Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
33KM, s tim sto placam ratu za uredjaj 62KM + MojaTV paket. Mislim da oni kod umanjenja umanjuju bez PDV, znaci oduzmu 17%
Moze biti i da je ovo sto je iznad neko napisao, al hajd, sto kazu poklonjenom konju se ne gleda u zube
Svakako odeš opet pred kraj mjeseca za novo umanjenje
To cu i uraditi, cekam da stigne racun, inace mi stize jako kasno u mjesecu. Ovo mi je vec mozda trece umanjenje ove godine i naberem fin broj bodova jer su sve usluge na meni pa bude visok ukupni racun a status sam SILVER (1KM = 1,5 bodova).
arnes_king wrote: ↑13/12/2019 09:28
To cu i uraditi, cekam da stigne racun, inace mi stize jako kasno u mjesecu. Ovo mi je vec mozda trece umanjenje ove godine i naberem fin broj bodova jer su sve usluge na meni pa bude visok ukupni racun a status sam SILVER (1KM = 1,5 bodova).
arnes_king wrote: ↑13/12/2019 09:28
Meni uvijek na početku mjeseca dolazi račun.
Gdje vidiš status?
Pa kada udjem na Bonus Plus stranicu gdje prikazuje sakupljene i potrosene bodove. Racun mi uvijek dolazi oko 20-og i skontao sam da je zbog toga sto su mi stavili pogresnu adresu, odnosno pogresan poštanski broj pa stize u susjedno naselje. Zvao ih vise puta i objasnjavao da preprave, isao u poslovnicu i kazu da za moje mjesto kada upisu poštanski broj izbaci im 2 i ne mogu oni vidjeti koje je tacan pa nekako uvijek odaberu pogresan
Mislim da su mi dobre sanse da od januara 2020 me prebace na jos bolji status pa ce biti 1KM = 2 boda zbog visine racuna ove godine
arnes_king wrote: ↑13/12/2019 09:34
Pa kada udjem na Bonus Plus stranicu gdje prikazuje sakupljene i potrosene bodove. Racun mi uvijek dolazi oko 20-og i skontao sam da je zbog toga sto su mi stavili pogresnu adresu, odnosno pogresan poštanski broj pa stize u susjedno naselje. Zvao ih vise puta i objasnjavao da preprave, isao u poslovnicu i kazu da za moje mjesto kada upisu poštanski broj izbaci im 2 i ne mogu oni vidjeti koje je tacan pa nekako uvijek odaberu pogresan
arnes_king wrote: ↑13/12/2019 09:34
Prebaci na mail da ti dolazi.
Razmisljao sam o tome, imam li kakve benefite ako prebacim (znam da su prije nudili)? Gdje mogu to prebaciti?
Jedno pitanje, može li se ikako skinuti registracija sa registrovanog prepaid broja, da ponovo bude neregistrovani prepaid ?
Kupio sam broj prije 4-5 godina(ima možda i više) nov, ali je registrovan na drugu osobu, vjerovatno je ta osoba nekada davno koristila taj broj i registrovala pa je istekao zbog nedopunjavanja duže vrijeme i ponovo pušten u prodaju a ta registracija nije ukinuta. Kada sam mijenjao karticu za USIM ovaj radnik na šalteru mi reče da se to ne može obrisati. Kakva je to glupost da BH Telecom prodaje brojeve koji su već registrovani na neke osobe. Na zahtjevu za zamjenu kartice imam ime i prezime i adresu te osobe, ali sada da idem na vrata te osobe nema nikakve koristi, ne može i neće mi pomoći da se to ukine. Naravno zamijenio sam karticu uredno bez lične zato što imam orginalni ultra certifikat jer sam karticu kupio novu.
Sada mene kopka da ta osoba možda bere bodove na programu lojalnosti na osnovu dopuna i potrošnje koje ja izvršim.