Zar taj isti nije ucestvovao na ovom turniru u Sredozemnom moru??Murat Sabanovic wrote:ne slazem se da ga treba blatiti,jer je uradio isto kao i dzeko...obojica presli u novi klub, safet dzeju popusta,a ibri - ne ...
ne do bog da je ibrahimovic za nas pristao da igra ...nikad ga ne bi vidjeli u prijateljskim ...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ODVRATAN_i_GADAN
#6751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- emigrazione
#6752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Lunizz wrote:BiH je oduvijek bila slaba repka sa nekim prosjecnim igracima u jednoj generaciji.Odskakala su mozda 2 ili 3 igraca u svakoj generaciji.Tako da mi nije jasno zasto se uvijek nadate nekim rezultatima,kvalifikacijama za neko takmicenje kad je realno da mi za toga nemamo kuveta i da nas bas sreca mora posluziti jer znanjem i kvalitetom mi trenutno nismo dorasli kvalifikaciji za takmicenje neko.
U odbrani imas jednog igraca da mozes reci da je neka klasa,u veznom redu isto jednog i u napadau isto tako.
Ostalih 8 igraca su nizi prosjek ili nedokazani talenti kojima treba jos igre na visokom nivou.
Nacin Papetovog rada nije los ali treba vremena i strpljenja
-
mikogoago
#6753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo sta kaze selektor:
Sušić: Sudija je odlučio utakmicu
Nakon meča sa Meksikom na konferenciji za novinare selektor BiH Safet Sušić je rekao kako penal dosuđen za Meksiko nije postojao i da je sudija odlučio utakmicu.
- Čestitao bih igračima Meksika na pobjedi. Moji igrači su dali maksimum u ovom trenutku. Igra je bila dosta izjednačena do prvog gola. I u takvoj igri najmanja greška je odlučila utakmicu. Po meni je tu grešku napravio sudija koji je svirao penal koji nije postojao.
Poslije toga Meksiko je zabio drugi gol i zasluženo pobijedio, ali da nije bilo tog penala moglo je sve drugačije završiti. Kada su prijateljske utakmice u pitanju ispada da rezultat nije u prvom planu, ali rezultat je ipak veoma važan. Što se mene tiče ovakve utakmice su za to da se napravi spektakl.
Nikad nije dobro izgubiti zadnju pripremnu utakmicu. Zadovoljan sam igrom. Igralo se dosta dobro. Još kada dođu tu Rahimić i Džeko bit će to dobra ekipa – prenosi Avaz Sušićev komentar utakmice s Meksikom.
Sušić: Sudija je odlučio utakmicu
Nakon meča sa Meksikom na konferenciji za novinare selektor BiH Safet Sušić je rekao kako penal dosuđen za Meksiko nije postojao i da je sudija odlučio utakmicu.
- Čestitao bih igračima Meksika na pobjedi. Moji igrači su dali maksimum u ovom trenutku. Igra je bila dosta izjednačena do prvog gola. I u takvoj igri najmanja greška je odlučila utakmicu. Po meni je tu grešku napravio sudija koji je svirao penal koji nije postojao.
Poslije toga Meksiko je zabio drugi gol i zasluženo pobijedio, ali da nije bilo tog penala moglo je sve drugačije završiti. Kada su prijateljske utakmice u pitanju ispada da rezultat nije u prvom planu, ali rezultat je ipak veoma važan. Što se mene tiče ovakve utakmice su za to da se napravi spektakl.
Nikad nije dobro izgubiti zadnju pripremnu utakmicu. Zadovoljan sam igrom. Igralo se dosta dobro. Još kada dođu tu Rahimić i Džeko bit će to dobra ekipa – prenosi Avaz Sušićev komentar utakmice s Meksikom.
- Lunizz
#6754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
smijesan?emigrazione wrote:Lunizz wrote:BiH je oduvijek bila slaba repka sa nekim prosjecnim igracima u jednoj generaciji.Odskakala su mozda 2 ili 3 igraca u svakoj generaciji.Tako da mi nije jasno zasto se uvijek nadate nekim rezultatima,kvalifikacijama za neko takmicenje kad je realno da mi za toga nemamo kuveta i da nas bas sreca mora posluziti jer znanjem i kvalitetom mi trenutno nismo dorasli kvalifikaciji za takmicenje neko.
U odbrani imas jednog igraca da mozes reci da je neka klasa,u veznom redu isto jednog i u napadau isto tako.
Ostalih 8 igraca su nizi prosjek ili nedokazani talenti kojima treba jos igre na visokom nivou.
Nacin Papetovog rada nije los ali treba vremena i strpljenjaBikicu jes' to ti
-
extraordinary
#6755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Najviše volim kad se ovako neko sa genijalnom procjenom reprezentacije javi. Kao prosječna, jadna i slično. Kao prvo, na evropskom prvenstvu igra 16 reprezentacija. Od tih 16 imaš uvrh glave 8 vrhunskih ekipa, 2-3 malo slabije, a ono ostalo bude manje - više po snazi ko i mi, ili slabije. Kad se doda na to da su na Evropskim prvenstvima igrale ekipe tipa Latvije, Slovačke, Slovenije, Austrije, od kojih smo sigurno igrački kvalitetniji, onda čovjeku bude jasno da ne pratiš pretjerano fudbal. Jedna Slovačka je prošle godine igrala osminu finala Svjetskog prvenstva, a ta ekipa je slabija od nas. Ne moraš uzimati čak ni onu utakmicu protiv njih kao mjerodavnu, uzmi samo spiskove igrača i poredi ime po ime, pa ćeš vidjeti da imamo bolji igrački kadar od njih. Očigledno da nam igrački kadar nije najveći problem.Lunizz wrote:BiH je oduvijek bila slaba repka sa nekim prosjecnim igracima u jednoj generaciji.Odskakala su mozda 2 ili 3 igraca u svakoj generaciji.Tako da mi nije jasno zasto se uvijek nadate nekim rezultatima,kvalifikacijama za neko takmicenje kad je realno da mi za toga nemamo kuveta i da nas bas sreca mora posluziti jer znanjem i kvalitetom mi trenutno nismo dorasli kvalifikaciji za takmicenje neko.
- Lunizz
#6756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
extraordinary wrote:Najviše volim kad se ovako neko sa genijalnom procjenom reprezentacije javi. Kao prosječna, jadna i slično. Kao prvo, na evropskom prvenstvu igra 16 reprezentacija. Od tih 16 imaš uvrh glave 8 vrhunskih ekipa, 2-3 malo slabije, a ono ostalo bude manje - više po snazi ko i mi, ili slabije. Kad se doda na to da su na Evropskim prvenstvima igrale ekipe tipa Latvije, Slovačke, Slovenije, Austrije, od kojih smo sigurno igrački kvalitetniji, onda čovjeku bude jasno da ne pratiš pretjerano fudbal. Jedna Slovačka je prošle godine igrala osminu finala Svjetskog prvenstva, a ta ekipa je slabija od nas. Ne moraš uzimati čak ni onu utakmicu protiv njih kao mjerodavnu, uzmi samo spiskove igrača i poredi ime po ime, pa ćeš vidjeti da imamo bolji igrački kadar od njih. Očigledno da nam igrački kadar nije najveći problem.Lunizz wrote:BiH je oduvijek bila slaba repka sa nekim prosjecnim igracima u jednoj generaciji.Odskakala su mozda 2 ili 3 igraca u svakoj generaciji.Tako da mi nije jasno zasto se uvijek nadate nekim rezultatima,kvalifikacijama za neko takmicenje kad je realno da mi za toga nemamo kuveta i da nas bas sreca mora posluziti jer znanjem i kvalitetom mi trenutno nismo dorasli kvalifikaciji za takmicenje neko.
Mi u reprezentaciji imamo 3 igraca da vrijede necemu trenutno.Meni nije interesantna ni litvanija grcka madjarska slovacka i sta si sve nabrojao vec ja gledam nasu repku.Mozemo mi na papiru biti jaci i od Holandije al kad dodje vrijeme odluke mi smo donji u takvim utakmicama.Nas realan domet je 3 mjesto u grupi sve ostalo je senzacija i iznenadjenje koje bih ja prihvatio sa obe ruke da se razumijemo.Ove kvalifikacije su za nas vec zavrsene to je ocigledno,mnogi se nece sloziti al sta ja tu mogu svako ima pravo da se nada necemu.
Drugi par cipela su sama takmicenja a nesto sasvim drugo su kvalifikacije za ista.Mi trenutno nemamo kvalitet da prodjemo ta.Za nadati se da ce se to brzo promjeniti ali....
-
extraordinary
#6757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E ne znam na osnovu čega iznosiš tako genijalne zaključke. Francuska je jača od nas, ali Rumunija, Bjelorusija i Albanija ni po čemu nisu. Kvalifikacije možemo sami izgubiti, a čak nas je i svijet počeo posmatrati kao ozbiljniju reprezentaciju u posljednjih 2-3 godine, pa nas sad svi smatraju glavnim rivalima Francuskoj.
- Lunizz
#6758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisu jaci! Nek nasi puleni onda to dokazu na terenu...extraordinary wrote:E ne znam na osnovu čega iznosiš tako genijalne zaključke. Francuska je jača od nas, ali Rumunija, Bjelorusija i Albanija ni po čemu nisu. Kvalifikacije možemo sami izgubiti, a čak nas je i svijet počeo posmatrati kao ozbiljniju reprezentaciju u posljednjih 2-3 godine, pa nas sad svi smatraju glavnim rivalima Francuskoj.
- Bosanski_kralj
#6759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dokazaće!!!Lunizz wrote:Nisu jaci! Nek nasi puleni onda to dokazu na terenu...extraordinary wrote:E ne znam na osnovu čega iznosiš tako genijalne zaključke. Francuska je jača od nas, ali Rumunija, Bjelorusija i Albanija ni po čemu nisu. Kvalifikacije možemo sami izgubiti, a čak nas je i svijet počeo posmatrati kao ozbiljniju reprezentaciju u posljednjih 2-3 godine, pa nas sad svi smatraju glavnim rivalima Francuskoj.
- Obuca9
#6760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tako je. Bešić, Subašić i Vranješ, sasvim dovoljno, ne bi valjalo da je više, možda da je još samo ŠEhića ubacio, bar 10-ak minuta, ali jbg sadelSaik wrote:Ne bih mnogo da pišem, ne da mi se syebavati oko repke i njenih prijateljskih, iako smo fino odigrali jedan dio utakmice, onaj drugi sa pola prespavao. Samo ću reći, hvala selektore što smo još jednom imali priliku vidjeti nekoliko mladih, perspektivnih, a i ponekog iskusnijeg, debitanata u kadru, koji će sigurno biti adekvatne zamjene ukoliko jedan ili više iz prvog kadra neplanirano ne budu u konkurenciji. Svaka čast, tako se gradi repka.
- splend
#6761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@Lunizz, djelimo misljenje, osim ovog dijela da su ove kvalifikacije izgubljene. druga je stvar, sto nas narod nece da prihvati cinjenice, da mi osim dzeke nemam igraca svjetkse klase. ima tu jos mozda 2-3 dobra igraca i ovo ostalo je sve prosjek. meni se dopada safetov nacin rada, cini mi se da on izvalci maximum iz ovoga sto imamo. ako nastavimo s igrom koju smo imali zadnja 2-3 puta, mozemo se nadati barazu. a tamo i ako udjemo, necemo biti favoriti. sad sto to ovaj narod ne shvata/ne prihvata ili sta vec je druga stvar.
vjerujem papetu, vjerujem da cemo s njim imati uspjeha, i zelim mu puno srece
vjerujem papetu, vjerujem da cemo s njim imati uspjeha, i zelim mu puno srece
- buzzer
#6762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mislim da smo s navijackim kadrom deficitarniji nego s odbranom.Lunizz wrote:Mi u reprezentaciji imamo 3 igraca da vrijede necemu trenutno.Meni nije interesantna ni litvanija grcka madjarska slovacka i sta si sve nabrojao vec ja gledam nasu repku.Mozemo mi na papiru biti jaci i od Holandije al kad dodje vrijeme odluke mi smo donji u takvim utakmicama.Nas realan domet je 3 mjesto u grupi sve ostalo je senzacija i iznenadjenje koje bih ja prihvatio sa obe ruke da se razumijemo.Ove kvalifikacije su za nas vec zavrsene to je ocigledno,mnogi se nece sloziti al sta ja tu mogu svako ima pravo da se nada necemu.
Drugi par cipela su sama takmicenja a nesto sasvim drugo su kvalifikacije za ista.Mi trenutno nemamo kvalitet da prodjemo ta.Za nadati se da ce se to brzo promjeniti ali....
naravno da cemo biti drugi u grupi, a ti imas pravo da se ne nadas nicemu.
sinoc bi oderali mexikance da je bio dzeko umjesto vede. samo je realizacija falila, ostalo sve ferceralo ko doxa (jeftiniji model
nekako je ruzno i pocjenjivacki na onako dobru igru reprezentacije odgovoriti pesimizmom i kritikama, a smatrati se navijacem.
- emigrazione
#6763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nekima ce Pape biti trn u oku taman kad bi uzeli svjtsko prvenstvo, a nekima ne mozes da objasnis da fifa manager nema veze sa realnim zivotom
- siki_sa
#6764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mi imamo solidnu reprezentaciju, koja je u stanju da igra dobar fudbal, sinoc su meksikanci dali dva sretna gola, prvi iz nepostojeceg penala tj gol pjanica(nesretan gol) drugi gol smi im poklonili(nasa greska)Ne znaci da meksikanci nisu imali prilika, ali imali smo i mi.Sto se kvalifikacija tice tu imamo slolidne sanse, rumuni nisu kao sto su nekad bili, i tu ocekujem minimalno 4 a nadam se svih 6 bodova, sa tim bodovima bi izbacili rumune iz utrke za prva dva mjesta, sa tih sest bodova(akoBogda kad bi se desilo) dobili bi vjetar u ledja i dobili dodatni atom snage za utakmice sa bjelorusijm koju moramo dobiti u oba meca i sa albanijom.Uz neki kiks francuza i nasu dobru igru u narednim utakmicama ne bi me cudilo i da budemo prvi, naravno sve zavisi od nas i da ne dodje do rasipanja repke.Mi to mozemo(nadam se)
Da zavrsim utakmica sa meksikom je pokazala da mozemo igrati(ne treba zaboraviti da nam je failio par standardnih igraca) uz dzeku, begovica, ibricica i druge mi mozemo ne euro.
Da zavrsim utakmica sa meksikom je pokazala da mozemo igrati(ne treba zaboraviti da nam je failio par standardnih igraca) uz dzeku, begovica, ibricica i druge mi mozemo ne euro.
- siki_sa
#6765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tako je, ja stojim pri tome da mozemo i prvi biti u grupi, jer realno mi zavisimo od sebe.Ako jedna crna gore odigra 0-0 u gostima kod engleza zasto mi ne bi mogli iznenaditi francuze kod njih, ima jos do toga ali realno ocekujem pobjedu u zenici protiv rumuna(taj poraz bi ruzmune unistio jer bi izgubili sve sanse za euro) i takvi demoralisani rumuni bi mogli i kuci zijaniti od nasextraordinary wrote:E ne znam na osnovu čega iznosiš tako genijalne zaključke. Francuska je jača od nas, ali Rumunija, Bjelorusija i Albanija ni po čemu nisu. Kvalifikacije možemo sami izgubiti, a čak nas je i svijet počeo posmatrati kao ozbiljniju reprezentaciju u posljednjih 2-3 godine, pa nas sad svi smatraju glavnim rivalima Francuskoj.
-
Tarik19
#6766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drugo mjesto u ovoj grupi je sasvim realan cilj i ne treba ga mjenjati inace necemo biti ni treci i euforija ce nas ponovo unistiti kad tad.
- burek_in_space
#6767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jbt, isto Sead Hadzijahic i crna ptica zloslutnica u kombinaciji. 
- ratata
#6768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
burek_in_space wrote:Jbt, isto Sead Hadzijahic i crna ptica zloslutnica u kombinaciji.
- Edin H.
#6769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nepostojeci penal ti uvijek moze suditi, mora se dati gol vise, ali mi nemamo realizacije.siki_sa wrote:mi imamo solidnu reprezentaciju, koja je u stanju da igra dobar fudbal, sinoc su meksikanci dali dva sretna gola, prvi iz nepostojeceg penala tj gol pjanica(nesretan gol) drugi gol smi im poklonili(nasa greska)Ne znaci da meksikanci nisu imali prilika, ali imali smo i mi.Sto se kvalifikacija tice tu imamo slolidne sanse, rumuni nisu kao sto su nekad bili, i tu ocekujem minimalno 4 a nadam se svih 6 bodova, sa tim bodovima bi izbacili rumune iz utrke za prva dva mjesta, sa tih sest bodova(akoBogda kad bi se desilo) dobili bi vjetar u ledja i dobili dodatni atom snage za utakmice sa bjelorusijm koju moramo dobiti u oba meca i sa albanijom.Uz neki kiks francuza i nasu dobru igru u narednim utakmicama ne bi me cudilo i da budemo prvi, naravno sve zavisi od nas i da ne dodje do rasipanja repke.Mi to mozemo(nadam se)
Dzekson takodje nije u najboljoj formi, a svi ocekuju golove od njega, kao u proslim kvalifikacijama.
Nadam se da ce svi gore navedeni igraci biti na raspolaganju uz Rahimica, valjda ce biti bolje, mora se ozbiljno raditi na realizaciji iz prekida.
Falice nam Salihovic pravo u Zenici.
- siki_sa
#6770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
to da dzeko nije u top forni to stoji naravno, ali se nadam da ce biti do rumuna, realizacije fali to je vidljivo ali na tome treba raditi, salihaga ce fafiti ali uvijek ce nam neko faliti na to se trebamo navici.Rumuni su dalko od onog sto su nekad bili i tu je nasa sansa, nadam se najboljemEdin H. wrote:Nepostojeci penal ti uvijek moze suditi, mora se dati gol vise, ali mi nemamo realizacije.siki_sa wrote:mi imamo solidnu reprezentaciju, koja je u stanju da igra dobar fudbal, sinoc su meksikanci dali dva sretna gola, prvi iz nepostojeceg penala tj gol pjanica(nesretan gol) drugi gol smi im poklonili(nasa greska)Ne znaci da meksikanci nisu imali prilika, ali imali smo i mi.Sto se kvalifikacija tice tu imamo slolidne sanse, rumuni nisu kao sto su nekad bili, i tu ocekujem minimalno 4 a nadam se svih 6 bodova, sa tim bodovima bi izbacili rumune iz utrke za prva dva mjesta, sa tih sest bodova(akoBogda kad bi se desilo) dobili bi vjetar u ledja i dobili dodatni atom snage za utakmice sa bjelorusijm koju moramo dobiti u oba meca i sa albanijom.Uz neki kiks francuza i nasu dobru igru u narednim utakmicama ne bi me cudilo i da budemo prvi, naravno sve zavisi od nas i da ne dodje do rasipanja repke.Mi to mozemo(nadam se)
Dzekson takodje nije u najboljoj formi, a svi ocekuju golove od njega, kao u proslim kvalifikacijama.
Nadam se da ce svi gore navedeni igraci biti na raspolaganju uz Rahimica, valjda ce biti bolje, mora se ozbiljno raditi na realizaciji iz prekida.
Falice nam Salihovic pravo u Zenici.
-
LSD
#6771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajmo se vratiti cinjenicama.
Grupa D:
Francuska - 9 bodova iz 4 meca
Bjelorusija - 8 bodova iz 4 meca
Albanija - 5 bodova iz 4 meca
BiH - 4 boda iz 3 meca
Rumunija - 2 boda iz 3 meca
Luksemburg - 1 boda iz 4 meca.
Sad ce neko reci bjelorusi iznenadili francuze u sred Pariza i slicne šuplje, uglavnom ljudi su odnijeli sva 3 boda i tako nabili ogromnu prednost u odnosu na konkurenciju u samom startu...sreca po nas, pa su nekako kiksali u Luxemburgu...velika sreca.
Što to mi nismo u stanju da iznenadimo francuze na koševu i da bar igramo neriješeno...jok, vec se francuzi upravo na nama izvadiše za domaci kiks...ili što nismo u stanju da iznenadimo yebenu Albaniju u Tirani...znaci ,ne može ni to
Sad smo dovedeni pred imperativ pobjeda u oba vezana meca sa rumunima a i sa bjelorusima...svaki remi je ogroman korak unazad jer nas niko nece cekati da ih mi stižemo.
Grupa D:
Francuska - 9 bodova iz 4 meca
Bjelorusija - 8 bodova iz 4 meca
Albanija - 5 bodova iz 4 meca
BiH - 4 boda iz 3 meca
Rumunija - 2 boda iz 3 meca
Luksemburg - 1 boda iz 4 meca.
Sad ce neko reci bjelorusi iznenadili francuze u sred Pariza i slicne šuplje, uglavnom ljudi su odnijeli sva 3 boda i tako nabili ogromnu prednost u odnosu na konkurenciju u samom startu...sreca po nas, pa su nekako kiksali u Luxemburgu...velika sreca.
Što to mi nismo u stanju da iznenadimo francuze na koševu i da bar igramo neriješeno...jok, vec se francuzi upravo na nama izvadiše za domaci kiks...ili što nismo u stanju da iznenadimo yebenu Albaniju u Tirani...znaci ,ne može ni to
Sad smo dovedeni pred imperativ pobjeda u oba vezana meca sa rumunima a i sa bjelorusima...svaki remi je ogroman korak unazad jer nas niko nece cekati da ih mi stižemo.
-
Tarik19
#6772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravo zbog svega toga mislim da nije realno ocekivati od nase reprezentacije da se bori za prvo mjesto u grupi i mislim da je Pape svijestan toga. Svakako, tesko da cemo uspjeti uzeti sva 6 boda protiv Rumunije i pogotovo protiv Bjelorusije.
-
LSD
#6773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mi više ne ovisimo o sebi, sad se vracamo opet našoj omiljenoj igri kalkulacija i ovisnosti u drugima, poklapanju rezultata itd.Tarik19 wrote:Upravo zbog svega toga mislim da nije realno ocekivati od nase reprezentacije da se bori za prvo mjesto u grupi i mislim da je Pape svijestan toga. Svakako, tesko da cemo uspjeti uzeti sva 6 boda protiv Rumunije i pogotovo protiv Bjelorusije.
Mi da bi bili uopšte konkurentni i da bi imali pravo da se nadamo nekom uspjehu u ovim kvalifikacijama mi moramo pobjediti rumune i to u oba susreta...pa kasnije sa bjelorusima u direktnom okršaju odluciti sopstvenu sudbinu.
-
Tarik19
#6774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da ipak idalje ovisimo o sebi ali uskoro vise necemo ako nastavimo remizirati i gubiti kada netreba. U predhodnim kvalifikacijama smo se plasirali u baraz zahvaljuci Turskoj koja je kiksala protiv Estonije u gostima i protiv Spanije u oba susreta izasla bez ijednog boda. Ovaj put se ovo nece desiti ni sa Bjelorusijom ni sa Francuskom prema tome sve zavisi od nase igre i nasih rezultate a ne od ostalih kikseva.LSD wrote:Mi više ne ovisimo o sebi, sad se vracamo opet našoj omiljenoj igri kalkulacija i ovisnosti u drugima, poklapanju rezultata itd.Tarik19 wrote:Upravo zbog svega toga mislim da nije realno ocekivati od nase reprezentacije da se bori za prvo mjesto u grupi i mislim da je Pape svijestan toga. Svakako, tesko da cemo uspjeti uzeti sva 6 boda protiv Rumunije i pogotovo protiv Bjelorusije.
Mi da bi bili uopšte konkurentni i da bi imalo pravo da se nadamo nekom uspjehu u ovim kvalifikacijama mi moramo pobjediti rumune i to u oba susreta...pa kasnije sa bjelorusima i direktnom okršaju odluciti sopstvenu sudbinu.
-
udrch
#6775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da se pitam:
Begovića više nikad ne bih pozvao..
Dobar je on golman, u nezgodnoj je situaciji jer mu malo fali da sjedne na klupu, samo jedan kiks i na klupi je..
Ibričića nikad nisam ni gotivio, tako da bih ga ostavio tamo u Sibiru..
Džeku bih pozvao, ali protiv Rumuna bi mi bio na klupi..
Ionako sa ovakvim pristupom nećemo nigdje ni ovaj put, pa zašto onda dozvoliti da se neko zajebaje sa reprezentacijom i da se preko nje samopromoviše..
Ovih 15 momaka je zaslužilo moj respect..
Begovića više nikad ne bih pozvao..
Dobar je on golman, u nezgodnoj je situaciji jer mu malo fali da sjedne na klupu, samo jedan kiks i na klupi je..
Ibričića nikad nisam ni gotivio, tako da bih ga ostavio tamo u Sibiru..
Džeku bih pozvao, ali protiv Rumuna bi mi bio na klupi..
Ionako sa ovakvim pristupom nećemo nigdje ni ovaj put, pa zašto onda dozvoliti da se neko zajebaje sa reprezentacijom i da se preko nje samopromoviše..
Ovih 15 momaka je zaslužilo moj respect..