Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agent_zero
#6776 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Poslije neočekivanog poraza od islanda, sigurno je alarm za uzbunu podignut u taboru VB i protiv nas će sigurno pokušati oprati poraz od vikinga.
Dakle, maksimalno ozbiljno.
Dakle, maksimalno ozbiljno.
-
al-em
#6777 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
konakovic vec tri godine pravi kucu na poljinama,morao je posuditi od djedovica da zavrsi fasadu i bazen,inace bi se to oduzilo na jos 3 godineOldMayor wrote:Stanite malo ljudi. Je li vi shvatate da mi pricamo o savezu koji posudjuje pare od igraca, savez u kojem je jedan od glavnih ljudi spodoba i ljigavac Konakovic?
- shake69
#6778 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
-
palermo
#6779 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dupli sport koji je jedan od predvodnika anti-Džeko kampanje. Hmmmm...shake69 wrote:Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
A možda da se zapitamo da li su baš uvijek naši najbolji sportisti krivci.....Izguraćemo mi ovaj ciklus, ali problem je negdje drugo....
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6780 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
nešto se dobro poebalo ovde 
- shake69
#6781 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ne bih se bas slozio, a i ljudi rade za sicu, bar ovi s terena, i to ako im onaj skupi, pa ne vjerujem da je sad orkestrirano. Zasto ne povjerovati momku da Mirza nije htio dati obicnu izjavicu i uputio ga na portparola Ljigatu!? To je stvarno tesko shvatiti, kao i Spahicevo i Dzekino ponasanje s bh. novinarima. O Harunovim strahovima oko rperezentacije i pozajmicama imamo vise izvora, tako daj Boze da ne hodamo po litici, i sve se ne srusi u trenu ako ne odemo na EP.palermo wrote:Dupli sport koji je jedan od predvodnika anti-Džeko kampanje. Hmmmm...shake69 wrote:Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
A možda da se zapitamo da li su baš uvijek naši najbolji sportisti krivci.....Izguraćemo mi ovaj ciklus, ali problem je negdje drugo....
-
palermo
#6782 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mirza, Džeko, Spaha.....ko je slijedeći.....možda Mirza poučen Edinovim iskustvom samo prevenira stvari....shake69 wrote:
Ma ne bih se bas slozio, a i ljudi rade za sicu, bar ovi s terena, i to ako im onaj skupi, pa ne vjerujem da je sad orkestrirano. Zasto ne povjerovati momku da Mirza nije htio dati obicnu izjavicu i uputio ga na portparola Ljigatu!? To je stvarno tesko shvatiti, kao i Spahicevo i Dzekino ponasanje s bh. novinarima. O Harunovim strahovima oko rperezentacije i pozajmicama imamo vise izvora, tako daj Boze da ne hodamo po litici, i sve se ne srusi u trenu ako ne odemo na EP.
Morali bi otići na evropsko, ako ne odemo, naravno da će se srušiti...pa kad je slijedeće veliko tamičenje ? Meni se čini da je donesena odluka da se evropsko igra svake četiri godine....to bi značilo tel 2019 (može biti da ovdje griješim, nemoj uzimati ovo zdravo za gotovo)...pola bi ih se oprostilo dotada...
- It_is_a_Leclerc
#6783 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
- Romanista 101%
#6784 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58

- shake69
#6785 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bolan, Leklerce, jeko portparol, ostali igraci daju najobicnije izjave poslije zavrsenog treninga, ili prije, nisam zapamtio, par uobicajenih frazetina, a on upucuje na portparola u Sarajevu!?It_is_a_Leclerc wrote:Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
-
palermo
#6786 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Možda se solidariše sa Džekomshake69 wrote:Bolan, Leklerce, jeko portparol, ostali igraci daju najobicnije izjave poslije zavrsenog treninga, ili prije, nisam zapamtio, par uobicajenih frazetina, a on upucuje na portparola u Sarajevu!?It_is_a_Leclerc wrote:Pa u čemu je problem ako je preusmjerio na potparola ?! Pa zato ga plaća, majka mu stara.
- Edin H.
#6787 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Joj sto ne gumo na rende kora 
-
ketronsd1
#6788 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zar nije portugal-madjarskaRomanista 101% wrote:jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58![]()
- Romanista 101%
#6789 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
da tacnoketronsd1 wrote:Zar nije portugal-madjarskaRomanista 101% wrote:jeste li vidjeli rezultat madjarska-portugal 38:58![]()
- Ludzak
#6790 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eno Island dobi Britance. Što znači da moramo uključiti OPREZ ! jer će Britanci iči na sve da nas dobiju.
-
SSemir
#6791 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
mirza, dzeko, spahic, polako su poceli i jusufa pljuvati....nije li zanimljivo da se svi najbolji i najpopularniji bh igraci pljuju i prozivaju po negativnom?shake69 wrote:Kad Mirza tuzlanskom novinaru, u dvorani Mejdan, nakon treninga, kako pise ss, umjesto najobicnije izjavice posalje ga na njegovog portparola, zvuci poznato, zar ne, jasno je da nesto smrdi. Portparol je onaj Ljigata, kao i u Dzeke, uzgred. Meni lici kao da hodamo liticom i s kosarkasima i da jedan-dva kiksa u kvalama za EP bi mogao biti potpuni raspad sistema, sto je dao naslutiti i nesalomivi Harun. Da su tu Nihad i Jusuf, ne bi me sekunde bilo strah, ovako moramo odigrati 100% mogucnosti da dobijemo Engleze i Islandjane. Samo da izduramo ovaj ciklus!
hej sa kako jadnim narodom zivim, boze dragi
- OldMayor
#6792 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja portalima nista ne vjerujem.
Jer oni traze senzacije.
Znaci dao je 1000+ intervjua, jedan nije, pa sta. Ne bi me cudilo i da je novinar bio bezobrazan, poznato je ko je kod nas sve 'novinar'.
Jer oni traze senzacije.
Znaci dao je 1000+ intervjua, jedan nije, pa sta. Ne bi me cudilo i da je novinar bio bezobrazan, poznato je ko je kod nas sve 'novinar'.
- Pismonosa
#6793 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Auuu, skandal! Mirza nije gospodinu nounaru dao intervju, jeboote
Sutra čitajte tekstove vedeta bosanskohercegovačkog sportskog novinarstva.
Ekskluziva:
-"Mirza u društvu ratnih zločinaca"
-"Teletović - vođa jablaničkog narko klana"
-"Mirza - kralj pakla prostitucije i trgovine robljem"
- "Mirza Teletović otišao na kućnu adresu Nihada Džedovića i brutalno ga pretukao"
-"Teletović ucjenjuje savez - Dobijat ću 3 miliona najnovijih dolara po utakmici ili ne igram!"

Sutra čitajte tekstove vedeta bosanskohercegovačkog sportskog novinarstva.
Ekskluziva:
-"Mirza u društvu ratnih zločinaca"
-"Teletović - vođa jablaničkog narko klana"
-"Mirza - kralj pakla prostitucije i trgovine robljem"
- "Mirza Teletović otišao na kućnu adresu Nihada Džedovića i brutalno ga pretukao"
-"Teletović ucjenjuje savez - Dobijat ću 3 miliona najnovijih dolara po utakmici ili ne igram!"
- Butmiran
#6794 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Debilčića PR-a se Mirza svakako treba riješiti
- Herr Flick
#6795 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iako su Britanci smece od tima ne bih me iznenadilo da izgubimo danas
- MOSALJOZE
#6796 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eh onda da se pripremim na samo takvo pljuvanje AKO izgubimo.Ne zavise nam kvalifikacije od jedne tekme,i neće biti tragedija ako izgubimo kod glavnog konkurenta na gostujućem terenu.Nemamo dovoljno igrača,ali ja ipak vjerujem u pobjedu.Herr Flick wrote:Iako su Britanci smece od tima ne bih me iznenadilo da izgubimo danas
Samo vas jednom molim nemojte im ovde sasut sve što znate,pa za 10 dana nakon pobjede,upućivati hvalospjevke(her nije se sve odnosilo na tebe,ali mi je tvoj post već u ovom gore fazonu)
- Pismonosa
#6797 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nema tu nikakve pljuvačine. Ovako u oslabljenom sastavu smo tu negdje sa ostalim ekipama. Svaka pobjeda je uspjeh, a svaki poraz se može evidentirati pod "normalan".
Sramota je izgubiti od puno lošijih ekipa. A to ovdje neće biti slučaj.
Sramota je izgubiti od puno lošijih ekipa. A to ovdje neće biti slučaj.
-
El_comadante
#6798 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
hočeli biti TV prenos? vjerovatno neče ali eto pitam.
ako ih dobijemo večeras onda sigurno Britanci odpadaju sa EP ondosno barem prve pozicije.
ako ih dobijemo večeras onda sigurno Britanci odpadaju sa EP ondosno barem prve pozicije.
- Edin H.
#6799 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
BHRT u 8:30El_comadante wrote:hočeli biti TV prenos? vjerovatno neče ali eto pitam.
- OldMayor
#6800 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vidjet cete da cemo se prosetati grupom.
Ja se ne bih previse obazirao na pripremne.
Ovako gledajuci roster nam nije bog zna sta, ali kad u ekipi imas Teletovica + Duska na klupi, ja ne vidim kako nas VB moze dobiti.
Ok, treba biti oprezan, ali vjerujte mi bice to sve ok. Iskreno drago mi je sto nema puno euforije, jer tada smo najjaci.
BHT
20:25 Košarka - Kvalifikacije za EP

Ja se ne bih previse obazirao na pripremne.
Ovako gledajuci roster nam nije bog zna sta, ali kad u ekipi imas Teletovica + Duska na klupi, ja ne vidim kako nas VB moze dobiti.
Ok, treba biti oprezan, ali vjerujte mi bice to sve ok. Iskreno drago mi je sto nema puno euforije, jer tada smo najjaci.
BHT
20:25 Košarka - Kvalifikacije za EP