Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozda nije najbolja tema, jer nije vezano striktno za Sarajevo, ali gdje kupiti televizore online, s dostavom za citavu BiH, posto hocu roditeljima da uzmem za Novu Godinu?
Domod, Tehnomag, neka treca stranica? Ima li ko mozda da je uzimao vec tehniku online na nekoj od tih stranica, pa moze da preporuci?
Hvala! Jesi ti narucivao ista s ove stranice? Citao sam recenzije nekih online stranica sto se dostave tice i kvalitete, i neki nisu bili bas najbolji, pa necu da nesto uprskam, posto roditeljima kupujem..
Hvala! Jesi ti narucivao ista s ove stranice? Citao sam recenzije nekih online stranica sto se dostave tice i kvalitete, i neki nisu bili bas najbolji, pa necu da nesto uprskam, posto roditeljima kupujem..
Naručivala jesam. Nisam imala zamjerki. Ako imaju proizvod na stanju, dostavice ga u kraćem roku. Mislim da iz Zagreba šalju. Nisam sigurna.
Naručivala jesam. Nisam imala zamjerki. Ako imaju proizvod na stanju, dostavice ga u kraćem roku. Mislim da iz Zagreba šalju. Nisam sigurna.
manki wrote:Mozda nije najbolja tema, jer nije vezano striktno za Sarajevo, ali gdje kupiti televizore online, s dostavom za citavu BiH, posto hocu roditeljima da uzmem za Novu Godinu?
Domod, Tehnomag, neka treca stranica? Ima li ko mozda da je uzimao vec tehniku online na nekoj od tih stranica, pa moze da preporuci?
Unaprijed zahvalan!
www.kupitehniku.ba i www.ekupi.ba, prvi imaju skladiste u SA, drugi u Vitezu. Ok su i jedni i drugi. Uporedi cijene i modele, najbolje
Cherry-Cherry wrote:Gdje kupiti digitalnu vagu (ne kuhinjsku, nego za mene ) po mogućnosti da pokazuje masnoće i sve ostalo šta treba? I koliko otprilike košta? Hvala
Ja kupio u domodu, ima ih od 29 km do 110 km.
Ja kupio za 55 km i sasvim je ok.
Na carsiji druga radnja od Begove dzamije sto radi musku odjecu ima fin model BOSS-ovih jakni samo im je cijena malo paprena s obzirom da nisu original. Da li zna neko gdje bi se mogle naci iste ali po normalnijoj cijeni?