Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nanda_

#6776 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Ja za razliku od nekih vise zelim dobre rezultate nego neku ljepotu u igri a na kraju zijanis il nerijeseno odigras pusti te price od lijepe igre bez rezultata nema nista ,prema tome jedino sto sam ja nakon ovih 8 kola razocaran sto u lukavici u onom trenutku onako slabu slaviju digli a ovo ostalo je za sad solidno,naravno uvijek moze bolje al treba dati podrsku i trenuru i igracima,neko spominje istok a i zapad kao institucije e brate je bo ti tu instituciju u kojem nasim igracima u jednoj akciji sve po spisku (strasne psovke gdje se ja zastidim a kako je tek tim igracima koji to cuju) igracima a u slejdecoj ma u zvijezde ga kuju :-) prema tome sto se tice raje,ljudi ,kulture , Sjever je institucija za sve 8-)
samo_ovaj_put

#6777 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

kad bi vam rekao da bi nam uskoro trebao doci jedan napadac,ne biste mi vjerovali :D
necu da pisem na fks info jer bi odmah bilo
"koji je izvor...nemoj ni da pises ako ne navedes izvor.....ko je.sta je.....gdje je...."
a ja cu vama reci da se malo sacekate jer nije nista gotovo jer se tek stupilo u kontakt sa igracem,pa da ne bude hajka kasnije na mene ako ne potpise :D
van Basten

#6778 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

čuj to... a koji napadač...ime molim...koji ti je izvor...nemoj ni da pišeš ako ne navedeš izvor.....ko je,šta je.....gdje je...
samo_ovaj_put

#6779 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

izvor je sam igrac,to mogu reci eto :D
i nemojte mi pp slati jer fkt ne smijem reci
nije sad neki bum, ali mislim da je stvoren za nase lige,a uostalom,igrao je vec u njoj :D
dusu dao za igranje ispred kojasevica i pored jahe

ali je napadac,sve ste se zalili nema napadaca :lol:
kukurikuu

#6780 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

Image
Last edited by kukurikuu on 28/09/2010 19:53, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6781 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

kukurikuu wrote:Image
AJ okaci na imageshack :D
kukurikuu

#6782 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

e'o :D
bordo gandalf

#6783 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

kukurikuu wrote:e'o :D
:thumbup: gdje je ovaj grafit
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6784 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Meni se čini na autoputu negdje :)
samo_ovaj_put

#6785 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

momci iz visokog skupa sa nasima su napravili grafit,ima ga jos ulijevo :D
kukurikuu

#6786 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

jes' autoput je.. radili ga Visocani :D
Gusztav

#6787 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

samo_ovaj_put wrote:kad bi vam rekao da bi nam uskoro trebao doci jedan napadac,ne biste mi vjerovali :D
"koji je izvor...nemoj ni da pises ako ne navedes izvor.....ko je.sta je.....gdje je...."
a ja cu vama reci da se malo sacekate jer nije nista gotovo jer se tek stupilo u kontakt sa igracem,pa da ne bude hajka kasnije na mene ako ne potpise :D
Hebi ga, pasha moj, nisi trebao ovo raditi. Il' nisi trebao s ovim izlaziti u javnost il' si trebao bar nešto pobliže napisati pa nek raja čitaju između redova i nagađaju.

1. Onaj što psuje "naciste i rasiste po Skandinaviji?
2. Da ga hoće nanoooooooo.....?
3........................................?
samo_ovaj_put

#6788 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

pa i vako se nagadja,eto ti si poceo prvi :D
Moket

#6789 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

PriNc_ba wrote:sve je raja manje vise vec rekla i ocite su stvari sinoc bile.
ja sinoc posmatrah samo avdica i definitivno sam nekog misljenja da covjeka treba iskoristiti na nekoj skakackoj ili trkackoj poziciji u timu. za napada on nije vise godinama al mislim da bi posluzio na nekoj drugoj poziciji puno vise. uz adekvatan trening za tu poziciju naravno ;) ne znam cemu ta ogranicenost da igrac mora igrati na poziciji koja mu je "urodjena" :) ne kazem da uvijek mora igrati na nekoj povucenijoj poziciji ali realno mislim da bi i torlak odigrao isto tekmu kao sto je i alen odigra u napadu :D ovo je samo moje neko vidjenje da se ovi advokati ne uvrijede sta :-D
Ma prođite se više Avdića , evo po prof. dr. Semiru u čijem se društvu se nalazi Alen.
Citiram Prof. dr. : Uglavnom, lista deset najboljih strijelaca u prvoligaškim utakmicama je slijedeća:
1. Safet Sušić 85
2. Asim Ferhatović 75
3. Vahidin Musemić 73
4. Džemaludin Mušović 58
5. Dobrivoje Živkov 57
6. Husref Musemić 53
7. Alen Škoro 51
8. Boško Antić 50
9 - 11. Emir Obuća 47
9 - 11. Alen Avdić 47
9 - 11. Džemal Smječanin 47 [/i
]A od ovih ostalih deset nemožeš vala nikog spomenuti a da ne ustaneš. Meni šta je zasmetalo samo što u svoj ovoj euforiji nije izveo Juninha protiv Borca, ono u velikom stilu pojačanje Brazil, 15 milja, trube, lom. eto....
strong69

#6790 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Gusztav wrote:
samo_ovaj_put wrote:kad bi vam rekao da bi nam uskoro trebao doci jedan napadac,ne biste mi vjerovali :D
Hebi ga, pasha moj, nisi trebao ovo raditi. Il' nisi trebao s ovim izlaziti u javnost il' si trebao bar nešto pobliže napisati pa nek raja čitaju između redova i nagađaju.

1. Onaj što psuje "naciste i rasiste po Skandinaviji?
2. Da ga hoće nanoooooooo.....?
3........................................?
Ja svoj glas dajem Rascicu. Iskreno, nadam se dovodenju obojice, i Matka i Rascica :D
Obuca9

#6791 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Moket wrote:
PriNc_ba wrote:sve je raja manje vise vec rekla i ocite su stvari sinoc bile.
ja sinoc posmatrah samo avdica i definitivno sam nekog misljenja da covjeka treba iskoristiti na nekoj skakackoj ili trkackoj poziciji u timu. za napada on nije vise godinama al mislim da bi posluzio na nekoj drugoj poziciji puno vise. uz adekvatan trening za tu poziciju naravno ;) ne znam cemu ta ogranicenost da igrac mora igrati na poziciji koja mu je "urodjena" :) ne kazem da uvijek mora igrati na nekoj povucenijoj poziciji ali realno mislim da bi i torlak odigrao isto tekmu kao sto je i alen odigra u napadu :D ovo je samo moje neko vidjenje da se ovi advokati ne uvrijede sta :-D
Ma prođite se više Avdića , evo po prof. dr. Semiru u čijem se društvu se nalazi Alen.
Citiram Prof. dr. : Uglavnom, lista deset najboljih strijelaca u prvoligaškim utakmicama je slijedeća:
1. Safet Sušić 85
2. Asim Ferhatović 75
3. Vahidin Musemić 73
4. Džemaludin Mušović 58
5. Dobrivoje Živkov 57
6. Husref Musemić 53
7. Alen Škoro 51
8. Boško Antić 50
9 - 11. Emir Obuća 47
9 - 11. Alen Avdić 47
9 - 11. Džemal Smječanin 47

]A od ovih ostalih deset nemožeš vala nikog spomenuti a da ne ustaneš. Meni šta je zasmetalo samo što u svoj ovoj euforiji nije izveo Juninha protiv Borca, ono u velikom stilu pojačanje Brazil, 15 milja, trube, lom. eto....
Promjenila se malo lista od januara ove godine :) 'vako to sad izgleda:
1. Safet Sušić 85
2. Asim Ferhatović 75
3. Vahidin Musemić 73
4. Džemaludin Mušović 58
5. Dobrivoje Živkov 57
6. Alen Škoro 55
7. Husref Musemić 53
8. Alen Avdić 51
9. Boško Antić 50
10 - 11. Emir Obuća 47
10 - 11. Džemal Smječanin 47
bordo gandalf

#6792 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

hz__semir wrote:

1. Safet Sušić 85
2. Asim Ferhatović 75
3. Vahidin Musemić 73
4. Džemaludin Mušović 58
5. Dobrivoje Živkov 57
6. Alen Škoro 55
7. Husref Musemić 53
8. Alen Avdić 51
9. Boško Antić 50
10 - 11. Emir Obuća 47
Ja ipak mislim da Škoro nije zavrsio posao jos :D
Dammme

#6793 Re: FK Sarajevo

Post by Dammme »

don_emir wrote:
hz__semir wrote:

1. Safet Sušić 85
2. Asim Ferhatović 75
3. Vahidin Musemić 73
4. Džemaludin Mušović 58
5. Dobrivoje Živkov 57
6. Alen Škoro 55
7. Husref Musemić 53
8. Alen Avdić 51
9. Boško Antić 50
10 - 11. Emir Obuća 47
Ja ipak mislim da Škoro nije zavrsio posao jos :D
Ja se nadam da će bar do 4-og mjesta dobaciti.
Bordolini

#6794 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

samo_ovaj_put wrote: nije sad neki bum
ako nije bum necemo ni da cujemo :D
Logovan

#6795 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Alen Avdić stigao Husrefa Musemića sa današnja dva pogotka. Sada obojica imaju po 53 postignuta gola za FKS.
Gusztav

#6796 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

zlo87 wrote:Alen Avdić stigao Husrefa Musemića sa današnja dva pogotka. Sada obojica imaju po 53 postignuta gola za FKS.
To je zato što se Alen vraćao bezbroj puta na Koševo, dok je Husref nakon odlaska iz Sarajeva nastavio tresti mrežu u drese C. Zvezde, a kasnije u Škotskoj, Nizozemskoj i Portugalskoj ligi. :)
Izvini, poštujem tvoje mišljenje, ali Alen se ne smije porediti sa Husrefom, smiješno je. ;-) :)
KPNCTNJAH

#6797 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Steta sto nismo postigli jos neki pogodak, imali smo jos desetak prilika... valjda je ovo dovoljno dobar rezultat da se u uzvratnoj moze igrati s drugim timom :D Gutic danas dobar, Torlak i ne bas... Hamzic imao par cudnih poteza, sto vise podsjeca na jednog drugog golmana, ali srecom nisu nas kaznili protivnici... Kojasevic maltretirao protivnike, manje vise svi su solidno odigrali... imam osjecaj da su do treceg gola samo Avdica trazili da on postigne koji gol, srecom to je i uspio... Nikola je komotno pored sastava timova mogao da procita i imena navijaca :-D
Logovan

#6798 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Gusztav wrote:
zlo87 wrote:Alen Avdić stigao Husrefa Musemića sa današnja dva pogotka. Sada obojica imaju po 53 postignuta gola za FKS.
To je zato što se Alen vraćao bezbroj puta na Koševo, dok je Husref nakon odlaska iz Sarajeva nastavio tresti mrežu u drese C. Zvezde, a kasnije u Škotskoj, Nizozemskoj i Portugalskoj ligi. :)
Izvini, poštujem tvoje mišljenje, ali Alen se ne smije porediti sa Husrefom, smiješno je. ;-) :)
Nisi me shvatio :D Ne poredim ih ja uopšte, nego čisto onako napisao :wink:
Obuca9

#6799 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ono su samo prvenstveni golovi, tako da se ova dva Alenu ne pikaju :D

Gusztav wrote:
Vraćao se i Husref ;) Čisto onako da se zna :D

http://www.fksinfo.com/kp-51-Alen_Avdic.htm

Kad smo već kod Avdića, danas je odigrao 180. utakmicu u dresu Sarajeva i zabio 60. gol :thumbup:
Gusztav

#6800 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

hz__semir wrote:
Ono su samo prvenstveni golovi, tako da se ova dva Alenu ne pikaju :D

Gusztav wrote:
Vraćao se i Husref ;) Čisto onako da se zna :D

http://www.fksinfo.com/kp-51-Alen_Avdic.htm

Kad smo već kod Avdića, danas je odigrao 180. utakmicu u dresu Sarajeva i zabio 60. gol :thumbup:
Znam da se jednom vratio, na kratko i čini mi se da mu je posljednj ili jedan od nekoliko posljednjih golova bio onaj protiv Dinama kada je prekinuta tekma "zbog konzerve Laškog piva" :-D
Locked