Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Madrid
#6776 Re: Real Madrid C.F.
U timu se prije svega trebaju zapitati zasto gube 4 boda u 2 uzastopne utakmice u istim situacijama, na skoro isti nacin...
Pa jbt, ekipa ti ne priđe golu preko pola sata i onda iz slobodnjaka u golmanov ugao pogodi ?
A sudija se uzivio kao da je on neki vrag tamo, ocigledno se zazelio slave, Real nije bio na svom nivou, ali ipak je i sudija pretjerao, niti u jednom trenutku nije imao igru pod kontrolom...
Pa jbt, ekipa ti ne priđe golu preko pola sata i onda iz slobodnjaka u golmanov ugao pogodi ?
A sudija se uzivio kao da je on neki vrag tamo, ocigledno se zazelio slave, Real nije bio na svom nivou, ali ipak je i sudija pretjerao, niti u jednom trenutku nije imao igru pod kontrolom...
-
Fauja Singh
#6777 Re: Real Madrid C.F.
To je ta disciplina koja krasi igrace i trenera Reala, i onda ce opet biti Barcelona kriva, mediji, UNICEF, sudije... svi, samo ne oni.ma3 wrote:Suspendovani:Ramos,Ozil,Lass,Pepe,Ronaldo!
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6778 Re: Real Madrid C.F.
btw, ovo je definitivno Rubenu žuti. Ako vrijedi to pravilo, onda trebaju tražiti ponavljanje utakmice
-
5 0 5
#6779 Re: Real Madrid C.F.
sto? liga je odlicna. jesi gledao danas atm-ath? odlicna utakmica. i valencija izgubi kuci. isto dobra tekma bila.odesveuhonduras wrote: La Liga je cirkus Colorado.. smiješna liga
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6780 Re: Real Madrid C.F.
interesantni su ovi pokušaji katalonaca da ispadnu cinični 
-
ma3
#6781 Re: Real Madrid C.F.
slazem se, liga je odlicna, al bi bila mnogo bolja da se konstantno ne guraju barca i real...505sCrtom wrote:sto? liga je odlicna. jesi gledao danas atm-ath? odlicna utakmica. i valencija izgubi kuci. isto dobra tekma bila.odesveuhonduras wrote: La Liga je cirkus Colorado.. smiješna liga
-
5 0 5
#6782 Re: Real Madrid C.F.
nemoj bolan zvucati toliko ocajno. tako je kako je. idemo dalje. podneses poraz kao muskarac.odesveuhonduras wrote:btw, ovo je definitivno Rubenu žuti. Ako vrijedi to pravilo, onda trebaju tražiti ponavljanje utakmice
sta je cinicno molim te?
- darius_maximus
#6783 Re: Real Madrid C.F.
Ma daj, psovanje i unosenje sudiji u lice u tunelu? Stvarno?odesveuhonduras wrote:igrači barcelone su inače poznati po striktnom izbjegavanju komentarisanja suđenjadarius_maximus wrote:Sve na stranu, jer navijam inace za Barcu i nije mi cilj sada rasplamsavati strasti, ali cemu ovo? Mislim, sve i da te sudija potkrade, jel' bolje zacepiti i ne ostetiti dalje ekipu, nego pricati gluposti pa zaraditi jos koju suspenziju i izgubiti titulu na duge staze (iako su i dalje male sanse za to)...ma3 wrote:Suspendovan Pepe za narednu utakmicu jer je opsovao u tunelu sudiji. Dakle bez Ozila, Ramosa, Mourinha, Pepea, Lassa na Sosiedad i možda Ronalda ukoliko se pokrene disciplinski postupak zbog izjave da smo pokradeni...
Zasto su Ozil, Pepe i Ronaldo morali komentarisati? Zasto ne prepustiti to treneru, strucnom stabu, klubu opcenito? Kao sada je situacija bolja kada se to uradilo? Pa ja bih si nogu odsjekao da zbog toga moja ekipa zijani bodove ili titulu...![]()
La Liga je cirkus Colorado.. smiješna liga
Manite se price kako su igraci Barce sveci, a kako igrace Reala nepravedno smatraju barabama, uopste necu o tome da pricam i to nije tema za ovaj podforum, barem ne trenutno...
Sacekuse u tunelu se ne rade ako hoces da pomognes ekipi, o tome ja govorim, ali sad su i bez Ronalda slijedecu tekmu...
-
Madrid
#6784 Re: Real Madrid C.F.
Ne bi me cudilo da se sve ovo radi za kladionice, stvarno su smijesne sudijske odluke u utakmicama Reala i barcelone,l malo guraju jedne, malo druge, malo kradu jedne, pa druge, ono stvarno ispada cirkus, pa jbt do sada nisam vidio da se sudija 5 minuta od 90 minuta raspravlja sa klupm jednog timama3 wrote:slazem se, liga je odlicna, al bi bila mnogo bolja da se konstantno ne guraju barca i real...505sCrtom wrote:sto? liga je odlicna. jesi gledao danas atm-ath? odlicna utakmica. i valencija izgubi kuci. isto dobra tekma bila.odesveuhonduras wrote: La Liga je cirkus Colorado.. smiješna liga
-
5 0 5
#6785 Re: Real Madrid C.F.
pisao sam to i ranije, kada je bila rijec o barceloni. ne mislim da sudije guraju ova dva tima, nego su jednostavno losi. evo recimo, mozes reci da su danas pogurali villarreal.ma3 wrote: slazem se, liga je odlicna, al bi bila mnogo bolja da se konstantno ne guraju barca i real...
-
ma3
#6786 Re: Real Madrid C.F.
@Madrid
sve je moguce, pa i to...jbg
@505scrtom
ma buraz, kad sude barci i realu, svaki sudija je pod ekstra lupom, svi budno prate svaki faul, ofsajd isl..normalno je da se potkrade koja greska,pod pritiskom su velikim...al nekad znaju napravit s*anje samo takvo...
sve je moguce, pa i to...jbg
@505scrtom
ma buraz, kad sude barci i realu, svaki sudija je pod ekstra lupom, svi budno prate svaki faul, ofsajd isl..normalno je da se potkrade koja greska,pod pritiskom su velikim...al nekad znaju napravit s*anje samo takvo...
-
5 0 5
#6787 Re: Real Madrid C.F.
ovo veceras je bilo uzasno. sudija je totalno bio van kontrole, haman od pocetka. ali vala, ni madrid se nije nesto pokazao do ronaldovog gola. to je bilo vise od sat vremena igre. da je madrid ubacio 2 gola u prvom poluvremenu ne bi ni bilo crvenih kartona kasnije. mislio sam da je barcelona juce odigrala katastrofalno, ali su ipak uspjeli uvaliti 5 golova. sto je na kraju jedino bitno, izgleda.ma3 wrote:sve je moguce, pa i to...jbg
@505scrtom
-
Abdulvahid
#6788 Re: Real Madrid C.F.
Eh to sto si spomenuo je jos jedan od problema, zezale su sudije real i prije bilo je gresaka, ali kad uvalis 3-4 komada koga briga sto nije sviro penal a trebo je ili ponistio gol zbog ofsajda, al te greske sudija dolaze do izrazaja kada je guravo, kao veceras ili protiv malage itd itd. Vidljivo je da je real u padu forme jos od cska ili malo prije, nema vise one brzine i eksplozivnosti koja ih je krasila tokom sezone umor ih je stigao i to u najgorem trenutku proljece je presudno u svakoj lizi, do el clasica ce se sve znat poslije toga je koncentracija na finalu lp505sCrtom wrote:ovo veceras je bilo uzasno. sudija je totalno bio van kontrole, haman od pocetka. ali vala, ni madrid se nije nesto pokazao do ronaldovog gola. to je bilo vise od sat vremena igre. da je madrid ubacio 2 gola u prvom poluvremenu ne bi ni bilo crvenih kartona kasnije. mislio sam da je barcelona juce odigrala katastrofalno, ali su ipak uspjeli uvaliti 5 golova. sto je na kraju jedino bitno, izgleda.ma3 wrote:sve je moguce, pa i to...jbg
@505scrtom
- skenderija04
#6789 Re: Real Madrid C.F.
U zapisniku pise da je zuti karton dodjeljen Marcosu Seni zbog prigovora sudijske odkuke.
- odesveuhonduras
#6790 Re: Real Madrid C.F.
može on sad pisati da je dao žuti Safetu Sušiću
da se ne varamo, niti real madrid niti barcelona se ne bi trebali nikad žaliti na suđenje jer su im sudije pomogle 300 miliona puta. Ali ovo je očigleda teška povreda pravila i nije obična sudačka greška.
Ne znam postoji li to pravilo o ponavljanju utakmice ali ako postoji, Real bi ga definitivno trebao iskoristiti.
da se ne varamo, niti real madrid niti barcelona se ne bi trebali nikad žaliti na suđenje jer su im sudije pomogle 300 miliona puta. Ali ovo je očigleda teška povreda pravila i nije obična sudačka greška.
Ne znam postoji li to pravilo o ponavljanju utakmice ali ako postoji, Real bi ga definitivno trebao iskoristiti.
-
LSD
#6791 Re: Real Madrid C.F.
Uozbilji se...onda bi se svako kolo morale ponavljati tekme, jer uvijek ima materijala za kukanje i žalbe.
-
Static-X
#6792 Re: Real Madrid C.F.
Bolje sto nisam ni gledao, dzabe zivce da kidam.
-
Beno
#6793 Re: Real Madrid C.F.
nevezano za utakmicu. cim pocnu "simpatizeri", "navijaci" barcelone da pisu nesto prvo sto treba da pogledate je stranica 12 njihove teme. ne znam sta je bilo, cistka moderatora ili neka druga tema ali post forumasa lsd 26.12.2007. sljedeci post elixiaboy 10.03.2008 ( malo prcanja) i onda tranquil 4.10.2008. mislim sad, ne znam sta je u pitanju. znam samo kakvo je vrijeme tad bilo i koja je temperatura bila tih nekoliko mjeseci pa sad je li to "ljubav" prema klubu koja traje godinama ili je u to vrijeme bila aktuelna ona. ma sta ja imam od njih, hebe mi se. ponavljam, ne znam sta je u pitanju. pozz za cijenjene kolege forumase 
- odesveuhonduras
#6794 Re: Real Madrid C.F.
Ja uvijek ozbiljan za razliku od tebe.LSD wrote:Uozbilji se...onda bi se svako kolo morale ponavljati tekme, jer uvijek ima materijala za kukanje i žalbe.
Ako postoji specifično pravilo kao što su neki govorili, naravno da bi se utakmica trebala ponoviti. Ako ne, ma hair, nek vas ne slušam kako cmizdrite zbog sudija, pa šta god da bude.
-
LSD
#6795 Re: Real Madrid C.F.
A ne znaš ni ti više šta bi pisao i kako bi trovao ljudima temu.odesveuhonduras wrote:Ja uvijek ozbiljan za razliku od tebe.LSD wrote:Uozbilji se...onda bi se svako kolo morale ponavljati tekme, jer uvijek ima materijala za kukanje i žalbe.![]()
Ako postoji specifično pravilo kao što su neki govorili, naravno da bi se utakmica trebala ponoviti. Ako ne, ma hair, nek vas ne slušam kako cmizdrite zbog sudija, pa šta god da bude.
Prvo tvrdiš : "ko ih šiša, mrtvom villarrealu nisu u stanju zabit više od jednog gola"...e onda u neka doba obrneš ploču sa A na B stranu i pocneš moralisati oko nekakvih "specificnih pravila" uz obaveznu plasirku kako ti ne da slušati cmizdrenje.
Ibretim ti se
Last edited by LSD on 22/03/2012 04:17, edited 2 times in total.
-
Fauja Singh
#6796 Re: Real Madrid C.F.
Ruben nije dobio dva zuta, prvi zuti je dobio Senna jer je trazio drugi zuti za Diarru, dok je Senna okretao ledja sudija mu je dao zuti a posto je pored njega bio Ruben okrenut prema sudiji reziseri su mislili da je Rubenu dao zuti tako da su njega potpisali kao da je on dobio zuti.
http://www.marca.com/2012/03/22/futbol/ ... 78310.html
Ali dobro, samo se vi nadajte, ponovit ce je, hoce aha
http://www.marca.com/2012/03/22/futbol/ ... 78310.html
Ali dobro, samo se vi nadajte, ponovit ce je, hoce aha
- odesveuhonduras
#6797 Re: Real Madrid C.F.
ne trujem ja ljudima temu, ovo je više moja, nego tvoja tema.LSD wrote:A ne znaš ni ti više šta bi pisao i kako bi trovao ljudima temu.odesveuhonduras wrote:Ja uvijek ozbiljan za razliku od tebe.LSD wrote:Uozbilji se...onda bi se svako kolo morale ponavljati tekme, jer uvijek ima materijala za kukanje i žalbe.![]()
Prvo tvrdiš : "ko ih šiša, mrtvom villarrealu nisu u stanju zabit više od jednog gola"...e onda u neka doba obrneš ploču sa A na B stranu i pocneš moralisati oko nekakvih "specificnih pravila" uz obaveznu plasirku kako ti ne da slušati cmizdrenje.
Ibretim ti se![]()
a i sebi što ti uopšte odgovaram
Ultima je bio poprilično siguran oko pravila, i ako je to tako, onda nema druge nego pravila ispoštovati.
I naravno da, mimo cirkuskih događanja na utakmici, Real Madrid ima ekipu koja mora puno bolje odigrati protiv Villarreala pa ovaj cirkus ne bi imao utjecaja na konačni ishod utakmice. Zato sam i rekao ko ih šiša. Nije da se baš nešto žalostim puno jer nisu pobijedili da budem iskren.
Uz sve to me zaboli cjevanica za tvoje percepcije mojih stavova pa se ti ibreti koliko ti obrvi ćeif
Fala
- E&E
#6799 Re: Real Madrid C.F.
Ja vam juce prije utakmice postavih ponudu, a niko ziv da se javiE&E wrote:Ajmo ko od madridista smije da se kladi da ce real uzeti prvenstvo? Ako real dobije ja vama 100KM, ako barca vi meni 200, posteno? Sve ostalo putem privatne poruke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6800 Re: Real Madrid C.F.
Je li ko skontao ko je, na kraju, dobio kartone?