Koja sila jebote.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
amko761
#6776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Haha ljubazno ga upozorio da ne parkira da ne bi pala cigla i oštetila ga
Koja sila jebote.
Koja sila jebote.
- Tvrtko II Kotromanić
#6777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znam i jednog i drugog u ovom slucaju i niti jedan nije cvjecka
- Logovan
#6778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Black swan wrote:jaoj majkesuspect_zero wrote:vješalica wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... na-slobodu
Rodi je majka![]()
ja mislio neka joj starija jaranica
![]()
![]()
![]()
pa kako ih nije stid
nije dobila 6aprilsku nagradu![]()
![]()
sjo društva
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima li oca mala?
- muha_sa
- Truba
#6781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kad se tako nešto dogodi odmah kontam
dovoljno je samo vidjeti godišta da tu nešto ne štima
dovoljno je samo vidjeti godišta da tu nešto ne štima
- Qler
#6782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Udavilo dijete... ne znam, majke mi ne znam sta da kazem. Ne mogu da vjerujem...
- muha_sa
#6783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
lijepi americki zakon--sad bi ih cekalo po jedno 150 godina murije s pravom na pomilovanje nakon odležanih 70 kuka. još bi im to bila nagrada--izbjegli bi injekciju il elektricnu. stoka.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
javno strijeljat'
- drug_profi
#6785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pretpostavljam da je otac taj kojeg jos traze. Nije ovdje bas sve crno bijelo.
- Cholina_Lokica
#6786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta moze biti sivo kad je dijete ubijeno, ne moze ih ono izazvati da ga udavedrugi profil wrote:Pretpostavljam da je to taj kojeg jos traze. Nije ovdje bas sve crno bijelo.Black swan wrote:ima li oca mala?
- drug_profi
#6787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisam to mislio. Nego ko je ubio, zasto drugi sute, zasto je deda vozio dijete, gdje je taj sto ga traze i sto je otisao, itd.Cholina_Lokica wrote:Sta moze biti sivo kad je dijete ubijeno, ne moze ih ono izazvati da ga udavedrugi profil wrote:Pretpostavljam da je to taj kojeg jos traze. Nije ovdje bas sve crno bijelo.Black swan wrote:ima li oca mala?
Kad pogledas odakle su, shvatis koji pakao od zivota su imali, pa tu ima i PTSP i svasta nesto.
-
Naslovnica
#6788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa da je država kakva nije trebali bi da joj sude za pokušaj ubistva ili nanošenje teških tjelesnih povreda - iz nehata.Black swan wrote:ma nema šta
to je potvrdio i njezin momak da je iz nehata
ali umjesto da u zemlju propadne ona se ovako sretna slika
jbg treba danas biti takav
O onome čije je oružje za nedozvoljeno držanje - ako nema dozvolu.
CIRKUS!
Korumpirano i nesposobno sudstvo/tužiteljstvo - jedan od glavnih krivaca za stanje u državi.
- dog_killer
#6789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
molim da se oglase oni koji se protive uvođenju smrtne kazne. Šta oni na ovo kažu?
- punta
#6790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nama najvece gluposti i najstitniji detalji na sudu su znacajni i mogu da uticuQler wrote:Ne kontam sta je problem ovo bile bokserice sad sorc?? Mislis da je mali fakat izasao u gacama napolje pred brata? Da nije mislio na sorc kad je rekao boxerice? Ili se pravis naivan?
A ovo za saksiju, ne mogu pricati jer ne znam cojveka, ali ima ljudi koji paze na takve stvari... koji su dobri..
e jesi ga vidio i on kao neki menađerranger wrote:odmah sam rekao nisu tu cista posla...punta wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... gao-pomoci
gledaj kako se istina otkriva kako stari otkriva
znaci nije to sve bez razloga pocelo ko zna sta se prije toga sve desavalo
prije su bile bokserice sad je sorc
on kao brine za necije auto da ne padne cigla
![]()
![]()
![]()
![]()
vidio sam "zrtvu" u gradu neki dan.. i ja i kolega smo u isto vrijeme prokomentarisali "i ja bi ga upuco.." papanski hod i pogled "s visoka" ko da je njegova ulica....
Inace, meni je zanimljivo kako se ovo vuce po novinama konstantno, svaki mjesec izadje nesto novo... Ocito cika Foco to malo pogura...
U isto vrijeme niko ni ne spominje vise vozaca onog CLS-a sto ubi zenu u nedzaricima.... just for the record..
-
Vazda_na_mene
#6791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kume smrt je nagrada... i nista nije rijeseno... za jaja okaciti javno na trgu nekom ! cuj udaviti vlasito dijete i pobjeci.. pa Koje kopile moras biti tako nesta uraditi...dog_killer wrote:molim da se oglase oni koji se protive uvođenju smrtne kazne. Šta oni na ovo kažu?
-
klixo
#6792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ocuh je ubio dijete,a navodno ga i prije maltretirao.
Sta ti znaci budalu dovest u kucu.
Metak u celo i goodbye čarli.
- Truba
#6793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
moja prva misao je bila da dijete nije njegovo
jbg
jbg
- drug_profi
#6794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eto zato rekoh da ne trcite sa vjesalima...
- OldMayor
#6795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Lika ne poznajem, ali vidi se da je nekakav sminkercic - sto OPET ne daje pravo nikome da ga izreseta nasred ulice. Sorc - bokserice - slicne stvari, ne kontam sta je tu problem.ranger wrote:odmah sam rekao nisu tu cista posla...punta wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... gao-pomoci
![]()
![]()
![]()
![]()
vidio sam "zrtvu" u gradu neki dan.. i ja i kolega smo u isto vrijeme prokomentarisali "i ja bi ga upuco.." papanski hod i pogled "s visoka" ko da je njegova ulica....
Inace, meni je zanimljivo kako se ovo vuce po novinama konstantno, svaki mjesec izadje nesto novo... Ocito cika Foco to malo pogura...
U isto vrijeme niko ni ne spominje vise vozaca onog CLS-a sto ubi zenu u nedzaricima.... just for the record..
Ne mogu da vjerujem da vi osudjujete njega, a ne spominjete lika koji hladno nosa kalas u gepeku i mase njim i reseta okolo ko da je na divljem zapadu. Shvatam da mrzite sminkercice i slicne, ni ja ih ne mogu, ali brate postoje sake za to. Pridjes liku odalamis ga, mozda i on tebe pa vidis sta i kako. A ne izvadis pusku i zarafalas po momku. To je vama ocito normalno? Ono, neka ga je, zasluzio je, vidi kako hoda ulicom - ja argumenta u pm. I onda se necemu cudite, kao sto je smrt ovog djeteta.
-
amko761
#6796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije problem, samo me informišite gdje je ta njihova zgrada i njihov parking da ne idem tamo da me ne ubije slučajno kakva cigla.
I šta su još oslobodili te Foče, osim te zgrade i parkinga? Čisto da znam da se čuvam
I šta su još oslobodili te Foče, osim te zgrade i parkinga? Čisto da znam da se čuvam
- oldtajmer
#6797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
fakat odavno nisam cuo da se neko muski pomariso,to se odmah vadi noz ili pistolj ili kalas
ovo je sve pobudalilo
ovo je sve pobudalilo
- punta
#6798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne kaze niko da je leka dobar miran ali zar mislis da je to samo tako bilo kako je izjavio onaj foco focak
a isto taj foco ili focak
da mu je neko dijete od 15ak godina reklo npr sta hodas u boksericama on bi se udario to dijete
a u ovom slucaju je sutio ko pacov
menađer
kome

a isto taj foco ili focak
da mu je neko dijete od 15ak godina reklo npr sta hodas u boksericama on bi se udario to dijete
a u ovom slucaju je sutio ko pacov
menađer
zato sto nikad ne znas sta drugi ima i sto cekat da on nesto potegne bolje ti potegni prvioldtajmer wrote:fakat odavno nisam cuo da se neko muski pomariso,to se odmah vadi noz ili pistolj ili kalas![]()
ovo je sve pobudalilo
-
mali_balon
#6799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako ga je maltretirao onda je metak u celo preblaga kazna, je ne mogu ni jedu adekvatnu metodu kaznjavanja za ovakve likove (i pedofiole) skontati.klixo wrote:Ocuh je ubio dijete,a navodno ga i prije maltretirao.
Mozda sibanje ruzinom granom pa dezinfekcija alkoholom i lagano soljenje, sjedenje na razbijenoj folasi dok se ista ne nepuni krvlju i tako to... ali opet mi to nekako blago.
- ranger
#6800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja samo kazem da tu nisu cista posla..OldMayor wrote:Lika ne poznajem, ali vidi se da je nekakav sminkercic - sto OPET ne daje pravo nikome da ga izreseta nasred ulice. Sorc - bokserice - slicne stvari, ne kontam sta je tu problem.ranger wrote:odmah sam rekao nisu tu cista posla...punta wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... gao-pomoci
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da vi osudjujete njega, a ne spominjete lika koji hladno nosa kalas u gepeku i mase njim i reseta okolo ko da je na divljem zapadu. Shvatam da mrzite sminkercice i slicne, ni ja ih ne mogu, ali brate postoje sake za to. Pridjes liku odalamis ga, mozda i on tebe pa vidis sta i kako. A ne izvadis pusku i zarafalas po momku. To je vama ocito normalno? Ono, neka ga je, zasluzio je, vidi kako hoda ulicom - ja argumenta u pm. I onda se necemu cudite, kao sto je smrt ovog djeteta.
cisto sumnjam da bi ga neko izrafalo jer je stajao pred ulazom... a i ova prica sa ciglama i autom je tako ofirna, mislim ono..