Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najgori izbori: generični gradski modeli poput Dacie Sandero,
Naprodavaniji auto Europe je po autoru članka najgori izbor.
To govori nešto o cijelom članku.
Pročitaj naslov i tekst cijelog članka jebo ga ti.
Ma pročitao sam. Ovo ti je ona priča za milionere.
Za par procenata populacije. Znam i ja šta je najljepše voziti kad bi mi budzet bio neogranicen. Ne treba mi novinar nekakav.
Naprodavaniji auto Europe je po autoru članka najgori izbor.
To govori nešto o cijelom članku.
Pročitaj naslov i tekst cijelog članka jebo ga ti.
Ma pročitao sam. Ovo ti je ona priča za milionere.
Za par procenata populacije. Znam i ja šta je najljepše voziti kad bi mi budzet bio neogranicen. Ne treba mi novinar nekakav.
Pa samo su Grand Toureri tu za milionere, ostala vozila svako s normalnom platom u normalnoj zemlji može priuštiti (hot hatchevi, Miata, pa i 718ka na kraju krajeva)
Point je na užitku u vožnji ili kako ja volim reći spm = smiles per miles
ZoomZoomKiwi wrote: ↑11/07/2025 08:27
ostala vozila svako s normalnom platom u normalnoj zemlji može priuštiti (hot hatchevi, Miata, pa i 718ka na kraju krajeva)
Minus: ne privlače one koji žele luksuz ili tišinu, često su previše tvrdi u vožnji po lošim cestama.
Novinar piše iz svog ugla gledanja i svog ukusa i nameće to kao univerzalnu istinu.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑11/07/2025 08:27
ostala vozila svako s normalnom platom u normalnoj zemlji može priuštiti (hot hatchevi, Miata, pa i 718ka na kraju krajeva)
Minus: ne privlače one koji žele luksuz ili tišinu, često su previše tvrdi u vožnji po lošim cestama.
Novinar piše iz svog ugla gledanja i svog ukusa i nameće to kao univerzalnu istinu.
Ne nameće on ništa kao univerzalnu istinu.
Čovjek navodi činjenice koje su bitne ljudima kojima je užitak u vožnji, dinamici, kojima je zabava najvažnija. Ne praktičnost, ne value for money, ništa, samo zabava sa strogo vozačkog gledišta.
Naravno da su SUVovi najgori izbor za tako nešto i to jeste univerzalna istina.
vjerovatno nije uzitak toliki voziti jer nema pola stvari sto moderni automobili imaju u pitanju asistencije za voznji kocenje itd al sam ovaj oblik mislim da je uzitak na nekom putovanju ili sto bi ameri rekli road trip
Joj kada vidim takva kola meni je asocijacija odmah naginjanje ko u brodu dok se voziš
Mada možda se varam
A vjerovatno i pored nekog 4.0 motora osrednje performanse uz ogromnu potrošnju
Moj dobar drug puhno u USA '96.
Prvo je pokupovao jedan za drugim sve od mustanga, transama do jeepa wranglera. Na svskom popusio foru jer je krseve kupovao, ali i sam kaze da mu nije zao...
Ispunio si je zelje.
B6Redhell wrote: ↑12/07/2025 22:36
Nije on popusio foru da su krsevi. Nego je nemoguce naci te automobile a da nisu krsevi ili kvarljivi.. bar ti nabrojani..
Nije on popusio foru da su krsevi. Nego je nemoguce naci te automobile a da nisu krsevi ili kvarljivi.. bar ti nabrojani..
Ma letio kupovat sa malo para...
danas vrijede vise nego kad ih je kupio. Samo nek je limarija iole zdrava
Ma on je to nesto popravljao, uvaljivao se i isto ko mk_ultra prodavao jer mu prisjedne...pa se opet uvali u drugo.
Mislim i to je ceif, platis ceif jbg. Ne moze dzaba.
I na kraju kupio Kiu sportage. To sam zaboravio reci.
Ma na pocetku, niko nije imo para. A moralo se imati auto. I daj sta das.. transam mustang wrangelri prilicno jeftini. To je ona era auta iz 1980-1990-tih gdje kvaliteta i nije bilo. Samo kvantitet I udri..
Ma na pocetku, niko nije imo para. A moralo se imati auto. I daj sta das.. transam mustang wrangelri prilicno jeftini. To je ona era auta iz 1980-1990-tih gdje kvaliteta i nije bilo. Samo kvantitet I udri..