koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
dobar osjecaj

#6776 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by dobar osjecaj »

Gledam neki dan na aerodromu HB Bottled pakovanje 200 ml nešto oko 60 EUR a u CM-u boca od 100 ml oko 180 maraka.
kabal1337

#6777 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by kabal1337 »

Ako neces preskupo dg the one ( jace verzije edp...), Bulgari man in black
Garak

#6778 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Garak »

Hvala momci na prijedlozima još jednom :)
Last edited by Garak on 29/10/2019 17:07, edited 1 time in total.
moonca

#6779 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

Garak wrote:
Preporuka za neki parfem da kada ga staviš mirišeš profesionalno, šefovski, pouzdano. Postao sam šef nedavno a svi parfemi mi slatkasto-začinski:-D
aj.. ok lijepo je osjetiti ugodan miris -kada prodjes pored -zene / muskraca. ali to je i do licnog izrazaja

ako hoces da dominiras kao shef- -to bi trebao pojavom - dakle- kako zracis- izraz lica, odjeca/izbor odjece , stav, frizura, lice--- zubi... itd.. osim toga--koliko god dobar parfem bio- za par sati, u najboljem slucaju - nestaje... dakle -pojeo vuk magarca.. :lol: bacio pare..

-na radnom mjestu -imati. koristiti parfem je vrlo diskutabilno- ima ih alergicnih, ima ih koji ne vole odredjene mirise- podjecaju ih na neke neugodne momente...
vjeshalica

#6780 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by vjeshalica »

Hoce frajer savjet umjesto da kupi sebi sta mu odgovara nosu i okolnostima
Neki lnudi tacno ne trebaju nista vise od pitralona ili pino silvestre na sebe da stavljaju
Brut je za njih šanel..
moonca

#6781 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

I to si ugodni mirisi..
..zavisi koji posao i radi..
..tacno- ustirkana kosulja , jednostavne pantalone- mogu biti impresiv... :-D
Garak

#6782 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Garak »

Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.

Ajmo staviti tačku na ovu priču, dobronamjerna zajebancija je dobra, ali da moram čitati ispoljavanja frustracija od pojedinaca, iskreno i ne moram.
Santic_Aleksa

#6783 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Santic_Aleksa »

Dobar parfem priliči u svakom slučaju, bez obzira na godine.
Yenna

#6784 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Yenna »

Garak wrote:Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.

Ajmo staviti tačku na ovu priču, dobronamjerna zajebancija je dobra, ali da moram čitati ispoljavanja frustracija od pojedinaca, iskreno i ne moram.
:thumbup:
Navikni se na frustracije i komplekse.

Helem sa Chanelom i Tom Fordom nećeš nikada omasiti. Sto se postojanosti tiče pogotovo...
Pravac Inoma ako si u Sa i probaj koji ti paše, najbolje ces osjetiti u dodiru s tvojom kožom.
moonca

#6785 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

Po cemu si zakljucio da su kompleksi.

Dobio si misljenje za parfem ...

A, prosiriti vidike i na popratne okolnosti nije na odmet... ti si sef- autoritet- nece te parfem spasiti, napravis li los izbor/ odluku.

iskreno, cudno mi je tvoje pitanje-molba za savjet- koji parfem - ocito - neces dugo ni shef biti.. :oops:

:)
i agree

#6786 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by i agree »

vjeshalica wrote: Neki lnudi tacno ne trebaju nista vise od pitralona ili pino silvestre na sebe da stavljaju
Brut je za njih šanel..
jebo sanel,brut i pino su gospoda za njega.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6787 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Garak wrote:Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.

Ja da sam kakav sef, pravo u najblizu parfumeriju i trazio najskuplji parfem. :D
moonca

#6788 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
mozda da je postao svoju sliku - bilo bi od pomoci.. :)
BJB

#6789 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by BJB »

ImageIspocetka kad sam ga tek nabavila, uopste ga nisam mogla podnijeti..Blind buy, znatizelja, volim sve sto ima bibera u sebi, narocito ruzicastog.....Uglavnom ostavim ga u kutiji, u ladici da odstoji i ove godine ga spricnem malo i shvatim da mi pravo lezi, cak i opori miris duhana u njemu koji neki opisuju kao celerasti miris..Izgleda da su note iris, limun, ruzicasti biber i ISO E. ..Dobijam komplimente, ali kako ga spricam zadnjih nekoliko sedmica osjecam da sam postala imuna na njeg..Znaci vrijeme je za promjenu...
Ovaj zelim alia mi mrsko naruciti sa ebay-a jer ce me odrati carina..Imala sam testercic-kapljica je mirisala danima na meni..Nevjerovatno..
Image
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6790 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

moonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
Kako bi ti slika bila od pomoći???? Na osnovu fizickog izgleda bi odredila koji bi parfem isao?! :lol:
Zaboravljas najbitniji dio, koža, ne moze isto parfem mirisati na mojoj, tvojoj, njegovoj.....
moonca

#6791 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

konektovan wrote:
moonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
Kako bi ti slika bila od pomoći???? Na osnovu fizickog izgleda bi odredila koji bi parfem isao?! :lol:
Zaboravljas najbitniji dio, koža, ne moze isto parfem mirisati na mojoj, tvojoj, njegovoj.....
evo ti ovaj
Image

i ovaj
Image

...i sam proizvodjac ti da - image- sugestiju-

Pa, dobro- i miris koze -- i mi ga dozivljavamo na svoj nacin- kao i miris jabuke, bibera, koze..
Rugafet

#6792 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Evo npr da zamislimo da je ovaj novopečeni šef ovakav, ili ja ili konektovani :-D kakav miris bi preporučili na osnovu slike

Image
i agree

#6793 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by i agree »

Rugafet wrote:Evo npr da zamislimo da je ovaj novopečeni šef ovakav, ili ja ili konektovani :-D kakav miris bi preporučili na osnovu slike

Image
:lol: ovaj nezna dje

njemu bi preporucio kakav zenski,svakako je kreten sam od sebe :lol:
moonca

#6794 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

Rugafet wrote:Evo npr da zamislimo da je ovaj novopečeni šef ovakav, ili ja ili konektovani :-D kakav miris bi preporučili na osnovu slike

Image

..za kosu definitvino-Image
Guadalajara

#6795 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Guadalajara »

Moonca predatoru :lol: :lol:
moonca

#6796 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

Guadalajara wrote:

Image
Guadalajara

#6797 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Guadalajara »

moonca wrote:
Guadalajara wrote:

Image
:wink:
channel10

#6798 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

Image
Ovdje nista ne pomaze :mrgreen:
KB9

#6799 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Garak wrote:Preporuka za neki parfem da kada ga staviš mirišeš profesionalno, šefovski, pouzdano. Postao sam šef nedavno a svi parfemi mi slatkasto-začinski:-D
tanak si ti sef ako mislis da postoji parfem kojim ces se isticat jer si sef

preci ti je bonton nego parfem
KB9

#6800 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

moonca wrote:..tom ford- :thumbup: ostali - slicni jedni drugima-- ko' kad listash magazin s uzorcima...
mozes li malkice pojasnit ovo molim te
Post Reply