mali_milojica wrote:Bakir1 wrote:Taj auto iz kladuse je strašan, i vrijedi, kome vrijedi taj ce ga i platiti, mislim da je na piku samo pokazivanja radi, a otud i ta suluda cifra
Postujem trud,ako sam dobro vidio kaze 5 godina je pravio. Postujem i pare koje je ulozio,ali meni licno bi vise vrijedio da je ostavio sve u orginalu,ali da je uradio ovo sto je uradio. Kad je rijec o posebnim i limitiranim serijama, ne moze prepravljen auto vise vrijediti od orginala.
Pa i ostavio je sve u originalu, prakticno... I onda jos dodatno poboljsao sa jacim motorom, jacim kocnicama, trapom, pogonom.
Auto je vizuelno klasicni Rallye. I unutra i vani... I o tome je vlasnik prilicno vodio racuna dok ga je sredjivao... Jedino felge nisu fabricke... Al' su zato 100 puta bolje od fabrickih.
Kad je poceo sa sredjivanjem, skoljka je bila ni za sta. Pjeskario, vario, ispravljao i na kraju farbao u vise slojeva boje i laka. Izmedju svakog sloja je brusio onaj prethodni pa onda nanosio novi....Vrhunski odradjen auto, ali mi nije jasno zasto ga prodaje obzirom da ga je tek zavrsio.
Vjerovatno to neko pokazivanje na PIK-u, ali mi ni to nema neki smisao... U Njemackoj bi ovaj auto pukao k'o halva. A mozda i zavrsi tamo, jer swabe i odavde lagano kupe sve sto valja