Žalosno.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#6776 Re: Rukometna reprezentacija BiH
E jebem ti majku i sport.
Žaliti se, pokušati nešto, ali sumnjam da ćemo išta moći.
Žalosno.
Žalosno.
- It_is_a_Leclerc
#6777 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znam baš. Dok ste vi ovdje slavili što je delegat "preuzeo odgovornost" ja sam vam pisao da to nije istina. Kao i tad, tako i sada tvrdim da su naši argumenti jači i da je ovo velika nepravda.ultima_palabra wrote:Leclerc - Baho vol 2
I treba se žaliti dok imamo kome jer nije uredu da naši argumenti nisu ni razmatrani. To su nam onda mogli reci i u Mejdanu, a ne navlaciti mjesec dana i onda reći.
- turbofolk
-
criticos
#6779 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Od mog rođenja, moji roditelji su mi govorili, sine detaljno pročitaj ono što potpisuješ da ti najrođeniji u najboljoj namjeri poturi papir. Potpis je svetinja. Delegat jeste zeznuo, ali dokument koji je zvaničan i koji je otišao u EHF je potpisan i aminovan od strane RSBiH.
Na Balkanu sveopćenito važi pravilo, ma potpisuj, šta ima veze. Pa negdje ima veze. Kontinuirano se vodila polemika o pisaču, o greškama delegata, o švajcarcima i njihovim administrativnim zavrzalama. Suština problema je potpis i naše aminovanje, kojem mi i nakon ove odluke ne dajemo na značaju. To govori o nama i našem stavu šta mislimo o pečatu, štembilju, muhuru, potpisu, parafu itd.
Na Balkanu sveopćenito važi pravilo, ma potpisuj, šta ima veze. Pa negdje ima veze. Kontinuirano se vodila polemika o pisaču, o greškama delegata, o švajcarcima i njihovim administrativnim zavrzalama. Suština problema je potpis i naše aminovanje, kojem mi i nakon ove odluke ne dajemo na značaju. To govori o nama i našem stavu šta mislimo o pečatu, štembilju, muhuru, potpisu, parafu itd.
- hekaton
#6780 Re: Rukometna reprezentacija BiH
jes kazu poslije utakmice ma idemo mi 100%...uvijek smo upravu i uvijek popusimo na kraju...
- MarlboroGold
#6781 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovo je tačno. Na sve se olako gleda i sve se potcjenjuje, a u najgorem slučaju gura pod tepih. Tu smo specijalci.criticos wrote:Od mog rođenja, moji roditelji su mi govorili, sine detaljno pročitaj ono što potpisuješ da ti najrođeniji u najboljoj namjeri poturi papir. Potpis je svetinja. Delegat jeste zeznuo, ali dokument koji je zvaničan i koji je otišao u EHF je potpisan i aminovan od strane RSBiH.
- red evil
#6782 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Apsolutno pravedna odluka, koliko god mi bilo žao i krivo ali ovo je pravedno, jbg. Nesposobni smo i gotovo. Dadneš delegatu spisak i on ga prepiše i isprinta i dadne ga direktoru reprezentacije na uvid i potpis, direktor reperezentacije kaže da je sve uredu, da se 100% slaže s spiskom i da će se u skladu s tim spiskom i ponašati, samim svojim potpisom to kaže i sva odgvornost delegata je s tim skinuta. I koje kriv?
Više je ovdje krivaca. Počevši od direktora pa do selektora i do samog igrača. Prozivka igrača, spiker ne prozove Nuića ni selektor ni igrač niti bilo ko na terenu (fizioterapeut i ostali koji budu tu) to ne registruju.
Više je ovdje krivaca. Počevši od direktora pa do selektora i do samog igrača. Prozivka igrača, spiker ne prozove Nuića ni selektor ni igrač niti bilo ko na terenu (fizioterapeut i ostali koji budu tu) to ne registruju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6783 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Žaliti se nailovoj materi
Cirkus i kazna
Cirkus i kazna
- p206
#6784 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nakon one krađe protiv Mađara prije nekoliko godina ništa me ne čudi.cyprus wrote:Šta ovo??? Jebem im mater...
Istupiti iz EHFa i jebati im mater.
Očigledno je da je ovo sport za odabranih 10-15 reprezentacija koje se samo vrte.
Last edited by p206 on 16/02/2018 10:57, edited 1 time in total.
- arzuhal
#6785 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tomahawk11 wrote:Žaliti se nailovoj materi![]()
Cirkus i kazna
-
cassius
#6786 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sabahudin Topalbecirevic
January 14 ·
Molim Vas pročitajte do kraja - Posao sportskog komentatora radim 25 godina. Uvijek sam se trudio da budem profesionalan, a to je u zemlji sa milion komentatira, selektora, igrača, zaista teško. Za ovih 25 godina upoznao sam brojne sportske radnike, ne samo igrače i trenere. Zar nije normalno da imam privatni kontakt, npr.sa delegatom utakmice kojeg sam možda upoznao na jednoj od stotine rukometnih utakmica koje sam gledao. Zar nije normalno da iskoristim to poznanstvo i pitam šta ce biti sa našom reprezentacijom? Ja smatram da jeste. Kao što nije normalno da me ovdje neki od vas prozivaju, idu tako daleko da kažu: ko sam ja da razgovaram sa delegatom?! E pa ja sam čovjek koji uvijek stoji iza svojih riječi, nisam balavac, imam dovoljno " utakmica u nogama" da mogu odgovorno plasirati informacije do kojih dodjem. A to radim jer znam, dragi moji Bosanci i Hercegovci, koliko se radujemo svakom uspjehu i koliko je svima nama značila sinošnja pobjeda. Objavljujem sve što znam jer me pitate, pišete u inbox i ne želim da budem sebičan. Svi vi koji kažete ili mislite da ja ne mogu doći do informacija, sami se izbrišite. Ovo je moj prostor, moj zid i mogu pisati šta hoću. A za vas ostale , evo posljednje informacije: napravljena je greška, trebala bi biti okarakterisana kao tehnička, nema osnove za žalbu i po pravilima to ne smije ugroziti naš plasman u baraž. I da, javio mi je ovo moj prijatelj “delegat”koji je zaista dobronamjeran. LP, Baho T
- insaneinthebrain
#6787 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da su Svicarci prosli i potpisali spisak, onaj bi Slovenac dozivotno bio odstranjen iz rukometa, a Svicarcima bi se izvinjavali i jos bi im kompenzirali za dusevnu bol. 
- cyprus
#6788 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Naravno da je ovo i do našeg ''ma haj'' mentaliteta, ali EHF zaista jede govna... Smijurija od organizacije...
- Radar71
#6789 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Upravo zbog toga je direktor tri puta trebao pročitati zapisnik prije potpisa.cyprus wrote:Naravno da je ovo i do našeg ''ma haj'' mentaliteta, ali EHF zaista jede govna... Smijurija od organizacije...
- cyprus
#6790 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ko radi, taj i griješiRadar71 wrote:Upravo zbog toga je direktor tri puta trebao pročitati zapisnik prije potpisa.cyprus wrote:Naravno da je ovo i do našeg ''ma haj'' mentaliteta, ali EHF zaista jede govna... Smijurija od organizacije...
-
Nadzorna_ploca
#6791 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zar postoji rukometni savez? Taj sport je dotakao dno dna.
- Radar71
#6792 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I skupo plaća greške.cyprus wrote:Ko radi, taj i griješiRadar71 wrote:Upravo zbog toga je direktor tri puta trebao pročitati zapisnik prije potpisa.cyprus wrote:Naravno da je ovo i do našeg ''ma haj'' mentaliteta, ali EHF zaista jede govna... Smijurija od organizacije...
- p206
#6793 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma da smo država ko što nismo, delegatu zabraniti ulazak u drzavu, direktoru rep. doživotna suspenzija i istup iz EHFa iz protesta.
Mater im jebem, znas kad bi ovo uradili nekoj rep. sa tradicijom dobrih rezultata kao Hrvatska ili Kataru sa milionima.. Nikad.
Zbog idiota neki igrač je mogao dobiti i povredu za ništa.
Mater im jebem, znas kad bi ovo uradili nekoj rep. sa tradicijom dobrih rezultata kao Hrvatska ili Kataru sa milionima.. Nikad.
Last edited by p206 on 16/02/2018 11:10, edited 1 time in total.
- moa
#6794 Re: Rukometna reprezentacija BiH
hahahhaah
kad nam je sve na mahalskom nivou. Ljudi nece da shvate da je sport ozbiljna stvar da je to promocija drzave samo kod nas je ma hajde nije to problem. Svaka cast momcima a mi se sad mozemo Kurzu zaliti.
kad nam je sve na mahalskom nivou. Ljudi nece da shvate da je sport ozbiljna stvar da je to promocija drzave samo kod nas je ma hajde nije to problem. Svaka cast momcima a mi se sad mozemo Kurzu zaliti.
-
megaman4
#6795 Re: Rukometna reprezentacija BiH
EHF je odavno postao smijurija kao i sve u svijetu danas.p206 wrote:Ma da smo država ko što nismo, delegatu zabraniti ulazak u drzavu, direktoru rep. doživotna suspenzija i istup iz EHFa iz protesta.
Najveci krivac je osoba koja nije provjerila spisak da li ima Nuica na njemu, nego je odmah stavila potpis. Cim je spisak potpisan, bilo je kasno za intervenciju.
To je ono nase "ma hajde bogat". Eto sad nam se obilo o glavu i sto je jos tragicnije, ovo moze imati nesagledive posljedice na same igrace, koji ce jedan po jedan odustajati da i dalje igraju za repku, kada vide kakav amaterizam i javasluk vlada.
- van Basten
#6796 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ehf smijurija. naš savez smijurija. naš sport smijurija. mi smijurija
Žao mi Bahe... ako se do sada još nije javio neka neko provjeri dal' je živ... valja preživjeti ovoliki blam.
I fakat mi je žao Šumana... nije zalužio raditi u ovakvom javašluku
Žao mi Bahe... ako se do sada još nije javio neka neko provjeri dal' je živ... valja preživjeti ovoliki blam.
I fakat mi je žao Šumana... nije zalužio raditi u ovakvom javašluku
- irac300
#6797 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Potpis! Jednom sam tako potpisao neki ugovor, nisam čitao sitna slova, pa pojeo govno i plaćao penale. Iskustvo se plaća, nikad više. Žalbu možemo pisat Nailovoj materi, što neko napisa. Kad imamo nesposobnjakoviće u RS BiH! Ma kao uostalom i u svim ostalim sportskim savezima.criticos wrote:Od mog rođenja, moji roditelji su mi govorili, sine detaljno pročitaj ono što potpisuješ da ti najrođeniji u najboljoj namjeri poturi papir. Potpis je svetinja. Delegat jeste zeznuo, ali dokument koji je zvaničan i koji je otišao u EHF je potpisan i aminovan od strane RSBiH.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6798 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kao što sam i pretpostavljao i rekao sta ce se desiti.
#JeSuisBaho
#PrayForSabahudin
#JeSuisBaho
#PrayForSabahudin
- ultima_palabra
#6799 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Treba covjeku zabraniti da prati sport uopste... kablovski operater da mu zamraci sve sportske kanalemali_milojica wrote:Kao što sam i pretpostavljao i rekao sta ce se desiti.![]()
#JeSuisBaho
#PrayForSabahudin
- turbofolk
#6800 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Šta bi se desilo da smo kojim slučajem u prvoj utakmici u gostima pobjedili sa više od 10 razlike?