Ovdje se ja stalno parkiram kad nema mjesta ispred bankebesana wrote:pih, jedno auto![]()
vidovo![]()
S obzirom na širinu kolovoza ovo i nije neki belaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovdje se ja stalno parkiram kad nema mjesta ispred bankebesana wrote:pih, jedno auto![]()
vidovo![]()
Ko prizna pola mu se oprašta_terminaš_ wrote:klixo@ Znači ti si jedan od "majstora".![]()
ko prizna smatra se jos vecim papkom jer time pokazuje ne postivanje ostalih ljudiklixo wrote:Ko prizna pola mu se oprašta_terminaš_ wrote:klixo@ Znači ti si jedan od "majstora".![]()
respo wrote:ko prizna smatra se jos vecim papkom jer time pokazuje ne postivanje ostalih ljudiklixo wrote:Ko prizna pola mu se oprašta_terminaš_ wrote:klixo@ Znači ti si jedan od "majstora".![]()
Što si nervozanrespo wrote:ko prizna smatra se jos vecim papkom jer time pokazuje ne postivanje ostalih ljudiklixo wrote:Ko prizna pola mu se oprašta_terminaš_ wrote:klixo@ Znači ti si jedan od "majstora".![]()

Bez da pravdam ovo parkiranje, ali importane je ubjedljivo najgori sto se tice sirine parking mjesta. Uvijek gledam da parkiram pored stuba da bi mogao izaci iz auta ko covjek.DoradO wrote:Importanne
I ti si pokazala jos vecu kulturu, onu ljudsku prema starijem...WildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
tako sam ja nedavno, kaze mi neka nana :' nemoj mi tu, cekam sina'', a poredala one gajbe.. reko '' ma jok, necu ja, moze sin'' i samo pomaknem i parkiram.. cuj ceka sina.. u dnevni neka ga parkira onda![]()
izvini molim te, ta nana svaki dan stavlja gajbe i zauzima po 2-3 mjesta na javnom parkingu za jednog sina, tj JEDNO auto.. i ja trebam da pokazem kulturu koja imam isto prava da parkiram na to mjesto kao on ? na sta bi licilo kada bi tako svi stavljali gajbe, stolice, stolove gdje nam se cejfne da cuvamo da parkiramo ? u svakoj opstini po jedno mjesto.. milinaJOINT_1921 wrote:I ti si pokazala jos vecu kulturu, onu ljudsku prema starijem...WildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
tako sam ja nedavno, kaze mi neka nana :' nemoj mi tu, cekam sina'', a poredala one gajbe.. reko '' ma jok, necu ja, moze sin'' i samo pomaknem i parkiram.. cuj ceka sina.. u dnevni neka ga parkira onda![]()
WildRedRose wrote:izvini molim te, ta nana svaki dan stavlja gajbe i zauzima po 2-3 mjesta na javnom parkingu za jednog sina, tj JEDNO auto.. i ja trebam da pokazem kulturu koja imam isto prava da parkiram na to mjesto kao on ? na sta bi licilo kada bi tako svi stavljali gajbe, stolice, stolove gdje nam se cejfne da cuvamo da parkiramo ? u svakoj opstini po jedno mjesto.. milinaJOINT_1921 wrote:I ti si pokazala jos vecu kulturu, onu ljudsku prema starijem...WildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()
Pa onda nemoj ostajati nedorecena, da je cuvala jedno mjesto, odn. npr. postavila neku gajbu koju je nasla u blizini, dok ceka sina da ode po nesto, i da si joj ti sklonila to, da te boli briga sto ona tu stoji i ceka njega, onda bi ti bila nekulturna kao sto sam i rekao, ovako potpuno drugacija prica radi koje se ne bi ni javio i izgubio 3 minute svog zivota... PozzzWildRedRose wrote:izvini molim te, ta nana svaki dan stavlja gajbe i zauzima po 2-3 mjesta na javnom parkingu za jednog sina, tj JEDNO auto.. i ja trebam da pokazem kulturu koja imam isto prava da parkiram na to mjesto kao on ? na sta bi licilo kada bi tako svi stavljali gajbe, stolice, stolove gdje nam se cejfne da cuvamo da parkiramo ? u svakoj opstini po jedno mjesto.. milinaJOINT_1921 wrote:I ti si pokazala jos vecu kulturu, onu ljudsku prema starijem...WildRedRose wrote:![]()
![]()
![]()