Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mirza_15
#67551 Re: Premijer liga BiH
Ovo sa suđenjem više nije zafrkancija. Krupa nema penala, Zrinjski penal na 18 metara, Sloboda nema penala, GOŠK penal izvan 16...
Nisu valjda u ovim silnim donacijama i sudije u paketu?
Nisu valjda u ovim silnim donacijama i sudije u paketu?
-
SSemir
#67552 Re: Premijer liga BiH
[e ne ponašaju na nivou.[/quote]
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:41, edited 2 times in total.
-
klosar pravi
#67553 Re: Premijer liga BiH
Auu kako se vrati pogano provociranje oko Goška..
Tacno se ne bi smijao da je bilo ko drugi osim Goška!
Tacno se ne bi smijao da je bilo ko drugi osim Goška!
- omega369
#67554 Re: Premijer liga BiH
Ja vam kazem da ovo nisu cista posla
preslusaju listicu ko malo ko, a onda ovo
vidi se da je Odovic pogubljen, ne zna sta ga je snaslo. Nije ovo do njega
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#67555 Re: Premijer liga BiH
Od ta dva, jedan nije regularan. Za drugi ne znam.last mohicans wrote:Iz 3 utakmice,kolega. Nije to tako ni loše,od mogucih 9, dva boda.bleee_sa wrote:Sreća pa ispadoše namjerno iz Kupa, vako bar osvojiše 2 boda iz 2 tekme.
- bleee_sa
#67556 Re: Premijer liga BiH
Izvinjavam se na propustu, u pravu ste.plain vanilla wrote:Od ta dva, jedan nije regularan. Za drugi ne znam.last mohicans wrote:Iz 3 utakmice,kolega. Nije to tako ni loše,od mogucih 9, dva boda.bleee_sa wrote:Sreća pa ispadoše namjerno iz Kupa, vako bar osvojiše 2 boda iz 2 tekme.
- Grean
#67557 Re: Premijer liga BiH
Pravda za Sananadzovica.
Nije valjda on najveci krivac kako sude navijaci Zeljeznicara.
Nije valjda on najveci krivac kako sude navijaci Zeljeznicara.
-
last mohicans
#67558 Re: Premijer liga BiH
Počelo postrojavanje, i tomu su se smijali.http://scsport.ba/video-navijaci-zeljez ... i-odovica/
Ko vam je ovaj što mlatara na 0:50,je li to ta Tica, Bitici, kako li vec?
-
klosar pravi
#67559 Re: Premijer liga BiH
last mohicans wrote:Počelo postrojavanje, i tomu su se smijali.http://scsport.ba/video-navijaci-zeljez ... i-odovica/
Nevjerovatno kako se oštro vraca sve.
- Logovan
#67560 Re: Premijer liga BiH
Postrojavali su već oni dosta puta, vratilo im se, samo što se naše postrojavanje više spominje.last mohicans wrote:Počelo postrojavanje, i tomu su se smijali.http://scsport.ba/video-navijaci-zeljez ... i-odovica/
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#67561 Re: Premijer liga BiH
Pokraden je jucer i Radnik ali nejse....._Reds_ wrote:Pokradena Sloboda, pokraden Gosk, i sve to zbog jednog boda. I ovaj ce biti suspendovan, ko je slijedeci ?
Cirkus je u gradu.
@bleee_sa
2 iz 3
baza bez poraza
- slucajan
#67562 Re: Premijer liga BiH
Da nije bilo sudijske krađe, glatka pobjeda Gabeljana, ovako je ispalo samo ljepše.
Više ni bod ukrasti nisu sposobni!
Više ni bod ukrasti nisu sposobni!
-
klosar pravi
#67563 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Postrojavali su već oni dosta puta, vratilo im se, samo što se naše postrojavanje više spominje.last mohicans wrote:Počelo postrojavanje, i tomu su se smijali.http://scsport.ba/video-navijaci-zeljez ... i-odovica/
Jesu, al' mi smo postrojavali nekoliko utakmica u nizu tako da i jeste za ismijavanja..
Al' evo sve što se desilo nama protiv Goška desilo se i njima samo još gore zbog gola u 95.
- armin071
#67564 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote: Pokraden je jucer i Radnik ali nejse.....
-
klosar pravi
#67565 Re: Premijer liga BiH
I treba mu se smijat'.armin071 wrote:hrasno38 wrote: Pokraden je jucer i Radnik ali nejse.....
- phillie
#67566 Re: Premijer liga BiH
SSemir wrote:Kad je pomoci hrvatima da se izvuku iz borbe za opstanak sarajevski klubovi skidaju gace, a kad igraju protiv slobode celika i ostalih onda zapnu kao da im zivot ovisi. Seljakluk
Zao mi je samo sto je Celiku slijedeca utakmica na Grbavici...jbg, ne moze se dopustiti da tri utakmice Zeljkan ne osvoji puni plijen
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#67567 Re: Premijer liga BiH

DOBILI STE PLATE, HOCEMO REZULTATE!
- Logovan
#67568 Re: Premijer liga BiH
Jaoarmin071 wrote:hrasno38 wrote: Pokraden je jucer i Radnik ali nejse.....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#67569 Re: Premijer liga BiH
Koliko ste trenera smijenili?phillie wrote:
Zao mi je samo sto je Celiku slijedeca utakmica na Grbavici...jbg, ne moze se dopustiti da tri utakmice Zeljkan ne osvoji puni plijen
- avetinja
#67570 Re: Premijer liga BiH
Napisao sam već gore, ne možeš nemati motiva protiv nekoga ko ti želi ukrasti bodove i ko se loži specijalno samo na tebe. Ako nemaš želje da igraš, onda i ne zaslužuješ pobijediti. Sarajevske ekipe su nešto kvalitetnije, pa ostali moraju uložiti mnogo više borbe da bi kompenzovali kvalitet. Da se naši i vaši malo više bore ne bi prosipali bodove tek tako.klosar pravi wrote:Valjda dolaze iz metropole za njihove vukojebine pa se nema pravog motiva..
Dok ovi drugi žive za te utakmice i da pobjedices ih, al' jedino da izgoriš na terenu kao oni..
Kad ti dolaze na koševo situacija je još gora i zato te i pobjede jer tad kontas bice ti još lakše..
Uglavnom ne govorim sigurno nešto što ne znaš bar mislim da je ovo jasno svima..
Al' što kazes traje iz sezone u sezonu..
Ma do igraca je isto provode se partijaju svašta nešto..
Zbog toga mi Sarajevo naprimjer osvajamo svakih 5+ kad nađu motiv onda i osvoje..
Ovo večeras je bruka. Kao da ekipa bojkotuje trenera.
- Charuga
- Globalni moderator
#67571 Re: Premijer liga BiH
Ne budi siguran. Oni bezmudi pokušaji od igrača, što se vuku po terenu svašta mogu ... osim pobjediti izgleda.phillie wrote:SSemir wrote:Kad je pomoci hrvatima da se izvuku iz borbe za opstanak sarajevski klubovi skidaju gace, a kad igraju protiv slobode celika i ostalih onda zapnu kao da im zivot ovisi. Seljakluk
-
klosar pravi
#67572 Re: Premijer liga BiH
Problem toga " ne možeš se naložit " je ovo moje razmišljanje jer tako mi svi razmišljamo oko vukojebine metrople i ostalih gluposti..avetinja wrote:Napisao sam već gore, ne možeš nemati motiva protiv nekoga ko ti želi ukrasti bodove i ko se loži specijalno samo na tebe. Ako nemaš želje da igraš, onda i ne zaslužuješ pobijediti. Sarajevske ekipe su nešto kvalitetnije, pa ostali moraju uložiti mnogo više borbe da bi kompenzovali kvalitet. Da se naši i vaši malo više bore ne bi prosipali bodove tek tako.klosar pravi wrote:Valjda dolaze iz metropole za njihove vukojebine pa se nema pravog motiva..
Dok ovi drugi žive za te utakmice i da pobjedices ih, al' jedino da izgoriš na terenu kao oni..
Kad ti dolaze na koševo situacija je još gora i zato te i pobjede jer tad kontas bice ti još lakše..
Uglavnom ne govorim sigurno nešto što ne znaš bar mislim da je ovo jasno svima..
Al' što kazes traje iz sezone u sezonu..
Ma do igraca je isto provode se partijaju svašta nešto..
Zbog toga mi Sarajevo naprimjer osvajamo svakih 5+ kad nađu motiv onda i osvoje..
Ovo večeras je bruka. Kao da ekipa bojkotuje trenera.
A u suštini treba biti obratno i baš što znaš da reže na tebe trebaš i ti izletit i igrat u kost.
Al' to je neka druga tema koju sigurno igraci nece prihvatiti nikad jer njima mozak radi drugacije i žive potpuno drugi zivot..
Igraci Želje veceras osim njih par nece propustiti da nastave da rade sve što rade svaku noc prije jedino navijaci ce ispaštati i prije nego što zatvore oci veceras pomislice na to što je Gošk dao u 95.
- Koshpa
#67573 Re: Premijer liga BiH
Meni nije jasno samo,gdje izvlace ove sudije sto sude zeljine utakmice
Proslo kolo onaj Doslo ( nikad cuo za njega ) i sad ovaj ( ni za ovog nisam nikad cuo ).
Nije problem izgubit od Goska, problem je dobit penal van sesnaest.
Nije problem izgubit od Goska, problem je dobit penal van sesnaest.
- avetinja
#67574 Re: Premijer liga BiH
Vjeruj mi da je večeras bio aplauz igračima Goška, a našima pljuvačina. Za mene je, kao što sam ti rekao, bolje da su nas uzeli nego da se provlačimo. Valjda će ovo otvoriti oči.klosar pravi wrote:Problem toga " ne možeš se naložit " je ovo moje razmišljanje jer tako mi svi razmišljamo oko vukojebine metrople i ostalih gluposti..
A u suštini treba biti obratno i baš što znaš da reže na tebe trebaš i ti izletit i igrat u kost.
Al' to je neka druga tema koju sigurno igraci nece prihvatiti nikad jer njima mozak radi drugacije i žive potpuno drugi zivot..
Igraci Želje veceras osim njih par nece propustiti da nastave da rade sve što rade svaku noc prije jedino navijaci ce ispaštati i prije nego što zatvore oci veceras pomislice na to što je Gošk dao u 95.
- Logovan
#67575 Re: Premijer liga BiH
Dajte tabelu da vidimo ko je prvi, drugi, treći, itd.