Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emirsarajevo wrote: ↑04/10/2021 17:56
Sta vise jedete g.vna sa FB? Sve stranice se ucitavaju osim FB. Na mobitelu preko 4g radi ok?! Znaci nije do apk nego do Telemacha!!!
channel10 wrote: ↑04/10/2021 18:48
Sta ovo vise nema Seinfeld-a na Cinestar kanalima
Ima li igdje na Telemach ponudi kanala?
Ispucali su sve sezone, nedavno bila zadnja epizoda. Meni jedna od drazih serija definitivno
Ispucali su dva tri puta sve sezone i izgleda da sad ide pauza koju godinu pa ce vjerovatno opet pustiti. I meni najdraza serija pored Mucki, Two and half men...
To je razlog. Na D3 nemaš sve pink kanale kao na Eon box.
Hvala ti na pomoci .
Barem da znam sta je u pitanju
@Telemach , hvala i Vama na javljanju i pomoci. Ukoliko se odlucim da ostanem, vjerovatno ce neko od Vas kontaktirati me, ali cisto sumnjam da ce se ostati na TM zbog lose sportske ponude kanala. Lp
To je razlog. Na D3 nemaš sve pink kanale kao na Eon box.
Hvala ti na pomoci .
Barem da znam sta je u pitanju
@Telemach , hvala i Vama na javljanju i pomoci. Ukoliko se odlucim da ostanem, vjerovatno ce neko od Vas kontaktirati me, ali cisto sumnjam da ce se ostati na TM zbog lose sportske ponude kanala. Lp
Zdravo@channel10,
Nadamo se nastavku saradnje. Ukoliko se predomislite, javite nam
Samo da pohvalim operatera koji me nazvao u pola 6 i pola sata proveo sa mnom na telefonu dok nisam riješio problem sa EON boxom.
On je 4. operater koji se javio na moj poziv i jedini mi pomogao. Prije toga su se javile 3 cure i niti su htjele, niti su željele pomoći. Nisu htjele ni nalog da otvore. Naježim se kad mi se javi cura na korisničkoj podršci. Čemu zapošljavate žene na te poslove kad je sve što znaju reći "isključi iz struje" i "nije do nas".
semsasuljakovic wrote: ↑04/10/2021 20:32
Samo da pohvalim operatera koji me nazvao u pola 6 i pola sata proveo sa mnom na telefonu dok nisam riješio problem sa EON boxom.
On je 4. operater koji se javio na moj poziv i jedini mi pomogao. Prije toga su se javile 3 cure i niti su htjele, niti su željele pomoći. Nisu htjele ni nalog da otvore. Naježim se kad mi se javi cura na korisničkoj podršci. Čemu zapošljavate žene na te poslove kad je sve što znaju reći "isključi iz struje" i "nije do nas".
Zdravo @semsasuljakovic ,
Drago nam je da je poteškoća otklonjena i da smo Vam uspjeli pomoći. Svi naši zaposlenici se jednako trude uvijek biti tu za korisnike, odgovoriti na Zahtjeve i biti u punom smislu riječi najbolja podrška Zahvaljujemo se na korištenju naših usluga.
semsasuljakovic wrote: ↑04/10/2021 20:32
i meni isto neki dan kaze iskljuci iz struje,sacekaj 5 min i onda upali