Sta izjavi, pa sto prosle godie nisi to postavljao kad ste bili pred ispadanjem
Pa jebo te Everton je ispred vas zavrsio prosle godine...postali ste manji klub u gradu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kada sam rekao nigdje vas, mislio sam na tabelu na kraju sezoneMustang1 wrote: Mislim da ispred vas nije nigdje .. Ili sam nesto propustio ?
5. Liverpool 5 3 1 1 5 3 +2 10 LDWWW
8. Manchester United 5 2 1 2 7 6 +1 7 LWLDW
Ne slažem se ni sa jednom tvojom tvrdnjom.popokatepetl_com wrote:Ovaj Liverpool je obicna prevara od ekipe a menadjer im je u rangu Brace Hadziosmanovica. Nezadovoljni Suarez i dvadesetak teskih levata i uglavno poluproizvoda koji nisu imali mjesta u boljim ekipama pa dobili nogu. Ako oni u premier ligi zavrse medju prvih pet ekipa smatracu to iznenadjenjem ravnim da Victoria Plzen dogura do polufinala LP.
un1ted wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta izjavi, pa sto prosle godie nisi to postavljao kad ste bili pred ispadanjem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jebo te Everton je ispred vas zavrsio prosle godine...postali ste manji klub u gradu!

Ne znam šta ti očekuješ ? Prijatelju,ni Barcelona ne završi sezone bez poraza i pada koncentracije i uigranostiPrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Ma ko bi bio kandidat za titulu? kakav Rodgers i pojacanja, pogledaj sta je doveo, Aspas, Allen, Toure, Moses, Coutinho, Sakho, Cisokho, Sturidge sve sami otpadci koji nisu imali mjesta u drugim jacim ekipama. eto ovog Coutinha velicaju jer je najbolji od ovih nabrojanih a realno taj igrac bi gijao klupu u svakoj od najjacih 5 Engleskih ekipa i minutazu bi imao na kapaljku to ti dovoljno govori o kakvim se pojacanjima radi. Ali dobro vidjecemo na kraju sezone (mada jamislim da ce sve biti jasno i puno prije kraja) sta ce se desiti.bosanska senzacija wrote:Ne slažem se ni sa jednom tvojom tvrdnjom.popokatepetl_com wrote:Ovaj Liverpool je obicna prevara od ekipe a menadjer im je u rangu Brace Hadziosmanovica. Nezadovoljni Suarez i dvadesetak teskih levata i uglavno poluproizvoda koji nisu imali mjesta u boljim ekipama pa dobili nogu. Ako oni u premier ligi zavrse medju prvih pet ekipa smatracu to iznenadjenjem ravnim da Victoria Plzen dogura do polufinala LP.
Liverpool jeste još uvijek daleko od visokog standarda u skladu sa svojom historijom, ali bez obzira na to primjeti se da stvari idu u dobrom pravcu.
Liverpool više ne može finansijski parirati Čelsiju, Unitedu, Sitiju, Totenhemu... ali pametnom i strpljivom politikom za najviše dvije sezone mogu dostići njihov nivo.
Da je kojim slučajem Brendon Rodgers došao umjesto Kenya Daglisha i imao onoliki novac na raspolaganju, mislim da bi Liverpool već danas bio jedan od glavnih kandidata za titulu. Ovako im ne preostaje ništa drugo nego da se pametnom kupovinom i prodajom pokušaju vratiti u udarnu četvorku pa tek onda u lov na titulu.
Snahojeb uvijek nešto nervozan.AmiĐa_Idriz wrote:![]()
I zato što bi bio na klupi u top 5 engleskih klubova,došao je ovdje gdje će napredovati kao igračmissko wrote:Ja sam isto misljenja da je ovaj Coutinjo dobar igrac ali nije svijetska klasa bar jos ne, i 100 % bi bio na klupi u top 5 engleskih klubova, pa vidi Matu, Kagawu, Schurlea, Jovetica svi su malte ne rezerve u svojim klubovima a jaca su imena od njega. On ima srecu sto Liverpul ima siromsan igracki kadar i on se tu istice kao najbolji
Kume,čime se ti pucaš ?popokatepetl_com wrote:Ma ko bi bio kandidat za titulu? kakav Rodgers i pojacanja, pogledaj sta je doveo, Aspas, Allen, Toure, Moses, Coutinho, Sakho, Cisokho, Sturidge sve sami otpadci koji nisu imali mjesta u drugim jacim ekipama. eto ovog Coutinha velicaju jer je najbolji od ovih nabrojanih a realno taj igrac bi gijao klupu u svakoj od najjacih 5 Engleskih ekipa i minutazu bi imao na kapaljku to ti dovoljno govori o kakvim se pojacanjima radi. Ali dobro vidjecemo na kraju sezone (mada jamislim da ce sve biti jasno i puno prije kraja) sta ce se desiti.
malo je reci da si smijesan ... United je jednu godinu zavrsio iza Shitija ... a Liverpool iza svojih gradskih rivala ?AmiĐa_Idriz wrote:un1ted wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta izjavi, pa sto prosle godie nisi to postavljao kad ste bili pred ispadanjem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego,sinoć vrlo dobra utakmica,zadovoljan sam vopra,momci su nadigrali united na sred old traforda i mislim da Evropa ne gine ove sezone![]()
Ne znam šta ti očekuješ ? Prijatelju,ni Barcelona ne završi sezone bez poraza i pada koncentracije i uigranostiPrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Towelie wrote:Nego, recite mi meni mancesterovci kako stoji vas tim u Evropi a kako Liverpul? Sta mislite, jos koliko ce decenija Junajtedu trebati da uzme jos dve LS i da se samo izjednaci sa Liverpulom? Dve? Tri? Pet? Evropa je merilo, a tu Liverpul sije Junajted i sve ostale engleske timove za koplje i uvek ce tako biti.
Sta izjavi covjekEvropa je merilo, a tu Liverpul sije Junajted i sve ostale engleske timove za koplje i uvek ce tako biti.
Trofej 2005., finale 2007. I sve da opet nema ovog trofeja iz '05 i dalje je Liverpul vise puta bio prvak Evrope od Junajteda i to je fakat, pa koliko god vama to bilo krivo. Uostalom ne dobija se trajno pehar LS tek onako. Junajted, naravno, to nema.Prica lik o LP koju liverpool nije vidio godinama![]()
Ne nego je merilo domace prvenstvo gde bi Rendzers bio najuspesniji klub u Evropi sa 50+ titula.Sta izjavi covjek![]()
Ako si ti reko da nece nista osvojiti, onda mora da je tako.un1ted wrote:Ma jok ba, ne bih u rasprave samo cu reci dok Untied nije imao vise titula Engleskog prvaka to je bilo mjerilo, kada se izjednacio onda se govorilo pa imaju isto, sada kada United ima vise onda se to ne gleda. How yes no.
Tutule osvojene davne 1977, 1978, 1981, 1984Imas se cime hvaliti, historijom, i to je to. Onda ja vidim da je tvoj klub na razini Nottingham Forest-a.
Jebo klub koji nikada nije osvoji Premiership
Inace, na tvoju zalost Liverpool je sinoc izgubio jedini trofej kojeg je mogao osvojiti ove godine
Dogodine se cujemo!