Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaka mu cast jedva ga gringo podize da se pomucio pomucio se, meni je samo interesantno ako je "zabranjeno" kretanje romobilima po nogostupima koji ce kutac na istom i jos kad vidim da stoji nasred nogostupa ziv se ospem, ima li to iko da kaznjava p i m
Haris.ba wrote: ↑03/06/2023 20:29
I sta sad kad su nasli opasne raskrsnice?
Ima li barem ime nekog inzenjera da priupitamo sto je projektovao ovako kako je projektovao.
U normalnom sistemu ta osoba sto je stavila potpis bi odgovarala ( pravljenje crne tacke), osim ako neko drugi nije zahtjevao da se tako napravi ali i to se sve pismeno ogradi.
Tuzno je sto je neko poginuo, da bi drugi poceli da rade ono za sta su placeni a i ovo je sve mazanje ociju
Mediji su objavili pricu o laseru,ne branim doticnog zna se da je šupčić.
Istog tog Ćuprijicu nije zanimalo sto je neki momak ostao bogalj,ali sad se kofol sekira jer je doslo do njegovog djeteta. Normalno,olos treba u kamenolom pa nek se tamo smiri,al preseračine ne mogu.
Najveci problem ove raskrsnice je sto idioti koji izlaze iz Brijescanske ne postuju znak stop nego kontaju idem pravo blmk za ove sto skrecu od Hece u Nikole Sopa.
Koji idiot, ispostaviti njemu ili roditeljima racun i za ostecenje tudje imovine i za zagadjivanje rijeke.
ZA zagađivanje apsolutno.
Što se tiče romobila, nije mi ga žao. Niti firme. Naravno, nije firma odgovorna što oni koji iznajmljuju romobile ostave ih gdje god hoće, ali da nema firme, ne bi ni bilo romobila koje bi ovi mogli ostavljati gdje hoće
Interesantno kako one bicikle koji se iznamljuju ljudi ostave u za to predviđenu "bazu", dok romobile ostave bilo gdje. Treba kantonalna vlada, ako već dozvoljava iznaljivanje romobila, donijeti zakon, a firme tehnički to uraditi, po kojima se romobil može uzeti samo iz neke "baze" i vožnja završiti tek kada se romobil ponovo vrati u "bazu". Sve dok ga ne vratiš u bazu na računu ti se povećava trošak iznajmljivanja.
Istog tog Ćuprijicu nije zanimalo sto je neki momak ostao bogalj,ali sad se kofol sekira jer je doslo do njegovog djeteta. Normalno,olos treba u kamenolom pa nek se tamo smiri,al preseračine ne mogu.
A ko se to sikira za druge dok ne dođe do njihove djece?
Ne mogu vjerovati da dijete gledate kroz prizmu roditelja, pogotovo u ovom slucaju. Nasilnik od prije poznat napao dvoje djece i nanio povrede opasne po zivot. Kakve veze da im je otac Mladic licno?
Hakiz wrote: ↑04/06/2023 10:44
Što se tiče romobila, nije mi ga žao. Niti firme. Naravno, nije firma odgovorna što oni koji iznajmljuju romobile ostave ih gdje god hoće, ali da nema firme, ne bi ni bilo romobila koje bi ovi mogli ostavljati gdje hoće
Nista onda, da postane normalno da se ostecuju automobili na parkingu jer zauzimaju mjesta?
Hakiz wrote: ↑04/06/2023 10:44
Nista onda, da postane normalno da se ostecuju automobili na parkingu jer zauzimaju mjesta?
I da ih pobacao u rijeku! Šta fali, ionako je prljava...
Je, na sake, pa ko je jaci. Ti njemu auto, on tebi facu, jebi ga.
Zar smo takvi mentalni patuljci da ne mozemo obrnuti stvari i traziti sistem, a ne ispravljanje onoga sto mislimo da je tacno?
Koje je to pravilo za romobile, gdje se moze parkirati,a gdje ne? Je li ga mogu parkirati na trotoar?
Koje je pravilo za voznju, je li ga vozim po cesti, ili po trotoaru?
Ako nemas pravila, jebe se meni za tvoj osjecaj sta bi trebalo i gdje bi trebalo. Izbori se za sistem i onda koristi blagodati tog sistema.
PS: ja sam jedan od onih koji pomjera romobil na trotoaru da ne smeta nikome iako ga nisam ja tu ostavio. Svojim primjerom ako jednoj osobi pokazem, to je uspjeh.
Ateista wrote: ↑04/06/2023 09:40
Koji idiot, ispostaviti njemu ili roditeljima racun i za ostecenje tudje imovine i za zagadjivanje rijeke.
Interesantno kako one bicikle koji se iznamljuju ljudi ostave u za to predviđenu "bazu", dok romobile ostave bilo gdje. Treba kantonalna vlada, ako već dozvoljava iznaljivanje romobila, donijeti zakon, a firme tehnički to uraditi, po kojima se romobil može uzeti samo iz neke "baze" i vožnja završiti tek kada se romobil ponovo vrati u "bazu". Sve dok ga ne vratiš u bazu na računu ti se povećava trošak iznajmljivanja.
A ko se to sikira za druge dok ne dođe do njihove djece?
Hajde hakizankoviću procitaj opet... sto bi se sikiro dok glumi licemjera
Ateista wrote: ↑04/06/2023 09:40
A koliko u gradu vidjas korisnika tih bicikala a koliko skutera ? Glavna prednost romobila u odnosu na ta bicikla je upravo to sto ne moras imati posebnu stanicu gdje ih moras parkirati nego ga stavis gdje ti odgovara. Naravno ovo nije opravdanje sto ga ljudi ostavljaju svugdje, ali je glupo ostalim korisnicima kvarit uslugu samo radi par debila.
Crnu hroniku cemo sve manje i manje puniti tako sto cemo ljudima olaksati koristenje ovakvih prevoznih sredstava.
basicm wrote: ↑04/06/2023 10:48
Ne mogu vjerovati da dijete gledate kroz prizmu roditelja, pogotovo u ovom slucaju. Nasilnik od prije poznat napao dvoje djece i nanio povrede opasne po zivot. Kakve veze da im je otac Mladic licno?
Ni ja ne mogu vjerovati da ljudi drugacije procitaju od onoga kako je napisano.
_sa wrote: ↑04/06/2023 11:22
donijeti zakon, a firme tehnički to uraditi, po kojima se romobil može uzeti samo iz neke "baze" i vožnja završiti tek kada se romobil ponovo vrati u "bazu". Sve dok ga ne vratiš u bazu na računu ti se povećava trošak iznajmljivanja.
..nekada ne moze. nema pogona... romobil je nova 'igrachka' na trotoarima... meni je problem ..shto jure po pjeshachkom. dodje ti otraga. ne chujesh ga. ako promjenish tok hodanja. nema shanse da te izbjegne.... ja sam za zabranu postojanja..
..
_sa wrote: ↑04/06/2023 11:22
donijeti zakon, a firme tehnički to uraditi, po kojima se romobil može uzeti samo iz neke "baze" i vožnja završiti tek kada se romobil ponovo vrati u "bazu". Sve dok ga ne vratiš u bazu na računu ti se povećava trošak iznajmljivanja.
..nekada ne moze. nema pogona... romobil je nova 'igrachka' na trotoarima... meni je problem ..shto jure po pjeshachkom. dodje ti otraga. ne chujesh ga. ako promjenish tok hodanja. nema shanse da te izbjegne.... ja sam za zabranu postojanja..
..