Ti ili si stvarno bezobrazan ili se pravis bezobrazan ili si polupismen. Gdje sam ja to napisao da Juka ne voli svoju zemlju. Ako ne znas citati onda nek ti neko procitaOldMayor wrote:Ovcini hvala za sve, ali on se ne moze porediti sa Jukom. Jer ovaj je sad vec kvalitetniiji od Ovcine, uz sve postovanje.hrasno38 wrote:Stvarno ti slabo radi google translate. Niti sam napisao da je govno, niti da je kaka niti da je los nego da svojom visinom ce tesko parirati centrima NBA. On jeste centar za Cedivite a vidjet cemo hoce li biti u NBA. To su ti vasi poznati prevodi kad covjek napise jedno a vi protumacite onako kako vama odgovara.It_is_a_Leclerc wrote:Ok. Jusuf Nurkić ne samo da ne valja, već nije ni centar. Ono, klasično govno, fuj, kaka.
Mi smo zaslužili Ervina Ovčinu, i ništa više.
A da kad vec spominjes Elvira Ovcinu onda bi trebao znati da je odigrao 40 utakmica za BiH i postigao 376 poena a zadnje vrijeme kada je ighrao imao je ozbiljno povrijedjeno koljeno ali je ipak i dosao i igrao za BiH!!!!!
I ne razumijem ovo, znaci on dolazio da igra pod povredama pa treba i Nurkic? Ili hoces da kazes da Nurkic ne voli svoju zemlju, a momak je sigurno hladno mogao igrati za Sloveniju, Hrvatsku. Plus - dodje na nekakvo amatersko prvenstvo B divizije kao clan Denver Nuggetsa. Pa ja ne znam je li to u historiji kosarke zabiljezeno.
I opet ne valja, jbg nije donio papire da nas Karabeg plasticni hirurg vidi jel to ok ili nije.
http://www.klix.ba/forum/kosarkaska-rep ... #p10385182
I nista novo ni na kosarci....pisate po onima koji su se naigrali za ovu reprezentaciju a dizete u zvijezde one koji jos je posteno nisu ni omirisali.