Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#67626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by un1ted »

bingov buraz wrote:Glupan zaista misli da ova seljačka podjebavanja imaju prolaz u najvažnijoj instituciji države.U šatoru na Manjači možda.Teško je govedo emancipovati da ne sramoti i sebe i nas ali ko zna.
Mislis da ce imati BILO KAKVE SANKCIJE? On je vec odaslao jasnu poruku, radi šta hoće i jebe mu se.
AmiĐa_Idriz

#67627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

un1ted wrote:
bingov buraz wrote:Glupan zaista misli da ova seljačka podjebavanja imaju prolaz u najvažnijoj instituciji države.U šatoru na Manjači možda.Teško je govedo emancipovati da ne sramoti i sebe i nas ali ko zna.
Mislis da ce imati BILO KAKVE SANKCIJE? On je vec odaslao jasnu poruku, radi šta hoće i jebe mu se.
Bukvalno, samo ćemo mi škljocat nešto očima, Džafke će ga pozivat da prestane i to je to, udri Mile.
bingov buraz

#67628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

un1ted wrote:
Naravno da će biti,samo ono što bi normalnom insanu bile sankcije za njega i njegove birače je nagrada tako da u pravu si kazniti ga je nemoguće.
Acid25

#67629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

megaman4 wrote:
Acid25 wrote:
megaman4 wrote: koju je Dodik samo ubrzao i pitanje je trena kada ce sve biti zaustavljeno i blokirano, cime ce doci do neminovnih ustavnih izmjena, bez obzira sta Dodik misli. Svojim djelima je samo ubrzao raspad ovakvog sistema.
Što se mene tiče, blokade mogu početi. Da što prije završimo tu priču. Biće lakše generacijama koje dolaze.
Da barem oni žive u normalnoj državi.
Pametani si covjek da skontas da vec imamo uveliko blokade. Ovaj krmak to upravo cini. Samo ubrzava ustavne promjene. Nije izgleda vise ni svojim gazdama zanimljiv.

Vijece ministara nece sigurno uspjeti formirati na ovakav nacin i tu je pusa. Bolje receno, sto se bude vise razvlacilo sa formiranjem nove drzavne vlade, to je manja mogucnost aranzmana sa MMF-om, jer mu trebaju pare, kako bi prezivio moguce socijalne nemire u sumskoj i njegovo rusenje.

Eto ti drugog alata da ucjenjujes Dodika.
Da to je to. Mislio sam na totalnu blokadu. :D
Sve dok kapa lova od MMF-a nema raspada sistema.

I da, izvini ali nema državne vlade. To ti je kolega zajednička vlada i zajednički nivo vlasti. :lol:
Billy The Pljuc

#67630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

Prije svega, khm khm, uvazena moderacijo, ovoj temi nije mjesto ovdje dje ste je turili. Zivi bili vrnite je tamo dje je i bila, zaboli me prst klikajuci da otvorim srcu najdrazu temu, konacno morem napisati, o mom najdrazem preCjedniku.

Ono sto me ZaprepaShcava je da se na Voj svetoj temi nakupilo previse nekrsti, ista ta nekrst je donesla nake pretece ozbiljne tonAliTete odje. To stvarno nema vise nikakojeG smisla. Aj sad huozbiljite se moderacijo a i vi sta ste dosli odje da vako pishete, sram da vas bude.
SmokingMan

#67631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Inzko će samo dati izjavu u Avazu po tom pitanju,i sve će se na tome završiti,je li to nešto što nismo ranije čuli i vidjeli?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#67632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

stani jel osvestana zastava bila... gluho bilo ako je pop nije okandiljo
video

#67633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Jel ovo pocinje drugo poluvrijeme :?
A i pauza je i trajala zaprepascujuce predugo
megaman4

#67634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

SmokingMan wrote:Inzko će samo dati izjavu u Avazu po tom pitanju,i sve će se na tome završiti,je li to nešto što nismo ranije čuli i vidjeli?
Inzka vise niko nista i ne pita. Obicna je karikatura koju ovakvi kao Dodik vrte oko malog prsta. Vise nam je ovaj austrijanac zla ucinio, nego bilo ko. Ne bi me cudilo njegovoj skorijoj smjeni.

Veliki brat je glavni. Stigne naredba za hapsenjem i Dodik se moze komotno jebati.

Nemoj zaboraviti da je sam Inzko svojim dubokim snom glavni krivac za ovakvog bahatog Dodika. Evropska politika je za BiH zlo. Samo izgleda Amerika svojom silom moze pomoci. To je sada evidentno.
SmokingMan

#67635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

megaman4 wrote:
SmokingMan wrote:Inzko će samo dati izjavu u Avazu po tom pitanju,i sve će se na tome završiti,je li to nešto što nismo ranije čuli i vidjeli?
Inzka vise niko nista i ne pita. Obicna je karikatura koju ovakvi kao Dodik vrte oko malog prsta. Vise nam je ovaj austrijanac zla ucinio, nego bilo ko. Ne bi me cudilo njegovoj skorijoj smjeni.

Veliki brat je glavni. Stigne naredba za hapsenjem i Dodik se moze komotno jebati.

Nemoj zaboraviti da je sam Inzko svojim dubokim snom glavni krivac za ovakvog bahatog Dodika. Evropska politika je za BiH zlo. Samo izgleda Amerika svojom silom moze pomoci. To je sada evidentno.
Nisam siguran da Trampu smeta ovakav Dodik.
Acid25

#67636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Islamisti prijete Guardianu.
KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ ZAJEDNIČKI ISTUPILI: "Nećemo tolerisati Dodikovu bahatost i kršenje zakona"
SmokingMan

#67637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Guardian je zatalasao horizont svojim zapaljivim izjavama... :D
video

#67638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Naroguseni Sefik :shock: na vandrendnom press-u
Odoh ja malo do podruma da prehorham cumur ;-)
Nero Histrion

#67639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nero Histrion »

un1ted wrote:
Tacno, a svi koji misle da ce mu moci ista, grdno se varaju. Ovakav Dodik upravo dogovara i MZ i Inzku o Covicu i Kolindi i Vucicu da ne govorimo. Svaki ce dan po neku provokaciju uraditi, jos ima namjeru 8 godina sjedit u Predsjednistvu, dok sve na razbuca. Apsolutni pobjednik i proslih i ovih i svih buducih izbora je Dodik. Danas sam definitivno uvjeren da je ova drzava propala. Tuga i jad. Ko moze da ide, neka ide. Laku noc, moja Bosno i Hercegovino.
:(

Inzko, sta si ti uradio za ovu zenlju, osim ostre izjave i ljutit nos. Sram te bilo,
archi_a

#67640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Prije svega treba da se insistira na tome da Incko javno iznese, na koji način se sada donose odluke u OHR-u! Da li je visoki predstavnik vrhovni tumač Daytonskog sporazuma ili je to PIC? Da li Incko ima pravo da smijeni političara koji krši odredbe i posle toga obavjesti PIC zašto je to uradio (kao što je to bio slučaj sa prijašnjim visokim predstavnicima) ili je došlo do promjene (kako se priča) i da sada prije reakcije mora pričati sa PIC-om koji onda glasa o mogućoj akciji i daje VP-u dozvolu? I da li je sad promijenjen način donošenja odluke u PIC-u za eventualnu akciju i da li je uvedeno da jedan ambasador ako uloži prigovor odluka pada i bude stopirana? Što uveliko koristi ambasador Rusije! Novinari trebaju postavljati ovakva pitanja a i političari!!!!!
tvojkomsija

#67641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tvojkomsija »

Ovo nije nikako dobro. Jedva 24 sata da su prosla a vec su sranja pocela.. :?
Valja nama 4 godine sa ovim dudukom izdrzati. Nadam se mudroj bosnjackoj politici, koja ce mu pokazati gdje mu je mjesto
sinuhe

#67642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sinuhe »

A sta se to desilo?
muha_sa

#67643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

tvojkomsija wrote:Ovo nije nikako dobro. Jedva 24 sata da su prosla a vec su sranja pocela.. :?
Valja nama 4 godine sa ovim dudukom izdrzati. Nadam se mudroj bosnjackoj politici, koja ce mu pokazati gdje mu je mjesto
sranje traje vec 23 godine od Dejtona
cvrčak_na_hedonizmu

#67644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Glupan, Guardian, sala, sega, posalica

Jasta je......

Nije ni cudo sto o nama pricaju viceve
muha_sa

#67645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

archi_a wrote:Prije svega treba da se insistira na tome da Incko javno iznese, na koji način se sada donose odluke u OHR-u! Da li je visoki predstavnik vrhovni tumač Daytonskog sporazuma ili je to PIC? Da li Incko ima pravo da smijeni političara koji krši odredbe i posle toga obavjesti PIC zašto je to uradio (kao što je to bio slučaj sa prijašnjim visokim predstavnicima) ili je došlo do promjene (kako se priča) i da sada prije reakcije mora pričati sa PIC-om koji onda glasa o mogućoj akciji i daje VP-u dozvolu? I da li je sad promijenjen način donošenja odluke u PIC-u za eventualnu akciju i da li je uvedeno da jedan ambasador ako uloži prigovor odluka pada i bude stopirana? Što uveliko koristi ambasador Rusije! Novinari trebaju postavljati ovakva pitanja a i političari!!!!!
incko ce izrazit zabrinutost :D možda vec veceras kod Senada
megaman4

#67646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

tvojkomsija wrote:Ovo nije nikako dobro. Jedva 24 sata da su prosla a vec su sranja pocela.. :?
Izgleda Dzaferovic nece biti mlakonja kao sto se mislilo. Dobro je odgovorio krmku Dodiku. Cak je i rekao da mozda Daytona i ne bude, ali ce biti Bosne i Hercegovine. Ocigledno su poceli i Bosnjacki politicari shvacati politiku laktaskog goveda. Ako za Dodika ne vazi Dayton, u koji se toliko kune, onda ne vazi i za nas.
Last edited by megaman4 on 23/11/2018 18:06, edited 1 time in total.
tvojkomsija

#67647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tvojkomsija »

Moze li mi neko dati link Dzaferoviceve reakcije? Ili je samo tekst?
cvrčak_na_hedonizmu

#67648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

tvojkomsija wrote:Moze li mi neko dati link Dzaferoviceve reakcije? Ili je samo tekst?
Tek je bilo na N1, bice uskoro vjerujem.
video

#67649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

tvojkomsija wrote:Moze li mi neko dati link Dzaferoviceve reakcije? Ili je samo tekst?
Moglo se ovo laHko naci, al eto

http://m.vijesti.ba/clanak/429118/dzafe ... govornosti
channel10

#67650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Ovo je odlicno. Da.ove pic.e imaju muda, hajvana treba odmah uhapsiti i osuditi pa.neka.cijeli svijet čuje zbog čega.je.jedan predsjednik uhapšen, pa.mozda nesto i učine. Ovako.dok.se suti, govedo će.pucati.svoju politiku.
Locked