Omega zapeo pa zapeo. Valjda su u klubu svi toliko markentinški i finansijski neuki pa im treba jedno forumsko prosvjetljenje...Latte wrote:Omega je isao na vjeronauku kad se radilo gradivo zvano marketing.
A opet sam ugovor ukupno 5 ljudi vidjelo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Omega zapeo pa zapeo. Valjda su u klubu svi toliko markentinški i finansijski neuki pa im treba jedno forumsko prosvjetljenje...Latte wrote:Omega je isao na vjeronauku kad se radilo gradivo zvano marketing.
Poenta je da niko od nas ne zna detalje ugovora pa ovako dobije 2 feninga a ono sto ne znamo mozda dobije pola marke i na 1000 korisnika dobije 500 maraka ili slomega369 wrote:ma da ne tusimo vise sa ovim. ko je skontao poentu da je malo 2 feninga po litri za ovu vrstu akcije, skontao je.
sto rece zf: sipalo se i sipace se....ha ja...mirna bosna
Mozda se poveca sa 2 feninga kada ovo bolje zazivi i raja bude vise koristila.supercali wrote:Poenta je da niko od nas ne zna detalje ugovora pa ovako dobije 2 feninga a ono sto ne znamo mozda dobije pola marke i na 1000 korisnika dobije 500 maraka ili slomega369 wrote:ma da ne tusimo vise sa ovim. ko je skontao poentu da je malo 2 feninga po litri za ovu vrstu akcije, skontao je.

omega369 wrote:ma da ne tusimo vise sa ovim. ko je skontao poentu da je malo 2 feninga po litri za ovu vrstu akcije, skontao je.
Pisem jer mi je stalo da klub vise zaradi. Pametujem jer sam pametan i a moze mi se. Kome se ne svidja nek ne cita. Imam pravo na misljenje i zaboli me sta ce neko reci.leškarenje wrote:Hoce li tebi biti manje u dzep,majke tiomega369 wrote:ma da ne tusimo vise sa ovim. ko je skontao poentu da je malo 2 feninga po litri za ovu vrstu akcije, skontao je.
sto rece zf: sipalo se i sipace se....ha ja...mirna bosnasta si zapeo koji kurac,nevezano samo za ovo vazda ti nesto pametujes jebo ga ti,nista ti ne valja,ne znam sta hoces tim da postignes
vazda neki crnjak prosipas.
Fino procitaj sta kaze u onom clanku,dvije vrste ugovora smo potpisali...jedan klasicni sponzorski,ovaj drugi je vezan za ovo sipanje i tu koliko god da kane dobro je.Procitaj pa pametuj.
Nisi pametan i treba da te zaboli sta ce neko reci, jer bi tako mozda i postao pametan.omega369 wrote: Pisem jer mi je stalo da klub vise zaradi. Pametujem jer sam pametan i a moze mi se. Kome se ne svidja nek ne cita. Imam pravo na misljenje i zaboli me sta ce neko reci.
Tekstovi te vrste i jesu za sitnu buraniju koja pojma nema kako te stvari idu. Hifa je za tvoju info mali sponzor sa ugovorom manjim od 15 milja godisnje, malo su veci sponzori od salihbegovica. Za toliku firmu jadno, voditi ima navijace za 2 feninga je smijesno, a vi mislite sta hocete.
A kad vec mudrujes reci mi jesi li ikada sipao na nasoj prvoj LBC pumpi? I znas li uopste koja je i sta je klubu nudila? Nisi garant, ni ti ni ostali, ali dusa osuditi drugacije misljenje
animus wrote:Ja im necu sipati jer su bezobrazno skupi i bolje je dati klubu pare na drugi nacin a stediti po 20 feninga sipanjem na gaspromu. Hifa je prava lihvarska firma i kontaju ovim trikom da zarade i na racun ljubavi prema klubovima.
Nisi, i nije trebalo.omega369 wrote:Ja sam tacno rekao sto je i trebalo.
Zasto sto pises besmislice?omega369 wrote:Nisam ni ocekivao da ces ti skontati. Pogadjas razlog?
Nemam potrebu da dajem ikakve kontra informacije. Mene ne zanimaju gluposti koje tebe zanimaju.omega369 wrote:Umjesto sto supljiras i vrijedjas daj jednu informaciju koja ce pobiti ono sto sam napisao. Nemas je, ni ti ni ostali forumski mrsimudi.
omega369 wrote:zato se ne javljaj i ne citiraj me.
Ti si za mene dijete, a od mene nisi postigao vise u zivotu cak i kad sam bio u tvojim godinama. U to budi apsolutno uvjeren.omega369 wrote:Da, za mene si sitna buranija. U zivotu sam uradio dovoljno da mogu skontati ono sto tebi ocito zadugo nece poci za rukom.
Tim jos gore, jer onda to sto pises definitivno jeste besmisleno.omega369 wrote: Nisam rekao da se neko tali, i ne optuzujem nikoga. Rekao sam da je los ugovor, kao sto jeste.
Sto mi ne znamo ili sto ti ne znas? Pa evo recimo ti ne znas da mi svi ostali znamo koliko ti ne znas.omega369 wrote:Zato, ili navedi nesto sto ovdje ne znamo o ovoj temi ili se poklopi
Ubiše sa ovom pričom.Stroj-2 wrote:Haj molim vas prestanite o HIFI i cijenama, otovrite barem novu temu tamo ''HIFA i klub'' ili tako nešto...