koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- dobar osjecaj
#6776 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Gledam neki dan na aerodromu HB Bottled pakovanje 200 ml nešto oko 60 EUR a u CM-u boca od 100 ml oko 180 maraka.
- kabal1337
#6777 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako neces preskupo dg the one ( jace verzije edp...), Bulgari man in black
- Garak
#6778 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvala momci na prijedlozima još jednom 
Last edited by Garak on 29/10/2019 17:07, edited 1 time in total.
-
moonca
#6779 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
aj.. ok lijepo je osjetiti ugodan miris -kada prodjes pored -zene / muskraca. ali to je i do licnog izrazajaGarak wrote:
Preporuka za neki parfem da kada ga staviš mirišeš profesionalno, šefovski, pouzdano. Postao sam šef nedavno a svi parfemi mi slatkasto-začinski:-D
ako hoces da dominiras kao shef- -to bi trebao pojavom - dakle- kako zracis- izraz lica, odjeca/izbor odjece , stav, frizura, lice--- zubi... itd.. osim toga--koliko god dobar parfem bio- za par sati, u najboljem slucaju - nestaje... dakle -pojeo vuk magarca..
-na radnom mjestu -imati. koristiti parfem je vrlo diskutabilno- ima ih alergicnih, ima ih koji ne vole odredjene mirise- podjecaju ih na neke neugodne momente...
- vjeshalica
#6780 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hoce frajer savjet umjesto da kupi sebi sta mu odgovara nosu i okolnostima
Neki lnudi tacno ne trebaju nista vise od pitralona ili pino silvestre na sebe da stavljaju
Brut je za njih šanel..
Neki lnudi tacno ne trebaju nista vise od pitralona ili pino silvestre na sebe da stavljaju
Brut je za njih šanel..
-
moonca
#6781 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
I to si ugodni mirisi..
..zavisi koji posao i radi..
..tacno- ustirkana kosulja , jednostavne pantalone- mogu biti impresiv...
..zavisi koji posao i radi..
..tacno- ustirkana kosulja , jednostavne pantalone- mogu biti impresiv...
- Garak
#6782 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.
Ajmo staviti tačku na ovu priču, dobronamjerna zajebancija je dobra, ali da moram čitati ispoljavanja frustracija od pojedinaca, iskreno i ne moram.
Ajmo staviti tačku na ovu priču, dobronamjerna zajebancija je dobra, ali da moram čitati ispoljavanja frustracija od pojedinaca, iskreno i ne moram.
- Santic_Aleksa
#6783 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dobar parfem priliči u svakom slučaju, bez obzira na godine.
- Yenna
#6784 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Garak wrote:Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.
Navikni se na frustracije i komplekse.
Helem sa Chanelom i Tom Fordom nećeš nikada omasiti. Sto se postojanosti tiče pogotovo...
Pravac Inoma ako si u Sa i probaj koji ti paše, najbolje ces osjetiti u dodiru s tvojom kožom.
-
moonca
#6785 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Po cemu si zakljucio da su kompleksi.
Dobio si misljenje za parfem ...
A, prosiriti vidike i na popratne okolnosti nije na odmet... ti si sef- autoritet- nece te parfem spasiti, napravis li los izbor/ odluku.
iskreno, cudno mi je tvoje pitanje-molba za savjet- koji parfem - ocito - neces dugo ni shef biti..

Dobio si misljenje za parfem ...
A, prosiriti vidike i na popratne okolnosti nije na odmet... ti si sef- autoritet- nece te parfem spasiti, napravis li los izbor/ odluku.
iskreno, cudno mi je tvoje pitanje-molba za savjet- koji parfem - ocito - neces dugo ni shef biti..
- i agree
#6786 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jebo sanel,brut i pino su gospoda za njega.vjeshalica wrote: Neki lnudi tacno ne trebaju nista vise od pitralona ili pino silvestre na sebe da stavljaju
Brut je za njih šanel..
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6787 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja da sam kakav sef, pravo u najblizu parfumeriju i trazio najskuplji parfem.Garak wrote:Ajde smirite malo komplekse. Ovo je tema o parfemima i postavio sam pitanje isključivo koje se tiče parfema. Nisam tražio savjete o ''dominaciji kao šef'' i slično, već mi treba parfem koji je ozbiljan, za uredske prilike. Do sada sam koristio slatkastije i začinjenije parfeme koji priliče momku u 20-im godinama, i nisu me zanimali drvenasti i slični mirisi.
-
moonca
#6788 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
mozda da je postao svoju sliku - bilo bi od pomoci..
-
BJB
#6789 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ispocetka kad sam ga tek nabavila, uopste ga nisam mogla podnijeti..Blind buy, znatizelja, volim sve sto ima bibera u sebi, narocito ruzicastog.....Uglavnom ostavim ga u kutiji, u ladici da odstoji i ove godine ga spricnem malo i shvatim da mi pravo lezi, cak i opori miris duhana u njemu koji neki opisuju kao celerasti miris..Izgleda da su note iris, limun, ruzicasti biber i ISO E. ..Dobijam komplimente, ali kako ga spricam zadnjih nekoliko sedmica osjecam da sam postala imuna na njeg..Znaci vrijeme je za promjenu...Ovaj zelim alia mi mrsko naruciti sa ebay-a jer ce me odrati carina..Imala sam testercic-kapljica je mirisala danima na meni..Nevjerovatno..

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6790 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kako bi ti slika bila od pomoći???? Na osnovu fizickog izgleda bi odredila koji bi parfem isao?!moonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
Zaboravljas najbitniji dio, koža, ne moze isto parfem mirisati na mojoj, tvojoj, njegovoj.....
-
moonca
#6791 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
evo ti ovajkonektovan wrote:Kako bi ti slika bila od pomoći???? Na osnovu fizickog izgleda bi odredila koji bi parfem isao?!moonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
mozda da je postao svoju sliku - bilo bi od pomoci..![]()
Zaboravljas najbitniji dio, koža, ne moze isto parfem mirisati na mojoj, tvojoj, njegovoj.....

i ovaj

...i sam proizvodjac ti da - image- sugestiju-
Pa, dobro- i miris koze -- i mi ga dozivljavamo na svoj nacin- kao i miris jabuke, bibera, koze..
- Rugafet
- i agree
-
moonca
-
Guadalajara
#6795 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moonca predatorumoonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
-
moonca
#6796 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Guadalajara wrote:Moonca predatorumoonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...

-
Guadalajara
#6797 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
moonca wrote:Guadalajara wrote:Moonca predatorumoonca wrote:...i najskuplji nije garancija za uspjeh- tacno da ce biti- poseban- ali -opet ukus je u pitanju - kao i izgled osobe...
-
channel10
- KB9
#6799 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
tanak si ti sef ako mislis da postoji parfem kojim ces se isticat jer si sefGarak wrote:Preporuka za neki parfem da kada ga staviš mirišeš profesionalno, šefovski, pouzdano. Postao sam šef nedavno a svi parfemi mi slatkasto-začinski:-D
preci ti je bonton nego parfem
- KB9
#6800 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
mozes li malkice pojasnit ovo molim temoonca wrote:..tom ford-ostali - slicni jedni drugima-- ko' kad listash magazin s uzorcima...