Po 10. put, entitet fBiH je nakon što je ukinuta zastava fBiH, kao prelazno rješenje, izabrao da državna zastava bude i zastava entiteta fBiH. I tu je neko nasavjetovao milorada da se igra riječima. Hvataju se za slamku.džakailibu wrote:samo mi objasnite o kakvoj zastavi fbih ovaj govori? realno ako je bila kakva zastava fbih onda bi trebala i rs-a?
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
archi_a
#67976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- horkesh
#67977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako što je Ustavni sud BiH presudio da su boje na zastavi RS-a "panslavenske", a ne srpske.Point. wrote:Kako je onda zastava rs ustavna, kad na njoj treba ubaciti i znak koji odražava druga dva konstitutivna naroda?archi_a wrote:Zato što se treba ubaciti i znak koji odražava srbe. Nisu još pronašli rješenje.Point. wrote: Zašto nije ustavna ona stara zastava Federacije?
- 512MB
#67979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa sto ne ubace?archi_a wrote: Zato što se treba ubaciti i znak koji odražava srbe. Nisu još pronašli rješenje.

-
archi_a
#67980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Point.
#67981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nabijem ih na ovaj panslavenski qurac.horkesh wrote:
Tako što je Ustavni sud BiH presudio da su boje na zastavi RS-a "panslavenske", a ne srpske.
- AmiĐa_Idriz
#67982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Inzkov pogleda dovoljno govori, zna i on da su usrali.
Elem, ovo je odlično što on radi, samo naprijed
Elem, ovo je odlično što on radi, samo naprijed
- Maraschino
#67983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
512MB wrote:Pa sto ne ubace?archi_a wrote: Zato što se treba ubaciti i znak koji odražava srbe. Nisu još pronašli rješenje.
mogu ovaj grb i na panslavenske boje
- 512MB
#67984 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta je ovo danas, udri brat na brata
Predsjednik HDZ BIH Dragan Čović oglasio se saopćenjem za javnost povoodm aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP-a
Saopćenje prenosimo u nastavku:
"Želim iskazati zadovoljstvo i pozdraviti odluku saveznika nakon današnjeg ministarskog sastanka NATO-a u Bruxellesu, gdje je potvrđena spremnost i pozvana BiH da dostavi svoj prvi Godišnji državni program - ANP.
Koristim ovu prigodu da se iskreno zahvalim NATO saveznicima koji su na ovaj način prepoznali vjerodostojnost i naše napore tijekom proteklih godina u procesu približavanja NATO integracijama, što je u konačnici dovelo do odobravanja i aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP.
Ovo je nesumnjivo pozitivan integracijski korak za Bosnu i Hercegovinu.
Predsjednik HDZ BIH Dragan Čović oglasio se saopćenjem za javnost povoodm aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP-a
"Želim iskazati zadovoljstvo i pozdraviti odluku saveznika nakon današnjeg ministarskog sastanka NATO-a u Bruxellesu, gdje je potvrđena spremnost i pozvana BiH da dostavi svoj prvi Godišnji državni program - ANP.
Koristim ovu prigodu da se iskreno zahvalim NATO saveznicima koji su na ovaj način prepoznali vjerodostojnost i naše napore tijekom proteklih godina u procesu približavanja NATO integracijama, što je u konačnici dovelo do odobravanja i aktiviranja Akcijskog plana za članstvo - MAP.
-
džakailibu
#67985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cekajte, nebitno koja je zastava, ako je jedna od tih predstavljala FBiH nije mi jasno zasto nije postavljena i RS-a. Ja sam te dvije zastave BiH shvatio ono kao dvije zastave , svecarski, ili vazan dogadjaj.archi_a wrote:Po 10. put, entitet fBiH je nakon što je ukinuta zastava fBiH, kao prelazno rješenje, izabrao da državna zastava bude i zastava entiteta fBiH. I tu je neko nasavjetovao milorada da se igra riječima. Hvataju se za slamku.džakailibu wrote:samo mi objasnite o kakvoj zastavi fbih ovaj govori? realno ako je bila kakva zastava fbih onda bi trebala i rs-a?
- Maraschino
#67986 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne budi dijete.512MB wrote:Sta je ovo danas, udri brat na brata![]()
Covjek godinama jedno prica drugo radi.
-
archi_a
#67987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa nije predstavljala, u tome i jeste caka. Osim ako milorad ima istančano čulo, pa može da namiriše koja je zastava fBiH a koja države BiH!džakailibu wrote:cekajte, nebitno koja je zastava, ako je jedna od tih predstavljala FBiH nije mi jasno zasto nije postavljena i RS-a. Ja sam te dvije zastave BiH shvatio ono kao dvije zastave , svecarski, ili vazan dogadjaj.archi_a wrote:Po 10. put, entitet fBiH je nakon što je ukinuta zastava fBiH, kao prelazno rješenje, izabrao da državna zastava bude i zastava entiteta fBiH. I tu je neko nasavjetovao milorada da se igra riječima. Hvataju se za slamku.džakailibu wrote:samo mi objasnite o kakvoj zastavi fbih ovaj govori? realno ako je bila kakva zastava fbih onda bi trebala i rs-a?
P. S. Kako si ti shvatio, tako su shvatili i svi normalni ljudi. Nenormalan će sve okrenuti. Vjeruj, i da se čak dozvole entitetska obilježja, a neće i ne smiju, tu milorad ne bi stao, samo bi se prebacio na nešto drugo. Mitomanija, nema kraja.
- 512MB
#67988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Osim toga sastanak se odvija u FBiH pa bi i bilo razloga da zastava domacina bude uz drzavnu.
- horkesh
#67989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čuj, jedna od zastava predstavljala FBiHdžakailibu wrote:cekajte, nebitno koja je zastava, ako je jedna od tih predstavljala FBiH nije mi jasno zasto nije postavljena i RS-a. Ja sam te dvije zastave BiH shvatio ono kao dvije zastave , svecarski, ili vazan dogadjaj.archi_a wrote:Po 10. put, entitet fBiH je nakon što je ukinuta zastava fBiH, kao prelazno rješenje, izabrao da državna zastava bude i zastava entiteta fBiH. I tu je neko nasavjetovao milorada da se igra riječima. Hvataju se za slamku.džakailibu wrote:samo mi objasnite o kakvoj zastavi fbih ovaj govori? realno ako je bila kakva zastava fbih onda bi trebala i rs-a?
Dobro, drugi put treba staviti tri zastave BiH i mirna Bosna
-
džakailibu
#67990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hvala! jak je gardijan!
-
archi_a
#67991 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kvota 1,15, sa tendencijom pada ili blokiranjem uplate na par.Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik napustio je današnji sastanak u zgradi Predsjedništva BiH sa delegacijom Upravnog odbora Vijeća za implementaciju mira, zbog toga što u sali, kako je rekao, nije bila zastave bh. entiteta Republika Srpska.
Delegacija Vijeća za provedbu mira u BiH (PIC) prije održavanja sastanka upozorila je Predsjedništvo BiH da prilikom susreta ispoštuje Zakon o zastavi Bosne i Hercegovine, a koji definiše da se zastava BiH koristi prilikom svih zvaničnih međunarodnih posjeta te eksplicitno je traženo da "druge zastave iz BiH neće se isticati zajedno sa zastavom BiH".
Ambasador OSCE-a u BiH, Bruce G. Berton napisao je na Twitteru: "Sastanak Upravnog odbora Vijeća za implementaciju mira sa tri člana Predsjedništva BiH. Nažalost, predsjednik Dodik je odlučio da ne ostane", napisao je Berton.
Direktor Međunarodnog instituta za bliskoistočne studije IFIMES iz Ljubljane, Zijad Bećirović, rekao je za agenciju Patria da Dodika, zbog njegovog ponašanja, čeka sudbina bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog (VMRO-DPMNE).
„Zbog toga je Dodik toliko nervozan, jer smatra da samo stvaranjem tenzija, konflikata može politički preživjeti. Vodećim sigurnosnim službama u svijetu poznate su njegove transakcije ili bolje rečeno počinjeni kriminal. Zna se ko je sve uključen u njegov kriminal, preko koga i koliko je opljačkao Republiku Srpsku. Tu postoje elementi i međunarodnog kriminala u kojeg su uključeni i međunarodni akteri“, rekao je Bećirović .
Direktor IFIMES-a, instituta koji ima specijalni savjetodavni status pri UN-u, smatra da se postojeće tenzije u BiH, koje su, kako je rekao, stvorene i koje rastu mogu se presjeći samo na dva načina; a to je eliminacija Dodika i njegove politike iz političkog života ili da tenzije rastu do te mjere da dođe do oružanog konflikta.
„Izvjesniji je prvi način“, rekao je Bećirović.
- bunk
#67992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.
I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.
I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kurac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kurac.
Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kurac bre! Satreše nas.
Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kurac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi kurac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.
Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kurac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite. Satreše nas.
Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac. Epilog se da naslutiti...
- wewa
- manijak1
-
archi_a
- 512MB
#67996 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imaju srbi humor nije da nemajubunk wrote:Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.
I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.
I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kurac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kurac.
Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kurac bre! Satreše nas.
Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kurac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi kurac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.
Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kurac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite. Satreše nas.
Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac. Epilog se da naslutiti...
- spreca
#67997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci Rudonja je dao zakletvu pod zastavom Federacijearchi_a wrote: Pa nije predstavljala, u tome i jeste caka. Osim ako milorad ima istančano čulo, pa može da namiriše koja je zastava fBiH a koja države BiH!ja ovdje za stolom ne vidim ni jednog službenika iz entiteta fBiH. Sve su ovo ljudi u službi države Bosne i Hercegovine i kao takvi su dali zakletvu, kao i milorad.
P. S. Kako si ti shvatio, tako su shvatili i svi normalni ljudi. Nenormalan će sve okrenuti. Vjeruj, i da se čak dozvole entitetska obilježja, a neće i ne smiju, tu milorad ne bi stao, samo bi se prebacio na nešto drugo. Mitomanija, nema kraja.
- Zlocin&Kazna
#67998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možemo očekivati vijest tipa: "Dodik napustio sastanak jer mu nisu dali da pjeva" uz njegovu izjavu "... Ja sam htio samo neku pjesmicu, barem refren, bez muzike..."
- seln
#67999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa neka RS uzme zastavu BiH kao zastavu RS... nije belaj postaviti tri iste.džakailibu wrote:cekajte, nebitno koja je zastava, ako je jedna od tih predstavljala FBiH nije mi jasno zasto nije postavljena i RS-a. Ja sam te dvije zastave BiH shvatio ono kao dvije zastave , svecarski, ili vazan dogadjaj.archi_a wrote:Po 10. put, entitet fBiH je nakon što je ukinuta zastava fBiH, kao prelazno rješenje, izabrao da državna zastava bude i zastava entiteta fBiH. I tu je neko nasavjetovao milorada da se igra riječima. Hvataju se za slamku.džakailibu wrote:samo mi objasnite o kakvoj zastavi fbih ovaj govori? realno ako je bila kakva zastava fbih onda bi trebala i rs-a?
- seln
#68000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jos jedna velika pobeda Guardiana... blago majci, blago ocu... blago genocidnoj, blago matici srbiji...spreca wrote:Znaci Rudonja je dao zakletvu pod zastavom Federacijearchi_a wrote: Pa nije predstavljala, u tome i jeste caka. Osim ako milorad ima istančano čulo, pa može da namiriše koja je zastava fBiH a koja države BiH!ja ovdje za stolom ne vidim ni jednog službenika iz entiteta fBiH. Sve su ovo ljudi u službi države Bosne i Hercegovine i kao takvi su dali zakletvu, kao i milorad.
P. S. Kako si ti shvatio, tako su shvatili i svi normalni ljudi. Nenormalan će sve okrenuti. Vjeruj, i da se čak dozvole entitetska obilježja, a neće i ne smiju, tu milorad ne bi stao, samo bi se prebacio na nešto drugo. Mitomanija, nema kraja.![]()
....sad nece smjeti se vratiti kuci u shumariju