Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6801 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Sto se tice liverpoola, gledao sam jedno osvajanje Lige Prvaka i to je to
I ja, cak navijao za njih :)

Inace, Plavi_11 mislim da si ti taj moderato koji mi obrisa post. Znam da navijas za Liverpool no nemoj biti pristrasan :) Onaj gif nije bio spam...
Mustang1

#6802 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

un1ted wrote:
Inace, na tvoju zalost Liverpool je sinoc izgubio jedini trofej kojeg je mogao osvojiti ove godine :)

Dogodine se cujemo!
De ba recite mi jeste vi koji navijate za United vidoviti ili uzimate nesto jebeno ili sta ? Svi znate buducnost ! :-)
vaučer

#6803 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Bude šta bude, svakako sam zadovoljniji jer je Rodgers trener Liverpoola nego da je to Moyes. :D

Meni je United dobra ekipa, cjenim ih, izgradili su se sami i na ispravan način a Liverpoolu nitko osim njih samih nije kriv jer je prespavao na lovorikama cijele devedesete i dobar dio nultih dok je United gradio poslovno carstvo, stadion, mrežu sponzora itd. Ove sezone očekujem da bodovni jaz između ove dvije ekipe bude puno manji nego u minulim godinama - ne očekujem da će ijedna osvojiti trofej.
skafiskafsnjak

#6804 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

vaučer wrote:Bude šta bude, svakako sam zadovoljniji jer je Rodgers trener Liverpoola nego da je to Moyes. :D

Meni je United dobra ekipa, cjenim ih, izgradili su se sami i na ispravan način a Liverpoolu nitko osim njih samih nije kriv jer je prespavao na lovorikama cijele devedesete i dobar dio nultih dok je United gradio poslovno carstvo, stadion, mrežu sponzora itd. Ove sezone očekujem da bodovni jaz između ove dvije ekipe bude puno manji nego u minulim godinama - ne očekujem da će ijedna osvojiti trofej.
pa evo, zar nije tebi bitnije ono sto su osvojili dok ih pratis nego ono sto nikad nisi gledao, a kamoli ziv bio tada?
Samo to govorim ....
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6805 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Mustang1 wrote:
un1ted wrote:
Inace, na tvoju zalost Liverpool je sinoc izgubio jedini trofej kojeg je mogao osvojiti ove godine :)

Dogodine se cujemo!
De ba recite mi jeste vi koji navijate za United vidoviti ili uzimate nesto jebeno ili sta ? Svi znate buducnost ! :-)
A koji to trofej mogu osvojiti !? PL no way :) FA kup tesko, jer ga ekipe uzimaju ozbiljnij i ne salju kombinovane sastave kao sinoc Untied dok Liverpool igra sa najjacim sastavom.

Sta to mogu osvojiti !?
vaučer

#6806 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Ne znam šta bih ti rekao.
Kao prvo nije Liverpool klub iz mog mjesta pa da su ti uspijesi proživljeni unutar moje obitelji, kruga prijatelja, da sam nasljedio priče od starijih. Da je tako vjerojatno bih na jednak način vidio neke nedavne kao i trofeje iz 80-ih - jer sve bi to ostavilo neki trag. Ja ionako pamtim neke detalje, neke meni posebne i drage trenutne više nego samo podizanje trofeja.

Npr. trenutak gdje su u jednoj od prvih utakmica Dalglisha, nakon mučne polusezone Hodgsona i njegovog anti-nogometa, umjesto dotadašnjeg nabijanja pod nebo Agger, Lucas i Aurelio kratkim pasovima iznijeli loptu od našeg kornera do sredine terena. Samo sam odahnuo i pomislio 'Napokon je gotovo.'.

Znam da ti nisam odgovorio na pitanje, sjećam se dosta Liverpoolovih trofeja i opet na kraju pamtim tako neke detalje i njima se vraćam kao lijepim uspomenama - ono dok nisam gledao ne mogu ni doživljavati, iako odjeke tog vremena vidim i u današnjem Liverpoolu.
Mustang1

#6807 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

To su opet vidovnjacke sposobnosti :D Ne mozes tvrditi nesto tako .. Ja ne kazem da ce osvojiti (vjerovatno nece) ali vi ste ubjedjeni da nece

A sinoc je igrala prva postava zbog Suareza da igraju svi zajedno .. U FA Cupu ce vjerovatno igrati drugi tim .. U provm kolu ovog kupa od sinoc je igrao drugi tim
PrtiBeeGee

#6808 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

AmiĐa_Idriz wrote:
PrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Ne znam šta ti očekuješ ? Prijatelju,ni Barcelona ne završi sezone bez poraza i pada koncentracije i uigranosti ;)
Dragi Amidja mislim da je ovo smijesno reci ili poredit Barcelonu i Liverpool po pitanju forme i poraza kojeg ce Barcelona da ima "jedan, dva ili tri" s'tim da formu uvijek ima i tu konstantnost naspram Liverpoola koji ce imati minimum 8-9 poraza !!! Mi smo USLI U SEZONU NEUIGRANI a to sto smo uspijeli upisati 3 pobjede na startu je po meni pravo cudo, a takodje nismo ni blizu igre kakvu smo imali pred kraj prosle sezone gdje smo dominirali nad protivnicima.. Toga trenutno nema, kao ni konstantnog trcanja, presinga, dodavanja, stvaranje mnostvo prilika i suteva na gol... Ja sam jos prije pocetka sezone piso da nam je ovo najbolja prilika za napad na vrh u zadnjih 20 godina jer su 3 velika kluba promjenili trenere sto zna jako utjecati na igru kluba sto se i pokazalo tacnim ( United, Chelsea i City ), isto tako sam piso da bi ovo mogla biti Tottenhemova i Arsenalova godina- Arsenal pod palicom Wengera jer je covjek starosjedilac u klubu, ali stime da se pojacaju dobro sto po meni nisu plaho uspijeli osim FENOMENALNOG dovodjenja Ozila koji je bolja investicija nego citav Liverpool-ov prelazni kadar... Tottenham zgrnuo bruku para na Baleu ali je isto tako pametno i jako dobro investiro u nove igrace sto se pokazalo kao PUN POGODAK imaju i trenera koji je vec par godina u klubu i zna kako stvari stoje sto ce se na kraju i pokazati kao dobra stvar jer mislim da Tottenham ove godine moze napasti i titulu sa Arsenalom.. I ako tu dodamo Chelsea City i United bit ce NEVJEROVATNO I PRAVO CUDO ako Liverpool zavrsi u TOP 4... Ovo govorim realno gledajuci na stanje u klubovima i sa cime koji klub raspolaze i svi ovi navedeni su daleko ispred nas... Navijam za Liverpool 15 godina i zivim za titulu EPL i za uspijeh kluba. Ko me god poznaje zna da sam veliki fanatik i da znam sve o moguce o Liverpool-u pa nekad i pretjeram kada pricam o klubu jer zivim za uspijeh kluba, al ovo danas je realnost sto se vidi po igri mjestu na tabeli (predhodnih godina), po igracima koje dovodimo u klub jer nisu kao nekad zvucna i nemamo tu mogucnost vise jer se vidi NEigranje u LP i sa tim se treba pomiriti dok nedodju bolji dani...
Last edited by PrtiBeeGee on 26/09/2013 22:15, edited 1 time in total.
MyTao

#6809 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ja... Sigurno ce United ove sezone osvojiti nesto... ako budu u top 4 nek budu zahvalni.
skafiskafsnjak

#6810 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

MyTao wrote:Ja... Sigurno ce United ove sezone osvojiti nesto... ako budu u top 4 nek budu zahvalni.
Smijesno je gledati nesto i prognozirati nakon 5 kola...

Ne budite smijesni .
Charuga
Globalni moderator

#6811 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

un1ted wrote:Inace, Plavi_11 mislim da si ti taj moderato koji mi obrisa post. Znam da navijas za Liverpool no nemoj biti pristrasan :) Onaj gif nije bio spam...
Mnogo grijesis, navijam za Želju ... ;-)
Towelie

#6812 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

skafiskafsnjak wrote:
MyTao wrote:Ja... Sigurno ce United ove sezone osvojiti nesto... ako budu u top 4 nek budu zahvalni.
Smijesno je gledati nesto i prognozirati nakon 5 kola...

Ne budite smijesni .
Jeste smesno, ali eto, navijaci Junajteda od sad prognoziraju ko ce sta osvojiti, a ko nece. :-)
BHF_Manijak

#6813 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Vaucer, vidis kako se u gostima hladno uzme Swansea, ako hoces da pretendujes na jedno od prva 4 mjesta. :) Arsenalu Labudovi nisu bili "neugodan protivnik" i Liberty nije bila neosvojiva tvrdjava, kao za L'Pool nazalost! :(
Mustang1

#6814 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Da jos Arsenal nije pobjedio bili bi idealni rezultati za nas :D Ovako sa pobjedom idemo na drugo mjesto cini mi se .. Sa pobjedom dokazati da je onaj poraz bio slucajnost a ne realnost :D
BHF_Manijak

#6815 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Sutrasnja utakmica pokazat ce u kakvom je stanju ekipa. Ako ne uzmu ubjedljivo zadnji SUnderland, znaci ceka nas jos jedna patnja u narednih 250 dana...
Mustang1

#6816 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Upravo .. AKo uzmu sutra ja garantujem borbu za ligu sampiona ako ne i nesto vise .. Ako ne uzmu bit ce opet "Ode Europa Liga za par bodova" :D
Peryton_

#6817 Re: Liverpool FC

Post by Peryton_ »

The Reds' team in full is: Mignolet, Enrique, Sakho, Toure, Skrtel, Henderson, Lucas, Gerrard, Moses, Suarez, Sturridge.

Subs: Jones, Agger, Aspas, Ilori, Sterling, Ibe, Wisdom.
Peryton_

#6818 Re: Liverpool FC

Post by Peryton_ »

Nisam nikad bio uvjereniji u pobjedu :D
Gandalf

#6819 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

opet su metiljavi - iako igraju sa pojačanom sredinom, nikakav oni vlastiti tempo ne mogu da nametnu protivniku, opet se stihijski brane i bezidejno gube lopte na 30 metara od protivničkog gola, sada će im još onaj Larson zabit' gol iz slobodnog
King_Kenny

#6820 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Malo je nedostajalo...
Gandalf

#6821 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

sekunda do katastrofe, ali sada će oni njega dobit'
Gandalf

#6822 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

sturridgeeeeeeeeeeeee :D