Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nastavnikhe wrote:Nisam siguran da li pišem na pravom mjestu,ali ću ipak napisati. Juče sam uzeo Telemachovu uslugu Total TV uz ugovor na 24 mjeseca u sklopu njihove akcije u kojoj je ponuđena niža pretplata 6 mjeseci i Premium paket 6 mjeseci. Kada je tehničar otišao primijetio sam da nemam Premium paket jer neki kanali nisu aktivirani,a također na mom korisničkom profilu stoji da sam pretplaćen na paket Extra koji ne obuhvata programe za koje jasno piše da su u sklopu Premium paketa. Također i broj EON uređaja je ograničen na 3 i ako je u Premium paketu dozvoljena aktivacija 5 EON uređaja.
Ima li neko slično iskustvo?
@nastavnikhe,
Predlažemo da nam dostavite podatke u pp.
Hvala Vam,danas sam dobio email od korisničke podrške u kojem je navedeno da će ispraviti grešku danas u toku dana. Nadam se da će tako i biti. U koliko to danas ne bude realizirano,biću slobodan da Vam se javim sa pp.
@nastavnikhe,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama. Napominjemo da korisnici Total TV-a Eon mogu koristiti na jednom uređaju.
dječak sa šibicama wrote:Telekom i njihova suplja, vec mjesecima preko narucenih tekstova pisu kako ce Telemach biti kaznjen, ukinut, nogiran zbog sportkluba i bla bla bla.
Ako ih i kupi Vodafone, kakve to veze ima, samo ce se gazda promijeniti a struktura ostaje ista. Osim ako telekomovi "novinari" ne kontaju da je Vodafon neka vodovodna firma pa ce Telemach pretvoriti u konkurenciju VIKu
Racuni opet kasne(Gracanica)..prije dolazili normalno do 15-og u mjesecu sad evo drugi mjesec ne znas kad ce doci,znam da je bilo neki problema ali brate valjda se mogu rijesit za mjesec-dva.
j66o wrote:Racuni opet kasne(Gracanica)..prije dolazili normalno do 15-og u mjesecu sad evo drugi mjesec ne znas kad ce doci,znam da je bilo neki problema ali brate valjda se mogu rijesit za mjesec-dva.
@j66o,
Provjerit ćemo odmah. Znate da se možete registrovati i na e-račun? Također, tako možete ostvariti akcijsku ponudu da 6 mjeseci gledate HD ili 3 HBO Premium paket bez naknade.
@nastavnikhe,
Predlažemo da nam dostavite podatke u pp.[/quote]
Hvala Vam,danas sam dobio email od korisničke podrške u kojem je navedeno da će ispraviti grešku danas u toku dana. Nadam se da će tako i biti. U koliko to danas ne bude realizirano,biću slobodan da Vam se javim sa pp.[/quote]
@nastavnikhe,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama. Napominjemo da korisnici Total TV-a Eon mogu koristiti na jednom uređaju.[/quote]
fusion_ba wrote:HBO GO nema veze sa internet provajderom, bitno je samo da si unutar BiH.
Ne znam za ovaj preko Tm , ja koristim HBO Go preko bratove pretplate iz Hr bez ikakvih problema . Ocito da nije bitno koja je zemlja i da ga mozes koristiti u svim zemljama okruzenja .
fusion_ba wrote:HBO GO nema veze sa internet provajderom, bitno je samo da si unutar BiH.
Ne znam za ovaj preko Tm , ja koristim HBO Go preko bratove pretplate iz Hr bez ikakvih problema . Ocito da nije bitno koja je zemlja i da ga mozes koristiti u svim zemljama okruzenja .
Hrvatska kao članica EU sad ima taj novi zakon u kom sve pay usluge moraju biti dostupne u cijeloj EU bez ograničenja. Npr. platiš Pickbox i možeš ga gledati i u Njemačkoj.Vjerovatno su to prenijeli i na BiH jer nisam testirao u Hrvatskoj, znam da u Njemačkoj nisam mogao gledati HBO GO (bez VPN-a). Znači sa nalogom iz BiH ne možeš gledati van BiH a sa Hrvatskim bi trebalo raditi u cijeloj EU (očigledno i u BiH)
Ja sam probao u Mađarskoj i bila je poruka da je aplikacija namijenjena samo za BiH i Hrvatsku (možda i još neku lokalnu državu...).