Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa nije ga HOLDAO sve vrijeme nego da je odmah faulirao, van kaznenog. Igrača možeš "holdati" i bez faula, u ovom slučaju iz pravilnika bi sve bilo ok da faul nije bio odmah
Ali naravno, još jedno trosmisleno pravilo koje možemo tumačiti kako želimo, tako da ću ti reći da si u pravu i to je to, nemam vremena za prepirku
Ma ono uopšte nije faul, a ako i jeste nije produžen jer Dacić već pada. To produžen se odnosi na kontakt za kakav je Kadušić jučer dobio žuti karton ako se neko sjeća.
ARMIJA suspendovanih sudija će ostati upisana u historiju kao neosporivi dokaz najvećeg kriminala ikada viđenog na sportskim terenima u BiH a možda i šire! SAVEZ NAPOLJE! SRAMITE SE LOPOVI SA GRBAVICE!
Ne mogu oni dosudit penala kolko Zeljo moze primit. Evo veceras produzi 5 minuta ne bi li sta uradili kad ono klinac dobise gol u 94 minuti. Sta ces karma ili nesto drugo. Kad se samo sjetim da smo igrali nerjeseno i oni dali gol iz dva suta na gol. No sta je tu je kako nas vrli mag ima obicaj reci.
Pitar sa Kariba wrote:Da Bog da Saraj'vo ispalo ako bude ovako igralo i ovim se sluzilo!
Sto to sinoc ne izjavi nakon sto je trebao biti aut za goste iz Bijeljine, a u sljedecoj akciji ide gol?
Standardno vasa posla. Jedan pogresno dosudjen aut, amnestira 3 ili 4 ili 5 koliko vec nepostojecih dosudjenih ili nedosudjenih penala u vasu korist.
To je tu negdje, haman ti ga dodje isto...
Ne adresiram ovo licno tebi, zbog smajlija, a i ugl si razuman forumas... ali vidim ova vam se prica razvukla po svim vasim temama...
U potpunosti se slazem sa Manijakom (cini mi se da je i on iz nekadasnje BL). Jedan pogresno dosudjen aut za nas ima istu vrijednost kao 4 penala za Zelju. Jebi ga zahvaljujuci autu mi 3 boda a oni iz 4 penala 2 boda ili (stariji sam pa zaboravljam a ne da mi se guglati)? Vrijeme je da se poveca broj penala po tekmi za Zelju.
No gdje nam je Hrasno? Ne daj boze da nam je obolio. Zamolio bih Leska da se malo raspita po carsiji gdje nam je stari forumas? Bit ce bolje kone moje drage. sad ce pauza pa ce te imati vremena za analize i dodatni pritisak na Savez i sudije jer morate i vi u Evropu. Zivjlei.
Sviraju penal za goste u 95' na Grbavici. Za pobjedu. Neka su, bio je penal.
Jos da vidimo nesto slicno na Kosevu, Pecari i na zelenom travnjaku HŠK Zrinjski i možda bude nade za nas fudbal.
mali_milojica wrote:Sviraju penal za goste u 95' na Grbavici. Za pobjedu. Neka su, bio je penal.
Jos da vidimo nesto slicno na Kosevu, Pecari i na zelenom travnjaku HŠK Zrinjski i možda bude nade za nas fudbal.
Mene bi bilo stid prozivati bilo koga nakon svih dešavanja u posljednjih nekoliko vaših domaćih utakmica, a ti kako hoćeš
Cist penal. Al nejse vazda dizete naku hajku na nas dok mostarci grabe titule.
I btw da je siljio za nas bil dosudio penal za gosk u 95. minuti ? Imal to kakve logike
decko_sa_kovaca wrote:Cist penal. Al nejse vazda dizete naku hajku na nas dok mostarci grabe titule.
I btw da je siljio za nas bil dosudio penal za gosk u 95. minuti ? Imal to kakve logike
cuj Mostarci grabe titulu, a Sarajevo na prvom mjestu