Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Malik Urcic

#6751 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Malik Urcic »

Aurelia Bronski wrote:U sta ono skocise Theon i Sansa? Mrsko mi sad opet gledati. :-)
U snijeg :D
Aurelia Bronski

#6752 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Aurelia Bronski »

Malik Urcic wrote:
Aurelia Bronski wrote:U sta ono skocise Theon i Sansa? Mrsko mi sad opet gledati. :-)
U snijeg :D
Toliko je i meni bilo jasno ali kontam da nesto nisam masila :-)

Hajd eto, jedna scena vrijedna gledanja - kad Theon cusnu onu malu dosadnu. :D
Capajebo

#6753 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

suspect_zero wrote:Ko je zaplatio?
Lakse je reci ko nije :lol:
IcedMFEarth

#6754 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Koji vam je kurac ?
Juliuscezar

#6755 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

Jbt ja govorio svaku drugu sezonu barem jedan Stark strada sad pokolj ucinise. Sto jest jest ovo se nije ocekivalo . Kontam prvih pola sata lose stvari, pa ce se okrenut na bolje a ono sve gore i gore.
Ali mi sumnjivo ono okretanje svih Dotrakija oko Daneyrs da je nece proglasit za vodju, to bi bio bullshit .

I sad ce normalno Cersei se vratit u igru jaca nego ikad, jebali ih Lannisteri da jebali. Zao mi Myrcel bila je skroz slatka. A puno smo ulagali na Ayru, a eto najeba :D .

Shvatam potrebu da se zivot pokaze realno da nekad i negativci pobjede, ali brate mili po ovom ovdje nikad dobro nije pobjedilo.
Capajebo

#6756 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Aurelia Bronski wrote: Hajd eto, jedna scena vrijedna gledanja - kad Theon cusnu onu malu dosadnu. :D
Ona mala meni prelijepa, i bas dobro glumi... glumila jel :oops: :D
alibegoa

#6757 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by alibegoa »

Capajebo wrote:
suspect_zero wrote:Ko je zaplatio?
Lakse je reci ko nije :lol:
Rekoh dinastija. Isto svi roknuti ali nije 100%. Čekaj slijedeću sezonu za potvrde.
konahawaii

#6758 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by konahawaii »

ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je to :-) mozda je nekad i bilo zanimljivo
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die :-) )

nadam se da ce barem ovaj zadnji prezivit :roll: i sad cekaj godinu da saznas...
Last edited by konahawaii on 15/06/2015 11:46, edited 1 time in total.
Modest Musorgski

#6759 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Modest Musorgski »

ocjene :mrgreen:

prve 3 sezone - 10
cetvrta - 7
peta - 5

dobru su razvljevusu napravili i vidi se da sve rade u hodu i puno je tih bespotrebnih dramica i obrta da bi se ispunile supljine... nasilu i nespremno.
dabogda se vrati kvalitet prijasnjih sezona, od dijaloga, price, likova, svega... generalno je sve omutavilo :mrgreen:
daleko od tog da je losa serija samo su visoke kriterijume stavili sa prve 3 i da je ovako bilo i na pocetku vjerovatno ne bi gutao seoznu u jednom danu :P a poceo sam plaho i premotavati, to mi prije nije padalo na pamet
arijina prica se jos i drzi ali su ga brate razuvkli a ovo ostalo ... :skoljka: i dobro su nagurali svega u zadnjoj epizodi, cisto eto da bi ostali gladni sljedece sezone. jeftino
ćiribiribela

#6760 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Image
Juliuscezar

#6761 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

konahawaii wrote:ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je to :-) mozda je nekad i bilo zanimljivo
mislim ajd prije kad je bilo jako dosta likova u seriji, pa ubiju nekog, naprave malo twist, ajd jbg ostalo ti jos dosta drugih zanimljivih likova da pratis, al kako je krenulo na kraju ce se svi poubijat...(All men must die :-) )

nadam se da ce barem ovaj zadnji prezivit :roll: i sad cekaj godinu da saznas...
Da li ga vjestica moze ozivjeti, jbg :D . A dobro ako svi sto su ih danas ubili i umru nemaju vise koga "pozitivnog" ubiti. Eto patuljka samo :D
Riddle

#6762 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Riddle »

Cini se na hrpu zametenog snijega.

Ja pretpostavljam da ce jednostavno oboje polomiti noge i tu fino sacekati Ramseya svjezi i spremni za oguliti. Mislim Ramsay je jebeni Superman, ne moze biti nadmudren i porazen. Cijelu vojsku unisti sa 20 dobrih ljudi, protiv Greyjoya se bori gotovo potpuno gol sa 2 bodeza i uz to pokla sve pred sobom, nista mu ne promice... Frajer zna sta vukovi veceraju na Sjeveru.
Capajebo

#6763 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga :mrgreen: :lol:
alibegoa

#6764 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by alibegoa »

bhnapoleon1 wrote:
konahawaii wrote:ako ovako nastave sa ubijanjem oficijalno prestajem gledat...nema vise smisla, jos sam da tyriona ubiju i to je to :-) mozda je nekad i bilo zanimljivo

Da li ga vjestica moze ozivjeti, jbg :D . A dobro ako svi sto su ih danas ubili i umru nemaju vise koga "pozitivnog" ubiti. Eto patuljka samo :D
E vala ako ga vještica oživi, nije to više to, on je za mene zombi.
Tako da se nadam samo zalječenju. Kad je mogo one strijele predeverat, šta je par uboda.
jasko_ba

#6765 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

Kao sto obecah, maloprije snimio kompletnu petu sezonu i idemo u lagano gledanje. :D
Riddle

#6766 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Riddle »

Capajebo wrote:Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga :mrgreen: :lol:
Puno ce napredovati od momcica koji je jednom otrcao traziti the brestplate stretcher. :lol:
Juliuscezar

#6767 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

@Alibegoa na to sam mislio, valjda radi ona magija i valjde je zna. Pa jbt vracali su ocaparene glave. Sad mi pade ideja, sta ako Vjestica nije malu zrtvovala za Stannisa, nego za Jona ? Ne izgleda mi toliko nemoguce.
A Lancel od nebitnog lika do toga da ga ubije najveci covjek u Westerosu, napredak sto jest-jest :D
Towelie

#6768 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Towelie »

Nastavljaju se sada vec tradicionalni snimci kuknjave publike. :D
Capajebo

#6769 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Riddle wrote:
Capajebo wrote:Jos par epizoda i brat Lancel glavna uloga :mrgreen: :lol:
Puno ce napredovati od momcica koji je jednom otrcao traziti the brestplate stretcher. :lol:
Kako sam se ismijao dok sam to cit'o, u seriji nisam bas ni skont'o :lol:
ciza_bliza

#6770 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ciza_bliza »

Oživjet će ga Red Lady.
shandrprcSA

#6771 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by shandrprcSA »

bhnapoleon1 wrote:

p***a je cudo :D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6772 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

... ma sve ce to ozivjet... debeli prdonja
konahawaii

#6773 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by konahawaii »

ma najvise bih volio da ga ozivi onaj glavni WW i pretvori ga u jednog od nih, da zajedno pobiju citav Westeros i zmajeve i onu plavu, a da Tyrion sa Varysom ostane vladat tamo na jugu i da zavrse seriju :D
annoy

#6774 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

I tak, sve u svemu, najdraža scena ove sezone mi je kad Tyrion kaže balavici da je loša osoba :D

Procurio je sinopsis finalne epizode neki dan, nisam si mogla pomoć da ne pročitam, ova serija se od odlične serije koja me zainteresirala za cijeli ASOIAF svijet i koju sam iščekivala cijelu godinu, pretvorila u seriju koju se moram tjerat da pogledam :-)

D&D ne znaju ništa osim samo gledat na to kako što više šokirati publiku, slomiti internet i slično. A dosljednost i kvaliteta priče i karakterizacija likova odavno su potonuli na dno Uskog mora :sleep:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6775 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

8 epizoda je beton ovo sve su ostalo na silu snimali...pa ni borba boltonovih i stanisa samo pocetak i kraj...jebte ko kakav crtic za djecu do pet godina...pa jel stvarno misle oni pederski scenaristi i producenti da je publika GOT-a maloumna...sljedecu sezonu cu cekat zavrsetak i mozda tek tamo poslije mjesec- dva odlucim gledat...PUUUU

Image

najbolja scena... nenadjebljivo :thumbup: :izet:
Post Reply