Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kokikol

#67701 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

l33t wrote:ne radi eon na webu?
edit: radi, izlogovao se, a stranica bila blank
što će ti EON AKO IMAŠ tv?
crnivrag

#67702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kokikol wrote: što će ti EON AKO IMAŠ tv?
A ti ćeš to naravno svakog pitati, ko god spomene da prati neki sadržaj preko EON-a na ovoj temi?
l33t

#67703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

kokikol wrote:
l33t wrote:ne radi eon na webu?
edit: radi, izlogovao se, a stranica bila blank
što će ti EON AKO IMAŠ tv?
jer mi se može, gledam preko weba, gledam preko mobilne aplikacije :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
l33t

#67704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

dupli: btw gledam i na tvu, štaš sad
dembele

#67705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Je li moguće da se epg i filmovi na pink kanalima podudaraju?
kokikol

#67706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

l33t wrote:dupli: btw gledam i na tvu, štaš sad
npivu i ćevape :-D :-D :-D
l33t

#67707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

kokikol wrote:
l33t wrote:dupli: btw gledam i na tvu, štaš sad
npivu i ćevape :-D :-D :-D
hahah :D Bujrum
j66o

#67708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Pozdrav...danas dozivi jednu neugodnost sa Telemach..naime jutros napisem zasto kasni racun evo 3-ci mjesec i ako je bio problem nesto oko racuna sto je Telemach potvrdio..i danas posle te poruke ja dobijem informaciju da sam nekog prijavio i navedeno moje ime i prezime da sam prijavio covjeka (postara) kojeg poznajem i koji je pozvan na razgovor od strane svog sefa nakon moje prijave...OVAKO telemach sa vase strane jedna velika sramota da vi navodite moje ima da sam ja prijavio covjeka koji radi svoj poso cisto posteno a znate da sam se samo obratio vama putem foruma u vezi tog problema i ne znam otkud vam pravo da vi navodite moje ime da sam ja prijavio...ozbiljno razmisljam o otkazivanju usluge.
duffy_duck

#67709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

j66o wrote:Pozdrav...danas dozivi jednu neugodnost sa Telemach..naime jutros napisem zasto kasni racun evo 3-ci mjesec i ako je bio problem nesto oko racuna sto je Telemach potvrdio..i danas posle te poruke ja dobijem informaciju da sam nekog prijavio i navedeno moje ime i prezime da sam prijavio covjeka (postara) kojeg poznajem i koji je pozvan na razgovor od strane svog sefa nakon moje prijave...OVAKO telemach sa vase strane jedna velika sramota da vi navodite moje ima da sam ja prijavio covjeka koji radi svoj poso cisto posteno a znate da sam se samo obratio vama putem foruma u vezi tog problema i ne znam otkud vam pravo da vi navodite moje ime da sam ja prijavio...ozbiljno razmisljam o otkazivanju usluge.
Sve ti je do postara kad se on sjeti donjece.ako se ne sjeti mozes cekati i do 30 juna da ti donese.
j66o

#67710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

duffy_duck wrote:
j66o wrote:Pozdrav...danas dozivi jednu neugodnost sa Telemach..naime jutros napisem zasto kasni racun evo 3-ci mjesec i ako je bio problem nesto oko racuna sto je Telemach potvrdio..i danas posle te poruke ja dobijem informaciju da sam nekog prijavio i navedeno moje ime i prezime da sam prijavio covjeka (postara) kojeg poznajem i koji je pozvan na razgovor od strane svog sefa nakon moje prijave...OVAKO telemach sa vase strane jedna velika sramota da vi navodite moje ima da sam ja prijavio covjeka koji radi svoj poso cisto posteno a znate da sam se samo obratio vama putem foruma u vezi tog problema i ne znam otkud vam pravo da vi navodite moje ime da sam ja prijavio...ozbiljno razmisljam o otkazivanju usluge.
Sve ti je do postara kad se on sjeti donjece.ako se ne sjeti mozes cekati i do 30 juna da ti donese.
Uredu ako je do postara mada mislim i to kad oni posalju racune jer su kasnili 2-3 mjeseca radi kvara na "moj telemach" i to...ali da navedu da sam ja prijavio tog postara kako kasne racuni a ja samo poslo njima na forum poruku to je malo debilno sa njihove strane a nije samo u mene taj problem..ne smijes druze ti kao operater davat moje ime i prezime ni zasto a kamoli za ove stvari
duffy_duck

#67711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

j66o wrote:
duffy_duck wrote:
Uredu ako je do postara mada mislim i to kad oni posalju racune jer su kasnili 2-3 mjeseca radi kvara na "moj telemach" i to...ali da navedu da sam ja prijavio tog postara kako kasne racuni a ja samo poslo njima na forum poruku to je malo debilno sa njihove strane a nije samo u mene taj problem..ne smijes druze ti kao operater davat moje ime i prezime ni zasto a kamoli za ove stvari
To si u pravu ali licno znam da postari kasne i da ih zaboli ona stvar oces li dađžbine dobiti 15 juna kada trebas ili 30 juna kada ti iskljuce uslugu e onda se ti zali postaru i jebi sa njim dok ne platis.
odmor

#67712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Telemach wrote:
fusion_ba wrote:
Telemach wrote:
@nastavnikhe,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama. Napominjemo da korisnici Total TV-a Eon mogu koristiti na jednom uređaju.
Niste upućeni. Korisnici Total TV imaju EON na 3 uređaja.
@fusion_ba,
Potvrđujemo da korisnici Total Tv-a EON mogu koristiti na jednom uređaju.
Crno na bijelo, bez nagadjanja. :-D

https://totaltv.tv/ba/tv-paketi
DON_eARL

#67713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Tri uređaja mogu biti registrovana, kao na Telemachu pet, ali nema mogućnost istovremenog gledanja na više uređaja. Čini mi se u uslovima korištenja EON-a da ima baš detaljno napisano.
Benq

#67714 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

odmor wrote: Crno na bijelo, bez nagadjanja. :-D

https://totaltv.tv/ba/tv-paketi
Kad vec idemo crno na bijelo :D
Način korištenja EON servisa
Član 3.
Korištenje EON servisa vrši se najviše na 3 od registrovanih 5
uređaja (za korisnike Telemach D3 usluge koji su ujedno
korisnici i usluge Telemach postpaid internet), a u slučaju
korisnika samo Telemach standard usluge D3 i Total digitalne
televizije na 1 adekvatnom uređaju
, sve uz prethodnu
autorizaciju identifikacionim podacima, po uputstvima
objavljenim na web stranici Telemach-a na adresi
http://www.telemach.ba
Korištenje EON servisa od strane korisnika ograničeno je u
zavisnosti od programskog/ih paketa D3 usluge koju isti
trenutno koristi, tako da korisnik može u okviru EON servisa
pratiti samo programske sadržaje koje prati u D3 paketu/ima
koje je prethodno izabrao, a ujedno su u ponudi preko EON
servisa.
Korisnik je prilikom pristupanja usluzi u obavezi da unese
tačne i potpune lične podatke, te daje izričitu saglasnost
Telemach-u da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja
njegovih obaveza u vezi sa servisom EON, radi naplate
potraživanja, razvoja Telemach usluga i sprječavanja
potencijalnih zloupotreba. Istovremena upotreba različitih
browsera (pretraživača) na istovjetnom uređaju će se
smatrati kao korištenje više uređaja tj. svaka upotreba
browsera (pretraživača) na jednom uređaju biće smatrana 1-
im uređajem (od datih 3, odnosno 1, u zavisnosti od vrste
korisnika)
,tako da Korisnik po ovom osnovu neće imati pravo
da zahtijeva dodatne sesije.
Korištenjem EON servisa Korisnik prihvata ove Uslove
korištenja.
Telemach

#67715 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@j66o,
Provjere u vezi neredovne isporuke računa su uslijedile, nakon dostavljene primjedbe. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika, a naravno da nam je bitan profesionalan odnos uposlenika prema korisnicima. Navedeno, u vezi dostavljanja Vaših ličnih podataka će biti detaljno provjereno i žao nam je ukoliko su nastale određene neugodnosti povodom toga. Iskreno se nadamo da ćete i ubuduće biti naš korisnik te da će isporuka računa biti redovna.
doff

#67716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Može li info..

Unifon app, cijena poziva je identična kao sa fiksnog? Pickbox, koji sadržaj se može gledati?
crnivrag

#67717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

doff wrote:Može li info..

Unifon app, cijena poziva je identična kao sa fiksnog? Pickbox, koji sadržaj se može gledati?
Da cijena poziva preko Unifon aplikacije je identična cijeni poziva kao i putem običnog fiksnog telefona, s tim da Unifon aplikaciju možeš koristiti bilo gdje u svijetu na bilo kojoj mreži, a i ako imaš besplatne fiksne i mobilne minute uključene u paket, i njih također možeš trošiti putem Unifon aplikacije.

Ako si pretplaćen na Pickbox, onda u okviru Pickbox foldera u opciji VOD putem resivera i putem EON-a, možeš gledati sav sadržaj tog foldera potpuno besplatno.
Radar71

#67718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Zamjenili mi resiver, donijeli PDS2, skopčali ga sa modemom i ne vidim neku razliku na PDS3
osim sata :D
zateznistub

#67719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Radar71 wrote:Zamjenili mi resiver, donijeli PDS2, skopčali ga sa modemom i ne vidim neku razliku na PDS3
osim sata :D
Sad znaš koliko je sati... :lol:
fusion_ba

#67720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote: Ako si pretplaćen na Pickbox, onda u okviru Pickbox foldera u opciji VOD putem resivera i putem EON-a, možeš gledati sav sadržaj tog foldera potpuno besplatno.
Ako je pretplaćen onda nije besplatno :lol:
crnivrag

#67721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

fusion_ba wrote:
Ako je pretplaćen onda nije besplatno :lol:
Mislio sam ako je mu je Pickbox dodjeljen u okviru nekog Duo/Trio paketa, ili ga je dobio na nekoj od akcija, onda je besplatan.

Inače ako ga je sam iznajmljivao bgm ga to košta 8.8 KM mjesečno.
hipija

#67722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Gledam ponudu serija i filmova u okviru Pickbox i ne mogu se oteti utisku da je ponuda više nego skromna. Mislim šta reći ako ti od cijele serije ponude samo jednu epizodu iz 11 sezone...ili je ovaj Picbox totalno degradiran ili je ovo što nudi Telemach neka light verzija?
crnivrag

#67723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

hipija wrote:Gledam ponudu serija i filmova u okviru Pickbox i ne mogu se oteti utisku da je ponuda više nego skromna. Mislim šta reći ako ti od cijele serije ponude samo jednu epizodu iz 11 sezone...ili je ovaj Picbox totalno degradiran ili je ovo što nudi Telemach neka light verzija?
Pretežno se više dopunjuje katalog na EON-u, nego ovaj putem resivera, kojem fali dosta sadržaja koje ima Pickbox folder putem EON-a.
hipija

#67724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

crnivrag wrote:
hipija wrote:Gledam ponudu serija i filmova u okviru Pickbox i ne mogu se oteti utisku da je ponuda više nego skromna. Mislim šta reći ako ti od cijele serije ponude samo jednu epizodu iz 11 sezone...ili je ovaj Picbox totalno degradiran ili je ovo što nudi Telemach neka light verzija?
Pretežno se više dopunjuje katalog na EON-u, nego ovaj putem resivera, kojem fali dosta sadržaja koje ima Pickbox folder putem EON-a.
Malo sam vidio šta se nudi na zvaničnoj web stranici i uglavnom to je ono što ima na risiveru odnosno u Picbox folderu preko EON-a...nisam dugo provjeravao ponudu ali da sam očekivao nešto kvalitetniju ponudu kako serija tako i filmova-svakako jesam.
S druge strane vjerovatno će i kvalitet same ponuda s vremenom nadoći. :)
duffy_duck

#67725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

TELEMACH ZBOG CEGA ZATAMNUJETE PINK PLUS U TOKU UKLJUCENJA PITANJA GLEDALACA ZA ZADRUGU?
Locked