Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#67876 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:mojne ba dvolicnosti kad su zeljine greske izazivate ih i trazite da potvrde greske a sad vi isto radite.
kakve veze ima, nece se vratit? pobijedili ste bodovi upisani i gotovo.
al treba bit posten pa rec istinu
Pa je li isto neregularan penal i aut?
sumirprimus

#67877 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pa slusaj ukoliko padne go naravno
sudija stvori potencijalnu situaciju za go.
stim da je sa penalom izravnije,ovako sica okolo kole dok ne ubode. nista novo bar na nasim terenima
sumirprimus

#67878 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

nije to nista cudno ni novo za nasu ligu,
favoriziranje vas, zelje i zrinjskog.
Tomahawk11
Globalni moderator

#67879 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:pa slusaj ukoliko padne go naravno
sudija stvori potencijalnu situaciju za go.
stim da je sa penalom izravnije,ovako sica okolo kole dok ne ubode. nista novo bar na nasim terenima
Vidiš li ti gdje je bio aut? Kako je ovo potencijalna situacija za gol?
Šta, bolan, šica okolo....pa svaku utakmicu možeš naći bar jedan aut koji je diskutabilan, eto onaj linijski se satra gledajući ko je izbio :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#67880 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:nije to nista cudno ni novo za nasu ligu,
U kojoj smo to protektovani ove sezone, hljeba ti i tuzlanske soli :-)
sumirprimus

#67881 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

naravno da treba da radi profesionalno i da se satare od gledanja,to mu je poso i za to je i placen ne?
ili vi mislite drukcije,da treba da ga libo i da radi po instrukcijama?
to su te zamjene teza.
nije ovo problem samo sa sudjenjem u fudbalu citavo drustvo nam je nakrivo nasadjeno.
mirza_15

#67882 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

sumirprimus wrote:gledaj lijeve noge igraca sarajva
Evo vracam 10 puta. Usporavam snimak, pauziram. Vidim samo da je igrac Radnika udara i pokušavam skontati da li ju je Šabanović dirao. Ali navukao je ovo sudija 100% samo da bi mi dali gol (koji btw nije ni pao u direktnoj kombinaciji iz auta jer su igraci Radnika igrali i poslije toga loptom i imali priliku da ociste).

Smijesno mi da uopste komentarišem o tome kako nas je sudija pogurao jednim autom :lol: Pa to ni mi na terminu i poslije njega ne komentarišemo a prcamo jedni druge poslije. Bilo bi me sramota reci da je neko dobio utakmicu zbog jednog auta.(pogotovo kad pogledas ovaj snimak i ne mozes da skontas je li igrac sarajeva uopste dirao lotu poslije igraca Radnika).
Last edited by mirza_15 on 02/10/2018 08:26, edited 1 time in total.
sumirprimus

#67883 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:nije to nista cudno ni novo za nasu ligu,
U kojoj smo to protektovani ove sezone, hljeba ti i tuzlanske soli :-)
za ozbiljniji odgovor morao bih analizirati vase utakmice a za to nemam ni vremena ni volje,koji ce mi to jos dzaba :D
kazem sto vidim.
Tomahawk11
Globalni moderator

#67884 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote: za ozbiljniji odgovor morao bih analizirati vase utakmice a za to nemam ni vremena ni volje,koji ce mi to jos dzaba :D
kazem sto vidim.
Ok, znači trola.
Pozdrav.
sumirprimus

#67885 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

mirza_15 wrote:
Evo vracam 10 puta. Usporavam snimak, pauziram. Vidim samo da je igrac Radnika udara i pokušavam skontati da li ju je Šabanović dirao. Ali navukao je ovo sudija 100% samo da bi mi dali gol (koji btw nije ni pao u direktnoj kombinaciji iz auta jer su igraci Radnika igrali i poslije toga loptom i imali priliku da ociste).

Smijesno mi da uopste komentarišem o tome kako nas je sudija pogurao jednim autom :lol: Pa to ni mi na terminu i poslije njega ne komentarišemo a prcamo jedni druge poslije. Bilo bi me sramota reci da je neko dobio utakmicu zbog jednog auta.(pogotovo kad pogledas ovaj snimak i nemozes da skontas je li igrac sarajeva uopste dirao lotu poslije igraca Radnika).
nije samo jednim autom i udarali ste ih bitekako, a sudija je pustao :wink:
to je nesto sto smo i mi osjetili
sumirprimus

#67886 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote: za ozbiljniji odgovor morao bih analizirati vase utakmice a za to nemam ni vremena ni volje,koji ce mi to jos dzaba :D
kazem sto vidim.
Ok, znači trola.
Pozdrav.
koja trola, ozbiljan ti odgovor dajem u moru zajebancije.
pogledaj snimak i budi iskren aut je za radnik
mirza_15

#67887 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

sumirprimus wrote:
mirza_15 wrote:

Smijesno mi da uopste komentarišem o tome kako nas je sudija pogurao jednim autom :lol: Pa to ni mi na terminu i poslije njega ne komentarišemo a prcamo jedni druge poslije. Bilo bi me sramota reci da je neko dobio utakmicu zbog jednog auta.(pogotovo kad pogledas ovaj snimak i nemozes da skontas je li igrac sarajeva uopste dirao lotu poslije igraca Radnika).
nije samo jednim autom i udarali ste ih bitekako, a sudija je pustao :wink:
to je nesto sto smo i mi osjetili
Konkretno situacije gdje smo ih udarali a da je sudija pustao? Udario Dupovac i dobio karton. Sta jos? Imao je potpuno ujednacen kriterij kod kartona. Smijesna prica.
sumirprimus

#67888 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pa one situacije koje ste izdvojili kao valjanje
Tomahawk11
Globalni moderator

#67889 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Treba pogledati čitavu utakmicu, pa vidjeti hronološki slijed događaja.
U prvih pola sata utakmice su oni nas tukli.
Sudija za jedan oštar start da žuti, drugi ništa. I tako.
U drugom su okrenuli taktiku lezi na svaki dodir. Pa lopta ga pogodila u prsa, on se valja dvije minute, još toliko izlazi i šepa :lol:
I sad ti zaključuješ na osnovu videa gdje imaš tih nekoliko situacija na koje se i Žiža poziva.
Kažem ti, pregledaš cijelu utakmicu, pa donosiš sud.
Tomahawk11
Globalni moderator

#67890 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
Tomahawk11 wrote:
kazem sto vidim.
Ok, znači trola.
Pozdrav.
koja trola, ozbiljan ti odgovor dajem u moru zajebancije.
pogledaj snimak i budi iskren aut je za radnik
Jebo aut. Nisi gledao čitavu utakmicu. Vidio si šta ti je servirano. Sam kažeš nemaš ni volje ni vremena, pričaš za ono što si vidio.
I to je ok, ali to nije kompetentno, ne vidiš čitavu sliku.
sumirprimus

#67891 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:Treba pogledati čitavu utakmicu, pa vidjeti hronološki slijed događaja.
U prvih pola sata utakmice su oni nas tukli.
Sudija za jedan oštar start da žuti, drugi ništa. I tako.
U drugom su okrenuli taktiku lezi na svaki dodir. Pa lopta ga pogodila u prsa, on se valja dvije minute, još toliko izlazi i šepa :lol:
I sad ti zaključuješ na osnovu videa gdje imaš tih nekoliko situacija na koje se i Žiža poziva.
Kažem ti, pregledaš cijelu utakmicu, pa donosiš sud.
ti bio na utakmici?mislis da se bolje vidi sa trEbine negoli sa snimka??
prva situacija koju su vasi postavljali, bokser u glavu cist crveni odma nema price.
sumirprimus

#67892 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

sad niste vidjeli ni taj bokser?
Tomahawk11
Globalni moderator

#67893 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote: ti bio na utakmici?mislis da se bolje vidi sa trEbine negoli sa snimka??
prva situacija koju su vasi postavljali, bokser u glavu cist crveni odma nema price.
Ja ti kažem da nema sve na snimku. Ko je to montirao, kako i zašto, ne znam. Ali nema ovih komičnih situacija. Nema ni kad onaj šepa ko da ga je mitraljez pokosio na Neretvi, čim preko linije, trči ko divojarac do sudije da ga pusti unutra.
Išlo se na provokaciju, bilo se i više nego bezobrazno, poslije se kmeči.
sumirprimus

#67894 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

mislim okej je dobili ste,bodovi se pisu, nema nazad.
sad vam je lijepo, a onda cete i vi naletit na minu kad vam najvise bude trebalo pa cete se zalit ko zeljo prosle il pretprosle sezone za penal u bijeljini :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#67895 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Vidi jednu stvar, eto vidio si njihov gol, igru poslije našeg vodstva kod 1-0 i 2-1, znaju igrati, ali su odlučili da ne igraju i da prave cirkus od utakmice na rezultatu od 1-1.
Poštujem ono što je igrala Sloboda sa Željom, došao si da igraš, ne da čekaš da prođe taj sat i po igre i da ti neki bod odneseš. Pa odnesi i sva tri ako si zaslužio, ali nemoj se baviti šibicarskom politikom, poslije kmečiš neko ti kriv.
Husref jeste ters, jeste i prenaglio, ali ne bi sigurno bilo ove galame da to Žiža nije sve svojom pijačarskom taktikom isprovocirao.
sumirprimus

#67896 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

nije on prenaglio,ono je bilo sramotno ponasanje i sramota za klub kakav je fk sarajevo
i svi to rade zato i jest kako jest. kod kuce udaraju a na strani kmece.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#67897 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:Vidi jednu stvar, eto vidio si njihov gol, igru poslije našeg vodstva kod 1-0 i 2-1, znaju igrati, ali su odlučili da ne igraju i da prave cirkus od utakmice na rezultatu od 1-1.
Poštujem ono što je igrala Sloboda sa Željom, došao si da igraš, ne da čekaš da prođe taj sat i po igre i da ti neki bod odneseš. Pa odnesi i sva tri ako si zaslužio, ali nemoj se baviti šibicarskom politikom, poslije kmečiš neko ti kriv.
Husref jeste ters, jeste i prenaglio, ali ne bi sigurno bilo ove galame da to Žiža nije sve svojom pijačarskom taktikom isprovocirao.
Husref inace psuje, igracima na utakmici, onako bas prosto. A kad je s Azmirom dogovorio da obojica napuste Slobodu, kaze on da nece da mu navijaci psuju. Becki dEcak :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#67898 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:nije on prenaglio,ono je bilo sramotno ponasanje i sramota za klub kakav je fk sarajevo
i svi to rade zato i jest kako jest. kod kuce udaraju a na strani kmece.
Na kojeg je trenera još onako galamio Husref?
Zna galamiti na svoje igrače, ali nikad se ne kolje sa protivničkim trenerima.
Slažem se, nije se trebao upustiti u prljavu igru Žižovića, ali vrela glava i preletiš.
sumirprimus

#67899 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ma lafinas mrtvi, mr,izgovor, sta je tu je uvijek neko drugi kriv.
e sad je on kriv i trebalo bi da snosi posljedice za onakvo prostacko ponasanje.
i cojvek njemu citavo vrijeme vice sram te bilo godina, a on njemu psuje.
jos i on sam iz janje. i lafo njima nesto za seljakluk :lol: :-)
strahota
i plus dokazani lazov!
Tomahawk11
Globalni moderator

#67900 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Husref inace psuje, igracima na utakmici, onako bas prosto. A kad je s Azmirom dogovorio da obojica napuste Slobodu, kaze on da nece da mu navijaci psuju. Becki dEcak :mrgreen:
Psuje, to je tačno.
Ma vidi, balkanski treneri su takvi, ja sam jedno vrijeme bio u prilici gledati treninge omladinskog pogona, te galame i psovke na djecu :shock:
Recimo, neka od najvećih trenerskih imena u košarci, npr. Obradović, tip psuje i galami kao kočijaš, transformiše se u toku utakmice, zacrveni, misliš kap će ga udariti :mrgreen:
Džabe je to pričati, ima izuzetaka koji se iskontrolišu, ali u većini slučaja je galama i psovka.
Locked