičara. O ovome nadolazećem problemu se čak raspravljalo i na World Economic Forum-u. Vidjeli smo da je i tržište dionicama doživilo udar ove godine; sveopća tenzija u svijetu u zadnje vrijeme raste, raste i zaduživanje naroda. Sada još ovi problemi između Amerike i Kine vezano za trgovinu, i ne samo njih, već je posalo Amerika protiv svih ostalih, kako će se to sve odigrati u budućnosti vidjećemo.
Profesionalni investitori neće tek tako ulagati u bilo šta i bilo kada. Na stranu amatere koji ulažu u bilo šta i bilo kada, bez ikakvog istraživanja šta su kupili; a i nas koji smo obična buranija (ma i manje od toga)u svijetu investiranja sa svojom sićom. Jednostavno fali ozbiljnog kapitala, a takav neće doći tek tako - moraju se početi neke ozbiljne pozitive stvari dešavati po pitanju kriptovaluta.
Kud ces vise da padne, u Decembru bio na 5-6$Pitar_na_motoru wrote:Hocete da i iote malo kupim da padne?
Btw imam mozda 2 na iq optionu