Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
agent_zero

#6776 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

Poslije neočekivanog poraza od islanda, sigurno je alarm za uzbunu podignut u taboru VB i protiv nas će sigurno pokušati oprati poraz od vikinga.

Dakle, maksimalno ozbiljno.
al-em

#6777 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by al-em »

OldMayor wrote:Stanite malo ljudi. Je li vi shvatate da mi pricamo o savezu koji posudjuje pare od igraca, savez u kojem je jedan od glavnih ljudi spodoba i ljigavac Konakovic?

:roll:
konakovic vec tri godine pravi kucu na poljinama,morao je posuditi od djedovica da zavrsi fasadu i bazen,inace bi se to oduzilo na jos 3 godine
shake69

#6778 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shake69 »

Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
palermo

#6779 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

shake69 wrote:Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
Dupli sport koji je jedan od predvodnika anti-Džeko kampanje. Hmmmm...

A možda da se zapitamo da li su baš uvijek naši najbolji sportisti krivci.....Izguraćemo mi ovaj ciklus, ali problem je negdje drugo....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#6780 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Admir_1984 »

nešto se dobro poebalo ovde :?
shake69

#6781 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shake69 »

palermo wrote:
shake69 wrote:Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
Dupli sport koji je jedan od predvodnika anti-Džeko kampanje. Hmmmm...

A možda da se zapitamo da li su baš uvijek naši najbolji sportisti krivci.....Izguraćemo mi ovaj ciklus, ali problem je negdje drugo....
Ma ne bih se bas slozio, a i ljudi rade za sicu, bar ovi s terena, i to ako im onaj skupi, pa ne vjerujem da je sad orkestrirano. Zasto ne povjerovati momku da Mirza nije htio dati obicnu izjavicu i uputio ga na portparola Ljigatu!? To je stvarno tesko shvatiti, kao i Spahicevo i Dzekino ponasanje s bh. novinarima. O Harunovim strahovima oko rperezentacije i pozajmicama imamo vise izvora, tako daj Boze da ne hodamo po litici, i sve se ne srusi u trenu ako ne odemo na EP.
palermo

#6782 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

shake69 wrote:
Ma ne bih se bas slozio, a i ljudi rade za sicu, bar ovi s terena, i to ako im onaj skupi, pa ne vjerujem da je sad orkestrirano. Zasto ne povjerovati momku da Mirza nije htio dati obicnu izjavicu i uputio ga na portparola Ljigatu!? To je stvarno tesko shvatiti, kao i Spahicevo i Dzekino ponasanje s bh. novinarima. O Harunovim strahovima oko rperezentacije i pozajmicama imamo vise izvora, tako daj Boze da ne hodamo po litici, i sve se ne srusi u trenu ako ne odemo na EP.
Mirza, Džeko, Spaha.....ko je slijedeći.....možda Mirza poučen Edinovim iskustvom samo prevenira stvari....

Morali bi otići na evropsko, ako ne odemo, naravno da će se srušiti...pa kad je slijedeće veliko tamičenje ? Meni se čini da je donesena odluka da se evropsko igra svake četiri godine....to bi značilo tel 2019 (može biti da ovdje griješim, nemoj uzimati ovo zdravo za gotovo)...pola bi ih se oprostilo dotada...
It_is_a_Leclerc

#6783 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
Romanista 101%

#6784 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58 :lol: :-?
shake69

#6785 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shake69 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
Bolan, Leklerce, jeko portparol, ostali igraci daju najobicnije izjave poslije zavrsenog treninga, ili prije, nisam zapamtio, par uobicajenih frazetina, a on upucuje na portparola u Sarajevu!? :?
palermo

#6786 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

shake69 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
Bolan, Leklerce, jeko portparol, ostali igraci daju najobicnije izjave poslije zavrsenog treninga, ili prije, nisam zapamtio, par uobicajenih frazetina, a on upucuje na portparola u Sarajevu!? :?
Možda se solidariše sa Džekom :D
Edin H.

#6787 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

Joj sto ne gumo na rende kora :cry:
ketronsd1

#6788 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by ketronsd1 »

Romanista 101% wrote:jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58 :lol: :-?
Zar nije portugal-madjarska
Romanista 101%

#6789 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

ketronsd1 wrote:
Romanista 101% wrote:jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58 :lol: :-?
Zar nije portugal-madjarska
da tacno :D moja greska, crnogorci tukli izrael u gostima 100:97 :thumbup:
Ludzak

#6790 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

Eno Island dobi Britance. Što znači da moramo uključiti OPREZ ! jer će Britanci iči na sve da nas dobiju.
SSemir

#6791 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SSemir »

mirza, dzeko, spahic, polako su poceli i jusufa pljuvati....nije li zanimljivo da se svi najbolji i najpopularniji bh igraci pljuju i prozivaju po negativnom?
hej sa kako jadnim narodom zivim, boze dragi :(
OldMayor

#6792 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

Ja portalima nista ne vjerujem.

Jer oni traze senzacije.

Znaci dao je 1000+ intervjua, jedan nije, pa sta. Ne bi me cudilo i da je novinar bio bezobrazan, poznato je ko je kod nas sve 'novinar'.
Pismonosa

#6793 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

Auuu, skandal! Mirza nije gospodinu nounaru dao intervju, jeboote :lol: :lol:

Sutra čitajte tekstove vedeta bosanskohercegovačkog sportskog novinarstva.

Ekskluziva:

-"Mirza u društvu ratnih zločinaca"

-"Teletović - vođa jablaničkog narko klana"

-"Mirza - kralj pakla prostitucije i trgovine robljem"

- "Mirza Teletović otišao na kućnu adresu Nihada Džedovića i brutalno ga pretukao"

-"Teletović ucjenjuje savez - Dobijat ću 3 miliona najnovijih dolara po utakmici ili ne igram!"

:lol:
Butmiran

#6794 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Butmiran »

Debilčića PR-a se Mirza svakako treba riješiti
Herr Flick

#6795 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Herr Flick »

Iako su Britanci smece od tima ne bih me iznenadilo da izgubimo danas
MOSALJOZE

#6796 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Herr Flick wrote:Iako su Britanci smece od tima ne bih me iznenadilo da izgubimo danas
Eh onda da se pripremim na samo takvo pljuvanje AKO izgubimo.Ne zavise nam kvalifikacije od jedne tekme,i neće biti tragedija ako izgubimo kod glavnog konkurenta na gostujućem terenu.Nemamo dovoljno igrača,ali ja ipak vjerujem u pobjedu.
Samo vas jednom molim nemojte im ovde sasut sve što znate,pa za 10 dana nakon pobjede,upućivati hvalospjevke(her nije se sve odnosilo na tebe,ali mi je tvoj post već u ovom gore fazonu)
Pismonosa

#6797 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

Nema tu nikakve pljuvačine. Ovako u oslabljenom sastavu smo tu negdje sa ostalim ekipama. Svaka pobjeda je uspjeh, a svaki poraz se može evidentirati pod "normalan".

Sramota je izgubiti od puno lošijih ekipa. A to ovdje neće biti slučaj.
El_comadante

#6798 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by El_comadante »

hočeli biti TV prenos? vjerovatno neče ali eto pitam.

ako ih dobijemo večeras onda sigurno Britanci odpadaju sa EP ondosno barem prve pozicije.
Edin H.

#6799 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

El_comadante wrote:hočeli biti TV prenos? vjerovatno neče ali eto pitam.

ako ih dobijemo večeras onda sigurno Britanci odpadaju sa EP ondosno barem prve pozicije.
BHRT u 8:30
OldMayor

#6800 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

Vidjet cete da cemo se prosetati grupom. ;-)

Ja se ne bih previse obazirao na pripremne.

Ovako gledajuci roster nam nije bog zna sta, ali kad u ekipi imas Teletovica + Duska na klupi, ja ne vidim kako nas VB moze dobiti.

Ok, treba biti oprezan, ali vjerujte mi bice to sve ok. Iskreno drago mi je sto nema puno euforije, jer tada smo najjaci.

:bih: :bih: :bih:

BHT
20:25 Košarka - Kvalifikacije za EP

:thumbup:
Post Reply