Milorad Dodik ALL ABOUT
- AmiĐa_Idriz
#67701 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ALI ALI OVA ADMINISTRACIJA ĆE NAM POMOĆI DA SE O'KINEMO KMEEEEEE 
- bunk
#67702 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vec iduce godine ce moci poceti prica kako je ovo odlazeca administracija 
- spreca
#67703 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sram bilo Novosadjana ...vrijedjaju naseg precjednika i nazivaju ga Bosancom
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /181125056
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /181125056
- AmiĐa_Idriz
#67704 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Tako se osjećam i vjerujem da nikoga ne vrijeđam. Ne volim kad me nazovete negdje Bosancem. Pokušajte da nas malo više poštujete. Mi smo Srbi Republike Srpske. Mi smo Srbi veći od vas, odjebite iz Srbije i dajte nama najvećim Srbima iz RS-a. “, rekao je Dodik.
- AmiĐa_Idriz
#67705 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ističući da su Srbi "dali slobodu i drugim narodima koji su na bazi te slobode pravili svoje republike, a kasnije u raspadu Jugoslavije ih učinili svojim državama", Dodik je ukazao da je to činjeno "kao da smo (Srbi) bili krivi što smo im donosili slobodu ili nismo na isti način gledali slobodu“.
Sram nas bilo, umjesto da ih dočekamo glavom na panju te da im olakšamo borbu za slobodu mi se opirasmo
-
huxley
#67706 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izgleda da ovo krme puca po šavovima, i lagano gubi kontrolu. Kao da je dobio rok, i sad kasni, i postaje sve nervozniji.
- Acid25
#67707 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo da ne zaboravite ko vuče konce u pederacijA. Da ne zaboravimo ko su vladari iz senke. Džihad Džafer i Komšo su marionete u službi porodice Izetbegović; instrumenti za sprovođenje doktrine koju je Alija ostavio u vidu islamske deklaracije.

Bez babe ništa ne može proći...

Bez babe ništa ne može proći...

- AmiĐa_Idriz
#67708 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mekormak finansira mudžahedine i pojačano ozvučenje po džamijama u genocidnom protektoratu.
-
megaman4
#67709 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoce li laktasko govedo zvati Ruskog ambasadora na raport sto je bio na prijemu u Predsjednistvu povodom Dana drzavnosti RBiH?huxley wrote:Izgleda da ovo krme puca po šavovima, i lagano gubi kontrolu. Kao da je dobio rok, i sad kasni, i postaje sve nervozniji.
Kako se Rusi pisaju po dodiku. Nek se okrene Zmaju od sipova. To je njegova prava raja.
- vatrogasac
#67710 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dok Vučića u 3.red, a Dodika ni da vodu donosi.megaman4 wrote:Hoce li laktasko govedo zvati Ruskog ambasadora na raport sto je bio na prijemu u Predsjednistvu povodom Dana drzavnosti RBiH?huxley wrote:Izgleda da ovo krme puca po šavovima, i lagano gubi kontrolu. Kao da je dobio rok, i sad kasni, i postaje sve nervozniji.
Kako se Rusi pisaju po dodiku. Nek se okrene Zmaju od sipova. To je njegova prava raja.

-
L u c i f e r
#67711 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad se Bosanac vraca kuci...?
- vatrogasac
#67712 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Valjda Subbosanac.L u c i f e r wrote:Kad se Bosanac vraca kuci...?
-
L u c i f e r
#67713 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosancina nas lijepi glavati.vatrogasac wrote:Valjda Subbosanac.L u c i f e r wrote:Kad se Bosanac vraca kuci...?
-
megaman4
#67714 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnjaci moraju imati dobre odnose i sa istokom i zapadom.vatrogasac wrote:Dok Vučića u 3.red, a Dodika ni da vodu donosi.megaman4 wrote:Hoce li laktasko govedo zvati Ruskog ambasadora na raport sto je bio na prijemu u Predsjednistvu povodom Dana drzavnosti RBiH?huxley wrote:Izgleda da ovo krme puca po šavovima, i lagano gubi kontrolu. Kao da je dobio rok, i sad kasni, i postaje sve nervozniji.
Za lose odnose sa Rusijom medju krivce spadaju srpski politicari iz BiH koji koce na sve strane ali i indolentna Bosnjacka politika koja mora znsti izvuci korist, a to znaci u ekonomiji i namjenskoj industriji. Tek tada bi dodik crko kao pseto.
- Maraschino
#67715 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nece ga zvati osim za 9.januar i ovaj ce otici.megaman4 wrote: Hoce li laktasko govedo zvati Ruskog ambasadora na raport sto je bio na prijemu u Predsjednistvu povodom Dana drzavnosti RBiH?
Za Dan drzavnosti mu se nema sta prigovoriti a za 9. januar svasta...i ko je tu lud?
- AmiĐa_Idriz
#67716 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosanac okreće bojeve glave na Moskvu ipak, daleko je USA
-
L u c i f e r
#67717 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragi Allahu
Dovu ti upucujem
Nek neko Bosanca Mileta nauci da postuje na twitteru
Amin
Dovu ti upucujem
Amin
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#67718 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nakon Trampa,sada Guardiana provocira i ovaj Pompeo.Jasno je da sa imperijalistima nema suživota.Čestitka State Departmenta povodom Dana državnosti BiH![]()
Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine čestitku je uputio državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Michael Pompeo.
"U ime američkog naroda i vlade Sjedinjenih Američkih Država, šaljemo čestitke narodima Bosne i Hercegovine dok vi slavite Dan državnosti. Sjedinjene Države se zalažu za snažno partnerstvo s Bosnom i Hercegovinom i za njezin suverenitet i teritorijalni integritet. I dalje smo posvećeni radu s novom vlašću, kada bude formirana, dok ona nastavlja reforme potrebne da Bosna i Hercegovina unaprijedi svoje ciljeve prema zapadnim integracijama. Želimo vam sve najbolje dok vi slavite ovaj važan dan i nadamo se daljnjem jačanju prijateljstva među našim narodima", naveo je Pompeo u čestitci povodom Dana Državnosti Bosne i Hercegovine.
Ranije danas čestitku građanima su uputili iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.
"Sretan Dan državnosti BiH! Sjedinjene Američke Države posvećene su čvrstom prijateljstvu i partnerstvu sa Bosnom i Hercegovinom i njenim građanima, pružanju podrške njenom suverenetitetu i teritorijalnom integritetu i radujemo se jačanju odnosa naše dviju država u godinama koje dolaze", navode iz Ambasade SAD.
P.S.Upućeni kažu da na čestitci piše "na ruke Miletu,glavatom Bosancu".
- Point.
#67719 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile, naš veseli Bosanac, što bi reko onaj džihad glazbenik Dino Merlin.
- tvojkomsija
#67720 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danju radi on na crno
a nocu na bijelo
avioni, kamioni
Versace odijelo
Vrti ture on za cure
Baileys i sampanjac
lova leti svud okolo
veseli Mile Bosanac

a nocu na bijelo
avioni, kamioni
Versace odijelo
Vrti ture on za cure
Baileys i sampanjac
lova leti svud okolo
veseli Mile Bosanac
-
zrakomlat
#67721 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovu temu bi trebalo izbaciti iz Opći izbori 2018 ili skroz raspustiti ovaj PDF. Gvardijanova tema je nepravedno skrivena ovdje.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#67722 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bruka je i sramota gdje se "zaturila" Guardianova tema.Znak da ne miruju Osmica,Monkton,Bazbi,Haradinaj i onih 400 engleskih specijalaca kojizrakomlat wrote:Ovu temu bi trebalo izbaciti iz Opći izbori 2018 ili skroz raspustiti ovaj PDF. Gvardijanova tema je nepravedno skrivena ovdje.
su posebno obučeni za kontrolu društvemih mreža gdje onda stvaraju haos.
Guardian bi trebao ići pod opšte teme:
-Razne diskusije
-Milorad Dodik-Guardian ALL ABOUT
-Politika
-Ekonomija
-Nauka i edukacija itd.....
- MMM1977
#67723 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
L u c i f e r wrote:Dragi Allahu
Dovu ti upucujem
Amin
- muha_sa
#67724 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://ba.n1info.com/a299581/Vijesti/Vi ... za-N1.html
Vukanović: Čavić se poturčio, pozdravljam ga sa "merhaba"
Čavića sam nazvao efendija jer se on na savremen način poturčio, prešao na islam. Ja ću mu stalno govoriti 'merhaba efendijo' jer je to pozdrav za nekoga ko je prešao na islam, kazao je tokom gostovanja u Novom danu Nebojša Vukanović, SDS-ov poslanik u NSRS-u.
Vukanović je u razgovoru za N1 ocijenio kako se kompletna vlast Republici Srpsoj nalazi u rukama jednog čovjeka, Milorada Dodik. Dodao je da zbog toga ovaj bh. entitet liči na neku srednjoevropsku državu.
"Mi smo najkorumpiranija, najsiromašnija i najnerazvijenija zemlja u Evropi. Žao mi je što građani ne vole istinu i prodaju budućnost svoje djece glasanjem za korumpirane političare. Milorad Dodik je '84. godine bio predsjednik Skupštine opštine Laktaši. Na vlasti je sa manjim prekidima jedno 20 godina. Prosto je nevjerovatno. Da nas i uspješno vodi rekli bi dosta ga je više, ima li nekog drugog. U Republici Srpskoj nemate klasičnu podjelu na izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast - sad je formalno vlast jednog čovjeka. On je rekao ko će biti predsjednik Narodne skupštine, rekao je ko će biti mandatar nove vlade. Dakle, on se potpuno okružio marionetema. U XXI vijeku u središtu Evrope imate jednu vlast koja slični na srednjovjekovnu i to je žalosno. Da Dodik kaže da dan traje 24 časa, a noć 12 oni bi tako glasali", zaključio je Vukanović.
Naveo je da opozicija i dalje postoji, ali je oslabljena brojnim prelascima njenih predstavnika u vlast.
"Opozicija postoji, ali je on uspio...imate izdajnike. (Dragana) Čavića sam nazvao efendija jer se on na savremen način poturčio, prešao na islam. Ja ću mu stalno govoriti 'merhaba efendijo' jer je to pozdrav za nekoga ko je prešao na islam. To što je on uradio je stvarno sramno. Građani su sada u jednoj velikoj depresiji. Slušali su nekoga ko je kritikovao Dodika, sada kaže neću da budem Sančo Pansa. On i Krsmanović su prevarili ljude. Morate da shvatite da ljudima život zavisi od plaćanja računa tako da izbori nisu bili slobodni", istakao je gost Novog dana.
Na pitanje voditeljice zašto on ili njegova stranka, SDS, nisu reagovali - Vukanović je otkrio da jesu, nekoliko puta, ali da od toga nema ništa jer je Centralna izborna komisija "dio mafijaškog sistema" koju još čini, kako je kazao, "blajburška" koalicija između SNSD-a i HDZ-a.
Zaključio je da će ove četiri godine biti teške, ali da će se na kraju srušiti sistem Milorada Dodika.
"Morate shvatiti da sve što se pravi na laži i prevari će se kad, tad srušiti kao kula od karata. Mene je sramota da sjedim u Skupštini koja se pretvorila u bordel gdje imate da Dodik cjepa stranke. U SDS-u je pokušao dovesti neke svoje ljude, ima ta neka dobojska grupa - kao da je kriminalan grupa.Ove četiri godine će obilježiti jedno veliko nasilje koje će sve češće biti fizičko. Nasilje će biti njihova svakodnevna pojava. I ljudi se plaše", kazao je Vukanović i dodao da njega nije strah jer se "samo Boga boji".
Ocijenio je da će i dalje biti "prelazaka"...
"Mislim da će, nažalost, biti još prelazaka. Dodik će pocijepati još neke stranke. DNS mu je bio partner 12 godina i pogledajte šta je Dodik uradio Paviću kada mu više nije trebao. Ja ću pokušati da im zagorčam život. Prvo ću kritikovati izdajnike, pa tek onda vlast, da više nikom ne naumpadne da tako uradi. Pozivam Banjalučane kad god vide Čavića da mu kažu 'merhaba efendijo'", rekao je Nebojša Vukanović na kraju svoga gostovanja na N1.
Vukanović: Čavić se poturčio, pozdravljam ga sa "merhaba"
Čavića sam nazvao efendija jer se on na savremen način poturčio, prešao na islam. Ja ću mu stalno govoriti 'merhaba efendijo' jer je to pozdrav za nekoga ko je prešao na islam, kazao je tokom gostovanja u Novom danu Nebojša Vukanović, SDS-ov poslanik u NSRS-u.
Vukanović je u razgovoru za N1 ocijenio kako se kompletna vlast Republici Srpsoj nalazi u rukama jednog čovjeka, Milorada Dodik. Dodao je da zbog toga ovaj bh. entitet liči na neku srednjoevropsku državu.
"Mi smo najkorumpiranija, najsiromašnija i najnerazvijenija zemlja u Evropi. Žao mi je što građani ne vole istinu i prodaju budućnost svoje djece glasanjem za korumpirane političare. Milorad Dodik je '84. godine bio predsjednik Skupštine opštine Laktaši. Na vlasti je sa manjim prekidima jedno 20 godina. Prosto je nevjerovatno. Da nas i uspješno vodi rekli bi dosta ga je više, ima li nekog drugog. U Republici Srpskoj nemate klasičnu podjelu na izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast - sad je formalno vlast jednog čovjeka. On je rekao ko će biti predsjednik Narodne skupštine, rekao je ko će biti mandatar nove vlade. Dakle, on se potpuno okružio marionetema. U XXI vijeku u središtu Evrope imate jednu vlast koja slični na srednjovjekovnu i to je žalosno. Da Dodik kaže da dan traje 24 časa, a noć 12 oni bi tako glasali", zaključio je Vukanović.
Naveo je da opozicija i dalje postoji, ali je oslabljena brojnim prelascima njenih predstavnika u vlast.
"Opozicija postoji, ali je on uspio...imate izdajnike. (Dragana) Čavića sam nazvao efendija jer se on na savremen način poturčio, prešao na islam. Ja ću mu stalno govoriti 'merhaba efendijo' jer je to pozdrav za nekoga ko je prešao na islam. To što je on uradio je stvarno sramno. Građani su sada u jednoj velikoj depresiji. Slušali su nekoga ko je kritikovao Dodika, sada kaže neću da budem Sančo Pansa. On i Krsmanović su prevarili ljude. Morate da shvatite da ljudima život zavisi od plaćanja računa tako da izbori nisu bili slobodni", istakao je gost Novog dana.
Na pitanje voditeljice zašto on ili njegova stranka, SDS, nisu reagovali - Vukanović je otkrio da jesu, nekoliko puta, ali da od toga nema ništa jer je Centralna izborna komisija "dio mafijaškog sistema" koju još čini, kako je kazao, "blajburška" koalicija između SNSD-a i HDZ-a.
Zaključio je da će ove četiri godine biti teške, ali da će se na kraju srušiti sistem Milorada Dodika.
"Morate shvatiti da sve što se pravi na laži i prevari će se kad, tad srušiti kao kula od karata. Mene je sramota da sjedim u Skupštini koja se pretvorila u bordel gdje imate da Dodik cjepa stranke. U SDS-u je pokušao dovesti neke svoje ljude, ima ta neka dobojska grupa - kao da je kriminalan grupa.Ove četiri godine će obilježiti jedno veliko nasilje koje će sve češće biti fizičko. Nasilje će biti njihova svakodnevna pojava. I ljudi se plaše", kazao je Vukanović i dodao da njega nije strah jer se "samo Boga boji".
Ocijenio je da će i dalje biti "prelazaka"...
"Mislim da će, nažalost, biti još prelazaka. Dodik će pocijepati još neke stranke. DNS mu je bio partner 12 godina i pogledajte šta je Dodik uradio Paviću kada mu više nije trebao. Ja ću pokušati da im zagorčam život. Prvo ću kritikovati izdajnike, pa tek onda vlast, da više nikom ne naumpadne da tako uradi. Pozivam Banjalučane kad god vide Čavića da mu kažu 'merhaba efendijo'", rekao je Nebojša Vukanović na kraju svoga gostovanja na N1.
- bunk
#67725 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ali onaj Krsmanovic