U snijegAurelia Bronski wrote:U sta ono skocise Theon i Sansa? Mrsko mi sad opet gledati.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Malik Urcic
#6751 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Aurelia Bronski
#6752 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Toliko je i meni bilo jasno ali kontam da nesto nisam masilaMalik Urcic wrote:U snijegAurelia Bronski wrote:U sta ono skocise Theon i Sansa? Mrsko mi sad opet gledati.
Hajd eto, jedna scena vrijedna gledanja - kad Theon cusnu onu malu dosadnu.
- Capajebo
#6753 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Lakse je reci ko nijesuspect_zero wrote:Ko je zaplatio?
- IcedMFEarth
#6754 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Koji vam je kurac ?
-
Juliuscezar
#6755 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jbt ja govorio svaku drugu sezonu barem jedan Stark strada sad pokolj ucinise. Sto jest jest ovo se nije ocekivalo . Kontam prvih pola sata lose stvari, pa ce se okrenut na bolje a ono sve gore i gore.
Ali mi sumnjivo ono okretanje svih Dotrakija oko Daneyrs da je nece proglasit za vodju, to bi bio bullshit .
I sad ce normalno Cersei se vratit u igru jaca nego ikad, jebali ih Lannisteri da jebali. Zao mi Myrcel bila je skroz slatka. A puno smo ulagali na Ayru, a eto najeba
.
Shvatam potrebu da se zivot pokaze realno da nekad i negativci pobjede, ali brate mili po ovom ovdje nikad dobro nije pobjedilo.
Ali mi sumnjivo ono okretanje svih Dotrakija oko Daneyrs da je nece proglasit za vodju, to bi bio bullshit .
I sad ce normalno Cersei se vratit u igru jaca nego ikad, jebali ih Lannisteri da jebali. Zao mi Myrcel bila je skroz slatka. A puno smo ulagali na Ayru, a eto najeba
Shvatam potrebu da se zivot pokaze realno da nekad i negativci pobjede, ali brate mili po ovom ovdje nikad dobro nije pobjedilo.
- Capajebo
#6756 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ona mala meni prelijepa, i bas dobro glumi... glumila jelAurelia Bronski wrote: Hajd eto, jedna scena vrijedna gledanja - kad Theon cusnu onu malu dosadnu.
- alibegoa
#6757 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Rekoh dinastija. Isto svi roknuti ali nije 100%. Čekaj slijedeću sezonu za potvrde.Capajebo wrote:Lakse je reci ko nijesuspect_zero wrote:Ko je zaplatio?
- konahawaii
#6758 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je to
mozda je nekad i bilo zanimljivo
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die
)
nadam se da ce barem ovaj zadnji prezivit
i sad cekaj godinu da saznas...
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die
nadam se da ce barem ovaj zadnji prezivit
Last edited by konahawaii on 15/06/2015 11:46, edited 1 time in total.
-
Modest Musorgski
#6759 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ocjene
prve 3 sezone - 10
cetvrta - 7
peta - 5
dobru su razvljevusu napravili i vidi se da sve rade u hodu i puno je tih bespotrebnih dramica i obrta da bi se ispunile supljine... nasilu i nespremno.
dabogda se vrati kvalitet prijasnjih sezona, od dijaloga, price, likova, svega... generalno je sve omutavilo
daleko od tog da je losa serija samo su visoke kriterijume stavili sa prve 3 i da je ovako bilo i na pocetku vjerovatno ne bi gutao seoznu u jednom danu
a poceo sam plaho i premotavati, to mi prije nije padalo na pamet
arijina prica se jos i drzi ali su ga brate razuvkli a ovo ostalo ...
i dobro su nagurali svega u zadnjoj epizodi, cisto eto da bi ostali gladni sljedece sezone. jeftino
prve 3 sezone - 10
cetvrta - 7
peta - 5
dobru su razvljevusu napravili i vidi se da sve rade u hodu i puno je tih bespotrebnih dramica i obrta da bi se ispunile supljine... nasilu i nespremno.
dabogda se vrati kvalitet prijasnjih sezona, od dijaloga, price, likova, svega... generalno je sve omutavilo
daleko od tog da je losa serija samo su visoke kriterijume stavili sa prve 3 i da je ovako bilo i na pocetku vjerovatno ne bi gutao seoznu u jednom danu
arijina prica se jos i drzi ali su ga brate razuvkli a ovo ostalo ...
- ćiribiribela
-
Juliuscezar
#6761 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da li ga vjestica moze ozivjeti, jbgkonahawaii wrote:ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je tomozda je nekad i bilo zanimljivo
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die)
nadam se da ce barem ovaj zadnji preziviti sad cekaj godinu da saznas...
- Riddle
#6762 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cini se na hrpu zametenog snijega.Aurelia Bronski wrote:U sta ono skocise Theon i Sansa? Mrsko mi sad opet gledati.
Ja pretpostavljam da ce jednostavno oboje polomiti noge i tu fino sacekati Ramseya svjezi i spremni za oguliti. Mislim Ramsay je jebeni Superman, ne moze biti nadmudren i porazen. Cijelu vojsku unisti sa 20 dobrih ljudi, protiv Greyjoya se bori gotovo potpuno gol sa 2 bodeza i uz to pokla sve pred sobom, nista mu ne promice... Frajer zna sta vukovi veceraju na Sjeveru.
- Capajebo
#6763 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga

- alibegoa
#6764 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
E vala ako ga vještica oživi, nije to više to, on je za mene zombi.bhnapoleon1 wrote:Da li ga vjestica moze ozivjeti, jbgkonahawaii wrote:ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je tomozda je nekad i bilo zanimljivo
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die)
. A dobro ako svi sto su ih danas ubili i umru nemaju vise koga "pozitivnog" ubiti. Eto patuljka samo
Tako da se nadam samo zalječenju. Kad je mogo one strijele predeverat, šta je par uboda.
- jasko_ba
#6765 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kao sto obecah, maloprije snimio kompletnu petu sezonu i idemo u lagano gledanje. 
- Riddle
#6766 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Puno ce napredovati od momcica koji je jednom otrcao traziti the brestplate stretcher.Capajebo wrote:Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga![]()
-
Juliuscezar
#6767 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
@Alibegoa na to sam mislio, valjda radi ona magija i valjde je zna. Pa jbt vracali su ocaparene glave. Sad mi pade ideja, sta ako Vjestica nije malu zrtvovala za Stannisa, nego za Jona ? Ne izgleda mi toliko nemoguce.
A Lancel od nebitnog lika do toga da ga ubije najveci covjek u Westerosu, napredak sto jest-jest
A Lancel od nebitnog lika do toga da ga ubije najveci covjek u Westerosu, napredak sto jest-jest
- Towelie
#6768 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nastavljaju se sada vec tradicionalni snimci kuknjave publike.
- Capajebo
#6769 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kako sam se ismijao dok sam to cit'o, u seriji nisam bas ni skont'oRiddle wrote:Puno ce napredovati od momcica koji je jednom otrcao traziti the brestplate stretcher.Capajebo wrote:Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga![]()
-
ciza_bliza
#6770 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Oživjet će ga Red Lady.
-
shandrprcSA
#6771 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
p***a je cudobhnapoleon1 wrote:Da li ga vjestica moze ozivjeti, jbgkonahawaii wrote:ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je tomozda je nekad i bilo zanimljivo
. A dobro ako svi sto su ih danas ubili i umru nemaju vise koga "pozitivnog" ubiti. Eto patuljka samo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6772 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

... ma sve ce to ozivjet... debeli prdonja
- konahawaii
#6773 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma najvise bih volio da ga ozivi onaj glavni WW i pretvori ga u jednog od nih, da zajedno pobiju citav Westeros i zmajeve i onu plavu, a da Tyrion sa Varysom ostane vladat tamo na jugu i da zavrse seriju 
- annoy
#6774 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I tak, sve u svemu, najdraža scena ove sezone mi je kad Tyrion kaže balavici da je loša osoba 
Procurio je sinopsis finalne epizode neki dan, nisam si mogla pomoć da ne pročitam, ova serija se od odlične serije koja me zainteresirala za cijeli ASOIAF svijet i koju sam iščekivala cijelu godinu, pretvorila u seriju koju se moram tjerat da pogledam
D&D ne znaju ništa osim samo gledat na to kako što više šokirati publiku, slomiti internet i slično. A dosljednost i kvaliteta priče i karakterizacija likova odavno su potonuli na dno Uskog mora
Procurio je sinopsis finalne epizode neki dan, nisam si mogla pomoć da ne pročitam, ova serija se od odlične serije koja me zainteresirala za cijeli ASOIAF svijet i koju sam iščekivala cijelu godinu, pretvorila u seriju koju se moram tjerat da pogledam
D&D ne znaju ništa osim samo gledat na to kako što više šokirati publiku, slomiti internet i slično. A dosljednost i kvaliteta priče i karakterizacija likova odavno su potonuli na dno Uskog mora
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6775 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
8 epizoda je beton ovo sve su ostalo na silu snimali...pa ni borba boltonovih i stanisa samo pocetak i kraj...jebte ko kakav crtic za djecu do pet godina...pa jel stvarno misle oni pederski scenaristi i producenti da je publika GOT-a maloumna...sljedecu sezonu cu cekat zavrsetak i mozda tek tamo poslije mjesec- dva odlucim gledat...PUUUU

najbolja scena... nenadjebljivo

najbolja scena... nenadjebljivo