Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
palamuda
#6751 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je vrhunac imao na općim izborima 2010 i to više nikad neće dostići, tad je bio moment osnivanje stranke, nova snaga i blalala, samo me iznenadio što je za prekratko vrijeme sve to prokockao i počeo padati. Čak ni u tom prvom zamahu nije imao kapacitet ni SBiH i neće ga nikad ni dostići. Ova njegova šarada pokazuje da on uopšte nije neka pamet ni sposobnost, lako je bilo stvoriti Avaz kad te samo guraju sa svih strana, baš bi volio negdje pročitati podatak kojeg naravno nema koliko je na ime reklama izmuzo love od bh telecoma.
- Corto Maltese
#6752 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
(Ne)djela pokazuju da on posjeduje i pamet i sposobnost... ali donekle. Jebe ga što je nije znao gdje su mu granice. Kao naslovni lik iz poslovice: "Krčag ide na vodu dok se ne razbije"palamuda wrote:Fahro je vrhunac imao na općim izborima 2010 i to više nikad neće dostići, tad je bio moment osnivanje stranke, nova snaga i blalala, samo me iznenadio što je za prekratko vrijeme sve to prokockao i počeo padati. Čak ni u tom prvom zamahu nije imao kapacitet ni SBiH i neće ga nikad ni dostići. Ova njegova šarada pokazuje da on uopšte nije neka pamet ni sposobnost, lako je bilo stvoriti Avaz kad te samo guraju sa svih strana, baš bi volio negdje pročitati podatak kojeg naravno nema koliko je na ime reklama izmuzo love od bh telecoma.
Dešavalo se i većim igračima iz te branše: Berlusconi, Karić... nikome od njih ne možeš osporiti pamet ni sposobnost, uključujući i sposobnost da se zajebu.
-
palamuda
#6753 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ipak se ne slažem, njegova sposobnost je prilično ograničena, a mislim da se malo pogubio u realnosti jer od momenta kad izađe iz auta pa dok se popenje na vrh tornja tapšu ga po ramenu pa od 600 ljudi vidi 8.000Corto Maltese wrote:(Ne)djela pokazuju da on posjeduje i pamet i sposobnost... ali donekle. Jebe ga što je nije znao gdje su mu granice. Kao naslovni lik iz poslovice: "Krčag ide na vodu dok se ne razbije"palamuda wrote:Fahro je vrhunac imao na općim izborima 2010 i to više nikad neće dostići, tad je bio moment osnivanje stranke, nova snaga i blalala, samo me iznenadio što je za prekratko vrijeme sve to prokockao i počeo padati. Čak ni u tom prvom zamahu nije imao kapacitet ni SBiH i neće ga nikad ni dostići. Ova njegova šarada pokazuje da on uopšte nije neka pamet ni sposobnost, lako je bilo stvoriti Avaz kad te samo guraju sa svih strana, baš bi volio negdje pročitati podatak kojeg naravno nema koliko je na ime reklama izmuzo love od bh telecoma.
Dešavalo se i većim igračima iz te branše: Berlusconi, Karić... nikome od njih ne možeš osporiti pamet ni sposobnost, uključujući i sposobnost da se zajebu.
-
use your illusion
#6754 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/sda-izg ... u-sarajevu
hahaha...ovaj Fahro ne odustaje.pa jedan od glavnih razloga zasto je sda pobijedila je upravo Dnevni Avaz..ljudi blate li blate a zapravo to im se sve obija o glavu...a govoriti da je SDA nesto izgubila je prica za djecu u obdanistu..by the way glasao sam za sbb da ne bude da podrzavam tihica i ostalu bagru..ali ovi komentari nevjerovatno...
hahaha...ovaj Fahro ne odustaje.pa jedan od glavnih razloga zasto je sda pobijedila je upravo Dnevni Avaz..ljudi blate li blate a zapravo to im se sve obija o glavu...a govoriti da je SDA nesto izgubila je prica za djecu u obdanistu..by the way glasao sam za sbb da ne bude da podrzavam tihica i ostalu bagru..ali ovi komentari nevjerovatno...
-
palamuda
#6755 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dijelim mišljenje da je Avaz dobar dio glasača okrenuo protiv Farine strančice, samo čekam naslov u kojem predsjednik Barselone optužuje Bakira Izetbegovića za remi na domaćem terenu.use your illusion wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/sda-izg ... u-sarajevu
-
kenzo
#6756 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ali pazite ..nema vise tekstova tipa EL BAKIR na naslovnici..polako priprema teren da im opet pocne lizati
uskoro ce osvanuti vijest da su SDA i SBB stranke koje trebaju spavati u istom krevetu..
uskoro ce osvanuti vijest da su SDA i SBB stranke koje trebaju spavati u istom krevetu..
-
StupskaBitanga
#6757 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ali i dalje pljuje po SDAkenzo wrote:ali pazite ..nema vise tekstova tipa EL BAKIR na naslovnici..polako priprema teren da im opet pocne lizati![]()
- Adriatic
#6758 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To se zove dizanje cijene.StupskaBitanga wrote:ali i dalje pljuje po SDAkenzo wrote:ali pazite ..nema vise tekstova tipa EL BAKIR na naslovnici..polako priprema teren da im opet pocne lizati![]()
Ipak je Avaz najčitanije smeće.
Interes je tu, i jedne i druge strane, samo još da se utvrdi cijena i ponovo mogu zajedno protiv mrskih crvenih.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6759 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nema zadnje je bilo feljton o Ahmetoviću u ponedjeljak i utorak jer je u Oslobođenju od nedjelje Ahmetović najavio da bi i Tornjak moga biti uhapšen.StupskaBitanga wrote:ali i dalje pljuje po SDAkenzo wrote:ali pazite ..nema vise tekstova tipa EL BAKIR na naslovnici..polako priprema teren da im opet pocne lizati![]()
treba biti pošten pa reći da je Fahraon ovdje dejstvovao u samoobrani od agresora
- kamen spoticanja
#6760 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
avaz mozda jos uvijek i jeste najcitaniji al apsolutno vise nije faktor koji je za bilo sto krucijalan...(kazu da je tiraz pao ispod 30 hiljada)Adriatic wrote:To se zove dizanje cijene.StupskaBitanga wrote:ali i dalje pljuje po SDAkenzo wrote:ali pazite ..nema vise tekstova tipa EL BAKIR na naslovnici..polako priprema teren da im opet pocne lizati![]()
Ipak je Avaz najčitanije smeće.
Interes je tu, i jedne i druge strane, samo još da se utvrdi cijena i ponovo mogu zajedno protiv mrskih crvenih.
ono sto je meni zanimljivo jeste da je izlaznost na izborima bila rekordna od nezavisnosti domovine...vrlo je moguce da je tome veliki doprinos dao i fahrin drek kroz stranice avaza...lik je homogenizirao zelene birace i njihove spavace natjerao da izadju na glasanje...
- Mustafa Sudžuka
#6761 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šta kaže Fahro, koliko je sad pokraden?
Fahro zdrao, Keljmendi zdrao, eto vam Zlaja pa se vozajte zajedno jahtom po morskome plavom zalu gdje carlija vjetric mio.
Fahro zdrao, Keljmendi zdrao, eto vam Zlaja pa se vozajte zajedno jahtom po morskome plavom zalu gdje carlija vjetric mio.
- brzica
#6762 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Već su počeli, a za mjesec će broj "ukradenih"
glasova dosegnuti 100.000.
glasova dosegnuti 100.000.
- bogumila
#6763 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja sam primjer te mobilizacije.kamen spoticanja wrote: avaz mozda jos uvijek i jeste najcitaniji al apsolutno vise nije faktor koji je za bilo sto krucijalan...(kazu da je tiraz pao ispod 30 hiljada)
ono sto je meni zanimljivo jeste da je izlaznost na izborima bila rekordna od nezavisnosti domovine...vrlo je moguce da je tome veliki doprinos dao i fahrin drek kroz stranice avaza...lik je homogenizirao zelene birace i njihove spavace natjerao da izadju na glasanje...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6764 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
hoćeš li poslije demobilizacije tražiti penziju?bogumila wrote:
ja sam primjer te mobilizacije.
so SDAish
- brzica
#6765 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I rješenje stambenog pitanja 
- bogumila
#6766 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mojeg, unuka i praunuka 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
ibizza
#6768 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja mislim da ce se desiti slijedece u naredne 2 godine...
SDA ce da oszane na ovom nivou,i bit ce ubjedljivo najajaca stranka,Silajdzic ce se vratiti pred naredne izbore i kandidirat ce se za Predjsednika,poznavajuci njega ,napravit ce neki BOOM,pola ovih sto su glasali za SBB i SDP ce OPET glasati za njega,pa ce tako SBiH biti druga najaca partija.
Onda slijedi koalicija SDA i SBiH,a onda slijedi k***nje Fahrudina i Zlaje(ovog prvog pogotovo).
SDA ce da oszane na ovom nivou,i bit ce ubjedljivo najajaca stranka,Silajdzic ce se vratiti pred naredne izbore i kandidirat ce se za Predjsednika,poznavajuci njega ,napravit ce neki BOOM,pola ovih sto su glasali za SBB i SDP ce OPET glasati za njega,pa ce tako SBiH biti druga najaca partija.
Onda slijedi koalicija SDA i SBiH,a onda slijedi k***nje Fahrudina i Zlaje(ovog prvog pogotovo).
- brezan
#6769 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
SBB ce biti tu negdje na nivou SBiH, stranka za kusura ako sta ostane iza SDA.
SDA ce jos dugo biti prva u bosnjaka, i neka ce ako pogledamo sta i ko je alternativa.
Na ovim izborima Fahra i njegov SBB su sprzeni zbog njihovog indirektnog pljuvanja po Aliji, prljavog udaranja po SDA, i bijednog ljubljenja sa Zlajom. Ima li iko da mu nije zagrebala po inteligenciji crveno-crna koalicija.
I kao sto je neko ranije napisao, ovi izbori su pokazali da Avaz nema nikakvu snagu. I ovo malo sto su dobili glasova se desilo cisto onako po inerciji a ne zbog kampanje u Avazu. Ali ovi izbori su pokazali jos nesto, mozda jos vaznije, a to je da Fahri gori pod nogama i da mu pod hitno treba imunitet. Izgleda da SDA ima nesto cime ce srediti i primiriti utemeljitelja.
SDA ce jos dugo biti prva u bosnjaka, i neka ce ako pogledamo sta i ko je alternativa.
Na ovim izborima Fahra i njegov SBB su sprzeni zbog njihovog indirektnog pljuvanja po Aliji, prljavog udaranja po SDA, i bijednog ljubljenja sa Zlajom. Ima li iko da mu nije zagrebala po inteligenciji crveno-crna koalicija.
I kao sto je neko ranije napisao, ovi izbori su pokazali da Avaz nema nikakvu snagu. I ovo malo sto su dobili glasova se desilo cisto onako po inerciji a ne zbog kampanje u Avazu. Ali ovi izbori su pokazali jos nesto, mozda jos vaznije, a to je da Fahri gori pod nogama i da mu pod hitno treba imunitet. Izgleda da SDA ima nesto cime ce srediti i primiriti utemeljitelja.
-
kenzo
#6770 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
naravno da Fahru pod nogama gori....a ovi iz SDA se nece smiriti dok ga ne obore totalno..i ne uzmu svu imovinu koju on posjeduje..vidjecemo rasplet...ako je SDP lud moze sa njim u koaliciju nakon ovakvog debakla...brezan wrote: I kao sto je neko ranije napisao, ovi izbori su pokazali da Avaz nema nikakvu snagu. I ovo malo sto su dobili glasova se desilo cisto onako po inerciji a ne zbog kampanje u Avazu. Ali ovi izbori su pokazali jos nesto, mozda jos vaznije, a to je da Fahri gori pod nogama i da mu pod hitno treba imunitet. Izgleda da SDA ima nesto cime ce srediti i primiriti utemeljitelja.
- illuminated
#6771 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
u nekim opstinama, da konja stave na listu, pobijedio bi ...niko ne cita program stranke, a i ako ga procitaju unutra su samo lazi.R_v_P20 wrote:Stvarno ste smijesni, svi odredaFahro vam "jebo" inteligenciju i iz revolta glasali za SDA
![]()
Samo ne znam sto niste dali glas nekome drugome jer NAS SVE SDA je... u zdrav mozak i potkrada evo haman 20 godina !
Cuj neki revolt kod bosnje...nije vala, vec tipicno krkansko glasanje, svoj za svoga!
stabilno glasacko tijelo i jako dobra stranacka infastruktura.
-
kenzo
#6772 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ja sam mislio da ce SBB puno bolje proci nego sto jeste...ovo je potop pravi..do 14-te pad popularnosti jos 20% nakon ovoga..
- bogumila
#6773 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
iskreno, i ja sam. nije da se zalim doduse 
- Thinker
#6774 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Potpuno tačno, Tuzla je najslikovitiji primjer!illuminated wrote:u nekim opstinama, da konja stave na listu, pobijedio bi ...niko ne cita program stranke, a i ako ga procitaju unutra su samo lazi.R_v_P20 wrote:Stvarno ste smijesni, svi odredaFahro vam "jebo" inteligenciju i iz revolta glasali za SDA
![]()
Samo ne znam sto niste dali glas nekome drugome jer NAS SVE SDA je... u zdrav mozak i potkrada evo haman 20 godina !
Cuj neki revolt kod bosnje...nije vala, vec tipicno krkansko glasanje, svoj za svoga!
stabilno glasacko tijelo i jako dobra stranacka infastruktura.
- MaxPayne
#6775 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Tako je to u nas,da se ne zavaravamo.Ovo i nije nešto kako će biti za iduće izbore,kad nagrne dijaspora,šalteraši,nane i dede da glasaju za SDA,a "cool i progresivna" omladina gleda to iz kafića.R_v_P20 wrote:Stvarno ste smijesni, svi odredaFahro vam "jebo" inteligenciju i iz revolta glasali za SDA
![]()