Bice manje od 250 KM 100%, mozda cak bude i ispod 2 stoje.Butmiran wrote:Bilo je 250 KM kad je repka igrala u Atini pa pretpostavljam tu negdje da će biti cijena.
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#6776 Re: FK Sarajevo - Europa League
- Butmiran
#6777 Re: FK Sarajevo - Europa League
To je to, vidi se koliko je bolji u ovoj postavci kad igra iza Krste.omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6778 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kod nas prva.
Duljević je prerano izašao iz igre, druge dvije izmjene kasno izvršene, ali dobro je ispalo na kraju. Možemo se nositi sa Grcima, to je sigurno.
Duljević je prerano izašao iz igre, druge dvije izmjene kasno izvršene, ali dobro je ispalo na kraju. Možemo se nositi sa Grcima, to je sigurno.
- Maharadza
#6779 Re: FK Sarajevo - Europa League
Trči mnogo, borben, zna uposliti...odličan!omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.
Puzi napolje, Džemu ne bih komentarisao osim
- Reglan
#6780 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala moKetu sto postoji, cim se on vratio mi se proigrali.
-
The 51st State
#6781 Re: FK Sarajevo - Europa League
sve je ovo dobro, sad ce kalas in protiv grka barem na kosevu stim da se za puzigacu stvarno mora vrsiti zamjena, covjek je kreirao propuh.
inace smo i ovo utakmicom pokazali da postajemo tim i klub netipican za nasu drzavu, tj. normalan.
inace smo i ovo utakmicom pokazali da postajemo tim i klub netipican za nasu drzavu, tj. normalan.
-
testni_akaunt
#6782 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bilbija je igrao svoju poziciju!
Odlična postavka
Odlična postavka
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6783 Re: FK Sarajevo - Europa League
KOŠEVO MORA BITI PUNO PROTIV SMETLJARA IZ GRČKE!!
- Maharadza
#6784 Re: FK Sarajevo - Europa League
Koliko sam saznao nije loš ni onaj Protić, štaviše neki čak tvrde da je bolji od Puzigaće?!The 51st State wrote:sve je ovo dobro, sad ce kalas in protiv grka barem na kosevu stim da se za puzigacu stvarno mora vrsiti zamjena, covjek je kreirao propuh.
Mada realno nije teško biti bolji od Puzigaće danas!
- BegA_
- _Reds_
#6786 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma da vidim koliko me dođe goriva.Butmiran wrote:Bilo je 250 KM kad je repka igrala u Atini pa pretpostavljam tu negdje da će biti cijena.
Taman i na more malo
- General_Jackson
#6787 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ko je onda asistirao kod 2:0 jel Bilbija ili Duljević?omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.
-
The 51st State
#6788 Re: FK Sarajevo - Europa League
gledo sam strimove sa pripremnih utakmica (nije apsolutno mjerilo ali je indikativno) i covjek je mnogo zrelije i bekovskije djelovao od puzija, no dzenin kont valjda da ne tumba naglo ekipu.Maharadza wrote:Koliko sam saznao nije loš ni onaj Protić, štaviše neki čak tvrde da je bolji od Puzigaće?!The 51st State wrote:sve je ovo dobro, sad ce kalas in protiv grka barem na kosevu stim da se za puzigacu stvarno mora vrsiti zamjena, covjek je kreirao propuh.
Mada realno nije teško biti bolji od Puzigaće danas!
-
Pjanic15
- Zavatoni
#6790 Re: FK Sarajevo - Europa League
Odlična utakmica. Bio sam siguran da možemo. I uspjeli smo. Naplatili onu dominaciju sa Koševa. Grci na vas je red.
Bekovi su nam izgledali neozbiljno (nije bio problem sa stoperima), ali smo sveukupno u dvije utakmice izgledali više nego solidno...osim onih 20-ak minuta II poluvremena.
Ševko je definitivno prekuc'o danas...Stojčev ekstra.
Mislim da se sa Atromitosom možemo nositi i nadati se prolazu. Naravno, oni favoriti, mi autsajderi... Ali oni nisu neko koga ne bi mogli proći...
Imaju oni nekih dobrih rezultata...Liverpoola i Alkmaara su jako napatili prethodnih godina u EL, ali tada su oni bili autsajderi.
Prva je koliko vidim na Koševu. Super prilika da se napuni jedno 15-ak hiljada. Treba marketing ovo sad naložiti maksimalno. A i svi mi animirati raju koja inače ne ide...otvoriti jug opet, bi bila dobra ideja...
Bekovi su nam izgledali neozbiljno (nije bio problem sa stoperima), ali smo sveukupno u dvije utakmice izgledali više nego solidno...osim onih 20-ak minuta II poluvremena.
Ševko je definitivno prekuc'o danas...Stojčev ekstra.
Mislim da se sa Atromitosom možemo nositi i nadati se prolazu. Naravno, oni favoriti, mi autsajderi... Ali oni nisu neko koga ne bi mogli proći...
Imaju oni nekih dobrih rezultata...Liverpoola i Alkmaara su jako napatili prethodnih godina u EL, ali tada su oni bili autsajderi.
Prva je koliko vidim na Koševu. Super prilika da se napuni jedno 15-ak hiljada. Treba marketing ovo sad naložiti maksimalno. A i svi mi animirati raju koja inače ne ide...otvoriti jug opet, bi bila dobra ideja...
-
Labirint
#6791 Re: FK Sarajevo - Europa League
Plejof.Senf wrote:cek ako prodjemo grke, jel igramo grupnu fazu ili ?
- Logovan
#6792 Re: FK Sarajevo - Europa League
Play-off.Senf wrote:cek ako prodjemo grke, jel igramo grupnu fazu ili ?
- Logovan
- Zavatoni
#6794 Re: FK Sarajevo - Europa League
U playoffu igraju pobjednici iz trećeg pretkola EL i poražene ekipe iz trećeg pretkola LP. Tu se već stvari trebaju dobro da poklope.
- _Reds_
#6795 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bilbija ?? gdje ko? šta? koje dvije asistencije ??General_Jackson wrote:Ko je onda asistirao kod 2:0 jel Bilbija ili Duljević?omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.

Last edited by _Reds_ on 24/07/2014 20:46, edited 1 time in total.
-
batara
#6796 Re: FK Sarajevo - Europa League
Puzigaća danas loš samo tako! Valjda do kraja prijelaznog roka pojačamo tu lijevu stranu odbrane, jer preočito je bilo danas gdje smo najslabiji. Ostali momci svi odlični, samo je Dzeno trebao ostaviti Duljevica malo vise u igri.
- _Reds_
#6797 Re: FK Sarajevo - Europa League

Kakvi statusi samo. Kazem ja, bolje im je da se igri posvete. :
- General_Jackson
#6798 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ovo je greška za 3:1 je 100% Bilbijin pas za Okića, pogledaj usporeni snimak na ovom klipu što je postan ranije!_Reds_ wrote:Bilbija ?? gdje ko? šta? koje dvije asistencije ??General_Jackson wrote:Ko je onda asistirao kod 2:0 jel Bilbija ili Duljević?omega369 wrote:cuj bilbija out, covjek dvije maestralne lopte dade za 2 gola!? Dajte ljudi ba. Koliko nama treba da skontamo sta covjek stvarno igra.
- omega369
#6799 Re: FK Sarajevo - Europa League
hajde prosli smo... Necemo previse sitnicariti... Bice bolje....puzigaca na klupu
))
-
leo karan
#6800 Re: FK Sarajevo - Europa League
U drugom poluvremenu nasi nisu znali kud gone.
Tacno imamo problem sa psihom, neprirodno stanje naseg covjeka je da ima povoljan rezultat i dok se ne dovede u podredjenu situaciju rezultatski, nece se smirit.
Isto da ne znamo funkcionisat kad vodimo.
Zamalo da zaplatimo ko Zeljo.
Haugesund mesarska ekipa, stisli nas ni krive ni duzne, gol visio u zraku. Ne zato sto oni znaju stisnut, nego zato sto smo mi bili ko muhe bez glave, ponavljam bez ikakve potrebe
Imamo ba potencijala, steta da se ne iskoristi.
I ne znam sto su raja uzela Bilbiju na zub, pa Krste je ove dvije utakmice odigrao katasrtofalno, a Bilbija svoje odradio, 2 sjajne asistencije, po meni uz Sevku prvo ime ekipe.
Ne treba nikog kudit, al treba reci da su nam bekovi opet katastrofa.
Tacno imamo problem sa psihom, neprirodno stanje naseg covjeka je da ima povoljan rezultat i dok se ne dovede u podredjenu situaciju rezultatski, nece se smirit.
Isto da ne znamo funkcionisat kad vodimo.
Zamalo da zaplatimo ko Zeljo.
Haugesund mesarska ekipa, stisli nas ni krive ni duzne, gol visio u zraku. Ne zato sto oni znaju stisnut, nego zato sto smo mi bili ko muhe bez glave, ponavljam bez ikakve potrebe
Imamo ba potencijala, steta da se ne iskoristi.
I ne znam sto su raja uzela Bilbiju na zub, pa Krste je ove dvije utakmice odigrao katasrtofalno, a Bilbija svoje odradio, 2 sjajne asistencije, po meni uz Sevku prvo ime ekipe.
Ne treba nikog kudit, al treba reci da su nam bekovi opet katastrofa.