Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Misliš na Rhys Ifansa? Mislim da on nije ništa snimio sa njima.
Na ćevape? Bolji su meni u Playu, tu sam je vodio. O ova pljeska je naša interna zajebancija, otišla je na svoju ruku u lokalni Bingo restoran
i naručila pljeskavicu sa kajmakom, dobila sa pavlakom. Nikada nam neće to oprostiti.
Na ćevape? Bolji su meni u Playu, tu sam je vodio. O ova pljeska je naša interna zajebancija, otišla je na svoju ruku u lokalni Bingo restoran
i naručila pljeskavicu sa kajmakom, dobila sa pavlakom. Nikada nam neće to oprostiti.
moram onda isprobati taj play idući put kad svratim!
a ifans istina nije snimio ništa ali jest bio prvi pjevač. inače počeli su karijeru kao techno grupa
moram onda isprobati taj play idući put kad svratim!
a ifans istina nije snimio ništa ali jest bio prvi pjevač. inače počeli su karijeru kao techno grupa
galia95 wrote: ↑06/06/2022 00:56
Pjesma koja je nakon 37 godina ponovo postala mega hit, zahvaljujući seriji Stranger Things
pa to mi kazi! ja vidim zadnjih dana po americkim portalima kate bush na sve strane se nesto spominje i posta, reko otkud im ona...isla sam na wiki odmah vidjeti da nije umrla. stranger things sad sve objasnjava.
dale cooper wrote: ↑09/06/2022 00:04
otišla je na svoju ruku u lokalni Bingo restoran