Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6776 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sta izjavi, pa sto prosle godie nisi to postavljao kad ste bili pred ispadanjem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jebo te Everton je ispred vas zavrsio prosle godine...postali ste manji klub u gradu!
Mustang1

#6777 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Iz istog razloga iz kojeg ti tabelu premier lige spominjes u buducnosti a ne u sadasnjosti
skafiskafsnjak

#6778 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Mustang1 wrote: Mislim da ispred vas nije nigdje .. Ili sam nesto propustio ?
5. Liverpool 5 3 1 1 5 3 +2 10 LDWWW
8. Manchester United 5 2 1 2 7 6 +1 7 LWLDW
Kada sam rekao nigdje vas, mislio sam na tabelu na kraju sezone :lol:

Sta, nakon 5 utakmica da gledas tabelu ? :izet:

PS: Liverpool je kup izgubio, United ligu nije .
Mustang1

#6779 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Znam ja sta si ti mislio .. Samo mi nije jasno jesi ti neka vidovita Dzemila ili ?
popokatepetl_com

#6780 Re: Liverpool FC

Post by popokatepetl_com »

Ovaj Liverpool je obicna prevara od ekipe a menadjer im je u rangu Brace Hadziosmanovica. Nezadovoljni Suarez i dvadesetak teskih levata i uglavno poluproizvoda koji nisu imali mjesta u boljim ekipama pa dobili nogu. Ako oni u premier ligi zavrse medju prvih pet ekipa smatracu to iznenadjenjem ravnim da Victoria Plzen dogura do polufinala LP.
Mustang1

#6781 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pravo argumentovano misljenje .. Postali ste smijesni ! Mislim odavno ste ali u zadnje vrijeme napredujete pravo !
Gandalf

#6782 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Ova ekipa ima šansu da uđe u top 4, ni ostali nešto baš ne briljiraju, sve ekipe iz top 4 su već imale kiks a ušli su u sezonu sa kudikamo jačim sastavom - najviše za sada škripi neuigranost tima tj. neuvezanost svih linija u ekipi kako bi se izvršio kvalitetan presing na protivnika na sredini - od pozicija u timu dobar defanzivni vezni je definitivno potreban, a odlične 10-ke trenutno nemamo radi peha sa ozljedom Coutihna - nije ova ekipa uopće loša, na Rodgersu je da ih pravilno posloži i uigra, a ozljedama bih bio zahvalan kada bi nas malo i zaobišle :mrgreen:
bosanska senzacija

#6783 Re: Liverpool FC

Post by bosanska senzacija »

popokatepetl_com wrote:Ovaj Liverpool je obicna prevara od ekipe a menadjer im je u rangu Brace Hadziosmanovica. Nezadovoljni Suarez i dvadesetak teskih levata i uglavno poluproizvoda koji nisu imali mjesta u boljim ekipama pa dobili nogu. Ako oni u premier ligi zavrse medju prvih pet ekipa smatracu to iznenadjenjem ravnim da Victoria Plzen dogura do polufinala LP.
Ne slažem se ni sa jednom tvojom tvrdnjom.

Liverpool jeste još uvijek daleko od visokog standarda u skladu sa svojom historijom, ali bez obzira na to primjeti se da stvari idu u dobrom pravcu.

Liverpool više ne može finansijski parirati Čelsiju, Unitedu, Sitiju, Totenhemu... ali pametnom i strpljivom politikom za najviše dvije sezone mogu dostići njihov nivo.

Da je kojim slučajem Brendon Rodgers došao umjesto Kenya Daglisha i imao onoliki novac na raspolaganju, mislim da bi Liverpool već danas bio jedan od glavnih kandidata za titulu. Ovako im ne preostaje ništa drugo nego da se pametnom kupovinom i prodajom pokušaju vratiti u udarnu četvorku pa tek onda u lov na titulu.
AmiĐa_Idriz

#6784 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

un1ted wrote::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sta izjavi, pa sto prosle godie nisi to postavljao kad ste bili pred ispadanjem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jebo te Everton je ispred vas zavrsio prosle godine...postali ste manji klub u gradu!
Image

Image

Nego,sinoć vrlo dobra utakmica,zadovoljan sam vopra,momci su nadigrali united na sred old traforda i mislim da Evropa ne gine ove sezone :thumbup:
PrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Ne znam šta ti očekuješ ? Prijatelju,ni Barcelona ne završi sezone bez poraza i pada koncentracije i uigranosti ;)
AmiĐa_Idriz

#6785 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

:srce:

opet taj Mostar :roll: :lol:
popokatepetl_com

#6786 Re: Liverpool FC

bosanska senzacija wrote:
popokatepetl_com wrote:Ovaj Liverpool je obicna prevara od ekipe a menadjer im je u rangu Brace Hadziosmanovica. Nezadovoljni Suarez i dvadesetak teskih levata i uglavno poluproizvoda koji nisu imali mjesta u boljim ekipama pa dobili nogu. Ako oni u premier ligi zavrse medju prvih pet ekipa smatracu to iznenadjenjem ravnim da Victoria Plzen dogura do polufinala LP.
Ne slažem se ni sa jednom tvojom tvrdnjom.

Liverpool jeste još uvijek daleko od visokog standarda u skladu sa svojom historijom, ali bez obzira na to primjeti se da stvari idu u dobrom pravcu.

Liverpool više ne može finansijski parirati Čelsiju, Unitedu, Sitiju, Totenhemu... ali pametnom i strpljivom politikom za najviše dvije sezone mogu dostići njihov nivo.

Da je kojim slučajem Brendon Rodgers došao umjesto Kenya Daglisha i imao onoliki novac na raspolaganju, mislim da bi Liverpool već danas bio jedan od glavnih kandidata za titulu. Ovako im ne preostaje ništa drugo nego da se pametnom kupovinom i prodajom pokušaju vratiti u udarnu četvorku pa tek onda u lov na titulu.
Ma ko bi bio kandidat za titulu? kakav Rodgers i pojacanja, pogledaj sta je doveo, Aspas, Allen, Toure, Moses, Coutinho, Sakho, Cisokho, Sturidge sve sami otpadci koji nisu imali mjesta u drugim jacim ekipama. eto ovog Coutinha velicaju jer je najbolji od ovih nabrojanih a realno taj igrac bi gijao klupu u svakoj od najjacih 5 Engleskih ekipa i minutazu bi imao na kapaljku to ti dovoljno govori o kakvim se pojacanjima radi. Ali dobro vidjecemo na kraju sezone (mada jamislim da ce sve biti jasno i puno prije kraja) sta ce se desiti.
missko

#6787 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Ja sam isto misljenja da je ovaj Coutinjo dobar igrac ali nije svijetska klasa bar jos ne, i 100 % bi bio na klupi u top 5 engleskih klubova, pa vidi Matu, Kagawu, Schurlea, Jovetica svi su malte ne rezerve u svojim klubovima a jaca su imena od njega. On ima srecu sto Liverpul ima siromsan igracki kadar i on se tu istice kao najbolji
Zmijuga loma

#6788 Re: Liverpool FC

Post by Zmijuga loma »

AmiĐa_Idriz wrote:Image
Snahojeb uvijek nešto nervozan. :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#6789 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

missko wrote:Ja sam isto misljenja da je ovaj Coutinjo dobar igrac ali nije svijetska klasa bar jos ne, i 100 % bi bio na klupi u top 5 engleskih klubova, pa vidi Matu, Kagawu, Schurlea, Jovetica svi su malte ne rezerve u svojim klubovima a jaca su imena od njega. On ima srecu sto Liverpul ima siromsan igracki kadar i on se tu istice kao najbolji
I zato što bi bio na klupi u top 5 engleskih klubova,došao je ovdje gdje će napredovati kao igrač ;)
popokatepetl_com wrote:Ma ko bi bio kandidat za titulu? kakav Rodgers i pojacanja, pogledaj sta je doveo, Aspas, Allen, Toure, Moses, Coutinho, Sakho, Cisokho, Sturidge sve sami otpadci koji nisu imali mjesta u drugim jacim ekipama. eto ovog Coutinha velicaju jer je najbolji od ovih nabrojanih a realno taj igrac bi gijao klupu u svakoj od najjacih 5 Engleskih ekipa i minutazu bi imao na kapaljku to ti dovoljno govori o kakvim se pojacanjima radi. Ali dobro vidjecemo na kraju sezone (mada jamislim da ce sve biti jasno i puno prije kraja) sta ce se desiti.
Kume,čime se ti pucaš ?
skafiskafsnjak

#6790 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

AmiĐa_Idriz wrote:
un1ted wrote::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Image

Image

Nego,sinoć vrlo dobra utakmica,zadovoljan sam vopra,momci su nadigrali united na sred old traforda i mislim da Evropa ne gine ove sezone :thumbup:
PrtiBeeGee wrote:Znaci DNO DNA... Kad udjes u period u kojem imas "lagane" utakmice i od kojih ocekujes dobre igre i pobjede desi se ovo... Al u ostalom malo realno kad pogledam Liverpool ima srece sto nije u dnu ljestvice s'obzirom kako igra i kakve igre pruza pogotov u drugom poluvremenu.... Kad saberes sve u ovih 5 utakmica bi trebali imati 2boda a ne 10bodova jer nas je vise sreca posluzila nego igra!!!! Zato ne ocekujem NISTA u sljedecoj utakmici protiv Sunderlanda cak sto vise ne bi me iznenadilo da i tu izgubimo.... ZALOSNO....
Ne znam šta ti očekuješ ? Prijatelju,ni Barcelona ne završi sezone bez poraza i pada koncentracije i uigranosti ;)
malo je reci da si smijesan ... United je jednu godinu zavrsio iza Shitija ... a Liverpool iza svojih gradskih rivala ?

Za nekih 5-6 godina ces tek moci da se preseravas ... :D
AmiĐa_Idriz

#6791 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Upravu si,vi ste iza Citya bili samo jednom a mi iza Evertona 2 puta,ipak je razlika astronomska...
Towelie

#6792 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Nego, recite mi meni mancesterovci kako stoji vas tim u Evropi a kako Liverpul? Sta mislite, jos koliko ce decenija Junajtedu trebati da uzme jos dve LS i da se samo izjednaci sa Liverpulom? Dve? Tri? Pet? Evropa je merilo, a tu Liverpul sije Junajted i sve ostale engleske timove za koplje i uvek ce tako biti.
popokatepetl_com

#6793 Re: Liverpool FC

Mislim da ce prije United uzeti te dvije LP nego Liverpool prvu Premier ligu.
AmiĐa_Idriz

#6794 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Lucas Leiva dobio ponovno poziv nazad u Brazilski A-tim :thumbup:
YNWA Lucas
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6795 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Towelie wrote:Nego, recite mi meni mancesterovci kako stoji vas tim u Evropi a kako Liverpul? Sta mislite, jos koliko ce decenija Junajtedu trebati da uzme jos dve LS i da se samo izjednaci sa Liverpulom? Dve? Tri? Pet? Evropa je merilo, a tu Liverpul sije Junajted i sve ostale engleske timove za koplje i uvek ce tako biti.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Prica lik o LP koju liverpool nije vidio godinama :lol: :lol:
Evropa je merilo, a tu Liverpul sije Junajted i sve ostale engleske timove za koplje i uvek ce tako biti.
Sta izjavi covjek :shock: :lol:
AmiĐa_Idriz

#6796 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Brendan Rodgers o jučerašnjem meču i malo o budućnosti:
"Mislim da smo imali dosta dobrih ideja gdje smo došli u dobra područja i vjerojatno nas je iznevjerio posljednji pas i taj posljednji udarac, ali ja nemam grižnje savjesti i znam da su igrači dali sve od sebe. Mislim da su bili odlični u svemu što su dali za igru.
Razočarani smo manjkom koncentracije gdje smo primili gol koji nas je koštao.
Sada se možemo koncenctrirati samo na ligu sve do Božića. Moramo osigurati da ostanemo u top 6 u ligi i nastaviti boriti se. Nadam se da se možemo pojačati ponovno u siječnju/januaru."

:thumbup: :thumbup:
Towelie

#6797 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Prica lik o LP koju liverpool nije vidio godinama :lol: :lol:
Trofej 2005., finale 2007. I sve da opet nema ovog trofeja iz '05 i dalje je Liverpul vise puta bio prvak Evrope od Junajteda i to je fakat, pa koliko god vama to bilo krivo. Uostalom ne dobija se trajno pehar LS tek onako. Junajted, naravno, to nema.
Sta izjavi covjek :shock: :lol:
Ne nego je merilo domace prvenstvo gde bi Rendzers bio najuspesniji klub u Evropi sa 50+ titula. :-)
Ako je klub dobar, pokazace to na evropskom nivou, ako nije dzaba mu i prvenstva bez evropskog pedigrea.
Slabo mi ti znas o fudbalu. Mada, moguce da si ostrascen jer je Liverpul uspesniji.
un1ted

#6798 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Ma jok ba, ne bih u rasprave samo cu reci dok Untied nije imao vise titula Engleskog prvaka to je bilo mjerilo, kada se izjednacio onda se govorilo pa imaju isto, sada kada United ima vise onda se to ne gleda. How yes no.

Tutule osvojene davne 1977, 1978, 1981, 1984 :) Imas se cime hvaliti, historijom, i to je to. Onda ja vidim da je tvoj klub na razini Nottingham Forest-a.

Da poredis recimo LIV-CHE u evropi shvatio bih te :)

Jebo klub koji nikada nije osvoji Premiership :D

Inace, na tvoju zalost Liverpool je sinoc izgubio jedini trofej kojeg je mogao osvojiti ove godine :)

Dogodine se cujemo!
Towelie

#6799 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

un1ted wrote:Ma jok ba, ne bih u rasprave samo cu reci dok Untied nije imao vise titula Engleskog prvaka to je bilo mjerilo, kada se izjednacio onda se govorilo pa imaju isto, sada kada United ima vise onda se to ne gleda. How yes no.

Tutule osvojene davne 1977, 1978, 1981, 1984 :) Imas se cime hvaliti, historijom, i to je to. Onda ja vidim da je tvoj klub na razini Nottingham Forest-a.

Jebo klub koji nikada nije osvoji Premiership :D

Inace, na tvoju zalost Liverpool je sinoc izgubio jedini trofej kojeg je mogao osvojiti ove godine :)

Dogodine se cujemo!
Ako si ti reko da nece nista osvojiti, onda mora da je tako. :-)
Videcemo vec.
skafiskafsnjak

#6800 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

A vecina vas je vjerovatno dozivila da gleda jedno osvajanje te Lige prvaka ...Premier ligu da ne spominjem ... ili kako se vec prije zvala...

Ja bar pamtim Unitedovih 8-9 titula premier lige i 2 lige prvaka ...
Nekako mi je to bitno ....

Sto se tice liverpoola, gledao sam jedno osvajanje Lige Prvaka i to je to
Post Reply