Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene ova "nagradna igra" ne privalci jer imam godisnju, a i salova i majica na pretak, gorivo je na HIFA-i svakako skuplje u odnosu na druge bp.
Mozda budem ucestvovao ako gorivo za čalnove kluba bude jeftinije 5kf
maxell_sarajevo wrote:Mene ova "nagradna igra" ne privalci jer imam godisnju, a i salova i majica na pretak, gorivo je na HIFA-i svakako skuplje u odnosu na druge bp.
a 2 kf od litre goriva sto ide klubu to nista, za uhar je na bilo koji nacin dodatno pomoci klubu.
U svijetu takodjer ovakve stvari imaju razni klubovi, od kreditnih kartica banaka pa do neznam ti ja sta sve imaju pojedini klubovi.
maxell_sarajevo wrote:Mene ova "nagradna igra" ne privalci jer imam godisnju, a i salova i majica na pretak, gorivo je na HIFA-i svakako skuplje u odnosu na druge bp.
gorivo na hifi skuplje? reko bih da lazes al se bojim da postoji neka njihova pumpa za koju ne znam koja sama dize cijene iznad ostalih.
gorivo na hifi skuplje? reko bih da lazes al se bojim da postoji neka njihova pumpa za koju ne znam koja sama dize cijene iznad ostalih.
Ne sipam na HiFI, bar ne cesto. Inace mi je najbolji dizel onaj EP-ov Europetrol il tako nesto.
Ali od danas samo na HIFU, svakako spuste cijenu svaki Bajram za 5kf, jos domaca firma
Bravo za upravu, sto se tice marketinga i ekonomije znaju znanje!
A jos se cini da su skontali da se ne trebaju mjesati u sportski dio
Nije nikakvo mazanje. razumijem da su komsije u ocajnoj situaciji pa moraju igrati na ovu kartu. ali mi?!
pa da bi klub od akcije 0,02 KM/l zaradio 20.000 KM GODISNJE hifa mora prodati 1.000.000 litara goriva, odnosno prometovati gotovo 2 miliona KM pri cemu ce ostvariti cistu dobit od oko 500 hiljada KM. a mi cemo dobiti 20 milja... tuzno... znaci bez "dodatne cifre" ovo je katastrofa od akcije.
ne znam jel sad jasnije o kakvom se "uspjesnom marketingu i ekonomiji" radi?
20 milja godisnje izadje 1.600 KM mjesecno...smijesna cifra. vise mozes zaraditi da nagradni fond usmjeris u fan shop i pozoves da navijaci direktno klubu daju pare a ne nekim tamo firmama. Bolje je svaki mjesec kupiti 3 upaljaca, privjesak i olovku u klubu nego puniti nekome budzet
Ovo se isplati jedino ako je hifa rekla da ce dati dotatnih 50-ak milja, pa hajde. ali dok god su na stranici medju "ostalim" a ne velikim sponzorima, dabogda
Pa dobro me znamo da li mozda na hifi auta od fk sarajeva besplatno sipaju pa je tu bus i sto sta
Hajd znaj kakav ugovor oni imaju
Ovi upuceniji koliko fk sarajevo ima vozila?
Nek imaju 2 mala i bus tu goriva ode sigurno par hiljada mjesecno e sad ako je to besplatno na osnovu sponzorstva i ove akcije njima se itekako isplati kao klubu
omega369 wrote:Nije nikakvo mazanje. razumijem da su komsije u ocajnoj situaciji pa moraju igrati na ovu kartu. ali mi?!
pa da bi klub od akcije 0,02 KM/l zaradio 20.000 KM GODISNJE hifa mora prodati 1.000.000 litara goriva, odnosno prometovati gotovo 2 miliona KM pri cemu ce ostvariti cistu dobit od oko 500 hiljada KM. a mi cemo dobiti 20 milja... tuzno... znaci bez "dodatne cifre" ovo je katastrofa od akcije.
ne znam jel sad jasnije o kakvom se "uspjesnom marketingu i ekonomiji" radi?
20 milja godisnje izadje 1.600 KM mjesecno...smijesna cifra. vise mozes zaraditi da nagradni fond usmjeris u fan shop i pozoves da navijaci direktno klubu daju pare a ne nekim tamo firmama. Bolje je svaki mjesec kupiti 3 upaljaca, privjesak i olovku u klubu nego puniti nekome budzet
Ovo se isplati jedino ako je hifa rekla da ce dati dotatnih 50-ak milja, pa hajde. ali dok god su na stranici medju "ostalim" a ne velikim sponzorima, dabogda
Shvatas li ti da meni ne treba 3 upaljaca, privjesak i olovka svaki mjesec, ali mi treba gorivo. Jel to tesko skontati ili treba kvantnu fiziku upotrijebiti i kod ovakvih stvari? Ako treba izvini ja sam zavrsio sa ovom temom i nisam dorastao tvojoj visokoumnoj opservaciji.
pa i nisi dorastao
neko spomenu 1.000 navijaca mjesecno x bla, bla.... pa 1.000 navijac po 3 KM mjesecno, bilo cega u klubu, mogu donijeti vise para godisnje FKS od ovoga. ja se ne cudim hifi, oni sigurno zadovoljno trljaju ruke. cudim se nasoj upravi da je pristala na ovo
omega369 wrote:pa i nisi dorastao
neko spomenu 1.000 navijaca mjesecno x bla, bla.... pa 1.000 navijac po 3 KM mjesecno, bilo cega u klubu, mogu donijeti vise para godisnje FKS od ovoga. ja se ne cudim hifi, oni sigurno zadovoljno trljaju ruke. cudim se nasoj upravi da je pristala na ovo