mMustang1 wrote:Hoces nabaviti S velicinu ?
tifoza evo ti odg,na prethodnoj stranici
Moderators: Charuga, Tomahawk11
mMustang1 wrote:Hoces nabaviti S velicinu ?
Iago wrote:Ima i bijeli kod Sebilja, 30 KM i 50 KM, kupio ja malcu u utorak onaj od 30. Za onaj od 50 me ubjeđuje da je originalbingov buraz wrote:ovaj plavi fejk Dzeko vec ima na pijacama sirom drzave![]()
Još kad reče da Savez nabavlja kod njega
Tu je Sejo /odnosno neko iz njegove ekipe/, a Zadici ordiniraju blize prolazu ka KineskomMustang1 wrote:Ma tu sam i mislio .. Jesu Zadici onaj stand preko puta DM.a odnosno ispred Jazz.a ? Ako jesu cini mi se da oni i na ebayu prodajuJucer je neko link stavljao .. Ali onaj dres bez znaka adidasa
Hajde prodji Carsijom, ako si frajer u Liverpoolovom dresuMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
Ako odes vidi samo je'l ima sa znakom adidasa i koliko je
Pa najavili su od sljedece sedmice u fan shopu saveza, ne znam gdje zure ljudi i kupuju ocite kopije.sead80 wrote:Pozz raja...gdje se ima kupiti ovaj original adidas dres od repke??
ovom sa ebay-a nesto ne vjerujem bas da je original?!!!!!!!!!!!!!
na stranici fanaticos-a stoji da nemaju vise..
Pa ga kupuju preko ebaya? Gdje nema jebene sanse da ti stigne za 10 dana, kamo li sest.missko wrote:Cuj gdje zure a prvenstvo pocinje za 6 dana a ljudi polaze vec sad za vikend za daleki Brazil i nemas gdje kupit dres. Eto nije zurba nikako
Gesendet von meinem SM-N9005
Vijest sa teleksaMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
stici ce do finalaOldMayor wrote:Pa ga kupuju preko ebaya? Gdje nema jebene sanse da ti stigne za 10 dana, kamo li sest.missko wrote:Cuj gdje zure a prvenstvo pocinje za 6 dana a ljudi polaze vec sad za vikend za daleki Brazil i nemas gdje kupit dres. Eto nije zurba nikako
Gesendet von meinem SM-N9005
Ma orginal orginala od njih savez nabavljaphillie wrote:Vijest sa teleksaMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
:
Jaran sad bio na pijaci, 20KM dres, dva za 36adidas, plavi i bijeli, Dzeko, Pjanic....ima znak adidasa i stari grb Saveza.
je li original?phillie wrote:Vijest sa teleksaMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
:
Jaran sad bio na pijaci, 20KM dres, dva za 36adidas, plavi i bijeli, Dzeko, Pjanic....ima znak adidasa i stari grb Saveza.
jestroute_66 wrote:je li original?phillie wrote:Vijest sa teleksaMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
:
nema djecijihMa orginal orginala od njih savez nabavlja Ja cu taj uzeti sta me briga .. Jos ako ima bar malo nekog modela pa da mi bude uz ruku rukav
Ma meni je XXL uskiphillie wrote:jestroute_66 wrote:je li original?phillie wrote:
Vijest sa teleksa:
nema djecijihMa orginal orginala od njih savez nabavlja Ja cu taj uzeti sta me briga .. Jos ako ima bar malo nekog modela pa da mi bude uz ruku rukav
E to ne smijem ima puno navijaca UnitedaEdin H. wrote:Hajde prodji Carsijom, ako si frajer u Liverpoolovom dresuMustang1 wrote:Ma tu je to znam na koga mislis uglavnomNisam dugo prosao gradom tim dijelom pa ne znam tacno gdje su sad
Ne zahebavaj nas ovdje.MOSALJOZE wrote:Moje mjereCrvena Tifoza wrote:Ali ti ćeš morati opravdati taj dres. Ako ti leđa ne zategnu dres kao SEU onda nije to to. Teretana dok ne dođe dres.MOSALJOZE wrote:Ja kad ga budem uzimao,onda će na ledjima pisati SEO
Ha ga uzmem postavljam sliku
Sent from my iPhone using Tapatalk
203cm
105 kg
RUŠIM TERETANU
Kupi sebi i stavi grb. Niko ti ne tjera da plaćaš 80 eura.DonVitoo wrote:Sta kazete 80 eura.
ADIDAS CONDIVO 14, mozes ga nabaviti za 30-35 eura.
![]()
Problem logo nsbihto je najmanji problem...
Ma nisam ni mislio kupovati nego dobio danas mail sa FIFA.com i samo otvorim da vidim ima li naseg dresa u ponudi, kad ono prc milojkoisx wrote:Da si gledao jucer mogao si kupiti. Nece tebe zalihe cekati.