FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#6776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imat će dva puta
Kuburit ovako ili postati totalno komercijalna televizija sa sadržajima tipa tražimo zvijezde i želje-željice-pozdravi uz muuzičke želje sa šatroskih vašara
Kuburit ovako ili postati totalno komercijalna televizija sa sadržajima tipa tražimo zvijezde i želje-željice-pozdravi uz muuzičke želje sa šatroskih vašara
- MTV
#6777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rekao sam da nije to onaj nivo kao prve epizode.
Sto svi pricate da nista nevalja kad u Hrvatskoj (Nova TV) ima najbolju gledanost LZN sa 9. sezonom. Isto tako dobru gledanost u Srbiji (b92), mislim da je 6 sezona u pitanju.
Zaboli me drska od metle za dvbt koji nece pocet sa radom i stari analogni koji se gasi i za kriminalnu sliku ftv, i ostalih kanala.
Bolje i LZN i koja utakmica nego ZMBT gdje pobjedi onaj koji mu je dublji dzep a 2,3 mjesto ode u Grand i dobije stan u Beogedu, album, pjesmu.
Sto svi pricate da nista nevalja kad u Hrvatskoj (Nova TV) ima najbolju gledanost LZN sa 9. sezonom. Isto tako dobru gledanost u Srbiji (b92), mislim da je 6 sezona u pitanju.
Zaboli me drska od metle za dvbt koji nece pocet sa radom i stari analogni koji se gasi i za kriminalnu sliku ftv, i ostalih kanala.
Bolje i LZN i koja utakmica nego ZMBT gdje pobjedi onaj koji mu je dublji dzep a 2,3 mjesto ode u Grand i dobije stan u Beogedu, album, pjesmu.
- daky585
#6778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne vjerujem baš da su pogriješili sa LZN. Da jesu, sigurno ne bi otkupili i novu sezonu. Sto posto im je to trenutno najgledaniji sadržaj.
- luckylaka
#6779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma moze se bolan gledati LZN.Jeste da to nije ono ko nekada ali mislim da trenutno na prostoru BiH nema nista kvalitetnije od humora da se emituje>meni su dobri ne propustam ni jednu.Nekad me malo iritiraju al gledam i gledacu u HD-u 
- shiljak
#6780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta bi sa LZN? Nema je više u 20:00 već par dana 
- karanana
#6781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mala pauza dok se izet ne operise u svedskoj.
ponovo u majskom buketu od 4.5.
- daky585
#6782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Počeo onaj Balkan Caffe. Kao da gledam hrvatsku emisiju koju su kupili od neke tamošnje televizije. Govor, teme, 70% novinara iz Zagreba...
- luckylaka
#6783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pocelo danas al me nervira onaj novi glavonja sto pokusava da imitira Combeta i Fufeta.Nidze veze.karanana wrote:mala pauza dok se izet ne operise u svedskoj.
- afannedim
#6784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa naravno da je kupljena I hrvatska je voditeljica.daky585 wrote:Počeo onaj Balkan Caffe. Kao da gledam hrvatsku emisiju koju su kupili od neke tamošnje televizije. Govor, teme, 70% novinara iz Zagreba...
- daky585
#6785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije kupljena nego je od emisija od Face-a. I nije voditeljica nego voditelj - Danijel Delale.afannedim wrote:Pa naravno da je kupljena I hrvatska je voditeljica.daky585 wrote:Počeo onaj Balkan Caffe. Kao da gledam hrvatsku emisiju koju su kupili od neke tamošnje televizije. Govor, teme, 70% novinara iz Zagreba...
- afannedim
#6786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ko je plava voditeljica sa ninom što je torokaladaky585 wrote:Nije kupljena nego je od emisija od Face-a. I nije voditeljica nego voditelj - Danijel Delale.afannedim wrote:Pa naravno da je kupljena I hrvatska je voditeljica.daky585 wrote:Počeo onaj Balkan Caffe. Kao da gledam hrvatsku emisiju koju su kupili od neke tamošnje televizije. Govor, teme, 70% novinara iz Zagreba...
-
StupskaBitanga
#6787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam
Koliko degradiran moraš biti da nakon uredničke pozicije ovdje govorim o uredničkim pozicijama zabavnog/kolažnog/magazinskog programa NACIONALNIH tv kuća RTL i Nove TV u HR dođeš i radiš na FACE
Logičniji mi je bio izbor OBN ali FACE nikako spojivo
Koliko degradiran moraš biti da nakon uredničke pozicije ovdje govorim o uredničkim pozicijama zabavnog/kolažnog/magazinskog programa NACIONALNIH tv kuća RTL i Nove TV u HR dođeš i radiš na FACE
- daky585
#6788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
afannedim wrote: A ko je plava voditeljica sa ninom što je torokala
Koliko sam skontao, emisija je tipa da imaju novinare u većim ex-yu gradovima - Sarajevo, Beograd, Zagreb, Banja Luka, Ljubljana. Ti novinari prate dešavanja u tim gradovima, rade intervjue sa poznatim ličnostima itd...
- zunazu
#6789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vrlo nejasno i samopotcjenjivačko razmišljanje. Navika koja je desetljećima usađivana bosanskom čovjeku a koja je apsolutno nenormalna i štetna. Odbacite to ljudi. Razmislite dvaput prije nego što popljujete svoju državu i narod. Odvojite to od korisne samokritike jer nema veze sa korisnim.StupskaBitanga wrote:Ne znam
Koji to ima razlog da momak ne radi na Face TV? Imaju uslove, imaju gledanost, ima i dobru platu čim je potpisao ugovor... u čemu je problem?
I gdje ćeš OBN spomenuti, svega ti živog? Ono bilo sevap zatvoriti još prije bar deset godina.
Nego, zna li neko objasniti šta znači "pretpremijerne epizode" u najavama za LZN?
Usput, RTL i Nova su sve samo ne nacionalne televizije. Nacionalna TV u Hrvatskoj je HRT.
-
StupskaBitanga
#6790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
HRT je nacionalni javni servis a Nova i RTL sa svojim sestrinskim kanalima su nacionalni komercijalni emiteri jer imaju dozvolu za nacionalnu pokrivenost cijele Hrvatske
Sto ovdje spominjem OBN? Pa oni su još prije 10 godina počeli iz ZG dovoditi sve žive voditelje i programe jer im je i današnji suvlasnik iz ZG
Ja ovdje ne vidim pljuvanje spostvenog naroda i države jer to koliko vidim Senči uredno radi jer kada je osnovao televiziju puna usta su mu bila promovisanja mladih i naših bosanskih kapaciteta i na kraju on dovede lika iz ZG da radi. Totalno kontradiktorno
Sto ovdje spominjem OBN? Pa oni su još prije 10 godina počeli iz ZG dovoditi sve žive voditelje i programe jer im je i današnji suvlasnik iz ZG
Ja ovdje ne vidim pljuvanje spostvenog naroda i države jer to koliko vidim Senči uredno radi jer kada je osnovao televiziju puna usta su mu bila promovisanja mladih i naših bosanskih kapaciteta i na kraju on dovede lika iz ZG da radi. Totalno kontradiktorno
-
oskarboy
#6791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koji ste vi nacionalistiti
znaci po vasoj zadrtoj tezni ni Tarik nebi smio vodit kvizove na HRT-u
jer je iz bosne,pa face tv je privatna tv i moze da dovodi koga hoce
-
StupskaBitanga
#6792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tarik je studirao u ZG i tamose profilisao čak su i njihovi glumci završili sarajevsku ASU i nema tu nikakvog mjesta nacionalizmu
Evo recimo izjave Ane Vilenice
Evo recimo izjave Ane Vilenice
Vidiš sve je stvar izboraKad smo došle bila je to 1998. godina, neposredno nakon Daytonskog sporazuma, još pola grada nije imalo struju. Moji su se roditelji jako bojali. U Sarajevu sam ostala šest godina i radila s divnim ljudima u nekoliko kazališta.
Ali uloge u Kamernom teatru 55 bile su mi najdraže. To je kazalište baš po mojoj mjeri. Bojala sam se da će me stalni angažman zaustaviti, a iskreno rečeno nisam željela ostati živjeti u Sarajevu
- karanana
#6793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uh sto mi je erna sexi i jebozovna bila veceras u dnevniku. U jednu ruku slatkasta i nevinkasta a u drugu ruku prava mala prljavica, sex masina spremna za akciju
- zunazu
#6794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni je to bezveze tako gledati. To je samo jedan od xx ljudi koji tamo primaju platu. I nek mu je sretno, momak dobro radi.StupskaBitanga wrote:kada je osnovao televiziju puna usta su mu bila promovisanja mladih i naših bosanskih kapaciteta i na kraju on dovede lika iz ZG da radi. Totalno kontradiktorno
-
StupskaBitanga
#6795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa ko daje platu onim ostalim iz ZG ili odakle se već javljajuzunazu wrote:Meni je to bezveze tako gledati. To je samo jedan od xx ljudi koji tamo primaju platu. I nek mu je sretno, momak dobro radi.StupskaBitanga wrote:kada je osnovao televiziju puna usta su mu bila promovisanja mladih i naših bosanskih kapaciteta i na kraju on dovede lika iz ZG da radi. Totalno kontradiktorno
Ne rade valjda za sendvič
Doduše čitali smo ovdje a i zna se da su plate na FACE makar donedavno bile kao prestupna godina. Kako li je sada ne znam
- zateznistub
#6796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E Senade, jesi srecu doveo u studio...
- karanana
#6797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto? ko je ovaj? zasto je bitan? nikad cuo za njeg.
- area51
#6798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
glavni skaut isil-a za ovaj dio evrope,lovac na talentekaranana wrote:sto? ko je ovaj? zasto je bitan? nikad cuo za njeg.
- karanana
#6799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako je tako, zasto nije uhapsen i u zatvoru?
- area51
#6800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako ga je Senad predstavio da se sumnja da je...karanana wrote:Ako je tako, zasto nije uhapsen i u zatvoru?