Farma
Moderator: anex
-
Igbala
#6776 Re: Farma
Nema spavanja, inače prelazim na srpski forum da čitam nebuloze šešeljovki 
Last edited by Igbala on 11/06/2013 02:41, edited 1 time in total.
-
nebitan lik
#6777 Re: Farma
Pozdravi onog licemjera CHEGEVARU bosanskog patrotu,uvlaci im se tamo u bulju,inace veliki fan Vesne Rivas ,banovali su me ,kazu prezivjeli su napad skakavacaIgbala wrote:Nema spavanja, inače prelazim na srpskim forum da čitam nebuloze šešeljovki
-
Igbala
#6778 Re: Farma
I ja sam banovana, mogu sad samo da blejim i čitamnebitan lik wrote:Pozdravi onog licemjera CHEGEVARU bosanskog patrotu,uvlaci im se tamo u bulju,inace veliki fan Vesne Rivas ,banovali su me ,kazu prezivjeli su napad skakavacaIgbala wrote:Nema spavanja, inače prelazim na srpskim forum da čitam nebuloze šešeljovkikuka CHEGEVRA kako mi ovdje vrijedjamo,kako je on bosanac a nije ugrozen na forumu haha,cura mu tamo fino objasnila da nismo vrijedjali,i lik dodje i postavlja ovdje postove sa kliksa i kaze evo zasto su banovani
igbala ti si mu tema haha
Ali ih neka Lamija iskajla životom, oplakala sam
-
Opalaopa12
#6779 Re: Farma
Ima li neko molim vas link kad je Eki branio Memu i kad je rekao to sve za njega , da je najbolja osoba i ostalo ? 
Bravo Eki brate moj , do danas si mi bio strasno drag , sad si jos duplo drazi
- Tayyip
#6780 Re: Farma
Podržimo brata Ša! Zaslužio je!
https://www.facebook.com/NenadAleksicSha
Nenad Aleksic Sha SHA, GOCA, MEMO, DO KRAJA !!!
41 · 3 hours ago via mobile
I na treći profil koji je tek otvoren
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 92&fref=ts
-
jastuk1
#6781 Re: Farma
4:40Opalaopa12 wrote:Ima li neko molim vas link kad je Eki branio Memu i kad je rekao to sve za njega , da je najbolja osoba i ostalo ?
-
Igbala
#6782 Re: Farma
koji kompleksaši ovi srpski forumaši, počeli naše postove kopirati i komentarisati...nećete vjerovati, čak i slikaju
jesu jadni, nema veze što smo popušili ban, možemo se ovako prepucavati, oni prate nas, mi pratimo njih 
-
Opalaopa12
#6783 Re: Farma
@Jastuk : Hvala lijepo druze , sad cu pregledati 
@ Igbala : Ma ne obaziri se na to , jer samim tim sto navijaju za Vesnu Rivas i Sasku ne mogu biti normalne osobe
Ja sam usao na onaj bijedni forum , vidio kako odvratno izgleda i izasao
@ Igbala : Ma ne obaziri se na to , jer samim tim sto navijaju za Vesnu Rivas i Sasku ne mogu biti normalne osobe
-
Igbala
#6784 Re: Farma
Opalaopa12 wrote:@Jastuk : Hvala lijepo druze , sad cu pregledati
@ Igbala : Ma ne obaziri se na to , jer samim tim sto navijaju za Vesnu Rivas i Sasku ne mogu biti normalne osobe![]()
Zezancija mi
Ružan forum, nabacano sve nešto sa strane, reklame, ovo, ono...onda pregled i spajanje postova,
baš su tehnološki zaostali
Maloprije izbrisali slike hahaha kako jadno i ofirno...neko se sprema i sa njihovog foruma da uđe na naš, da vidi kako će biti dočekan (i ta najava je izbrisana)
-
Igbala
#6785 Re: Farma
Za forumaša sa srpskog foruma
Bujrum Žiko, neka ti je hairli ulazak na naš forum, da vrijeme ovdje provedeš u ibadetu, uzmi abdest za prijavu
Bujrum Žiko, neka ti je hairli ulazak na naš forum, da vrijeme ovdje provedeš u ibadetu, uzmi abdest za prijavu
- lijan
-
nebitan lik
#6787 Re: Farma
mi smo vazda raja bili,ne brini se Ziko znamo cirilicu pa bujrum pisiIgbala wrote:Za forumaša sa srpskog foruma
-
Igbala
#6788 Re: Farma
Kaže Ker Ljubi "Zato sam ti zamerila" dokaz pederizma
01:18
01:18
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6789 Re: Farma
jel se desilo sta zanimljivo, neko nekoga upucao? Jel Hakija dolazio i tako ?
- Chisum
#6790 Re: Farma

Ne d'o bog da ovo troje upadnu u kakvu kanalizacionu cijev u isto vrijeme... jebali bi joj majku za sva vremena
Do sada najjaca grupa na Farmi.... Stvarno covjek ne zna ko je odvratniji. Ustvari znam - ova cetnikusa Rivas mi je bez premca, ali je kolomast i vnago prate u stopu.
Nego, ima li jace potvrde da su, kada laju na Memu i Shaha, potpuno u pravu, nego kad im Glupi Avgust pruzi ruku i poruci nesto u smislu: "Potpuno se slazem sa vama... I ja sam ovo davno shvatio."
P.S. Cuj Savka Gazivoda...
Ja sa mislio da se vi shalite. Jos neki dan htjedoh reci - gdje bas Sashka Karan, zar nije mogla kakvo umjetnicko da zalijepi, cisto da se ne ofira... Kad ono...
Nesto k'o kad bi Nazif Gljiva izjavio da mu je ovo ustvari umjetnicko ime...
- Piško
#6791 Re: Farma
Stana pokazala guzu

- Piško
#6792 Re: Farma
četnički forum pravi, podržavaju četnike, četnici im mUdoratori,muha_sa wrote:http://www.forum-srbija.com/viewtopic.p ... tart=46500necko_hz wrote:Koji forum ?!
četnike Irvas, Sašku i Eru podržavaju i favorizuju
- Herr Flick
#6793 Re: Farma
Kolika joj je p.... Vidi se da je svaki krimos pregazio

-
sumirprimus
#6794 Re: Farma
hoces reci proporcionalna je broju uleta?niĐe vezeHerr Flick wrote:Kolika joj je p.... Vidi se da je svaki krimos pregazio![]()
svašta,farma i jeste zanimljiva jer je slika i prilika stanja u društvu,kako kod nas tako i u srbiji...
-
jastuk1
#6795 Re: Farma
Stanija se šlihta Vesni. Nešto tipa eto da i ona doživi takvu svađu kakvu je Vesna i ona bi uradila Joku. Staniji prpa kad zna da je publika tražila da se Vesna i Goca vrate. A tek što je mumljator vodi za 10 posto? Pihhh.
Njoj bi najbolje bilo da iscenira da joj je nešto loše napravio i da se pravi žrtvom - vako nisam siguran ni hoćel je treće mjesto zapast. Stanija loša ti taktika. Fufi ima puno boljku takiku.
Isto se nadam da se će ovi koji glasaju za fifija i fufija umoriti tako da će imati manje glasova zbog iscrpoljenosti njihovih fanova. Mislim - kolki duduk moraš bit da glasaš za loše odglumljenu, dosadnu ponjavu.
Njoj bi najbolje bilo da iscenira da joj je nešto loše napravio i da se pravi žrtvom - vako nisam siguran ni hoćel je treće mjesto zapast. Stanija loša ti taktika. Fufi ima puno boljku takiku.
Isto se nadam da se će ovi koji glasaju za fifija i fufija umoriti tako da će imati manje glasova zbog iscrpoljenosti njihovih fanova. Mislim - kolki duduk moraš bit da glasaš za loše odglumljenu, dosadnu ponjavu.
- Partijaner
#6796 Re: Farma
Milf.

- Asamoah Gyan
#6797 Re: Farma
Abid Sakalaš wrote:Memiš i Šah do finala.
Samo za Šaha brata. Nigga we hit 'em up
Tayyip wrote:Podržimo brata Ša! Zaslužio je!
-
dječak sa šibicama
#6798 Re: Farma
Stanijina pi*ka ko konobarski novcanik.
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
- LEDA
#6799 Re: Farma
Zdravo narode
Pričajte šta ima ,šta nema. Vi ušli na forum komšijski aoni vas istjerali.
rekoh vam da budete fini ......sve su krivo ukapirali ,blese ,blesave .....treba im malo živosti unijeti ,svi za Vesnu navijaju ( dobro skoro svi) ,a ako je regionalna Farma ,bilo bi dobro da na svakom forumu ima forumaša iz svih krajeva
.
dobila sam puno pp-a ,ružnog sadržaja jer me onaj fašista Oliver prozva vođom . Idite na sve forume i pišite ,fino - može se peckati do besvijesti bez uvreda i psovki . Pluralitet nam je imperativ
Pričajte šta ima ,šta nema. Vi ušli na forum komšijski aoni vas istjerali.
rekoh vam da budete fini ......sve su krivo ukapirali ,blese ,blesave .....treba im malo živosti unijeti ,svi za Vesnu navijaju ( dobro skoro svi) ,a ako je regionalna Farma ,bilo bi dobro da na svakom forumu ima forumaša iz svih krajeva
dobila sam puno pp-a ,ružnog sadržaja jer me onaj fašista Oliver prozva vođom . Idite na sve forume i pišite ,fino - može se peckati do besvijesti bez uvreda i psovki . Pluralitet nam je imperativ