bbc samo "čita vijesti" što bi rekli nadrealisti. A nauka je genetika. Prava kvazinaukaaerodinamika wrote:kvazinauka u mainstream medijum, bbc je velika grupacija, imali su nenamjerne ispade i ranije, ne bi bio prvi putmirza_15 wrote:Kako sad ovo![]()
https://www.bbc.com/news/health-49484490
It's effectively impossible to predict an individual's sexual behaviour from their genome
Povorka ponosa u Sarajevu
-
mirza_15
#6776 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- славянин
#6777 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bogam da se lize lizeplain vanilla wrote: Koliko vidim na onoj slici niti ko lize niti ko kaki.
A bil ti bilo mrsko da vidis dvije lijepe cure kako se ljube i maze?

Sto se tice mene i da se dvije malo maze.... you got me there
- triconja
#6778 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Smeta vam sto cojek go prohoda a ne smeta sto ovi malo dembeliji ne nose potkosulje a nose krace majce pa im stomacina cim zinu ispadne 
- славянин
#6779 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ja , jesmo zaostali jbt... pogotovo kad ugrije ljeti treba ga pustiti da landara pa na kafu u vatrutriconja wrote:Smeta vam sto cojek go prohoda a ne smeta sto ovi malo dembeliji ne nose potkosulje a nose krace majce pa im stomacina cim zinu ispadne
- triconja
#6780 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jastaradi, handre nas firme i nametnut stil oblacenja. Kae 37 gradi a ti se kuhaj u odjeluславянин wrote:Pa ja , jesmo zaostali jbt... pogotovo kad ugrije ljeti treba ga pustiti da landara pa na kafu u vatrutriconja wrote:Smeta vam sto cojek go prohoda a ne smeta sto ovi malo dembeliji ne nose potkosulje a nose krace majce pa im stomacina cim zinu ispadne
- insomnia78
#6781 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jest. U nas je doduse 90 zaposlenih u odjelima
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6782 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa to je to licemjestvo, ako su zenske, onda vas lozi i mastate da se pridruzite. Niti ko citira svete knjige, niti je nenormalno, niti bi ko zabranio. Samo dajславянин wrote:Bogam da se lize lizeplain vanilla wrote: Koliko vidim na onoj slici niti ko lize niti ko kaki.
A bil ti bilo mrsko da vidis dvije lijepe cure kako se ljube i maze?![]()
Sto se tice mene i da se dvije malo maze.... you got me thereali siguran sam da ima mnogo djevojaka i zena kojim bi to bilo neugodno da neko radi na javnom mjestu jel ...
E kad su muški, onda druga prica.
Cisto sumLjam da ce se ko skidat na ovoj paradi
Pustite ljude nek se volU
- славянин
#6783 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Diskriminacija i homofobija na djelu, ne dopustaju da izrazis svoju seksualnost - tuziti odmahinsomnia78 wrote:Jest. U nas je doduse 90 zaposlenih u odjelima
- Rugafet
#6784 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma neeee otkud ti to da nekome smeta da pored njega hoda go lik? Svasta
- animals
#6785 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dok god ljudi mirni i nikog ne diraju nek setaju citavu godinu..
sto se ne bunite protiv onih sto vam kradu auta ko na traci,
protiv onih koji su vas opljackali..
ma jok..problem su ljudi, koji nikoga ne diraju..
ali vam udaraju na tradiciju i obitelj..
sto se ne bunite protiv onih sto vam kradu auta ko na traci,
protiv onih koji su vas opljackali..
ma jok..problem su ljudi, koji nikoga ne diraju..
ali vam udaraju na tradiciju i obitelj..
- ¤ jelena ¤
#6786 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ma ya ba....ne smetaju meni ta govna po centru grada...nego drugima....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- славянин
#6788 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa negdje malo privatnije zasto se ne pridruziti jel... volimo seplain vanilla wrote:
Pa to je to licemjestvo, ako su zenske, onda vas lozi i mastate da se pridruzite. Niti ko citira svete knjige, niti je nenormalno, niti bi ko zabranio. Samo daj![]()
Cisto sumLjam da ce se ko skidat na ovoj paradi![]()
Pustite ljude nek se volU
Nece se sada skidati , nisu ni u Berlinu,Parizu,Londonu ali cek malo daj godina... cilj je "unormaliti" ponasanje koje nije samo povezano sa lgbtq zajednicom nego neku vrstu seksualne kulture tj konstantno nabadanje ko je sta.
Freddie Mercury bio uber gejcina kojeg su svi gotivili prije nego su ovi skontali koliko boja da metnu na zastavu
- Rugafet
#6789 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne može da se vole, ne dam ja
- plain vanilla
#6790 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Znaci mogli bismo postati ko Pariz i Berlin, gluho bilo. Sad znam zasto ljudi iz Jurop hrle kod nasславянин wrote:Pa negdje malo privatnije zasto se ne pridruziti jel... volimo seplain vanilla wrote:
Pa to je to licemjestvo, ako su zenske, onda vas lozi i mastate da se pridruzite. Niti ko citira svete knjige, niti je nenormalno, niti bi ko zabranio. Samo daj![]()
Cisto sumLjam da ce se ko skidat na ovoj paradi![]()
Pustite ljude nek se volUali na javnim mjestima imaju neke norme ponasanja ili da radi ko sta i kako oce ? Jer eto to mu vjersko-seksualno-identitetsko-genderfluid-palac-**** pravo . Od mene ces slabo cuti citiranje vjerskih knjiga (doduse moguce je ali sumnjam da ce to biti u pozitivnom svjetlu
)
Nece se sada skidati , nisu ni u Berlinu,Parizu,Londonu ali cek malo daj godina... cilj je "unormaliti" ponasanje koje nije samo povezano sa lgbtq zajednicom nego neku vrstu seksualne kulture tj konstantno nabadanje ko je sta.
Freddie Mercury bio uber gejcina kojeg su svi gotivili prije nego su ovi skontali koliko boja da metnu na zastavu
A kad smo kod smetanja, draze bi mi bilo na cesti vidjeti kako se cure ljube nego kad tradicionalna porodica paradira s kerom koji se pokaki na sred ceste i niko i ne trepne. Ono malo zelenog prostira u gradu je pretvireno u javni wc. I takvih milion primjera 'paradiranja', ali eto samo gejevi nam smetaju.
- славянин
#6791 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Samo mi pokusaj docarati kako ce parada da doprinese da postanemo kao pariz ili berlinplain vanilla wrote: Znaci mogli bismo postati ko Pariz i Berlin, gluho bilo. Sad znam zasto ljudi iz Jurop hrle kod nas![]()
A kad smo kod smetanja, draze bi mi bilo na cesti vidjeti kako se cure ljube nego kad tradicionalna porodica paradira s kerom koji se pokaki na sred ceste i niko i ne trepne. Ono malo zelenog prostira u gradu je pretvireno u javni wc. I takvih milion primjera 'paradiranja', ali eto samo gejevi nam smetaju.
Draze tebi , nekome mozda manje draze (sama insinuacija da biras izmedju jedno lose drugo gore znaci da u sustini se slazes sa mojim tvrdnjama
Smeta dosta stvari ali ne vidjoh medijske kampanje,pritiske ambasada i sta vec ne da se poprave takve stvari.
- plain vanilla
#6792 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Gejevi cao, pocela utakmica 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- rovac13
#6794 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Najbolja ova druga na videu 
Da bi sutra njihova djeca mogli bolje da zive
Kako dodjosmo do njihove djece ???
Odakle im sad to ?
Odakle im sad to ?
-
Korisničkoime
#6795 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa usvojit ce djecu, pustati ce im na TV samo sadrzaje koji poticu homoseksualnost i pretvorit ce ih u pedere samo nama drugima uinat, onda ce ta djeca ta druga generacija kada se parada ponosa vec bude ustalila u BiH onda ce nas oni poligoli zaganjati gumenim kitama i tako, brate uzas i razvat tako sam ja nesto iz dosadasnje rasprave skontao da ce bitirovac13 wrote:Najbolja ova druga na videu
Odakle im sad to ?
- Kikibombona
#6796 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ana Brnabić i Milica Đurđić dobile sina Igora posle DEVET GODINA LJUBAVIrovac13 wrote:Najbolja ova druga na videu
Odakle im sad to ?
https://www.blic.rs/vesti/politika/part ... ke/18280n4
Dobra Milica. 90% ovih naostrenih na homoseksualce ne bi moglo zbariti ovakvu djevojku. Svaka cast Ana.
- славянин
#6797 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa ako je lezbejka bilo bi malo cudno da je moze frajer zbariti jelde ? I jos dajes 10% sanseKikibombona wrote:Ana Brnabić i Milica Đurđić dobile sina Igora posle DEVET GODINA LJUBAVIrovac13 wrote:Najbolja ova druga na videu
Odakle im sad to ?
https://www.blic.rs/vesti/politika/part ... ke/18280n4
Dobra Milica. 90% ovih naostrenih na homoseksualce ne bi moglo zbariti ovakvu djevojku. Svaka cast Ana.
- Kikibombona
#6798 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Djevojku ovakvog fizickog izgleda...славянин wrote:Pa ako je lezbejka bilo bi malo cudno da je moze frajer zbariti jelde ? I jos dajes 10% sanseNego kako su dobile sina some funny finger action jel
Ana ima ljepsu zenu od 90% agresivnih maco menova. O tome se radi. Zato cestitam Ani.
Ps
Milica je rodila dijete.
-
1Dante1
#6799 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Normalno da je Milica, nece muz radjat djecu.Kikibombona wrote:Djevojku ovakvog fizickog izgleda...славянин wrote:Pa ako je lezbejka bilo bi malo cudno da je moze frajer zbariti jelde ? I jos dajes 10% sanseNego kako su dobile sina some funny finger action jel
Ana ima ljepsu zenu od 90% agresivnih maco menova. O tome se radi. Zato cestitam Ani.
Ps
Milica je rodila dijete.
- славянин
#6800 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A Ana ga pravila jeldeKikibombona wrote:Djevojku ovakvog fizickog izgleda...славянин wrote:Pa ako je lezbejka bilo bi malo cudno da je moze frajer zbariti jelde ? I jos dajes 10% sanseNego kako su dobile sina some funny finger action jel
Ps
Milica je rodila dijete.