Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Benq wrote:@zatezni, pogledaj pod "moje uplate" da li stoji da je uplaceno.
Vidio, nisam ni znao za ovo. Jbg stariji čovjek...
Nego me ovo oko ovog zaracunavanja vraćanja stvarno ispizdilo. Jebo tri marke ali stvarno nije niko gledao. Fino onome na podršci rekao da isključi skroz i to još dva puta pito Jel to definitivno isključeno kaže jeste, sad evo biva opet koristio niđe veze...
zateznistub wrote:
Nego me ovo oko ovog zaracunavanja vraćanja stvarno ispizdilo. Jebo tri marke ali stvarno nije niko gledao. Fino onome na podršci rekao da isključi skroz i to još dva puta pito Jel to definitivno isključeno kaže jeste, sad evo biva opet koristio niđe veze...
Dakle rijesili smo to u vezi racuna, jer i kod mene stoji da nije placeno ali kad odem na "moje uplate" tamo stoji da je placeno. Takodje pod "trenutno stanje" stoji samo zadnji neplacen racun, kako i treba biti.
zateznistub wrote:
Dakle rijesili smo to u vezi racuna, jer i kod mene stoji da nije placeno ali kad odem na "moje uplate" tamo stoji da je placeno. Takodje pod "trenutno stanje" stoji samo zadnji neplacen racun, kako i treba biti.
Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
Koliko treba majstorima da naprave to jer kako stvari stoje kompletno naselje nema neta (r)
Benq wrote:@zatezni, pogledaj pod "moje uplate" da li stoji da je uplaceno.
@zateznistub
Kada je u pitanju obračun usluge TV Unazad 72 u deaktiviranom statusu, kolege će detaljno provjeriti sve što je potrebno.
Javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama u što kraćem roku.
sheilak wrote:Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
Koliko treba majstorima da naprave to jer kako stvari stoje kompletno naselje nema neta (r)
@sheilak
Zamolit ćemo Vas da nam u pp dostavite podatke radi detaljne provjere.
sheilak wrote:Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
@sheilak
Zamolit ćemo Vas da nam u pp dostavite podatke radi detaljne provjere.
Al su ga opravili nestade i tv kanala na nekih pola sata pa se srecom vrati al neta nema ni u tragovima (r)
zateznistub wrote:
Probaj vratiti sadrzaj unazad. Ja sam ima isti problem i deaktivirali mi, sad ne mogu vracat sadrzaj. Ako mozes vratit znaci da ti nije deakticirana usluga.
zateznistub wrote:
Probaj vratiti sadrzaj unazad. Ja sam ima isti problem i deaktivirali mi, sad ne mogu vracat sadrzaj. Ako mozes vratit znaci da ti nije deakticirana usluga.
Jest pa da me opet po ušima opale...
Neka jave prvo...
zateznistub wrote:
Neka jave prvo...
Pa probaj samo pokrenut, i odmah prebaci ako vrati sadrzaj. Ako ti je deaktivirano, izbacit ce ti poruku da pozoves 1360
Tako ti je najlakse provjerit da li ti je deaktivirana usluga
Ja sam kod Hanife to deaktiviro tako sto sam u postavkama iskljucio one ikone za tv emisije. Cim nema ikona, nema ni plave linije, nema ni mogucnosti vracanja unazad. Tako da nema mogucnost ni da slicajno premota unazad
odmor wrote:
Ja sam kod Hanife to deaktiviro tako sto sam u postavkama iskljucio one ikone za tv emisije. Cim nema ikona, nema ni plave linije, nema ni mogucnosti vracanja unazad. Tako da nema mogucnost ni da slicajno premota unazad
I to je rjesenje ali malo losije. U ovoj varijanti imas ikone a ne mozes premotat sadrzaj
zateznistub wrote:
Neka jave prvo...
Da bi gasenje vracanja unazad "proslo kroz sistem" moraju ti osvjezit uslugu. Ili ti sam sebi restartovati resiver.
zateznistub wrote:
Pitam koliko je do sistema da se fakturise nešto što nije korišteno kao i da nije prikazano nešto što jeste plaćeno?
Vaša uplata je uredno evidentirana.
Ukoliko želite dostavićemo Vam nazive koje ste pokretali, da li Vi ili neko od ukućana.
Evidentiraćemo Vašu reklamaciju i zamoliti kolege za detaljnu provjeru.
zateznistub wrote:
Pitam koliko je do sistema da se fakturise nešto što nije korišteno kao i da nije prikazano nešto što jeste plaćeno?
Ukoliko želite dostavićemo Vam nazive koje ste pokretali, da li Vi ili neko od ukućana.
Prvi put je navodno "vraćana" praktična žena iako odgovorno tvrdim da nije... Mislim niđe veze...
Za ovaj drugi put ne znam ni ja šta je "vraćamo".
Eto molim vas da prenesete kolegama još jednom da tu uslugu na mom računu totalno deaktivirati da se ni pod tačkom razno ne može ponovo aktivirati...
zateznistub wrote:
Prvi put je navodno "vraćana" praktična žena iako odgovorno tvrdim da nije... Mislim niđe veze...
Za ovaj drugi put ne znam ni ja šta je "vraćamo".
Eto molim vas da prenesete kolegama još jednom da tu uslugu na mom računu totalno deaktivirati da se ni pod tačkom razno ne može ponovo aktivirati...
@zateznistub
Onemogućit ćemo korištenje usluge TV Unazad na Vašem Ugovoru i detaljno provjeriti sve što je potrebno. Javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Da li je moguce negdje upisati kod koji dobijete kad instalirate eon aplikaciju na Sony smart tv? Meni instalacija aplikacije uredno prosla i pojavio mi se na ekranu tv-a aktivacioni kod koji bi trebalo upisati negdje na mom nalogu Moj telemach da bi aplikacina na tv-u proradila. Ja to polje nigdje ne uspjevam pronaci niti mi se sta nudi. Zena iz podrske koju sam zvao kao da je pala sa Marsa. Nema pojma ni o cemu.