Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Dok je veza Kube sa Sirijom ocita?
Najzesce mi je kad pocnu ljudi da pricaju o Srebrenici i ratu u Bosni a vecina nije bila ni rodjena tada ili su bili u povojima.
Ima veze Kuba itekako.Kubanski instruktori su na terenu u Siriji
Najzesce mi je kad pocnu ljudi da pricaju o Srebrenici i ratu u Bosni a vecina nije bila ni rodjena tada ili su bili u povojima.
Najzesce mi je kad pocnu ljudi da pricaju o Srebrenici i ratu u Bosni a vecina nije bila ni rodjena tada ili su bili u povojima.Ili ladno mrse muda iz Dijaspore kako oni vole BOSNU NAJVISE .A niko se ne vraca da zivi sve patriote na baterije (kurcevaca)
Bosanski_kralj wrote:Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?
Hajde ti prvo nauči razlikovati Generalnu skupštinu UN od Savjeta bezbjednosti.
Oko institucija UN-a sam dovoljno upoznat, ne brini.
I ako si se već pokušao se vaditi na tu foru, mislim da je puno sramotnije glasanje Rusije kojim direktno spriječava usvajanje jedne rezolucije o genocidu, nego ovo glasanje SAD-a koje nije imalo nekog presudnog uticaja na konačnu odluku.
Pa sto ti Bakir nije lobirao malo ko ameri hahah.Ha ja malo digo dupe tj izvugo glavu iz prdoganove gujice i lobirao po zapadu kao svi ostali sto rade?Taj ne vidi dalje od Prdogana i Turske jad i cemer.
Najzesce mi je kad pocnu ljudi da pricaju o Srebrenici i ratu u Bosni a vecina nije bila ni rodjena tada ili su bili u povojima.Ili ladno mrse muda iz Dijaspore kako oni vole BOSNU NAJVISE .A niko se ne vraca da zivi sve patriote na baterije (kurcevaca)
von_admir wrote:Pa sto ti Bakir nije lobirao malo ko ameri hahah.Ha ja malo digo dupe tj izvugo glavu iz prdoganove gujice i lobirao po zapadu kao svi ostali sto rade?Taj ne vidi dalje od Prdogana i Turske jad i cemer.
O cemu ti pricas genije? Sve zapadne zemlje koje su clanice VS su podrzali rezoluciju.
Rusija, kao stoljetni smrtni neprijatelj Bosne i Bosnjala je ulozila veto. To NIKADA nijedan Bosnjak nece zaboraviti. Naravno tu su bili narkoindijanci iz Venecuele i psojedi iz Kine takodje.
Rezolucija je bila borba izmedju civilizacije i primitivnih barbara.
Promasio si komplet fudbal
Koji fudbal? Nisi uzeo terapiju za danas ili ne smijes da izlazis iz zgrade od Marokanaca i Alziraca i Arapa pa se lijecis ovde na forumu
Drzi se ti francuske i njihovog hljeba a pusti nas u Bosni da zivimo.Kenjate samo odozda i pametuje svima nama ovde.Oso si ebes Bosnu popusti je vise koji krac ce ti vise.
von_admir wrote:Pa sto ti Bakir nije lobirao malo ko ameri hahah.Ha ja malo digo dupe tj izvugo glavu iz prdoganove gujice i lobirao po zapadu kao svi ostali sto rade?Taj ne vidi dalje od Prdogana i Turske jad i cemer.
O cemu ti pricas genije? Sve zapadne zemlje koje su clanice VS su podrzali rezoluciju.
Rusija, kao stoljetni smrtni neprijatelj Bosne i Bosnjala je ulozila veto. To NIKADA nijedan Bosnjak nece zaboraviti. Naravno tu su bili narkoindijanci iz Venecuele i psojedi iz Kine takodje.
Rezolucija je bila borba izmedju civilizacije i primitivnih barbara.
Koji bolan stoljetni neprijatelj???Sta pjenis obrisi se malo.Kad su to nas oni okupirali?U kom vjeku ili galaksiji je to bilo da je Rusija okupirala jednu malu Bosnu
Sta da ne zaboravim?? Pa vi isti sada ispijate kafe u Srebrenici sa tim istim sto su ubijali dole .Koja Rusija ajde bjezi tamo.
Ameri su ti veci neprijatelji kad nisu dgli avione kad je to padalo sve dole.Imas milion snimaka na netu sada posle 20 i kusur godina o tome.Namjerno klintocic kurtoncic nije doo odobrenje da se dignu avioni iako su trazeni tog dana milion puta od strane UN.
Skreces sa teme ebes ruje i amere.Znas kako me zaboli i za jedne i za druge
insomnia78 wrote:Tema je Sirija
Ne Bosna, Francuska, Srebrenica a bgm ni Kuba
I sta, ono, kad nemas sta reci krenu neke prozivke?
Prozivka je sine u vojsci samo i u skoli.Znam da te boli sto vam haraju ovi dole iz Afrike i karinjaju vas tamo jbg oso si u pogresnu zemlju bice jos gore za nekh 10tak godina tamo.Franci su sami sebi krivi posle svega sto su napravili im dole unazad 100 godina pa sad moraju da duraju