Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trener-profesionalac wrote: samo da opovrgnem da sam ja ovaj objektivni.drago mi je sto se vraca stepanov a diktatura i trazenje banovanja je dokaz vase slabosti
EDIT: Nema potrebe!
Apsolutno nema argumentovane rasprave.
Sve vam je puno defetizma, verbalnih fekalija i mržnje. Da se ja pitam ti i ovaj drug ti ne bi bili banovani, nego nabijeni na kolac i posađeni na sred sjevera uz zagarantovanu punu slobodu govora.
Objektivni navijac wrote:
Cinjenice dijete drago,cinjenice !!
Evo cinjenica :
1. Stepanov ima problema sa ledzima.
2. Stepanov je vise od mjesec odsutan zbog problema sa noktima i prstima.
3. Stepanov je star.
4. Stepanov je dosao,kao slobodan igrac. Nikome ma svijetu,nije trebala ta 'igracina'
5.Stepanov ima problema sa disciplinom i medjuljudskim odnosima. Bio je suspendovan od strane FCS.
To su CINJENICE koje nam pomazu da objektivno sagledamo stvari i donosimo ispravne zakljucke a tvoje zelje,lazne projekcije stvarnosti i djecja mastanja mogu samo naskoditi klubu i sigurno nisu u njegovom interesu.
Toliko o cinjenicama a onako subjektivno
Ti ne znas sta znaci rijec cinjenica.
Ne mozes ti napisati gomilu poluinformacija i nazvati ih "cinjenicama.
Mogu i ja napisati onda da je cinjenica da ti pises nebuloze. Evo cak se gore i tvoj alter ego ne slaze a tobom.
Objektivni navijac wrote:
Cinjenice dijete drago,cinjenice !!
Evo cinjenica :
1. Stepanov ima problema sa ledzima.
2. Stepanov je vise od mjesec odsutan zbog problema sa noktima i prstima.
3. Stepanov je star.
4. Stepanov je dosao,kao slobodan igrac. Nikome ma svijetu,nije trebala ta 'igracina'
5.Stepanov ima problema sa disciplinom i medjuljudskim odnosima. Bio je suspendovan od strane FCS.
To su CINJENICE koje nam pomazu da objektivno sagledamo stvari i donosimo ispravne zakljucke a tvoje zelje,lazne projekcije stvarnosti i djecja mastanja mogu samo naskoditi klubu i sigurno nisu u njegovom interesu.
Toliko o cinjenicama a onako subjektivno
Ti ne znas sta znaci rijec cinjenica.
Ne mozes ti napisati gomilu poluinformacija i nazvati ih "cinjenicama.
Mogu i ja napisati onda da je cinjenica da ti pises nebuloze. Evo cak se gore i tvoj alter ego ne slaze a tobom.
Ma nemoj
Hajmo jos jednom.
1 Problemi sa ledjima
2.Odsutan zbog operacija po prstima
3. Star je.
4. Doveden kao slobodan igrac.
5. Suspendovan od strane FCS.
Opovrgni nesto ako mozes. Sve su to cinjenice a sto se tebi ili nekom ne uklapaju u projekcije njihovoga paralelnoga svijeta,za to preporucujem ljekara. Stepanov je stara izhrndana mrcina koju nam sibicari pokusavaju prodati pod igraca.
Ovoga @ trenera ne znam . No vidim da mu se misljenje odudara od mainstreama i kakofonije djece i placenih tanovaca,pa automatski nekome smeta.
1 Problemi sa ledjima - odluci se jesul "ledza" ili "ledja". odakle ti informacija da ima problema?
2.Odsutan zbog operacija po prstima - zasto je to relevantno? znam ljude koji su taj problem imali u osnovnoj skoli.
3. Star je. - 32 godine, za stopera je to vrhunac karijere.
4. Doveden kao slobodan igrac. - jah i? i Benko je doveden kao slobodan igrac. zapravo, ne racunajuci omladinske pogone, ko to u nasoj ligi nije doveden kao slobodan igrac?
5. Suspendovan od strane FCS. - vise nije?
@objektivni navijač
1. Pa koji igrač danas nema neku vrstu povrede, pogotovo ako si igrao u jakim ligama, mada iskreno nisam znao za to
2. Pa to se svima može desiti, ne vidim tu neki extra problem
3. Stepanov ima 32 godine, za to mjesto koje igra i nije neka starost, plus iskustvo za mlađe igrače, koji mogu dosta naučiti od njega
4. Ne vidim ni tu nikakav problem, za naše uslove igrač takvog iskustva je dobrodošao
5. Što se tiče suspenzije i discipline, ako se posvađao sa puzigaćom zato što je ovaj ispao glup u par utakmica, ne vidim tu nikakav problem, mislim da je to bilo za dobrobit ekipe. Vezano za Hurtića, tu se ne znaju svi detalji, ne bih da komentarišem
Ne kaže niko da je skroz cvjećka, svi oni imaju mana, ako je pogriješio i ako se poslije izvinio svjestan svojih pogrešaka, mislim da je zaslužio da mu se ukine suspenzija, svi igrači su nam potrebni, pogotovo neko njjegovog iskustva
Ova akcija sa hifom i gorivom je bas glupa. znaci, za 1.000 litara goriva klub ce dobiti 20 KM, dok ce hifa ce dobiti vise od 1.850 KM. klub ce jos na sve to potrositi i 12.000 KM na nagrade.... e svaka cast na racunici
zapita li se iko koliko je potrebno litara natociti na hifi da bi klub vratio samo ulozenih 12.000 KM?!
po ovoj cijeni goriva, ja odprilike godišnje bih donio klubu oko 40 KM, klub kažu ima preko 6000 članova, od toga nek 1000 ima računicu kao ja, to je odprilike gradska vožnja, izađe oko 40 000 KM godišnje, što i nije toliko crno
valjda se nisam preračunao sa brojevima
omega369 wrote:Ova akcija sa hifom i gorivom je bas glupa. znaci, za 1.000 litara goriva klub ce dobiti 20 KM, dok ce hifa ce dobiti vise od 1.850 KM. klub ce jos na sve to potrositi i 12.000 KM na nagrade.... e svaka cast na racunici
zapita li se iko koliko je potrebno litara natociti na hifi da bi klub vratio samo ulozenih 12.000 KM?!
Je li te stvarno briga koliko ce klub, kojim upravlja milijarder, dobiti ili izgubiti? Omogucili ti da tocis jeftinije, ako hoces, reci hvala. I hifa ce ovo reklamirati sa svoje strane i ko zna sta je u sponzorskom, koliko ce oni nama rapa dati generalno. Ljudi rade posao, vrte, obrcu, bas moramo dlaku u jajetu traziti i oko svega se raspravljati.
Da li će neko prenositi prijateljsku sa Galatom Vjerujem da će biti interesa barem od Arene, a jos ako bude prenosa za Tursku
omega369 wrote:Ova akcija sa hifom i gorivom je bas glupa. znaci, za 1.000 litara goriva klub ce dobiti 20 KM, dok ce hifa ce dobiti vise od 1.850 KM. klub ce jos na sve to potrositi i 12.000 KM na nagrade.... e svaka cast na racunici
Je li te stvarno briga koliko ce klub, kojim upravlja milijarder, dobiti ili izgubiti? Omogucili ti da tocis jeftinije, ako hoces, reci hvala. I hifa ce ovo reklamirati sa svoje strane i ko zna sta je u sponzorskom, koliko ce oni nama rapa dati generalno. Ljudi rade posao, vrte, obrcu, bas moramo dlaku u jajetu traziti i oko svega se raspravljati.
Da li će neko prenositi prijateljsku sa Galatom Vjerujem da će biti interesa barem od Arene, a jos ako bude prenosa za Tursku
Daj bolan, nemoj zezati. stavi na papir pa ce ti sve biti jasnije. Tacno cemo pogurati i hifu i drzavu i sve u tom lancu vise od FKS. Sarajevo samo da bi vratilo svojih 12 milja, hifa mora prometovati koliko? Milion i sto hiljada KM.
bolje da smo ovih 12 milja na drugi nacin potrosili u marketing. ovako reklamiramo hifu i njoj punimo budzet
omega369 wrote:Daj bolan, nemoj zezati. stavi na papir pa ce ti sve biti jasnije. Tacno cemo pogurati i hifu i drzavu i sve u tom lancu vise od FKS. Sarajevo samo da bi vratilo svojih 12 milja, hifa mora prometovati koliko? Milion i sto hiljada KM.
bolje da smo ovih 12 milja na drugi nacin potrosili u marketing. ovako reklamiramo hifu i njoj punimo budzet
Pa ako je neko mislio zaraditi sa ovakvom akcijom, onda mora da je zavrsio ekonomiju u Travniku ili Kiseljaku
Ne znam sta drugo moze biti cilj osim marketniga. Da li je i koliko dobar potez, vidjecemo.
A niko ne razmišlja da je Hifa kao sponzor klubu već mogla dati neke pare? Recimo 20.000 KM da pokrije sve troškove. Možda i ja griješim ali ne mora se na sve gledati negativno.
omega369 wrote:Daj bolan, nemoj zezati. stavi na papir pa ce ti sve biti jasnije. Tacno cemo pogurati i hifu i drzavu i sve u tom lancu vise od FKS. Sarajevo samo da bi vratilo svojih 12 milja, hifa mora prometovati koliko? Milion i sto hiljada KM.
Pa ako je neko mislio zaraditi sa ovakvom akcijom, onda mora da je zavrsio ekonomiju u Travniku ili Kiseljaku
Ne znam sta drugo moze biti cilj osim marketniga. Da li je i koliko dobar potez, vidjecemo.
sve je ok, nema zarade. ali sto ti onda treba hifa za marketing? pa imas svojih 12 milja ulozi ih u nesto drugo sto ce ti donijeti korist, zaradu ili veci broj clanova... jedino da ti hifa, sto cessak rece, izuzev ta mizerna 2 feninga, jos prizna 20 milja u gorivu. to bi i imalo nekog smisla
"Potpisali smo dvije vrste ugovora sa dva najpoznatija kluba u državi. Pored sponzorstva gdje direktno doniramo novac klubovima, želimo da kroz Royalty program pružimo priliku navijačima ova dva kluba da pokažu svoju odanost, odnosno da i oni imaju mogućnost učiniti nešto za svoje klubove..."
Pa eto, veza izmedju Sarajeva i Hife nije od juce. Dakle, FK Sarajevo Hifi pojačava promet, a za uzvrat imaju marketing kampanju.
Ako je već Hifa sponzor FK Sarajevo, onda ovaj potez ne možemo gledati kao izolovanu pojavu.
Ovaj iznenadni obrat meni ukazuje da je Jesic ocito od gazde dobio ovlasti da kompletan sportski segment, za koji i sami znamo da nije bio najbolje uređen posljednjih godina, barem ovaj oko prvog tima, pomnozi sa nulom. ovo bi i moglo dati rezultate
"Potpisali smo dvije vrste ugovora sa dva najpoznatija kluba u državi. Pored sponzorstva gdje direktno doniramo novac klubovima, želimo da kroz Royalty program pružimo priliku navijačima ova dva kluba da pokažu svoju odanost, odnosno da i oni imaju mogućnost učiniti nešto za svoje klubove..."
Jah, eto i sta ti zakljucujes iz svega ovoga? hajde nas prosvijetli
Jah, eto i sta ti zakljucujes iz svega ovoga? hajde nas prosvijetli
"Trudili smo se maksimalno da napravimo dobar rezultat u prvoj utakmici. Poštujući gosta koji nam dolazi sutra na Koševo ipak ćemo napraviti kombinovani sastav"
"Neke igrače ćemo poštedjeti za utakmice koje nam dolaze. Pružit ćemo šansu mlađim igračima koji do sada nisu imali veliku minutažu"