sarajevoxxxx wrote:Sa Božijom pomoći revolucionari su zauzeli selo Skik kod Hame. Na redu i brdo koje se nalazi iznad sela.
Sirija
-
FARMAS
#67751 Re: Sirija
-
FARMAS
#67752 Re: Sirija
sarajevoxxxx wrote:Sa Božijom pomoći revolucionari su zauzeli selo Skik kod Hame. Na redu i brdo koje se nalazi iznad sela.
- Maystor
#67753 Re: Sirija
FARMAS wrote:sarajevoxxxx wrote:Sa Božijom pomoći revolucionari su zauzeli selo Skik kod Hame. Na redu i brdo koje se nalazi iznad sela.![]()
![]()
Nikada ga nisu ni izgubili, prema tvrdnjama pinokia i patka.
- fosna2014
#67754 Re: Sirija
Gubici kod "opozicionara" se broje trenutno u stotinama kada uracunamo i ISIS. U samo zadnja tri dana. 
- Maystor
#67755 Re: Sirija
Kao što sam jutros i najavio, današnji dan je bio plodonosan
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/rat-u ... /151028084
- upravo su izvršeni udari na Talbisu (Homs). Su-34 raznijeli one pickupove sa 23 mm mitraljezom na gepeku. Takođe je bombardovan komandni centar nusrića.
- Idlib i visoravan Gab se podrazumijevaju. Oni su popili svoju porciju danas.
- Fasovali su i orci Zehrana Aluša u okolici Damaska.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/rat-u ... /151028084
- upravo su izvršeni udari na Talbisu (Homs). Su-34 raznijeli one pickupove sa 23 mm mitraljezom na gepeku. Takođe je bombardovan komandni centar nusrića.
- Idlib i visoravan Gab se podrazumijevaju. Oni su popili svoju porciju danas.
- Fasovali su i orci Zehrana Aluša u okolici Damaska.
-
RepublikanskaGarda
#67756 Re: Sirija
Assadova Sirija, američki novinar posjetio je Siriju u 6 mj. 2015. i napravio dobar dokumentarac, must see
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline ... ads-syria/
- DuckZz
#67757 Re: Sirija
Dobar ti je taj, samo što so profulio provinciju i godinu nastanka slike
-
zrakomlat
#67758 Re: Sirija
sarajevoxxxx wrote:Sirijska lira otišla na 360. Najveći skok od početka rata.

Koliko ova prva gore lijevo iznosi sad u sirijskim lirama?
- Bosanski_kralj
#67759 Re: Sirija
Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?Challenger__ wrote:digresija.
- glasanje u UN-u za skidanje sankcija Kubi:
Protiv: USA i Izrael.
Nema dalje.
-
Avetinho
#67760 Re: Sirija
Gdje ces ga to pitat.Bosanski_kralj wrote:Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?Challenger__ wrote:digresija.
Nema dalje.
- Čitalac
#67761 Re: Sirija
Pogled u budućnost:
"Ruske kompanije će predvoditi obnovu ratom razorene Sirije", rekao je Dmitri Sablin, član ruske parlamentarne delegacije koja je posetila Damask.
Talking about the reconstruction of Syria’s war-torn regions, President Assad said companies from different countries have already offered their services in rebuilding Syria. While French and Swiss firms are among those ready to participate, the Syrian government will do its best to give Russian companies the best contracts, Assad added.
"There are areas in Syria that can be rebuilt. Syria is ready to provide Russian companies with all the contracts worth hundreds of billions dollars," Sablin quoted Assad as saying.
"Ruske kompanije će predvoditi obnovu ratom razorene Sirije", rekao je Dmitri Sablin, član ruske parlamentarne delegacije koja je posetila Damask.
Talking about the reconstruction of Syria’s war-torn regions, President Assad said companies from different countries have already offered their services in rebuilding Syria. While French and Swiss firms are among those ready to participate, the Syrian government will do its best to give Russian companies the best contracts, Assad added.
"There are areas in Syria that can be rebuilt. Syria is ready to provide Russian companies with all the contracts worth hundreds of billions dollars," Sablin quoted Assad as saying.
-
Avetinho
#67762 Re: Sirija
Nisam ni ja, a niti tvoj junak sa slike, pominjao Afganistan ni Somaliju.RepublikanskaGarda wrote:Pa i Afganistan i Somalija su trenutno za Siriju dobitak na lutriji, valjda čovjek ima pravo iz nekih svojih razloga podržavat režim, urušavanje struktura vlasti, vojske, policije sistema, iako je realno to sve već uništeno a Sirija je razvaljena za vjeke vjekovaAvetinho wrote:Sta kazes. Ljudi ginu u brojevima od stotina hiljada, milioni raseljenih i ko-zna-koliko obogaljenih, a lik kojeg citiras ne zeli da se desi sta se desava u Libiji.RepublikanskaGarda wrote:
Libija je za Siriju dobitak na lutriji i godisnji odmor.
Nego Libiju.
Ako imas kakav drugi citat o Afganistanu i Somaliji, a ti prijlijepi.
- insomnia78
#67763 Re: Sirija
Im'o je al puce linkBosanski_kralj wrote:Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?Challenger__ wrote:digresija.
Nema dalje.
- Maystor
#67764 Re: Sirija
Metenje orka sa puta Hama-Alep
-
Avetinho
#67765 Re: Sirija
Sta kazes, rus kaze da ce rusija sve sjebat. A reci nam sta kaze Donald Tramp. Mozda da ce amerika sve sjebat. I on je pogled u buducnostČitalac wrote:Pogled u budućnost:
- Challenger__
#67766 Re: Sirija
Hajde ti prvo nauči razlikovati Generalnu skupštinu UN od Savjeta bezbjednosti.Bosanski_kralj wrote:Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?
-
republikauzicka
#67767 Re: Sirija
Dobra fotka jelda?
Hrpa GOVANA
Hrpa GOVANA
- fosna2014
#67768 Re: Sirija
Dobar.RepublikanskaGarda wrote:Assadova Sirija, američki novinar posjetio je Siriju u 6 mj. 2015. i napravio dobar dokumentarac, must see![]()
- Čitalac
#67769 Re: Sirija
Pa da, ko bombarduje taj će docnije na obnovi da zarađuje. Svet je lud.Avetinho wrote:Sta kazes, rus kaze da ce rusija sve sjebat. A reci nam sta kaze Donald Tramp. Mozda da ce amerika sve sjebat. I on je pogled u buducnostČitalac wrote:Pogled u budućnost:
- Em2r
#67770 Re: Sirija
Mogu ti samo reci da grijesis i da svojom uvjerenoscu u neku pamet koju mislis da imas, samo dokazujes da si ustvari notorni idiot.Avetinho wrote:Ako si i bio u ratu, onda si cucao u podrumu, kao i moja djeca, dok je tata bitke vojevao. I ja vase propalo djetinjstvo istinski zalim. Ali sumnjam da si se icega nagledao. Mozda naslusao zvukova raznih.Em2r wrote:
Nemam ja muda da to gledam. Nagledao sam se u ratu dovoljno.
Moras ti jos puno pure pojest da bi se kitio bosanskim ratom ovdje.
Last edited by Em2r on 28/10/2015 17:10, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#67771 Re: Sirija
što ne amnestira asadasalik79 wrote:U poredjenju sa patkovim poslodavcem, a i ostalim "demokratskim saveznicima" i finansijerima "demokratskih promjena" sa Arapskog poluotoka, Asad ti ga dodje kao olicenje dobra.joe_black wrote:Jos 10 Assada u arapskom svijetu...japin_mutapi wrote:asad je zao čovjek
čisto zlo ... njega je sevap deratizirati
- Bosanski_kralj
#67772 Re: Sirija
Oko institucija UN-a sam dovoljno upoznat, ne brini.Challenger__ wrote:Hajde ti prvo nauči razlikovati Generalnu skupštinu UN od Savjeta bezbjednosti.Bosanski_kralj wrote:Imaš li sliku galasanja za rezoluciju o Srebrenici?
I ako si se već pokušao se vaditi na tu foru, mislim da je puno sramotnije glasanje Rusije kojim direktno spriječava usvajanje jedne rezolucije o genocidu, nego ovo glasanje SAD-a koje nije imalo nekog presudnog uticaja na konačnu odluku.
-
sarajevoxxxx
#67773 Re: Sirija
Em2r wrote:Mogu ti samo reci da grijesis i da svojom uvjerenoscu u neku pamet koju mislis da imas, samo dokazujes da si ustvari notorni idiot.Avetinho wrote:Ako si i bio u ratu, onda si cucao u podrumu, kao i moja djeca, dok je tata bitke vojevao. I ja vase propalo djetinjstvo istinski zalim. Ali sumnjam da si se icega nagledao. Mozda naslusao zvukova raznih.Em2r wrote:
Nemam ja muda da to gledam. Nagledao sam se u ratu dovoljno.
Moras ti jos puno pure pojest da bi se kitio bosanskim ratom ovdje.
- Challenger__
#67774 Re: Sirija
Nemam ja šta se "vadim" jer ne baštinim posuđeni identitet (ne tripujem da sam Rus, niti Turčin, ni Amerikanac, kurac-palac...), to ostavljam pederima koji se lože na tuđe države i tuđe identitete.Bosanski_kralj wrote:Oko institucija UN-a sam dovoljno upoznat, ne brini.
I ako si se već pokušao se vaditi na tu foru, mislim da je puno sramotnije glasanje Rusije kojim direktno spriječava usvajanje jedne rezolucije o genocidu, nego ovo glasanje SAD-a koje nije imalo nekog presudnog uticaja na konačnu odluku.
Ne bih rekao da si upućen u bilo šta.
______
- Challenger__
#67775 Re: Sirija
Emire imaš privatnu poruku.Em2r wrote:...