Sirija

Locked
Co0l

#67876 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:Stvarno ces se tako vadit sad,stvarno??
Šta se vaditi, lažovu? Fotografija, presmješna i moj smijeh. O čemu ti i onaj Patak lažov buncate??
I ovim serijskim klonovima na temi koje ne odlikuje pretjerano visok IQ je jasno sta si htio reci fotografijom a kamoli ostalima, od kojih su neki i komentarisali u tom stilu, a ti se tu pravis budala i druge nazivas lazovima!?
Prejadno ali nije da nije u tvom stilu.
Challenger__

#67877 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Co0l wrote:I ovim serijskim klonovima na temi koje ne odlikuje pretjerano visok IQ je jasno sta si htio reci fotografijom a kamoli ostalima, od kojih su neki i komentarisali u tom stilu, a ti se tu pravis budala i druge nazivas lazovima!?
Šta si ti, psiholog? Fotografija bez komentara. Lažeš i znaš da lažeš. A ako ne lažeš onda si... :(

Hajde sada, nek se izreda armija navijača, Sauda, narkomana.

:wink:
sarajevoxxxx

#67878 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:Stvarno ces se tako vadit sad,stvarno??
Šta se "vaditi", lažovu? Fotografija, presmješna i moj smijeh. O čemu ti i onaj Patak lažov buncate??
Daj Čeli znamo se. 90 % tvojih postova je ismijavanje sa pobunjenicima i sada kao nisam se ja sa njima ismijavao nego 'nako' postavio sliku.
Challenger__

#67879 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Ja kad nešto želim da kažem, ja kažem, primjer: "raja iz Idliba". Uz ovu fotografiju nema ništa ali se našla ekipa likova da pripisuju neku namjeru. Kako ste samo niko, kako ste samo ništa.

Ha,ha.
zlajaBHF

#67880 Re: Sirija

Post by zlajaBHF »

Ali Kemal wrote:
moke_31 wrote:
Ali Kemal wrote:Djelimično bih se složio. Muslimanski svijet jeste u krizi, jer je islam u krizi, to sam i sam tvrdio više puta na forumu.
Medjutim ne bih se složio da je Zapadu Islam postao ideološka meta, nego je Zapad, kao lider svijeta, ne direktno politički, ne vojno, nego tehnološki razvoj svijeta je onaj koji Zapad diktira, dok svi ostali samo prate i posmatraju, postao nešto za šta Islam nema odgovora.
Razvojem komunikacionih tehnologija do nestvarnih razmjera kroz internet i mobilnu telefoniju, nestvarno brzu razmjenu informacija kroz društvene mreže, snimanjem i najmanjeg dogadjaja telefonima, direktno javljanje koristeći Skype sa telefona koji stane u džep, što je do nedavno bilo moguće samo koristeći reportažna kola i slično, došlo je do situacije da je sve teže i teže bilo palamuditi i držati stado pod kontrolom i pričati besmislene vjerske priče.

Otuda i ogroman broj izbjeglica sa Bliskog Istoka, jer su ljudi jednostavno informisani, nema te cenzure koja može da blokira informacije. Prije je bilo lako, dva tv kanala i nekoliko novina pod kontrolom, plus hodža u džamiji :D
Dakle ne uzimati u obzir ogromno tehnološko dostignuće Zapada u poslijednje dvije decenije, je nerazumijevanje vremena u kome živimo.

Islamsko vođstvo nije imalo drugog izbora nego potaknuti haos, besmislene ratove da bi dobili u vremenu i vidjeli kako i šta dalje, jer trenutno nemaju nikakav odgovor na bilo koje pitanje.
Moje pretpostavke su da daljnim unapredjenjem informativnog toka, koje niko više ne može da zaustavi u jednom periodu od 50 do 100 godina, Islamu prijeti totalna propast, jer njegova zaostalost će ga dovesti do totalnog poraza, kao što je propala religija starog Rima, kao jedna istorijski prevaziđenja stvar.
Osim toga, ni klimatske promjene ne idu na ruku Bliskom Istoku, koji je po nekim predpostavkama do kraja ovog vijeka osudjen na smrt, i postaće mjesto nemoguće za život svakako.
Bravo majstore :D Jebo Durakovića šta on zna, nek si mu objasnio neke stvari .....hahahah.... Odavno se nisam ovako nasmijao... Internet dohako Islamu....nenadjebivo :thumbup:
Pazi ovo, živiš u nekoj islamskoj državi, cure zamotane, babo ti dovede neku i to je to, za cure naravno isto, koga ti dovedu, pod njega legneš i radjađ djecu, ako nećeš ima pravo da te izmariše, nema izlazaka, zajebancije, nema pive, nema koncerta, ako si po nesreći još i gej, vješala ti ne ginu, diktatura jarane, i u svemu tome uključiš telefon i vidiš raju kako živi u ostatku razvijenog svijeta, prvi put vidiš kako izgledaju neke druge žene, vidiš slobodu na ulicama, cure u ljetnim haljinama, ide se na plažu itd.
U svakome normalnom se probudi želja da se oslobodi, dok je prije mogao da vidi samo ono što mu je servirano, a sada vidi sve, čak može i da komunicira sa svakim.
E sada ako ti ne prihvataš taj Islam, nego bosansku light verziju, onda je to druga stvar, ali ne poštuješ sve, tako da varaš prije svega sebe.
Volim Islam, ali volim i pivu :mrgreen: a većina raje je takva, te te onda pitam, kakav je smisao svega toga :oops:
Ali, ocigledno ne poznajes mnogo arapski svijet....to je ono sto mogu zakljuciti iz tvog posta.....Vecina ovdje ne poznaje ni Kurde, a pricaju kao da zive u Arbilu. Stvarnost je mnogo drugacija, nego sto je mnogi od vas zamislja. U vecini arapskim zemalja nije kao sto ti govoris...babo dovodi neku,, koju moras zeniti u rijetkim arapskim zajednicama, a to je mnogo vise praksa u kulturi Kurda recimo.....itd itd itd. Da si zivio u Egiptu, Siriji ili Iraku, nebi pricao to sto pricas, ali ocigledno nisi.....
republikauzicka

#67881 Re: Sirija

Post by republikauzicka »

s kim se ti raspravljas....

Stoka...
Challenger__

#67882 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

republikauzicka wrote:s kim se ti raspravljas....

Stoka...
Ama sve to treba na ignore... Neka se vidi kakva je to ljudska mizerija.

_____
Co0l

#67883 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:I ovim serijskim klonovima na temi koje ne odlikuje pretjerano visok IQ je jasno sta si htio reci fotografijom a kamoli ostalima, od kojih su neki i komentarisali u tom stilu, a ti se tu pravis budala i druge nazivas lazovima!?
Šta si ti, psiholog? Fotografija bez komentara. Lažeš i znaš da lažeš. A ako ne lažeš onda si... :(

Hajde sada, nek se izreda armija navijača, Sauda, narkomana.

Nije sramota se prosut,makar i hronicno, poput tebe,ali ovako lagat na ocigled svih i jos uz to druge optuzivat za laz,jeste.Ne treba biti psiholog da se to vidi.
Challenger__

#67884 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Cool lažov Ide na ignore.

_____
Last edited by Challenger__ on 29/10/2015 10:52, edited 2 times in total.
Opetja033

#67885 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Kad covjek pomisli da je safavidska propaganda dno i da niko drugi ne moze pasti nize od Riste Djoge, tu su novinari RT-a da nas demantuju.

Veceras je naime neki njihov retard sa lica mjesta na Twitteru objavio da su Assadove trupe UPRAVO zauzele Morek, sve sa prigodnom videoreportazom iz "tek zauzetog" grada
:lol: :lol: :lol:
FarsNews i RT su definitivno gori od Riste. Sa ovakvim imbecilnim izvjestajima i propagandom samo pokazuju u kojoj mjeri nista ne ide po planu, koliko su ocajni i frustrirani i koliko im je potreban barem neki uspjeh.
republikauzicka

#67886 Re: Sirija

republikauzicka wrote:al-lazira,cool,sandjo i savoxx

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
pardon srbin (raska oblast)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#67887 Re: Sirija

Post by _BataZiv_0809 »

republikauzicka wrote:kozojebi oborili avion

https://www.youtube.com/watch?v=3w9yAvrS7dc
Ma sta ovo bi :shock: :lol:
fosna2014

#67888 Re: Sirija

Post by fosna2014 »

Najgora tri dana za tzv. opoziciju. Za sad preko 3 stotine zijanilo. Kazu da im digitron treba uskoro.
republikauzicka

#67889 Re: Sirija

Militant commander of 'Faylaq Al Sham' known as Al'a Ma'ati was killed during attack on Sukayk, Idlib

Image
Last edited by republikauzicka on 28/10/2015 23:31, edited 1 time in total.
Em2r

#67890 Re: Sirija

Post by Em2r »

Zanimljivo je, cim ga jednom od njih metnes, eto ih odmah ko vrane da kreče.
Co0l

#67891 Re: Sirija

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Cool. Ti si jedna lažljiva ljudska mizerija koja ide na ignore.

_____
Tvoja namjera sa ovom fotografijom je ocita svakom ko je citao ovu temu duze od dva dana bez obzira kakvih je stavova vezano za rat u Siriji.Pri tome,naravno,mislim na one koji imaju bar malo morala da priznaju kad pogrijese i koji imaju malo vise sive mase od ovih klonova sa kojima se virtualno tapses po ledjima na temi.Sve je tu,crno na bijelo,pa neka drugi prosude ko laze.
Em2r

#67892 Re: Sirija

Post by Em2r »

Image

Sad si donji ćeli
Opetja033

#67893 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Poklonici djecoubice iz Damaska veceras na forumu dozivljavaju psihoze ravne Suljagicevim na twitteru kad je usvojen ZOR.
Samo sto ne ujedaju.
Sto li Boze :wink:
Challenger__

#67894 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Znam ja šta njih *ebe. Hajde što Assad nije pao, hajde što sad ubiše Rusi, ali što podržavaju narkomane ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), e to je baš biti antologijski tokmak!!!

DOK JE SAUDA I HEROINA, SIRIJA SE UMIRITI NEĆE!!!

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Challenger__

#67895 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Laku noć.

:lol:
republikauzicka

#67896 Re: Sirija

republikauzicka

#67897 Re: Sirija

Opetja033

#67898 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

:lol: :lol:
Odlijepio skroz sviju mi.
republikauzicka

#67899 Re: Sirija

Image

Support from Bosnia and Hercegovina
sarajevoxxxx

#67900 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Opetja033 wrote:Kad covjek pomisli da je safavidska propaganda dno i da niko drugi ne moze pasti nize od Riste Djoge, tu su novinari RT-a da nas demantuju.

Veceras je naime neki njihov retard sa lica mjesta na Twitteru objavio da su Assadove trupe UPRAVO zauzele Morek, sve sa prigodnom videoreportazom iz "tek zauzetog" grada
:lol: :lol: :lol:
FarsNews i RT su definitivno gori od Riste. Sa ovakvim imbecilnim izvjestajima i propagandom samo pokazuju u kojoj mjeri nista ne ide po planu, koliko su ocajni i frustrirani i koliko im je potreban barem neki uspjeh.
Nemoj zezat, nevjerovatno.Mislim, realno oni moraju nešto pričati, valja opravdati keš kojeg su vjerovatno dobili od arapa. Milijarde zaljevskih petro dolara su već potrošene i još uvijek se troše da se Asad zadrži na vlasti koliko-toliko. Te laži su vjerovatno tim donatorima namjenjene, ne bi se pred svojim javnim mnijenjem tako blamirali.
Last edited by sarajevoxxxx on 28/10/2015 23:49, edited 1 time in total.
Locked