Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zateznistub

#67976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Benq wrote:@zatezni, pogledaj pod "moje uplate" da li stoji da je uplaceno.
Vidio, nisam ni znao za ovo. Jbg stariji čovjek...
Nego me ovo oko ovog zaracunavanja vraćanja stvarno ispizdilo. Jebo tri marke ali stvarno nije niko gledao. Fino onome na podršci rekao da isključi skroz i to još dva puta pito Jel to definitivno isključeno kaže jeste, sad evo biva opet koristio niđe veze...
Benq

#67977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

zateznistub wrote: Vidio, nisam ni znao za ovo. Jbg stariji čovjek...
Nego me ovo oko ovog zaracunavanja vraćanja stvarno ispizdilo. Jebo tri marke ali stvarno nije niko gledao. Fino onome na podršci rekao da isključi skroz i to još dva puta pito Jel to definitivno isključeno kaže jeste, sad evo biva opet koristio niđe veze...
Dakle rijesili smo to u vezi racuna, jer i kod mene stoji da nije placeno ali kad odem na "moje uplate" tamo stoji da je placeno. Takodje pod "trenutno stanje" stoji samo zadnji neplacen racun, kako i treba biti.

Ovo ostalo za vracanje unazad rjesavaj sa njima :).
zateznistub

#67978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Benq wrote:
Dakle rijesili smo to u vezi racuna, jer i kod mene stoji da nije placeno ali kad odem na "moje uplate" tamo stoji da je placeno. Takodje pod "trenutno stanje" stoji samo zadnji neplacen racun, kako i treba biti.

Ovo ostalo za vracanje unazad rjesavaj sa njima :).
:thumbup:
sheilak

#67979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sheilak »

Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
Koliko treba majstorima da naprave to jer kako stvari stoje kompletno naselje nema neta (r)
Telemach

#67980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zateznistub wrote:
Benq wrote:@zatezni, pogledaj pod "moje uplate" da li stoji da je uplaceno.
Vidio, nisam ni znao za ovo. Jbg stariji čovjek...
@zateznistub
Kada je u pitanju obračun usluge TV Unazad 72 u deaktiviranom statusu, kolege će detaljno provjeriti sve što je potrebno.
Javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama u što kraćem roku.
Telemach

#67981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

sheilak wrote:Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
Koliko treba majstorima da naprave to jer kako stvari stoje kompletno naselje nema neta (r)
@sheilak
Zamolit ćemo Vas da nam u pp dostavite podatke radi detaljne provjere.
sheilak

#67982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sheilak »

Telemach wrote:
sheilak wrote:Javljeno jutros oko 10 sluzbi za korisnike kvar i kazu vec je prijavljeno majstori prave
@sheilak
Zamolit ćemo Vas da nam u pp dostavite podatke radi detaljne provjere.
Al su ga opravili nestade i tv kanala na nekih pola sata pa se srecom vrati al neta nema ni u tragovima (r)
smartXL

#67983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smartXL »

Probaj vratiti sadrzaj unazad. Ja sam ima isti problem i deaktivirali mi, sad ne mogu vracat sadrzaj. Ako mozes vratit znaci da ti nije deakticirana usluga.
zateznistub

#67984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

smartXL wrote:
Probaj vratiti sadrzaj unazad. Ja sam ima isti problem i deaktivirali mi, sad ne mogu vracat sadrzaj. Ako mozes vratit znaci da ti nije deakticirana usluga.
Jest pa da me opet po ušima opale... :lol:
Neka jave prvo...
smartXL

#67985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smartXL »

zateznistub wrote: Jest pa da me opet po ušima opale... :lol:
Neka jave prvo...
Pa probaj samo pokrenut, i odmah prebaci ako vrati sadrzaj. Ako ti je deaktivirano, izbacit ce ti poruku da pozoves 1360

Tako ti je najlakse provjerit da li ti je deaktivirana usluga
odmor

#67986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

smartXL wrote:
zateznistub wrote: Jest pa da me opet po ušima opale... :lol:
Neka jave prvo...
Pa probaj samo pokrenut, i odmah prebaci ako vrati sadrzaj. Ako ti je deaktivirano, izbacit ce ti poruku da pozoves 1360

Tako ti je najlakse provjerit da li ti je deaktivirana usluga
Ja sam kod Hanife to deaktiviro tako sto sam u postavkama iskljucio one ikone za tv emisije. Cim nema ikona, nema ni plave linije, nema ni mogucnosti vracanja unazad. Tako da nema mogucnost ni da slicajno premota unazad :-)
smartXL

#67987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smartXL »

odmor wrote:
Ja sam kod Hanife to deaktiviro tako sto sam u postavkama iskljucio one ikone za tv emisije. Cim nema ikona, nema ni plave linije, nema ni mogucnosti vracanja unazad. Tako da nema mogucnost ni da slicajno premota unazad :-)
I to je rjesenje ali malo losije. U ovoj varijanti imas ikone a ne mozes premotat sadrzaj
duffy_duck

#67988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

zateznistub wrote:
smartXL wrote:
Jest pa da me opet po ušima opale... :lol:
Neka jave prvo...
Da bi gasenje vracanja unazad "proslo kroz sistem" moraju ti osvjezit uslugu. Ili ti sam sebi restartovati resiver.
Maharadza

#67989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Šta je ovo samo 20mbps DL a trebao bih imati 80...UL je udure.
Telemach

#67990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zateznistub wrote: Pitam koliko je do sistema da se fakturise nešto što nije korišteno kao i da nije prikazano nešto što jeste plaćeno?
Vaša uplata je uredno evidentirana.
Ukoliko želite dostavićemo Vam nazive koje ste pokretali, da li Vi ili neko od ukućana.
Evidentiraćemo Vašu reklamaciju i zamoliti kolege za detaljnu provjeru.
aladinosmic1

#67991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aladinosmic1 »

Kako da ovo napravim, svi podatci su tačni, kod je dosao na mobitel, ukucao sam ga i onda se ovo pojavi ovo,

https://1drv.ms/u/s!ArNX0c2z2VMohtEkDSkPrXBTsum5kA
zateznistub

#67992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Telemach wrote:
zateznistub wrote: Pitam koliko je do sistema da se fakturise nešto što nije korišteno kao i da nije prikazano nešto što jeste plaćeno?
Ukoliko želite dostavićemo Vam nazive koje ste pokretali, da li Vi ili neko od ukućana.
Prvi put je navodno "vraćana" praktična žena iako odgovorno tvrdim da nije... Mislim niđe veze...
Za ovaj drugi put ne znam ni ja šta je "vraćamo".
Eto molim vas da prenesete kolegama još jednom da tu uslugu na mom računu totalno deaktivirati da se ni pod tačkom razno ne može ponovo aktivirati...
Telemach

#67993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zateznistub wrote:
Telemach wrote:
Prvi put je navodno "vraćana" praktična žena iako odgovorno tvrdim da nije... Mislim niđe veze...
Za ovaj drugi put ne znam ni ja šta je "vraćamo".
Eto molim vas da prenesete kolegama još jednom da tu uslugu na mom računu totalno deaktivirati da se ni pod tačkom razno ne može ponovo aktivirati...
@zateznistub
Onemogućit ćemo korištenje usluge TV Unazad na Vašem Ugovoru i detaljno provjeriti sve što je potrebno. Javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Radar71

#67994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

@Telemach dokle smo s mojim problemom sa Top Play?
Telemach

#67995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Radar71 wrote:@Telemach dokle smo s mojim problemom sa Top Play?

Zdravo Radar71,
zamolit ćemo Vas za još malo strpljenja. Provjera je u toku.
Atego

#67996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Atego »

(za brisat)
perfect_guy

#67997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by perfect_guy »

pri aktivaciji unifona pokazuje ovo:

Image

šta je i kako ga srediti?
Benq

#67998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

perfect_guy wrote:pri aktivaciji unifona pokazuje ovo:
Ako si vec bio registrovan sa tim brojem mobitela na unifon, prvo obrisi staru registraciju na mojtelemach portalu pa se probaj registrovat ponovo.
perfect_guy

#67999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by perfect_guy »

Benq wrote:
perfect_guy wrote:pri aktivaciji unifona pokazuje ovo:
Ako si vec bio registrovan sa tim brojem mobitela na unifon, prvo obrisi staru registraciju na mojtelemach portalu pa se probaj registrovat ponovo.
:thumbup:
prošlo
doktorrr

#68000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doktorrr »

Da li je moguce negdje upisati kod koji dobijete kad instalirate eon aplikaciju na Sony smart tv? Meni instalacija aplikacije uredno prosla i pojavio mi se na ekranu tv-a aktivacioni kod koji bi trebalo upisati negdje na mom nalogu Moj telemach da bi aplikacina na tv-u proradila. Ja to polje nigdje ne uspjevam pronaci niti mi se sta nudi. Zena iz podrske koju sam zvao kao da je pala sa Marsa. Nema pojma ni o cemu.
Locked