Svaka cast majstore
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#6751 Re: NBA - National Basketball Association
James - igracina!
Svaka cast majstore
Svaka cast majstore
-
smijesni_ste
#6752 Re: NBA - National Basketball Association
Fakat...zamalo triple double....

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6753 Re: NBA - National Basketball Association
Dzaba svi ti poeni kada ih je na kraju morao vaditi haslem, al' hajd'.. Wade i LBJ ( + da im se neko prikljuci, ala Haslem veceras ) moraju ponoviti jos ovakve 2 tekme da bi izbacili Indianu sto nece biti lagano.
-
caros
- AlenKurt
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6756 Re: NBA - National Basketball Association
Kako je bilo krenulo, po Heat se dobro zavrsilo. Wade i James 70 poena - ne treba komentar. Uz to 100% Haslem.
Indiana je odigrala prvo poluvrijeme, a onda kao da im je nastalo snage, inspiracije, motivacije....doduse, skontali su i Wade i James da je situacija postala ozbiljna.
Sto se mene tice, volio bih da prodju do finala, pa da im tu ocita lekciju OKC ili SAS.
Duncan jos jednom objasnio Paulu i Griffinu ko je gazda
Indiana je odigrala prvo poluvrijeme, a onda kao da im je nastalo snage, inspiracije, motivacije....doduse, skontali su i Wade i James da je situacija postala ozbiljna.
Sto se mene tice, volio bih da prodju do finala, pa da im tu ocita lekciju OKC ili SAS.
Duncan jos jednom objasnio Paulu i Griffinu ko je gazda
-
statixx
#6757 Re: NBA - National Basketball Association
Mora se Jamesu skinuti kapa za sinocnju utakmicu. 18 skokova...
vise od Westa i Hibberta skupa. Trener Indiane ocigledno ne zna iskoristiti svoje prednosti kako to cini Miami.
-
dert
#6758 Re: NBA - National Basketball Association
dert wrote:Hmm, Spursi ,Spursi su
samo da vas podsjetim
-
statixx
#6759 Re: NBA - National Basketball Association
Mislim da nisu, ovdje jos nista nije azurirano.
http://www.nba.com/history/awards/all-n ... index.html
http://www.nba.com/history/awards/all-n ... index.html
- n;hill
#6760 Re: NBA - National Basketball Association
Mene Miami nije toliko zadivio, volio bih da prođu do Celticsa, mislim da bi Celticsi lakše s njima nego sa Indianom, što pokazuje i koliko se Celticsi muče sa Sixersima
Volio bih za titulu stare rivale Duncana protiv KG, a i u ovogodišnjem ogledu regularne sezone su pokazali da imaju igru za Spurse,bilo je u koš, dok ih je Thunder pomeo...
Volio bih za titulu stare rivale Duncana protiv KG, a i u ovogodišnjem ogledu regularne sezone su pokazali da imaju igru za Spurse,bilo je u koš, dok ih je Thunder pomeo...
- n;hill
#6761 Re: NBA - National Basketball Association
Chandler je ipak promijenio mentalitet NY, od ekipe bez ikakve obrane, napravio je defanzivno respektabilan tim, znači ne gleda se samo pojedinac, dok kod Thundera defanzivni preporod je počeo dolaskom Perkinsa na mjesto Krstića, mada je Ibaka stvarno napredovao u ovoj godini, mislim da nije najglasniji u obrani OKC, i da ne pričamo da je Chandler lani osvojio prvenstvo, i vidi se ove godine razlika (umetnite proizvoljno neki vic o Odomu), a što je isto znak da ako OKC osvoji ove godine sve da Ibaki ne gine slijedeće godineTomahawk11 wrote:Indiana Pacers - Miami Heat na SK Prime direktan prijenos
Slazem se ovo za Ibaku, cuj Chandler
- n;hill
#6762 Re: NBA - National Basketball Association
Još su Turiafu dali players option za slijedeću godinu, tako ako hoće uzeti će im i slijedeće godine iste pare, ili će mu platiti još više da ga ne videLSD wrote:James kao Robin prati Wadea Batmana...fali Boš pumpa itekako.... onaj grozni Turiaf ne zna kud udara...što li njega hrane da mi je znati
sevapnije bi bilo dati kakvim beskucnicima pare.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6763 Re: NBA - National Basketball Association
Dobar je Chandler, nagrade se svakako dodjeljuju za regularni dio sezone. Sigurno da je doprinio da Mavsi uzmu prosle sezone, samo kakve veze to ima sa nagradom? To je prosla sezonan;hill wrote:Chandler je ipak promijenio mentalitet NY, od ekipe bez ikakve obrane, napravio je defanzivno respektabilan tim, znači ne gleda se samo pojedinac, dok kod Thundera defanzivni preporod je počeo dolaskom Perkinsa na mjesto Krstića, mada je Ibaka stvarno napredovao u ovoj godini, mislim da nije najglasniji u obrani OKC, i da ne pričamo da je Chandler lani osvojio prvenstvo, i vidi se ove godine razlika (umetnite proizvoljno neki vic o Odomu), a što je isto znak da ako OKC osvoji ove godine sve da Ibaki ne gine slijedeće godineTomahawk11 wrote:Indiana Pacers - Miami Heat na SK Prime direktan prijenos
Slazem se ovo za Ibaku, cuj Chandler
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6764 Re: NBA - National Basketball Association
n;hill wrote:Još su Turiafu dali players option za slijedeću godinu, tako ako hoće uzeti će im i slijedeće godine iste pare, ili će mu platiti još više da ga ne videLSD wrote:James kao Robin prati Wadea Batmana...fali Boš pumpa itekako.... onaj grozni Turiaf ne zna kud udara...što li njega hrane da mi je znati
sevapnije bi bilo dati kakvim beskucnicima pare.
, treba dati nagradu njegovom agetu za facu godine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6765 Re: NBA - National Basketball Association
Nego, kako je krenulo, Granger ce ili Jamesa ili Wadea nalupati do kraja ove serije 
- n;hill
#6766 Re: NBA - National Basketball Association
želi da se dokaže kao vođa u ekipi, što poštujem, ali nije baš u formi, to ga kočiTomahawk11 wrote:Nego, kako je krenulo, Granger ce ili Jamesa ili Wadea nalupati do kraja ove serije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6767 Re: NBA - National Basketball Association
Mladi Duncan, a? Interesantan centar, definitivno. Od koga su ga pokupili, Raptorsa cini mi se?!n;hill wrote:želi da se dokaže kao vođa u ekipi, što poštujem, ali nije baš u formi, to ga kočiTomahawk11 wrote:Nego, kako je krenulo, Granger ce ili Jamesa ili Wadea nalupati do kraja ove serije, najveća zvijezda kod Indiane postaje Hilbert, i to u pravo vrijeme, izlazi na tržište ovo ljeto, i s obzirom na nedostatak centara u ligi, mislim da će ga gađati sa ludim ciframa, nedohvatljivim za Indianu
- n;hill
#6768 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znam koji je deal bio, ali sigurno jedan u nizu bisera RaptorsaTomahawk11 wrote:Mladi Duncan, a? Interesantan centar, definitivno. Od koga su ga pokupili, Raptorsa cini mi se?!
- alphonse kauders
#6769 Re: NBA - National Basketball Association
Samo će se Wade (41 minuta) i James (44 minute) satrati do finala, ako ih onaj Spoelstra bude ovoliko koristio - ima razlog zašto NBA igrači igraju 30-35 min po utakmici a ne 40+. Naravno, da u vanrednim situacijama možeš malo više forsirati igrača, ali kad trebaš igrati svaki drugi dan - vidjećemo.
Za učinak - kapa dole, mada mi je i dalje nejasno da jedan NBA tim može dopustiti da mu samo dva čovjeka zabiju oko 40-ak poena zaredom.
Za učinak - kapa dole, mada mi je i dalje nejasno da jedan NBA tim može dopustiti da mu samo dva čovjeka zabiju oko 40-ak poena zaredom.
-
smijesni_ste
#6770 Re: NBA - National Basketball Association
Kad se uopšte vraća Bosh? Nailazim na različite 'informacije'....od toga da mu je sezona gotova do toga da bi mogao u idućoj rundi ako prođu...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#6771 Re: NBA - National Basketball Association
Boston proigrao u trecoj cetvrtini 
Kobi igra sam
----------------------------
Gasol se prikljucio i usput se poserem sudijama u stau.
Kobi igra sam
----------------------------
Gasol se prikljucio i usput se poserem sudijama u stau.
- just principe
#6772 Re: NBA - National Basketball Association
kako ocekivati pobjedu kad ti klupa zabije mizernih 3 poena a ovaj sljam sto je na parketu je zivi uzas, ne znaju ni loptu kontrolisati..Lakersima se smjesi slican poraz kao i prethodne dvije utakmice, a to je zbog gluposti pojedinaca..Sam jebeni Westbrook ih je pojeo, da ne spominjem ostatak ekipe
Ovi igraci ne zasluzuju Bryanta u ekipi..
Evo ga raspad sistema, ako nije i prije se desio
Ovi igraci ne zasluzuju Bryanta u ekipi..
Evo ga raspad sistema, ako nije i prije se desio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#6773 Re: NBA - National Basketball Association
Bynum ne igra, Gasol opet nest'o, par smijesnih odluka sudija + Durant pogadja sa 7 kilometara, fuj 
Skokovi u napadu, 14-3 za OKC
Skokovi u napadu, 14-3 za OKC
- just principe
#6774 Re: NBA - National Basketball Association
i kad kazu sto Bryant ne asistira ili da igra za sebe..Pa kome ce asistirati ? Evo dodaje samom Gasolu koji naravno fula
Jos se ovim vjestackim navijacima osladillo pa podjebaju
Jos se ovim vjestackim navijacima osladillo pa podjebaju
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#6775 Re: NBA - National Basketball Association
Gasola, Bynuma i Browna s noge na nogu.